Webaslan Forum
Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#475160 - Thu Jul 29 2010 23:08 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: rezber]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
böyle olduğu iyi oldu hiç olmazsa adam gibi trnsfer yaparlar belki?!
Rjkaard sen bu işi gerçkten bilmiyosun..böyle salakça kadro ile çıkarsan olacağı bu.
Ben maç başlamadan kadroyu görünce söylemiştim 2.steua tekrarı olur diye çünkü kazmalar dolusu bir kadro ile çıkmış.8 defansif oyuncu nasıl gol atar.

2 sene önce skibbenin steua'ya karşı a.s.y de çıkardığı kadro:

.......................aykut....................
emre g.....emre a.......servet.....balta
............topal...........meira..............
hasanşaş.........lıncoln...........arda
.....................nonda...............

sonuç: 2-2

#475161 - Thu Jul 29 2010 23:10 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: redlion80]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: redlion80
Hakan Balta : Ben bu adamın ne oynadıgını anlamadım nasıl bi sol bek bu adam yaa böylesine bi rakip karşısında ve kendi sahanda hiç mi hücuma katınılmaz hiç mi bindirme orta yapılmaz

Mustafa Sarp : Ben bu adamında ne oynadıgını anlamadım bu kadar mı pas kıtı bi adamsın bu kadar mı kafan çalışmıyor bi ileri oyna bı hızlı hücum için dikine oyna bi etkili pas ver

Barış Özbek : Ben bu adamında ne yaptıgını anlamadım bu kadarmı yeteneksiz bi adamsın sen musatafa sarp söylediklerim aynen bu eleman için de geçerli al birini vur ötekine

Ayhan Akman : senler geçti geçti Ayhan futbolu bırakacak ama hala hızlı oyunu ögrenemedi topu ayagında çabuk çıkartmak nedir bilmeyen yada hızlı hücum adına takıma hiç ama hiç katkı sağlayamayan bi adam o futbolu bırakacak biz onu bırakamadık

Ben bu yukarıda yazdıgım elemanları takımım da görmek istemıyorum

Aynen katılıyorum arkadaşım ama Sabri kazmasını unutmuşsun birde Rijkaard'ı

#475162 - Thu Jul 29 2010 23:11 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: redlion80]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Koskoca Galatasaray. Bir zamanlar Real Madrid'e sahayı dar eden takım varken, şimdilerde 3.sınıf bir takımdan beraberliği zor bela kurtarıyorsun. Üstelik kendi sahanda. Geçen senelerde de bu saçmalığı yaptık. Ama en azından iyi takımlara karşı. 2. bir Tromsö faciyası yaşanırsa kimse şaşırmasın. Alınan oyuncuların hiçbiri katkı sağlayacak gibi durmuyor. En azından şimdilik. Takımda hırs yok, mücadele yok. 2 gol yemişsin hala yan ve geri paslar. Umursamazlık, vurdum duymazlık. Bu sene geçen seneden de kötü olacak. Keita, Elano da olmayacak. Kale zaten ayrı komedi. Kimi koyarsan koy gelen gol oluyor. Kale yok, ön libero yok, oyun kurucu yok. Yokta yok.

#475163 - Thu Jul 29 2010 23:16 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: vitesang]
İskender Türk Offline
Üye
**

Aykut-Sabri-Ayhan-Sarp-Barış-Balta-Servet ve Rijkaard sizin Allah belanızı versin. defolun gidin

#475164 - Thu Jul 29 2010 23:30 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: İskender Türk]
Demirciefe Offline

Dünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana....

#475165 - Thu Jul 29 2010 23:30 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: İskender Türk]
aalperr Offline
Yeni üye
*

Yer: Kocaeli
Bu takımdan bu sene hiçbirşey olmaz.Serdar Özkan da kimmiş??Haldun Üstünel ve Keita yı geri getirin...

#475166 - Thu Jul 29 2010 23:33 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: aalperr]
UMUT 88 Offline
Üye
**

29 Temmuz da ilk resmi maçımızı oynayacağız ve transferler bitmemiş ideal kadroyla maça çıkamıyoruz.Bu ne saçmalıktır ya.Hiçbir maçı çantada keklik görmeyeceksin.Eskidendi o.Ulan eskiden Milan la rakip olduğumuzda kesin yeneriz, yine ''mi lan'' diye espri yapardık.Hey gidi günler hey!

Tarafından düzenlendi UMUT 88 (Thu Jul 29 2010 23:35 PM)

#475169 - Thu Jul 29 2010 23:47 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: Demirciefe]
vitesang Offline

İlk Gönderen: Demirciefe
Dünkü fenerbahçe maçı ile bugünkü beşiktaş maçlarını izleyince kalecinin bir takımda neler yapabileceği görülüyor . Bizim aykut saolsun adamlar iki kere geldi ikisini de yedi ne diyim ben sana....

Kesinlikle haklısın biraz paraya kıyıp adam gibi adamlar alsınlar mali kriterler diye 5 para etmez kalecileri getirdiler senelerdir çekmediğimiz çile kalmadı bugun eğer Hakan olmasaydı bjk de 8taş rekorunu bile kırarlardı hem iyi oyuncu alma hem top oynayama hemde taraftardan destek bekle yok arkadaş böyle yağma herkes üstüne düşen görevi yapacak biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz ama artık yönetimde yapacak Ballack gibi bir oyuncu boşa cıkıyor al getir oynasın liderlik yapsın yok ama o çok paradır kusura bakmada yönetim parasız hiç birşey olmuyor artık eskidendi parasını alamayan topcuların oynadığı eskidendi Hakan Şükürün cebinden transfer paralarını ödediği senn kaptanın daha yere sağlam basmasını bilmiyor takımda ruhu yakalayamıyorsun sonrada çıkıp bu sene bütün kupalara talibiz diyorsun pardon ama senin talip olduğun şeyleri bırakta başına gelecekleri burada yazmam çok doğru olmaz ama geçmişe bakman yeterli ha senn için bu sene belki 2. lik başarı olabilir ama bizim için artık değil ve bu başarı gelmez ise başına gelecekleri düşün senn almadığın oyuncular varya işte taraftarlarda senn aldığın oyuncuların yerine onları görmek isteyecek sonra yeniden taraftarla yönetimin arası açılacak taraftrar stada gitmeyecek gelirler düşecek sonra kimseyi alamayacaksın ...

#475170 - Thu Jul 29 2010 23:49 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: UMUT 88]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Eğer ki Hala sabri, Barış ve ayhan saçmalığına güvenip bunlar futbolcu olarak hala galatasaray gibi bir takımda futbolcu olarak kabul ediliyorsa valla demekki ben adam değilim. Yada hiç bir şey bilmiyorum.

Bu forumda biri bana geçen sene ve bu sene Rijkaardın bu takıma ne aşılamaya çalıştığını hangi sistemde futbol oynatmaya çalıştığını biri bana söylesin. Hala bireysel futbol, hala bir düzensizlik hala bir başıboşluk devam ediyor. Yahu biz rezil olacak bir camiyamıyız ya allah aşkına. Bu adam nasıl bir futbol oynatmanın peşinde. Maç sonucunda kendisiyle yapılan röpartajı izledimde. Kedi gibi bir kaçışı vardı ki, yazıklar olsun.

Bir kaç lafım da Adnan Polata. Eğer sen bunca zaman rahmetli Özhan Canaydın hakkında " o bir basketçiydi. ne anlar futboldan " şeklinde eleştirip kulis yaparken, acaba aynaya bakıpta ulan acaba ben futbolun f sinden anlıyormuyum diye sorduunmu. Eğer sen futboldan anlıyorsan valla biz bişey bilmiyoruz demekki.

O barış özbeğe 83 dakika katlanan, ayhan gibi bitik bir adama 90 dakika bel bağlayan, sabri gibi gereksiz adama sağ kanadı teslim eden ve ona hala güvenen bu td ile sana hayatta başarılar. Çünkü siz hala bu rezilliğinizi başarı olarak görüyorsunuz.

Bu sabri ayhan ve barış, o aykutu hiç söylemiyprum bile, (nede olsa o gönül verdiğim amblemi göğsünde ne olursa olsun taşıyan bir adama küfür edemeyeceğime göre fazla konuşmama gerek yok) takımda kaldığı ve oynadığı sürece bu rezilliği ne sahada ne de Tv den izleyecek psikoloji veya sabır yok bende. Yazıklar olsun seni bu hale getirenlere galatasarayım.

#475171 - Thu Jul 29 2010 23:53 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: ultraking]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

arkadaşlar sitede neden rövanş istanbulda diye yazıyo

#475172 - Thu Jul 29 2010 23:57 PM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: ultraking]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Valla Rijkaard Barcelona ya oynattığı sistemi deniyor.Fakat asıl mesele o sistemi oynatmak istemesi değil.Barcelona ile Galatasaray ı aynı kefeye koyuyor veya bizimle dalga geçiyor.Yani Galatasaray da farklı şeyler yapması lazım.Çünkü Galatasaray öyle Rijkaard ın her istediği futbolcuyu alacak bir kulüp değil maalesef.Kusura bakmasın.Gerçekleri görsün ve elindeki malzemeye göre takımını yönetsin.

#475173 - Fri Jul 30 2010 00:04 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: UMUT 88]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Birde arkadaşlar şöyle bir gerçek var Arda hariç diğer tüm yerli futbolcularımız sıradan.Futbol zekaları hiç yok.Düşünün ki Arda yı bile eleştiriyoruz şuyu eksik buyu eksik diye.Türk futbolunun en büyük sorunu kaliteli futbolcu yetiştirememe.Kalite derken her anlamda kalite.

#475174 - Fri Jul 30 2010 00:07 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: mrpapila]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Fenerbahçe maçında Rİjkaard efendiyi eletirirken savunanlar çıksa biraz ortaya...

Elin adamları yarı final oynamış, çeyrek final oynamış takımlarıyla antraman yaptı, çıktı top oynadı, bizim adamlar 3 gün önce kampa katıldı maç kadrosunda yazıklar olsun bu Rijkaard'a kampta çalışıp yırtınan gençlere yazık antreman yapmayan adamlar oyunda.

Sanki final maçına çıktık 4-5-1 gibi dizilmiş bir takım 3 ön libero bozuntusu adam hiç bir üretkenlikleri yok Sarp-Ayhan-Barış al gülüm ver gülüm sağa sola geriye...

İleri dönük iki oyuncumuz Serdar-Arda top ayaklarına yapışıyor el freni gibiler. Devre arasında beşiktaşın rakibine baktım, dün keza fenerin rakibi o kadar mütevazi kadrolarla 1 dakikada 15-20 pas arası pas yapabiliyorlar, bizimkiler 1 dk'da 3 bilemedin 4 pas yapıyor.

Aykut'u hala eleştirmekte çekiniyorum, ilk golde defansa çarptı top, ikinci golde adam bomboş çıksa yine risk almış olacaktı. Birde biz bu adamlara ne zaman şans verdik, hep yabancı kalecilerimizin çok büyük hatalar yaptığı haftaların peşinde yani rahat bir maça çıkamadılar ya bende aynı hatayı yaparsam korkusuyla......Güven kazanmaları zaman alacak, sabretmek lazım, Volkan,Hakan ilk kaleye geçtiklerinde ne goller yediler hatırlayın...

Şuan tek duam stadın inşaatında falan işçiler baş kaldırsa inşaat yavaşlasa ya da ne bileyim ihaleyi alan şirket bıraksa... Şu kadroyla o stadda maç yapmasak seneye adam gibi bir kadro adam gibi bir hocayla o stadda oynasak, bu seneden hiç ümidim kalmadı desem yeriki daha sezon başlamadı bile

YAZIK YAZIK YAZIK

#475175 - Fri Jul 30 2010 00:08 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: UMUT 88]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Forma konusunda şunu söyleyim.Takım iyi futbol oynasa ve bu sezon şampiyon olup UEFA Kupasın da da finale falan çıksak yok mercandı şöyleydi böyleydi tartışmaları olmaz.Takım başarısız olduğu için bu tip şeylere takılıyoruz hepsi bu.

#475176 - Fri Jul 30 2010 00:11 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: 147black]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

takımda galatasaray ismine yakışır kaç futbolcu varki.bu adamlala bazen eh işte bazen iyi gibi çoğu zaman rezalet..
arkadaşlar bu arada rövanş neden istanbulda diye yazıyo webaslan.

#475178 - Fri Jul 30 2010 00:20 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: 147black]
pikalo Offline
Müdavim

Yer: ASY
Aslantepeyi dolduracak takıma bakın.Hey Allahım ya,bu takımın maçına gitmeyi bırakın,anahtarlığı bile alınmaz.Hagi'li orta sahadan M.Sarplı orta sahaya,Hakan'ın yeri hala dolmadı.İddia ediyorum H.Şükürü şimdi takıma alsınlar Baroş'dan daha fazla maç oynar ve takıma daha faydalı olur.Bu adam Linderothun izinde devam ediyor.Baroşa güvenip sezona başlamasınlar hiç.Adnan Polat geldiğinden beri ben Galatasarayda ruh göremiyorum.Adnan Sezginden de olabilir bu.Sanki takımın üstüne ölü toprağı serpilmiş.Ölü gibi geziyorlar.Birbirine bağıran,uyaran hiç yok.Topu hatalı kaptıranın kulağını çeken yok.Nerde Emre'nin yakasına yapışan Hagi.Bunların hepsi playstation bebekleri.Maç bitsede manitama gitsem,bara gitsem,eve gidip playstation oynayayım diyen tiplerin takımı olduk.Alayını çöpe atın.Kewell hariç.Neil da saçmalıyordu bugün.

