Webaslan Forum
Page 9 of 30 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 29 30 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#474331 - Thu Jun 24 2010 01:58 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI **** [Re: StylePerfection]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
Artik yapalim bi transfer!

#474334 - Thu Jun 24 2010 14:37 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: OnurKaya]
mserce Offline

Renktaşlar bu Alexandre Song ile ilgili çıkan haberler doğrumudur gazetelerde forması bile hazır diyorlar ama resmi hiçbir açıklama yok.

#474335 - Thu Jun 24 2010 15:59 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: mserce]
StylePerfection Offline

renktas 4.5 milyona herhalde formasini anca aliriz
insan inanmak istoyor ama cok zor gorunuyor bide sadece fossacimbomda belki diye cikmis sonra fanatikte geldi diye yaziyor diyerleri kaynak gosteriyor. bence balon haber insallah gercektir

#474336 - Thu Jun 24 2010 17:17 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: StylePerfection]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Gelebilir çok çok zor gözüküyor her futbolcunun gelme şansı var ama inandırıcı gelmiyor pek.4.5 milyon euro nedir ki song için adamlar aptalmı bukadar uygun fiyada bıraksınlar hemde bahsettiğimiz adam arsenalde 2 senedir banko 11 de oynayan istikrar abidesi genç sağlam bir futbolcu ayrıca arsenal bıraksa songu alacak yığınla dünya klüpleri sıraya girer.Onun için 20 30 milyon euroadan aşağı rakamlar dönmüyordu 2 3 ay öncesi nasıl oluyorda 4.5 milyon gibi komik bir rakama bize verecekler adamı.Hemde adam orda şampiyonlar ligine gidecek burda uefa ligini kabul edecek.Bizim ligimizde mehmet topuz 10 milyon euro ismail 7 milyon euro özer 7 8 milyon euro sercan 8 9 milyon euro rakamlar konuşulurken kendini ispatlamış alex song için fanatiğin bahsettiği 4.5 milyon bonservis hiç akıl karı bir şey değil.Keşke olsada bizde yönetimi taktir etsek harbiden helal olsun desek.Vallahi amuda kalkar hemen gider 3 farklı renk formasını alırım hemen.

#474337 - Fri Jun 25 2010 13:38 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: AseKaN]
charizma_man Offline
Yeni üye
*

song konusunda benim zerre kadar ümidim yok Arsen Wenger gibi bir fabrikatorden 4 5 milyona genc bir futbolcu alınmaz. minimum olarak bu adamın degeri 15 milyon bosuna hayale kapılmayalım. haberin yalanlanmamamısının nedeni olarakda stochda yasadıgımızı yasamayalım diger klupler songla ilgilendigimizi sansınlarda asıl bombanın fiyatı artmasın gibi bir dusunceden dolayıdır. buyuk ihtimalle diarra veya kalstrom ortasahada savunmadada marquez olacak gibi.
HASAN KABZEyi unutma...

#474338 - Fri Jun 25 2010 14:16 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: charizma_man]
LevGS Offline
Yeni üye

Song'u G.Saray'a ...
Arsenal menajeri Arsen Wenger, Türkiye&#8217;de bazı basın organlarında yer alan Alex Song&#8217;un G.Saray&#8217;a transferine esprili bir dille yalanladı.
fotomac.com.tr / 25.06.2010 12:34

DİĞER GALATASARAY HABERLERİ

Kallström de bitiyor!
G.Saray'dan süper rövanş
Baptista borsası
Frank kaçacak
Ayhan: Arda gitmeli

Fransız menajer, "Song bir yere mi gidiyor. Sürekli gelişen ve gelişmesi için daha önce denemelerde bulunduğumuz bir oyuncu için 4 milyon sterlin mi vermişler. Şu anda 24 milyon sterlin bile verseler Song'u göndermek aklımdan bile geç geçmez" dedi.

http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray/2010/06/25/song_karari

25 Haziran 2010, Cuma
Aslan Song'u bekliyor

Kamerun'un Dünya Kupası'ndan erken elenmesiyle birlikte Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Alex Song'u beklemeye başladı. Arsenalli yıldızın önümüzdeki hafta İstanbul'a gelip imzayı atacağı belirtildi.

