Şurda varya aykuta laf atıp futboldan 0 bilgisi olmuyan taraftarlardan nefret nediyorum ayıp yahu ayıp sizin galatasaraylılığınızı sorgulamak gerek bu adam yıllardır gs de yedek olarak hizmet veriyor yeri geldi kadroya bile alınmadı yıllarca şampiyon olduğumuz sene bile kalede bir çok kez bizi ipten aldı biz 3-4 hatalı gole bakarak adamı yerle bir ediyoruz..Allah aşkına açın bugun bir buffonun chievodan yediği gollere bakın birde aykutun e insaf edin..
Biz bu adama bir türlü özgüven veremedik şampiyon olduğumuz sene bile yabancı kaleci düşündük gittik leo franco diye 3.ligde bile oynuyamıcak kapasitede adam getirtip aykutu 3.kaleci yaptık eee sonra aykut kötü..
Şurda şu adama laf söylüyen tüm taraftarlarımıza yazıklar olsun diyorum fenerbahçe dahi volkan demirel ilk kaleye geçtiğinde komedi goller yemesine rağmen her zaman arkasında durdu durum ortada biz ise aykutu 2 maçta çizdik..
Aykut abi beni duyuyorsa git sezon sonu abi bunlara zaten iyilik yapan yaranamıyor git bir anadolu veyahut alman takımına as kaleci olarak oynada utansınlar..
Bülent ünder suçki kaleye bugün zapatayı almadı keşke alsaydıda kasımpaşadan 3-4 tane yeseydik görürdüm o zaman sizi ben ağlamalarınızı