#475179 - Fri Jul 30 2010 00:38 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: pikalo]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Adnan Polat ve Adnan Sezgin A.Ş nin sonu.. takımı ne hale getirdiler. yuh artık yaa Aslantepe kadrosu bu mu yaa.. inşallah tez zamanda o koltuktan inersin polat.

#475180 - Fri Jul 30 2010 00:41 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: 147black]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: 147black

Aykut'u hala eleştirmekte çekiniyorum, ilk golde defansa çarptı top, ikinci golde adam bomboş çıksa yine risk almış olacaktı. Birde biz bu adamlara ne zaman şans verdik, hep yabancı kalecilerimizin çok büyük hatalar yaptığı haftaların peşinde yani rahat bir maça çıkamadılar ya bende aynı hatayı yaparsam korkusuyla......Güven kazanmaları zaman alacak, sabretmek lazım, Volkan,Hakan ilk kaleye geçtiklerinde ne goller yediler hatırlayın...

yazdıklarına genelde katılıyorum.. ama aykut 6 senedir (galiba) Galatasarayda be renktaş.. 6senede kaleyi devr alamadıysa sorunu kendinde aramalı.. şans verilmemekle pek alakadar değil bence..

#475181 - Fri Jul 30 2010 00:50 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: GS_Tahir]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
" Galatasaray ruhunu sahaya yansıtamayan oyuncu istemiyoruz " diye gece - gündüz konuşan Polat kendinde Galatasaray ruhunu görüyor mu ve ya en azından buna çalıştımı merak ediyorum.. Rakip önemli değil, Galatasaray başkanıysan, takımın gol attığında hiç olmazsa ayağa kalkar alkışlarsın... Rakip kim olursa olsun, gol yediğinde üzüntünü bir şekilde göstermen lazım.. en azından insanın yüzünden belli olur üzüntü.. bugün Polat ta hiç birisini göremedik.. ne takımının attığı gollere sevindi ne de yediği gollerde üzüntüsünü gösterdi.. Galatasaray ruhu diyorsan başkan olarak hiç utanmadan bunu sözde değil amelde yapacaksın ! Sözde Galatasaray ruhu diye çırpınmayı sadece "tribüne oynamak" olarak algılıyorum.. Futbolcularda o ruhun olması için başkan örnek olmalı.. insaf..

#475183 - Fri Jul 30 2010 01:09 AM Re: Galatasaray - OFK Beograd (Avrupa Ligi 3.Ön Eleme) [Re: GS_Tahir]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
İlk Gönderen: GS_Tahir
İlk Gönderen: 147black

yazdıklarına genelde katılıyorum.. ama aykut 6 senedir (galiba) Galatasarayda be renktaş.. 6senede kaleyi devr alamadıysa sorunu kendinde aramalı.. şans verilmemekle pek alakadar değil bence..

Senin dediğinde doğru renktaş ama kimse kazanmak da istemedi çok kritik maçlarda kart cezalısıyken yabancımız oynadı mesela, yada "ya tamam ya devam" maçlarında görev adı sorumluluğu 2ye 3e katlanırken stres de aynı derecede arttı. HEr yaz kampı aynı mesela çok iyide oynasa Türk kalecilerimiz çok kötüde oynasa alınan yabancı ilk lig maçıyla kaleyi hep devraldı. Olay sadece kaleci meseleside değil aslında kampta döktüren 18 yaşında ki delikanlı gencecik çocukları kendilerini gösterdiklerini düşünürken il resmi maçta hiçbiri yok 18 kişilik kadroda. Emre Çolak mesela geçen sezon hep sıkışan zora giren maçlarda kutarıcı olarak girdi takıma yükü 4-5E3 katlanarak. oysaki ligin başında 3,4-0 olmuş maçlarda 50-60da barışı sokacağanına oyuna sokayd Emre'yi oyuna kendine güveni gelirdi takımla bütünleşirdi. Bu kadar yüksek ücretlerle gelip dünyanın tazminatını kontratına yazdıran bu yabancı hocalardan hiçbirinin aklında oyuncu kazanmak olacağını düşünmüyorum, kurtara bilirse günü kurtaracak kurtaramazsa kovulup eşek yükü kadr parayı alıp gitmek var akıllarında

Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı