#475164 - Thu Jul 29 2010 23:30 PM
Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme)
[Re: İskender Türk]
|
|
Dünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana....
|
|
|
|
|
|
#475169 - Thu Jul 29 2010 23:47 PM
[Re: Demirciefe]
|
|
Dünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana.... Kesinlikle haklısın biraz paraya kıyıp adam gibi adamlar alsınlar mali kriterler diye 5 para etmez kalecileri getirdiler senelerdir çekmediğimiz çile kalmadı bugun eğer Hakan olmasaydı bjk de 8taş rekorunu bile kırarlardı hem iyi oyuncu alma hem top oynayama hemde taraftardan destek bekle yok arkadaş böyle yağma herkes üstüne düşen görevi yapacak biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ama artık yönetimde yapacak Ballack gibi bir oyuncu boşa cıkıyor al getir oynasın liderlik yapsın yok ama o çok paradır kusura bakmada yönetim parasız hiç birşey olmuyor artık eskidendi parasını alamayan topcuların oynadığı eskidendi Hakan Şükürün cebinden transfer paralarını ödediği senn kaptanın daha yere sağlam basmasını bilmiyor takımda ruhu yakalayamıyorsun sonrada çıkıp bu sene bütün kupalara talibiz diyorsun pardon ama senin talip olduğun şeyleri bırakta başına gelecekleri burada yazmam çok doğru olmaz ama geçmişe bakman yeterli ha senn için bu sene belki 2. lik başarı olabilir ama bizim için artık değil ve bu başarı gelmez ise başına gelecekleri düşün senn almadığın oyuncular varya işte taraftarlarda senn aldığın oyuncuların yerine onları görmek isteyecek sonra yeniden taraftarla yönetimin arası açılacak taraftrar stada gitmeyecek gelirler düşecek sonra kimseyi alamayacaksın ...
|
|
|
|
|
|
#475174 - Fri Jul 30 2010 00:07 AM
[Re: mrpapila]
|
Yeni üye

Yer: Antalya
|
Fenerbahçe maçında Rİjkaard efendiyi eletirirken savunanlar çıksa biraz ortaya...
Elin adamları yarı final oynamış, çeyrek final oynamış takımlarıyla antraman yaptı, çıktı top oynadı, bizim adamlar 3 gün önce kampa katıldı maç kadrosunda yazıklar olsun bu Rijkaard'a kampta çalışıp yırtınan gençlere yazık antreman yapmayan adamlar oyunda.
Sanki final maçına çıktık 4-5-1 gibi dizilmiş bir takım 3 ön libero bozuntusu adam hiç bir üretkenlikleri yok Sarp-Ayhan-Barış al gülüm ver gülüm sağa sola geriye...
İleri dönük iki oyuncumuz Serdar-Arda top ayaklarına yapışıyor el freni gibiler. Devre arasında beşiktaşın rakibine baktım, dün keza fenerin rakibi o kadar mütevazi kadrolarla 1 dakikada 15-20 pas arası pas yapabiliyorlar, bizimkiler 1 dk'da 3 bilemedin 4 pas yapıyor.
Aykut'u hala eleştirmekte çekiniyorum, ilk golde defansa çarptı top, ikinci golde adam bomboş çıksa yine risk almış olacaktı. Birde biz bu adamlara ne zaman şans verdik, hep yabancı kalecilerimizin çok büyük hatalar yaptığı haftaların peşinde yani rahat bir maça çıkamadılar ya bende aynı hatayı yaparsam korkusuyla......Güven kazanmaları zaman alacak, sabretmek lazım, Volkan,Hakan ilk kaleye geçtiklerinde ne goller yediler hatırlayın...
Şuan tek duam stadın inşaatında falan işçiler baş kaldırsa inşaat yavaşlasa ya da ne bileyim ihaleyi alan şirket bıraksa... Şu kadroyla o stadda maç yapmasak seneye adam gibi bir kadro adam gibi bir hocayla o stadda oynasak, bu seneden hiç ümidim kalmadı desem yeriki daha sezon başlamadı bile
YAZIK YAZIK YAZIK
|
|
|
|
|
|
#475179 - Fri Jul 30 2010 00:38 AM
[Re: pikalo]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Adnan Polat ve Adnan Sezgin A.Ş nin sonu.. takımı ne hale getirdiler. yuh artık yaa Aslantepe kadrosu bu mu yaa.. inşallah tez zamanda o koltuktan inersin polat.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|