Webaslan Forum
Page 108 of 113 < 1 2 ... 106 107 108 109 110 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#474641 - Mon Jul 12 2010 09:07 AM Re: Medyametre ***** [Re: 9#Elano]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: 9#Elano
G.Saray Hollanda'ya gitti
Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul'daki ilk etabını tamamlayan Galatasaray, hazırlıkların ikinci etabı için Hollanda'ya gitti.

THY'ye ait bir uçakla önce Düsseldorf'a ve oradan Hollanda'nın Venla bölgesindeki Horst kasabasına geçecek olan Sarı-Kırmızılılar, 11-25 Temmuz tarihleri arasındaki hazırlık döneminde, biri ezeli rakibi Fenerbahçe ile olmak üzere toplam 5 karşılaşma oynayacak.

Spor Toto Dostluk Kupası adı altında 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek karşılaşmada Galatasaray, Almanya'nın Mönchengladbach kentindeki Borussia Park Stadı'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelerek, uzun bir aradan sonra ezeli rakibiyle, bir sezon öncesi maçına çıkmış olacak.
11.07.2010
Kaynak : DHA

hollanda kampı kadrosuna Leo Franco alınmamış... iyi iyi ...

#474683 - Tue Jul 13 2010 22:01 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ

hollanda kampı kadrosuna Leo Franco alınmamış... iyi iyi ... [/quote]

leo daha sonra kampa dahil edilmiş

#474692 - Wed Jul 14 2010 09:59 AM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
AslAnibal Offline
Müdavim

evet meğerse 2 gün izinliymiş izni bitince kampa katılmış....

#474705 - Wed Jul 14 2010 19:27 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
Darklord Offline

Bence bu bir oyun Fenerbahçe'nin durumuna düşmemek için fazla çaktırıtmıyorlar ama bir sorun olduğu belli.

#474708 - Thu Jul 15 2010 09:18 AM Re: Medyametre [Re: Darklord]
Sercangs35 Offline
Yeni üye
**

Yer: İZMİR TAM 35
Kewell'den G.Saray'a sevindirici haber

Kendisine takım bulamayan Avustralyalı yıldızın, sarı-kırmızılı ekibin maç başına ücret teklifini kabul ettiği bildirildi.

Galatasaray'da taraftarların sevgilisi haline gelen ve kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan Harry Kewell'dan müjdeli haber geldi. Dünya Kupası'nda fazla forma şansı bulamaması nedeniyle beklediği teklifleri alamayan Kewell'ın sarı-kırmızılı yönetimin maç başına para önerisini kabul ettiği ve önümüzdeki hafta yeni sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

NEİLL İLE TATİL YAPIYOR
Yıldız futbolcuya sezon başı için maç başına 50 bin euro vermeyi planlayan Galatasaray'ın, sakatlık durumuna göre ligin ikinci yarısında Kewell'a 500 bin euro garanti para teklif ederek yeni sözleşme imzalayacağı belirtildi. Dünya Kupası'nda oynadıkları için şu an tatilde olan Harry Kewell'ın Hollanda kampına Lucas Neill ile birlikte katılması bekleniyor.

internetspor
/quote]

allahım haber inşallah doğrudur daddy cool stay with us

#474709 - Thu Jul 15 2010 10:20 AM Re: Medyametre [Re: Sercangs35]
AslAnibal Offline
Müdavim

valla kewella bakışım eskisi gibi değil artık... geçen sene bütün sezon sakatım diye oynamadı dünya kupası maçları yaklaşınca dünya kupasında oynayacağım için çok sabırsızlanıyorum bütün sezon bu maçlara hazırlandım demişti... gördük hazırlanışını... neyse yani eskisi gibi bakamıyorum artık ona ... aşkımız buraya kadarmış... smile

#474715 - Thu Jul 15 2010 17:04 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul

#474717 - Thu Jul 15 2010 18:59 PM Re: Medyametre [Re: westsilwer]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
galatasarayin pino'ya yakin oldugunu, 3 milyonluk bir teklif yapmaya hazirlandigini ve yakinda bu transferin aciklanabilecegini yaziyor.

#474721 - Thu Jul 15 2010 19:56 PM Re: Medyametre [Re: OnurKaya]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Duyanda Robeni bekliyoruz sanacak bukadar üstüne düşülüyorsa bu transferin heleki 3 milyon hiç duymadığımız bir futbolcu için gayet iyi bir rakam nasıl bir cevherse artık nazmı var cazmı var bakıp görücez artık.Rakiplerin paraları sokağa atar gibi futbolculara senelik 4 5 milyon euro verilen şu durumlarda genç ama nasıl kumaş çıkacağı tam muallak bir futbolcu için 3 milyon euro ve 2 haftadır ha geliyor ha gelecek durumlarına kadar düştü.Kanattan ziyade Cananın yanına bir çift yönlü orta saha daha şart bakalım neler olacak.

