Webaslan Forum
Page 4 of 4 < 1 2 3 4
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#474591 - Fri Jul 09 2010 17:34 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: AslAnibal]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: GauchO
http://www.dailymotion.com/video/x34qrz_lorik-cana-omediatheque_sport

bide link koyayım tanımayan arkadaşlar adamın mantalitesini anlasın smile

renktaş eklediğin videoda hep cananın yaptığı fauller var başka bişey yok... smile

bu oyunla bizim ligimizdeki hakemlerle her maç kart görür .... bence tam feneve gidecek topçuymuş orada hiç kart görmeden luganoyla birlikte mezbahane işletirlerdi... smile

şaka bir tarafa ben de dün Cana kim ya demiştim ama "ben yıldız mıldız istemiyorum sahaya yüreğini koyacak topçu istiyorum" dediğimde Cana'dan haberim yoktu... Tam tekmeye kafa sokan adamlardan gibi.. hayırlı uğurlu olsun camiamıza...

Renktaşın paylaştığı video zaten Cana'nın sert,agresif,hırslı ve inatçı bir futbolcu olduğunu,kız gibi dedğil erkek gibi bir futbolcu olduğunu gösteriyor..Gerçekten böyle bir ön liberoya ihtiyacımız vardı...

#474593 - Fri Jul 09 2010 18:53 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Seradonin]
GauchO Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Seradonin
Türk statüsünde oynatabilme durumu var o halde?
http://fossacimbom.blogspot.com/2010/07/fcn-ozel-cana-ve-vatandaslk-durumu.html burada bi açıklama yapılmış renkdaş

#474598 - Fri Jul 09 2010 19:54 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: GauchO]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
bu transferi öğrendiğimde lorik cana yı tanımıyordum.ama internetten araştırdıktan sonra ilk izlenim olarak memnun kaldım.özellikle son 5 yılda avrupanın önemli liglerinde ortalama yıllık 30 maç civarı oynaması benim için olumlu anlamda önemli bir kriter.sarı kart olayına gelince belki standartların biraz üzerinde ama önliberoların çok sarı kart gördüğü de bir gerçek.

hayırlı olsun.

#474619 - Sat Jul 10 2010 19:02 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: benimdünyam]
mediapunta Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul/Türkiye
Marsilya günlerinden beri takip ettiğim bir oyuncu.Yıllardır yumuşak karnımız olan orta sahayı çekip çeviricek bi yapısı var.Özellikle Elano ve Kallström gibi çift yönlü iki adamla oynarsa bu sene en güçlü yerimiz orta saha olur

#474621 - Sat Jul 10 2010 19:45 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: mediapunta]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Umarim Elano satilir, cünkü ortasahada Box to box olarak oynayamayacagini gösterdi bir cok kez. Brezilyadaki sistem ona uyuyor, ön alanda topla etkili oyuncularla, o sistemde oynuyor ama ayni perfonmansi bizim ortasaha'da o pozisyonda göstermesi imkansiz.

Bizim sorunumuz sistemimizin kilitlenmesi, tikanmasi.bitiriciligi düsük, iclere fazla katetmeyen oyuncularla 4-3-3 oynamaya calistik. Belli bir noktadan sonrada sistem calismadi. Keita ve Ardayla bunu yapmamiz zor, simdi Keita ayrildi, yerine ideal bir forvet oyuncusu gelecek mi onu cok merak ediyorum.

Ortasahada önde basmayi, önde presi becerebilir miyiz onu da bilmiyorum.
Henüz sadece Cana geldi. diger 2 oyuncu kim olarak bilinmez. Kallström gelir mi o da belli degil.

#474625 - Sat Jul 10 2010 21:14 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: İskender Türk]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: İskender Türk
İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: GauchO
http://www.dailymotion.com/video/x34qrz_lorik-cana-omediatheque_sport

bide link koyayım tanımayan arkadaşlar adamın mantalitesini anlasın smile

renktaş eklediğin videoda hep cananın yaptığı fauller var başka bişey yok... smile

bu oyunla bizim ligimizdeki hakemlerle her maç kart görür .... bence tam feneve gidecek topçuymuş orada hiç kart görmeden luganoyla birlikte mezbahane işletirlerdi... smile

şaka bir tarafa ben de dün Cana kim ya demiştim ama "ben yıldız mıldız istemiyorum sahaya yüreğini koyacak topçu istiyorum" dediğimde Cana'dan haberim yoktu... Tam tekmeye kafa sokan adamlardan gibi.. hayırlı uğurlu olsun camiamıza...