Galatasaray-Aslan Song'u bekliyor

Yabancı transferindeki bombayı Alex Song&#8217;la patlatan Galatasaray, genç yıldızı beklemeye başladı. Cim Bom için sevindirici haber, Kamerun&#8217;un gruplardan çıkamaması oldu. Afrika ekibi, ilk iki maçında sıfır çekince 2. tur şansını yitirdi ve turnuvaya erkenden veda etti. Dün gece oynanan Hollanda maçıyla birlikte Kamerun&#8217;un Güney Afrika macerası tamamlanmış oldu. Alex Song&#8217;un turnuvadan sonra Londra&#8217;ya geçmesi ve burada eşyalarını toplaması bekleniyor. Genç yıldız önümüzdeki hafta içinde İstanbul&#8217;a gelerek kendisini Sarı Kırmızı renklere bağlayacak imzayı atacak.

Yalçın Dümer

http://fanatik.ekolay.net/Aslan-Songu-bekliyor_3_Detail_32_182190.htm

hayır 2 haberin tezatlığına hangisine inanılacağına şaşırıyor insan frown

#474339 - Fri Jun 25 2010 17:04 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: LevGS]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Biri bir yazar imzalı çıkıyor diğerinde imza var mı???

#474340 - Fri Jun 25 2010 23:30 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: sener_83]
StylePerfection Offline

galatasarayimiz suan bosta olan henuz ismi pek duyulmamis muthis bir ortasaha ile gorusme asamasinda. bu oyuncuyu sadece dd diye tanimliyabilirim kendisi benim sahis olarak tanidigim ve yakin oldugum birisi. insallah olur bu is. yetenek olarak kesinlikle muthis bir oyuncu zeki hizli pas yapmasini gol atmasini bilen bir oyuncu.

#474341 - Sat Jun 26 2010 05:38 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: StylePerfection]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Keita gibi ismi pek duyulmamis,
tam "ümit" vaad ediyor derken "bahti kararmis" bi oyuncuyu alacaklarindan sorun yok...
umarim en az Keita ve Elano kadar faydali olur.

Elano satilmasin!

Ne yazikki Mehmet Topal´ada "Yol verildi"
Simdi Mehmet Topalin bölgesine alacagimiz Oyuncunun Maliyeti sizce 6,5 Milyon Avro (5 Milyon Bonservis+1 YILLIK alacagi Topalin) veya altinda olacakmidir cok merak ediyorum...
ve Mehmet Topalin verdigi verimi verecekmi...

#474346 - Sat Jun 26 2010 09:59 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: DESPO]
LevGS Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: DESPO
Keita gibi ismi pek duyulmamis,
tam "ümit" vaad ediyor derken "bahti kararmis" bi oyuncuyu alacaklarindan sorun yok...
umarim en az Keita ve Elano kadar faydali olur.

Elano satilmasin!

Ne yazikki Mehmet Topal´ada "Yol verildi"
Simdi Mehmet Topalin bölgesine alacagimiz Oyuncunun Maliyeti sizce 6,5 Milyon Avro (5 Milyon Bonservis+1 YILLIK alacagi Topalin) veya altinda olacakmidir cok merak ediyorum...
ve Mehmet Topalin verdigi verimi verecekmi...

yok renkdaş ben katılmıyorum yorumuna ;

pazarlama mantığıdır mal değerini buldu mu satacaksın ! mehmet topalın bu sene takıma çok faydası olmadı geçen sene satsaydık daha yüksek bir bedele satardık . bu servet içinde aynı hatta arda içinde aynı , nedenine gelince 2002 dünya kupasında hasan şaş ın yıldızı parladı o zaman satsak epey para ederdi ama satmadık o dakkadan sonrada bize faydalı olamadı . servetle topalda bu sene aynı durumdaydı . takımlarda değişiklik futbolcuya kendini kanıtlama hırsı verir ve performansları düşmez ama zaten kendini kanıtlamış , el üstünde tutulan futbolcuların performansları düşer. senelerdir yaptığımız en büyük hata bu satın abicim dünyada milyon tane futbolcu var araştırın yerine yenisini koyun ama adamları kalsın diye zorlamayın fayda görmüyoruz... bakın keitaya adam lyon dan geldiğinde lyon lu taraftarlar kurtulduklarına sevindi ama adam şuan bizim en iyimiz keza Baros lyonda sönmüştü ama bize gelince hırslandı Kralımız oldu , Kewell ingilterede takım bulamadı biz aldık 2 senedir oynadığı maçlarda kötü olduğu maç hatırlamıyorum . Topal bence gittiği yerde süper bir performans gösterecek ve diyecez ki bizdeyken böyle oynamıyordu , değişimler her zaman iyidir yeterki kumaş sağlam olsun...

#474349 - Sun Jun 27 2010 20:54 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: LevGS]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
halil altıntop galatasarayda diyor tüm gazeteler...doğrumu acaba..????

#474351 - Mon Jun 28 2010 18:05 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: westsilwer]
zifftli Offline
Yeni üye
**

Yer: adana
Slovakyadaki Weiss i Galatasarayımızda gormeyi cok isterim mukemmel teknik ve hızlı bir oyuncu her 2 kanattada oynuyor. man city ile iyi ilişkilerimiz var madem bu oyuncuyu kacırmamalıyız derim..
Birde Hollandanın sag beki van der Weil de cok saglam ve hızlı bir oyuncu tam aranan kan olabilir .

#474352 - Mon Jun 28 2010 18:56 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: zifftli]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: zifftli
Slovakyadaki Weiss i Galatasarayımızda gormeyi cok isterim mukemmel teknik ve hızlı bir oyuncu her 2 kanattada oynuyor. man city ile iyi ilişkilerimiz var madem bu oyuncuyu kacırmamalıyız derim..
Birde Hollandanın sag beki van der Weil de cok saglam ve hızlı bir oyuncu tam aranan kan olabilir .

valla renkdas saka bi yana, weiss fm dede baya iyi bi oyuncu... newcastle a kiralamistim, baya bi tasidi... bunu sundan dolayi soluyorum... genelde fmde iyi olan oyuncular gercektede iyi cikiyor... senin yorumu gorunce o aklima geldi..

your nightmare is back again

#474353 - Mon Jun 28 2010 19:06 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: al_bundy]
zifftli Offline
Yeni üye
**

Yer: adana
İlk Gönderen: al_bundy

valla renkdas saka bi yana, weiss fm dede baya iyi bi oyuncu... newcastle a kiralamistim, baya bi tasidi... bunu sundan dolayi soluyorum... genelde fmde iyi olan oyuncular gercektede iyi cikiyor... senin yorumu gorunce o aklima geldi..

Bende sıkı bir CM ciyimdir hiç almadım takımıma bu 2 oyuncuyuda ve ilk defa dunya kupasında izledim ama adamların oyunlarına hayran kaldım diebilirim keske biri en azından olsa. Gio'nun bonservisi alınmicaksa Weiss mukemmel olur..

#474354 - Mon Jun 28 2010 19:55 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: zifftli]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA

Bende sıkı bir CM ciyimdir hiç almadım takımıma bu 2 oyuncuyuda ve ilk defa dunya kupasında izledim ama adamların oyunlarına hayran kaldım diebilirim keske biri en azından olsa. Gio'nun bonservisi alınmicaksa Weiss mukemmel olur..

valla renkdas oncedende dedigim gibi benim takimima baya bi yarari oldu oyunda... bu oyunda gercekci bi oyun acikcasi... bence takip edilmeli..

your nightmare is back again

#474355 - Mon Jun 28 2010 19:55 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: zifftli]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Van der wiel cok iyi olur sag tarafa ama bize birakmazlar. Hatta bi ara barca ilgileniyormus diye duymustum. Bence stekelenburgde cok iyi bir kaleci, alabilsek fena olmaz.