#474739 - Fri Jul 16 2010 14:27 PM Re: Medyametre [Re: AseKaN]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
bende merak edıyorum acıkcası eger bu kadar pıno ıcın beklendıyse.. pınonun getırısının cok yuksek olması lazım...:)ama bu kadr habere ragmen yıne baska bır ısımle anlasırsk hıc sasırmam..bılıyorsunuz cana transferınden oncede kımse cananın gelıcegını sanmıyordu ama bırde baktıkki cana geldi...tracowskı felan dıyorlar almanyaya gıttı sezgın dıyorlar fakat dun vıdeoda sezgını gordum leo franconunnun kulagına bırseyler soyluyordu .sızınde dıkkatınızı cektımı renktaslar?..yani tracowski yalann...ryan babel uzun zamandır yazılmıyor kendısı olabılır dıye dusunuyorum mıllı takımada secılmedi...vede kesınlıkle kım kallstrom alınmalı acık ve net orta sahaya oyunun ıkı tarafınıda oynayan kalıtesını kanıtlamıs bır oyuncuya ıhtıyacımız var bu mamodıo dıarra da olur poulsende olur ..olurda olur yanı kamp bıtıcek hala transfer pesındeyız ne zaman bırbırlerını tanıyacaklar bu futbolcular...noktayı bır an once kymamız sart!

#474740 - Fri Jul 16 2010 14:38 PM Re: Medyametre [Re: ErenMetin]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Transfer haberlerinin yeri burası değil arkadaşlar...

#474743 - Fri Jul 16 2010 16:19 PM Re: Medyametre [Re: 9#Elano]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
ozur dıleriz

#474811 - Sun Jul 18 2010 15:09 PM Re: Medyametre [Re: ErenMetin]
GauchO Offline
Üye
**

Duyuru: Leo Franco ve Marcelo Carrusca

Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca&#8217;nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.

Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca&#8217;ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş

#474814 - Sun Jul 18 2010 15:57 PM Re: Medyametre [Re: GauchO]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: GauchO

Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca&#8217;nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir.

Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca&#8217;ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş

şükür kurtulduk

#474816 - Sun Jul 18 2010 16:04 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
İlk Gönderen: ONUR1905
İlk Gönderen: GauchO

Galatasaray Sportif A.Ş

şükür kurtulduk

VErdikleri hizmetmi var ortada zarardan Başka Bişey degildi Franco
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#474817 - Sun Jul 18 2010 17:11 PM Re: Medyametre [Re: DOuble_MD]
GauchO Offline
Üye
**

haryy kewell'a 1 yıllık anlaşılmış..hayırlı olsun

#474859 - Mon Jul 19 2010 15:58 PM Re: Medyametre [Re: GauchO]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Galatasaray&#8217;ın gündemindeki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Pablo Pino&#8217;nun menajeri Luis Felipe Poso, Radyospor&#8217;a konuştu. Radyospor programcılarından Özgür Sancar&#8217;ın telefonla ulaştığı Poso, transferde büyük bir aşama kaydettiklerini ve son detayları görüştüklerini söyledi.

Detayların halledilemeyecek nitelikte olmadığını belirterek, transferin büyük ölçüde tamamlandığı mesajını veren Poso, &#8220;Akşam saatlerinde kesin açıklama yapılacak. Anlaşmayı tamamlarsak. Pino, yarın İstanbul&#8217;a gelebilir&#8221; dedi. Pino&#8217;nun İstanbul&#8217;a gelerek sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

http://www.milliyet.com.tr/pino-istanbul-a-geliyor-/spor/sondakika/19.07.2010/1265559/default.htm

#474897 - Wed Jul 21 2010 14:39 PM Re: Medyametre [Re: sener_83]
AslAnibal Offline
Müdavim

Somon muhabbeti!
Galatasaray'ın yeni forma rengini camianın ileri gelenlerine sorduk.

21/07/10 12:36

HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem EROL

Geçtiğimiz sezon giydiği mor formayla armasındaki Sarı ve Kırmızı renklerin dışına çıkan Galatasaray bu yıl da devrim niteliğinde bir renk seçiminde bulundu.

Mor gibi radikal bir renkle geride bırakılan bir sezonun ardından herkes yeni forma rengini merakla beklerken, Galatasaray Kulübü, 2010-11 sezonunda formasını somon rengi yapma kararı aldı.

Bir önceki yıl asaletin rengi olduğunu savunarak seçtiği mor renkten epeyce başı ağrıyan Galatasaray, anlaşılan bunlara kulağını kapamış olacak ki bu sezon da somon renkle yeşil sahaya çıkma cesaretini gösterdi.

Camia içinde bu seçim bazı çevreler tarafından olumlu karşılansa da kimileri tarafından da büyük tepki çekti.