Renktaşın paylaştığı video zaten Cana'nın sert,agresif,hırslı ve inatçı bir futbolcu olduğunu,kız gibi dedğil erkek gibi bir futbolcu olduğunu gösteriyor..Gerçekten böyle bir ön liberoya ihtiyacımız vardı...

o nasıl oynuo öyle yaa.. vurup vurup düşürüyo la :)))

...

#474626 - Sat Jul 10 2010 21:15 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: westsilwer]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

helal olsun wallaa tam istedigimiz gibi oyuncu..yüreğüyle oynuyor

#474631 - Sun Jul 11 2010 03:30 AM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: westsilwer]
karakentli Offline
Yeni üye
*

nokta transfer olmuş tebrik ederim transferi
yapanları.

#474701 - Wed Jul 14 2010 16:52 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: karakentli]
Darklord Offline

Keita ve Elano gibi adamlarla sürüneceğime Cana gibi daha mütevazi oyuncularla şampıyon olmayı tercih ederim.

#474748 - Fri Jul 16 2010 17:31 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
Cana Sunderland İçin önemli Bİr oyuncuydu ama Sunderland başkanının yaptıgı açıklamada cana Galatasaraya gitmek istedi gitmek isteyen bir oyuncuyu tutmazdım dedi..Cana Bizim İçin Yaralı olabilir.Çok agresif ve liderlik vasıfları olan bir oyuncuymus izlediklerim ve dinlediklerime göre Fakat bu agresifligi türkiyede başına bela olabilir.Çok sarı kart yemesiyle anılıyor Bizim kolay kart gösteren hakemlerimizle Bİraz fazla Ugraşacak İnşallah hayırlı olur...
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#475039 - Mon Jul 26 2010 15:25 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: DOuble_MD]
Tsubasa Ohzora Offline

bu adamı 2-3 gündür ingiltere liginde oynadıgı takımlardaki forumlarda gezindim okudum
bi cacık cıkmaz bu adamdan bize
her 2 macta bir oyundan atılır
zaten bizim t.direktör disiplinsiz adam
direkt dalar çift basarlar kırmızıyı
gs 10 kişi
sonra yalan oluruz
o para bu adama fazla
adamın youtube de filan vidyoları var sırf tekme tokat çift dalıyo
fazla tutunmaz süperligde bu
bana versinler o parayı bende dalarım çift laugh

#475052 - Mon Jul 26 2010 23:02 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Tsubasa Ohzora]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: Tsubasa Ohzora
bu adamı 2-3 gündür ingiltere liginde oynadıgı takımlardaki forumlarda gezindim okudum
gs 10 kişi
sonra yalan oluruz
o para bu adama fazla

bende tam tersini dusunuyorum renkdas... sonucta baktiginda bizim oyuncularimiz son yillarda teknik ve sertlige karsi yumusak oyunculardi... acikcasi bize mucadeleci, sertlige sertlikle yani verebilecek ve her macta rakip oyunculardan yedigimiz dayaklari bitirecek bi oyuncu lazimdi... acikcasi cok takip ettigim bi oyuncu degildi, ancak istatistiklerinde son 5 yilda adam ortalama 30 mac oynamis, ki yillardir sakatliklardan dilimiz yandigindan nokta transfer.. ayrica oynadigi yer itibariyle ihtiyacimiz olan bi bolgeydi... ondan ben umutluyum canadan

your nightmare is back again

#475349 - Sun Aug 08 2010 13:31 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: al_bundy]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Hırslı ve mücadeleci bir futbolcu ancak yetmez.Galatasaray büyük bir kulüp olmak istiyorsa bir kere orta sahasını uyumlu ve kaliteli kurmak zorunda.Cana nın yanına soğukkanlı, pasör ve yaratıcı oyuncular şart.Yoksa hiçbir önemi kalmaz.

#475483 - Sun Aug 15 2010 20:02 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Tsubasa Ohzora]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

İlk Gönderen: Tsubasa Ohzora
gs 10 kişi
sonra yalan oluruz
o para bu adama fazla

söylediklerine katılıyorum artık bende.... geldi geleli 3 maçaçıktı...Üçündede yok....F5 li stoch daha ilk maçında show unu yaptı

Tarafından düzenlendi westsilwer (Sun Aug 15 2010 20:03 PM)

#475550 - Wed Aug 18 2010 12:11 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: westsilwer]
mania Offline
Üye
**

yazık sadece yazık.. görev adamı ama bu teknik kadronun değil

Page 4 of 4 < 1 2 3 4

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı