#474851 - Mon Jul 19 2010 14:59 PM
Re: Galatasaray 2010-2011 Kadrosu (Aslantepe Kadrosu)
[Re: maestro]
|
Üye
|
arda yaklaşık 5 yıldır oynuyor bu takımda bana kurtardığı 5 tane maç sayabilirmisin? hiç bir futbolcu taraftara el kol hareketi yapamaz. kendini messi mi zannediyor.galatasaray kaptanı antrenmanda arkadaşını dövmez.galatasaray kaptanı maç içinde bir duran top yüzünden arkadaşıyla tartışmaz(keita).galatasaray kaptanı yöneticisiyle terbiyesizce tartışmaz(haldun üstünel) galatasaray kaptanı alçakgönüllü olur, takımı 5. sırada, taraftarı cebindeki son parasıyla bilet alıp maçlarda kahrolurken sinema kapatmaz. iki de bir bana lincoln diyorsunuz.ben lincolnu savunmuyorum ki..lincoln kovuldu gitti zaten onu konuşmanın bi anlamı yok.
servete gelince.maçlarda şöyle bi dikkatli izleyin serveti vücudunu topun önüne koymaktan başka ne özelliği var allahaşkına servetin.servete çalım atmayan oyuncu kalmadı nerdeyse.defans oyuncusu dediğin neıll gibi,popescu gibi,bülent korkmaz gibi olur.sadece yüreğini ortaya koymak yetmiyor biraz da oyun zekası olur bir futbolcuda.bir defans oyuncusu 20 metre top auta çıksuın diye arkasındaki oyuncuyu perdeliyorsa bu o futbolcunun yetersizliğini gösterir.servet milli takımın belki de en banko adamı.nerde milli takım?
serdar özkanı ben beşiktaşta çok izledim koşmaktan başka hiçbir özelliği yok.aynen bizim aydın yılmaz tipinde bi oyuncu.şimdi soruyorum sizce serdar özkan keitanın bıraktığı o sağ kanatta o boşluğu dolduracak mı?
son olarak şunu söylemek istiyorum benim düşüncelerime katılmayabilirsiniz.size göre benim söylediklerim çok saçma gelebilir. ama bu platformda değişik düşüncelerin dile getirilmesi takımımıza zarar vermez.
iyi güzel söylüyorsunda simdi sen diyorsunki arda kac mac kurtardi bana kurtardigi maclari say, veya servet milli takimin en banko futbolcusu milli takim nerde, yani yazdiklarini okuduktan sonra ben söyle anliyorum, sen bütün takimi (milli takimda) servetin üzerine kuruyorsun, (gs de) o isleri arda görüyor... yani servet iyi oynarsa yapmasi gerekenleri yaparsa veya söyle diyim... basariliysa milli takimda basarili olur aynisi arda ve gs icinde gecerli, servet gelir topu 20m perdeler saniye kazandirir forveti yormus olur zaten kendisi dag gibi adam dikelse yeter, arda belki senin dedigin gibi mac kurtarmiyor olabilir ama arda isi kurtarmayada fazla birakmiyor, bu sezonun ilk 15maclarini hatirlarsak arda o asist kiralligini o 15 macta kazandi sonra sakatlik yorgunluk derken arti medya hep kötümser yorum yaparken arda yiprandi serdar özkana daha bisey diyemicem cünkü resmi bir lig veya kupa macina cikmadi, biz bi saglam takima karsi ilk 11le cikalim bakariz 
|
|
|
|
|
|
#475076 - Wed Jul 28 2010 13:17 PM
[Re: ONUR1905]
|
Yeni üye
Yer: Urfa
|
arda yaklaşık 5 yıldır oynuyor bu takımda bana kurtardığı 5 tane maç sayabilirmisin? hiç bir futbolcu taraftara el kol hareketi yapamaz. kendini messi mi zannediyor.galatasaray kaptanı antrenmanda arkadaşını dövmez.galatasaray kaptanı maç içinde bir duran top yüzünden arkadaşıyla tartışmaz(keita).galatasaray kaptanı yöneticisiyle terbiyesizce tartışmaz(haldun üstünel) galatasaray kaptanı alçakgönüllü olur, takımı 5. sırada, taraftarı cebindeki son parasıyla bilet alıp maçlarda kahrolurken sinema kapatmaz. iki de bir bana lincoln diyorsunuz.ben lincolnu savunmuyorum ki..lincoln kovuldu gitti zaten onu konuşmanın bi anlamı yok.