#474356 - Mon Jun 28 2010 19:56 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: OnurKaya]
OnurKaya Offline
Yeni üye

christian ledesma haberleri cikti, iyi taniyan varmi?

#474357 - Mon Jun 28 2010 20:32 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: OnurKaya]
LevGS Offline
Yeni üye

yaf benim anlamadığım bizim kanatlarımızda sıkıntı yok ki geçen sene sağ açık ve sol açıkta kewell ın sakatlanmasına rağmen büyük sıkıntı yaşamadık sağda keita sakatlansa elano,solda kewell yada arda birbirinin daimi yedekleri forvet arkasına iyi bir adam almazsak elanoda oynar ardada yeterki top oraya kadar gitsin zaten sıkıntı olmuyor kewell ve santos dahil ileriyi korusak ve baros a 1 değil 2 yedek aldım mı forvet hattımız zaten süper.

bizim başlıca sıkıntımız ön libero çok hızlı ayağa pas yapabilen oyun kurabilecek 2 adama ihtiyacımız var aynı zamandada şutör olacak bunlar (yemede yanında yat) defansta servetin çok hakkını yedik adam son 3-4 yılımız bel kemiği neil gelince unuttuk ama adamın dediği bir laf var çok doğru önümde xavi ve iniesta yok ewt yok kim ne derse desin servet türkiyenin en iyi stoperidir ve bir stopere anlam yüklemenin anlamı yok top kesiyormu kesiyor varsın neil gibi 3-5 çalım yapmasın topu 20mt-30mt taşımasın doğru pas atsın yeter çıkmasın ileriye yeter , genede değer bir fiyatta teklif yapılırsa gitsin satmadığımız bize patlıyor ama satamazsakta elimizde türkiyenin en iyi stoperi var sorun yok yedekleri hariç

sağda sabri ye bu sene bir şeyler oldu , hiç sevmediğim sabri çok iyi bir sağ bek oldu solda zaten balta var,sağda ve soldada sıkıntımız yok yedekleri hariç

kaleci diyince işte senelerdir en büyük sıkıntımız burası ama genede sıkıntı değil aslında biz aykutla orkunla şampiyon olduk unutmamak lazım leo gibi santis gibi kaleci alınacağına yerli birine verelim artık şu kaleyi daha iyi en azından yabancı kontenjanımız artar ...

gerisi rijkaardın işi kalli bu takımı keitasız ,elanosuz,santossuz ,sarpsız,neilsiz ,kewellsız,barossuz şampiyon yaptı avrupadada aynı yere kadar getirdi rijkaardında türkiye şartlarında hocalık yapması lazım...

#474358 - Mon Jun 28 2010 22:49 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: al_bundy]
xl_aslan Offline
Üye
**

[quote=zifftli]Slovakyadaki Weiss i Galatasarayımızda gormeyi cok isterim mukemmel teknik ve hızlı bir oyuncu her 2 kanattada oynuyor. man city ile iyi ilişkilerimiz var madem bu oyuncuyu kacırmamalıyız derim..

valla renkdas oncedende dedigim gibi benim takimima baya bi yarari oldu oyunda... bu oyunda gercekci bi oyun acikcasi... bence takip edilmeli.. [/quote]

söylediğin oyunda sana nice oyuncular sayarım yıldız olarak lanse edilen ama sıradan bir adam olup çıkan.Adı üstünde oyun bu buna mana yüklemenin anlamı yok.
Ha bazı adamlar hakikaten iyi de çıkabiliyor takip edip ayırt etmek gerek.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Mon Jun 28 2010 22:49 PM)

#474361 - Tue Jun 29 2010 11:57 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: xl_aslan]
aalperr Offline
Yeni üye
*

Yer: Kocaeli
Barcelona nın satış listesine koyduğu Yaya Toure bence ön libero için en uygun isim.Biraz pahalı ancak en fazla para yatırmamız gereken mevki Yaya Toure nin oynadığı pozisyon...

Page 9 of 30 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 29 30 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı