Webaslan Forum
Page 7 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475293 - Fri Aug 06 2010 10:27 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Rövanş Maçı) [Re: redlion80]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
skor 2-1 iken adamlar o kadar çok pozisyon buldular ki kalemizde eğer penaltı olmasaydı ve bir oyuncuları atılmasaydı ya da o aralarda adamlar beraberliği yakalamış olsalardı sanıyorum maçı çevirmek zor olacaktı... panik mi yapıyoruz anlamadım ama skor 2-1 iken bizim defansın hali pek hoşuma gitmedi açıkcası... bu arada bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş hesabı aykut da 2 müthiş kurtarış yaptı... tebrikler takıma artık önümüzdeki maçlara bakacağız... 5-1 iyi skor... Kewellın dönüşü de iyi oldu... 3 gol daha atarsa avrupada en çok gol atan yabancı futbolcumuz olacak ve nondayı geçecekmiş... dünkü golleri ile Hagi ve Baros'u yakalamış... Mehmet Batdal da siftah yaptı ona da hayırlı olsun... Arda gol atmaya devam ediyor... ona da kocaman bir bravo...

#475295 - Fri Aug 06 2010 10:41 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Rövanş Maçı) [Re: redlion80]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
İyiki döndün Kewell diyerek başlıyorum.Bu takımın kalbi,beyni,ruhu Kewell arkadaş.Gerisi sahtekarlar ordusu.Herkes Hakan Baltaya sallamış ama allah aşkına Arda kaç defa yardıma geldi Hakan'a.Adamlar 2-3 kişi geldiler Hakan'ın üstüne.Arda yardım etmeyince tek başına kaldı.
Dikkatimi çeken bir konuda Serdar oyunda iken Sabri'nin ve takımın Serdar'a çok pas vermesi,Pino oyuna girdikten sonra sağ kanada hiç pas atılmaması.Sonra Pino topu kovalamaya başladı ve Arda'ya harika pası attı.Nefret ediyorum takımda milliyetçilik yapan futbolculardan.Serdar oyundan çıkarken Sabri ve Arda'nın bir oturup ağlamadıkları kaldı.
Defans evlere şenlik,nasıl çözülür bilemiyorum.Neil de çare olmadı.Aykut bir iyi bir kötü.Dün iyi gününde olmasa tur atlayan rakip olurdu.
Sonuç; iyiki varsın Kewell.

#475296 - Fri Aug 06 2010 10:46 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Rövanş Maçı) [Re: pikalo]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
Aykutun yediği göl rezalet.. ama kurtarışları iyiydi.. zaten bu yüzden kaleyi alamıyor , bir matçda hem iyi hem de kötü şeyler yapıyor.. neyse.. en az 2 farklı kazanacağımızı söylemiştim, oldu

#475315 - Fri Aug 06 2010 12:57 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Rövanş Maçı) [Re: redlion80]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
İlk Gönderen: redlion80
İlk Gönderen: Renato
Pino'nun asisti ve Arda'nın golü müthişti.

Pino da iş var ama anlamadığım bişey daha var Rijkard neden serdar özkan da ısrar edıyor pino ikinci planda kalıyor yoksa medya daki söylentiler dogrumu Rijkard Pino yu istemiyor mu
Alakası yok Pino Rijkaard'ın isteği ve bilgisi dahilinde alınmış bir oyuncudur.
Serdar Özkan bütün antranmanlara katılmıştı ve iyi bir hazırlık kampı geçirmiş olduğu için Rijkaard'ın ilk tercihidir,Pino antrenman eksiklerini kapattığında formayı alacaktır.

Serdar Özkan beşinci vitese bugüne kadar atılamayan yada beşinci vitesi olmayan bir oyuncu,bunu zamanla göreceğiz...
Eğer beklenen atılımı yapamazsa büyük takım oyuncusu olamaz.

Page 7 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı