karma1905
Yeni üye
Yer: ASY ArenA
ISTE GALATASARAYIMIZIN YENI TRANSFERI LORIK CANA!
Lorik Cana kimdir?
Lorik Cana, 27 Temmuz 1983'te, bugünkü Kosova'nın başkenti Priştina'da doğdu. 7 yaşındayken, o dönemde savaşın hakim olduğu Yugoslavya'dan ailesiyle birlikte göç eden Cana, futbola ilk adımını bu ülkede, Lausanne takımının altyapısına katılarak attı. 16 yaşında Arsenal altyapısına davet edilen, ancak İngiliz pasaportu alamadığı için bu fırsattan yararlanamayan Arnavut oyuncu, yine de Paris Saint-Germain'e transfer olarak hedeflerine bir adım yaklaştı. 2000-2002 yılları arasında Fransız ekibinin altyapısında eğitim gören Cana, 19 yaşında A Takım kadrosuna katıldı.
Geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sunderland'e 6.000.000 euro karşılığında transferi gerçekleşen Lorik Cana, ilk sezonunda takımının lider oyuncusu konumuna gelerek bir futbol deneyiminden daha başarılı ayrıldı. Cana, geçtiğimiz sezon takımıyla 35 maça çıktı.
Yas: 26 (bu ay 27 oluyor) Boy: 1,86 Mevki: ön libero Sag ayagini kullaniyor PSG, O.Marsilya ve Sunderland FC. de kaptanlik yapti.
Agresif, mücadeleci ve inatçı futbolu, liderlik özelliği ve oyuna iki yönlü katkısıyla son derece önemli bir futbolcu olan Lorik Cana, artık orta sahadaki mücadelesine Galatasaray'ın başarısı adına devam edecek.
Iste Lorik Cana:
Bence orta sahada tam aradigimiz bi tip oyuncu, oyun stili Gattuso'yu cok andiriyor. Hayirli olur ins.
Tarafından düzenlendi 9#Elano (Wed Jul 21 201012:34 PM)
Bende sizlerle aynı fikirdeyin İngilterede adamlar futbolu oynatmaya çalısırlar ama Türkiyede Cana sezonun yarısında cezalı olur bir an önce bu anlayısını değiştirmeli
AseKaN
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye
Yer: İstanbul
Takımın Battal Gazisisin Aslanım benim , senden 10 tane 50 tane bank asyada bulanlara herdaim en derin selamlarımı , seni izlediğim Marsilya dönemlerinden bu yana gönderiyorum.Şu takımda Savaş nedir , topa sert nedir biraz senden öğrenseler , ruhsuzluklarını bir nevze örterler ama nerdeeee.
al_bundy
Müdavim
Yer: ADANA
İlk Gönderen: AseKaN
Takımın Battal Gazisisin Aslanım benim , senden 10 tane 50 tane bank asyada bulanlara herdaim en derin selamlarımı , seni izlediğim Marsilya dönemlerinden bu yana gönderiyorum.Şu takımda Savaş nedir , topa sert nedir biraz senden öğrenseler , ruhsuzluklarını bir nevze örterler ama nerdeeee.
aynen renkdas... adam cok savasci, ve ayrica ilk zamanlarinin aksine adam dikine oynamayada basladi... simdi umarim devre arasinda ayni tarzda bi oyuncu daha alirlar...