servete gelince.maçlarda şöyle bi dikkatli izleyin serveti vücudunu topun önüne koymaktan başka ne özelliği var allahaşkına servetin.servete çalım atmayan oyuncu kalmadı nerdeyse.defans oyuncusu dediğin neıll gibi,popescu gibi,bülent korkmaz gibi olur.sadece yüreğini ortaya koymak yetmiyor biraz da oyun zekası olur bir futbolcuda.bir defans oyuncusu 20 metre top auta çıksuın diye arkasındaki oyuncuyu perdeliyorsa bu o futbolcunun yetersizliğini gösterir.servet milli takımın belki de en banko adamı.nerde milli takım?
serdar özkanı ben beşiktaşta çok izledim koşmaktan başka hiçbir özelliği yok.aynen bizim aydın yılmaz tipinde bi oyuncu.şimdi soruyorum sizce serdar özkan keitanın bıraktığı o sağ kanatta o boşluğu dolduracak mı?
son olarak şunu söylemek istiyorum benim düşüncelerime katılmayabilirsiniz.size göre benim söylediklerim çok saçma gelebilir. ama bu platformda değişik düşüncelerin dile getirilmesi takımımıza zarar vermez.
iyi güzel söylüyorsunda simdi sen diyorsunki arda kac mac kurtardi bana kurtardigi maclari say, veya servet milli takimin en banko bakariz arda nın kurtardıgı maçları saymakla bitmez ki hadi ya... çok etkilendim.arda ikinci yarılarda sahada yürüyemiyor arkadaş...
Tarafından düzenlendi maestro (Wed Jul 28 2010 13:18 PM)
|
|
|
|
|
|
#475081 - Wed Jul 28 2010 13:54 PM
[Re: maestro]
|
|
Renkdaşlar Ardanın yetenekli bir futbolcu olduğu kesin ayrıca oyunuda okuyabiliyor ancak hızlı değil hızlı olmamasıda onun bir yıldız olmaması için bir sebep hızlı olmak sadece koşudan ibaret düşünmeyi elbette oda var ancak çabuk düşünmekte hızlı olmaktır işte mental eksiklerini giderir ise Arda bir yıldız olabilir ama Berkant diye bid oyuncu vardı bizde eğer Arda da Berkant gibi nasılsa ben en iyisiyim derse Berkantın gittiği yere gider .
|
|
|
|
|
|
#476351 - Tue Aug 31 2010 19:55 PM
[Re: OnurKaya]
|
Yer: muğla
|
-----------------------------UFUK------------------------ -------SABRI---------SERVET-----------NEİL-------İNSUA-
---------------------ELENO------------AYHAN--------------
--PINO(KEWEL)-----------------MISIMOVIC--------------ARDA----
--------------------------------BAROŞ--------------------------------
|
|
|
|
|
|
#476377 - Wed Sep 01 2010 01:21 AM
[Re: ONUR1905]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
--------------------------------Ufuk---------------------------------- Sabri--------Neill-----------Ali Turan--------------insua------- --------------------------Lorik Cana------------------------------- ---------Arda---------------------------------Kewell-------------- -----------------------------Misimovic---------------------------- ----------Mehmet Batdal--------------Baros------------------
Benfica sisteminde oynuyoruz.
4-2-3-1 olursa,
-------------------------Ufuk---------------------------------------- Sabri-------Neill------------------Ali Turan--------insua------- --------------------Cana----------Baris/Ayhan------------------- ---Pino/Arda------------Misimovic-----------Arda/Kewell-- -----------------------------Baros-----------------------------------
Neill, insua, Baros, Misimovic, Cananin yerleri garanti diyelim. Elano ortada oynarsa, Pino ve Kewell kenarda oynayamiyor. Bu yüzden en iyisi Benfica sistemi, uzun soluklu liglerde inanilmaz ise yarar. Ön liberoda geriye kosmayan, basmayan Ayhan oynayacagina, ilerde +1 fazla ol, ilerde topu daha cok tut. Defansin kötüyse zaten en iyi savunma hucumdur.
Tarafından düzenlendi Raph (Wed Sep 01 2010 01:27 AM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|