Biz de sizler için önce somon rengi Sarı-Kırmızılı camianın ileri gelen isimlerine bıraktık. Ayrıca Haberturk GAzetesi Moda Yazarı Esra Çoruh'un konuyla ilgili görüşüne başvurduk.

CEMİL İPEKÇİ MOR FORMA İÇİN NE DEMİŞTİ!
Geçen sezon forma rengi tercihiyle tartışmalara neden olan Sarı-kırmızılıların mor renkli formasıyla ilgili ünlü modacı Camil İpekçi'nin açıklamaları ses getirmişti.

"DAHA DA BİR ASLAN OLACAKLAR"
"Çok ama çok beğendim. Mor en sevdiğim renktir, yüzyıllardan beri asaletin rengidir. Aynı zamanda muazzam pozitif bir enerjisi vardır. Bir Galatasaraylı olarak, mor gibi bir rengin de ancak Galatasaray'ın taşıyabileceğini düşünüyorum. Morla sahadaki yeşilin yakıştığı kadar da başka hiçbir renk yakışmaz, mor formalarla sahada daha da bir aslan olacaklar."

HTSPOR.COM'A DEĞERLENDİRDİLER...

"FORMAYA DEĞİL İÇİNDEKİLERE BAKIYORUM"
ALP YALMAN: GALATASARAY ESKİ BAŞKANI
Ben değişik bakıyorum. Ben aslında formaya değil, içindekilere bakıyorum. Formanın üstündeki renk değil, içindekilerin becerisi benim için önemlidir. Eskiden Galatasaray forması bilinen bir formaydı. Şimdi ticari, çağdaş, ne derseniz deyin, formayı taşıyanlar sanki formadan daha ağırlık taşıyormuş gibi geliyor. Benim içi morda somonda aynı. Galatasaray forması sarı kırmızı olmadıktan sonra ha mor olmuş ha somon rengi olmuş çok fark etmiyor.

"SOMON OLMUŞ, MOR OLMUŞ FARKETMİYOR"
MEHMET CANSUN: GALATASARAY ESKİ BAŞKANI
Artık futbol bizim zamanımızda olduğu gibi değil. Farklı şeyler yapmak gerekiyor. Bunu herkes yapıyor, Fenerbahçe de yapıyor. Geçen sene ben Fenerbahçe'nin farklı renk formalarla sahaya çıktığını gördüm. Avrupa'da da yapılıyor. Artık forma satmak için farklı şeyler yapmak gerekiyor. Sarı kırmızı çubuklu, yarı parçalı yaparsanız satamazsınız.

Yoksa somon olmuş, pembe olmuş, yeşil olmuş, hiç kimsenin umurunda değil. Umurunda olan tek şey var oda sonuçta getirebileceği para, eğer getirirse. Getirmezse başarısızsın, getiriyorsa başarılı. Yani bu artık ticaret oldu. Benim sarı kırmızı dışındaki hiçbir renk ilgilendirmiyor. Bir Galatasaraylı olarak benim rengim sarı kırmızı. Onun dışında eper bir renk seçilecekse yeşilde olur, somonda olur, morda olur. Bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ana renk sarı kırmızı olduğu geri kalan hani göze hoş gelen bir şeyse.

Mor formalardan çok sattıklarını biliyorum. Mor forma olur mu olmaz mı şeklinde yapılan tartışmalar yaradı, çok satıldı. Baktım ilk defa değişik renkli bir forma Galatasaray tarihinde ilk defa bu kadar çok satmış. Mor formadan 238 bin tane satmışlar. Bu çok ciddi bir rakam. Buda ciddi bir para eder. Türkiye'nin ekonomisine baktığında, insanların gelirlerine giderlerine baktığın vakit, bunlar hakikaten çok ciddi paralar.

"HOŞUMA GİTİ"
ABDURRAHİM ALBAYRAK : GALATASARAY ESKİ YÖNETİCİSİ
Bunların hepsi ticaretle bağlantılı. Bu forma renklerini değiştirmediğiniz taktirde kulüp gelirleri azalıyor. Barcelona bile zaman zaman çok değişik formalarla sahaya çıkıyor. Galatasaray'ın ana rengi sarı kırmızı olmasına rağmen bu renkleri değiştirmesi gayet normaldir çünkü forma satacak. Herkes yeni forma diyecek ve alacak. Bu bir ticarettir, bu tip uygulamaları takip edeceksin. Etmediğin taktirde yerinde sayarsın, rakiplerin seni gelir geçer, sen yılda 50 bin forma satarken, rakibin 50 bin forma satar.

Sabah ilk gözüme çarptı hemen okudum, benimde hoşuma gitti. Güzel bir renk. Morda güzeldi. Bunları yapmak durumundayız. Yapmazsak olmaz. Ticaret bu. Bir futbolcunun bonservisine 6 milyon, kendisine 4 milyon dolar veriyorsun. Bu paralar bir yerlerden çıkacak. Formsa satacaksın, ürün satacaksın. Bence çok güzel olmuş. Bende alacağım, hem de çok. Haber içinde tebrik ediyorum, çok güzel olmuş.

"BİZİM DÖNEMİMİZDE CAMİA AYAĞA KALKARDI"
CÜNEYT TANMAN: GALATASARAY ESKİ KAPTANI
Çok şey değişti. Bizim dönemdeki ve bizden önceki oyunculara sorsan "ya böyle şey olur mu?" der ama dünya değişiyor futbol değişti. Pazarlama çok önemli hale geldi. Rakamlar çok büyüdü. Onun içinde pazarlama stratejisi olarak oyuncuların yorum yapması söz konusu değil. Oyuncu giyer çıkar. Artık oyuncular çok daha profesyonel olduğu için onların ne hissetiği çok önemli değil. Onların paralarını zamanında alıp almıyor olmaları daha önemli. Onun için ne renk forma yapsanız artık takımlar giyer. Almanya'da, Polonya'da, Amerika'da yabancı oyuncular oynuyor. Ne milli takımların eski milli takımlarla alakası kaldı, ne futbolun bizim dönemlerdeki düşünce yapısı kaldı. Her şey değişti. Mesela ben mor forma konusunda ilk başlangıçta daha tutucuydum. "Böyle şey olur mu? Galatasaray'ın ananelerine yakışır mı" diyordum ama en çok satan en çok tercih edilen forma oldu ve kulüp bundan ciddi para kazandı. Bu bir pazarlama stratejisi. Artık bende öyle bakmaya başladım.

İlk başta "mor mu somon mu?" deselerdi kırmızıya daha yakın olduğu için somon diyebilirdim ama şimdi mordan sonra somon benim için çok fark etmiyor açıkcası. Ha mor olmuş, ha somon olmuş. Ben Galatasaray'ı sarı-kırmızı klasik formalarıyla tanıyorum. Öyle olması daha güzeldi. Daha keyifli olurdu ama değişen dünya, değişen ekonomik şartlar, bunun böyle olmasını gerektiriyor. Bunu taraftar belirleyecek bence.

Böyle bir şey olması mümkün değildi. Yönetim izin vermezdi, izin verse Divan Kurulu ayağa kalkardı. Kulübün klasik formaları vardı. Değişmez gibi görülürdü. Bunun aksi düşünülemezdi bile. Ama artık çok şey değiştiği için, "A somon mu, olsun" diyoruz. Görüyorsunuz, oyuncularda pembe araba alıyorlar. Bugünkü oyuncunun somona hayır deme şansı yok. Hata "Ne güzel, bak somon" diyordur, bugünkü oyuncu. Bizim dönemde "bu formayı giymem" diyebilirdik yani. Bizden önce zaten kulübün üyeleri ayağa kalkardı.

İlk olduğu için mor çok vurucu oldu. Somonun ne kadar etkili olacağını bilemiyorum. Aynı başarıyı yakalar mı, bilmiyorum. İlk değişimi zor bir renkle yaptılar ama bu aynı etkiyi yakalar mı bilemiyorum. Ama bu transferler, transfer edilen oyuncuların popülaritesiyle de alakalı. Yeni ve çok şöhretli oyuncular gelseydi somon rengi forma onlarla beraber patlardı. Hani sadece renk değiştirmek değil, yıldız transferlerle forma satışları etkili olabiliyor.

"MODERN VE GÜNCEL"
ESRA ÇORUH- HABERTÜRK GAZETESİ MODA YAZARI
Bir Galatasaray taraftarı olarak geçtiğimiz sezon mor formayı ilk başta çok yadırgadım. Bunun nedeni de belki de eski kafalı olarak Galatasarayı sarı kırmızıyla bağdaştırmam. Bu sezon heyecanla beklediğimiz ve ilk başta 'pembe' diye kulaktan kulağa dolaşan yeni formanın gerçekte 'somon' rengi olduğunu gördük. Bana kalırsa bu forma hem rengi hem siyah kombinasyonuyla çok modern ve güncel bir havası var. Sezonun pudra rengi ve tonları modasına Galatasaray da modayı takip ettiğini kanıtlar gibi somon rengiyle ayak uydurmuş, hiç itirazımız yok. Evet belki alışmak yine bir süre alacak ama umarım somon-siyah kombinasyonlu Galatasaray forması yeni sezona uğurlu getirir.

http://www.htspor.com/galatasaray/haber/534578-somon-muhabbeti

#474898 - Wed Jul 21 2010 14:41 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

İşte Süper Lig fikstürü!
Süper Lig'de 2010-11 sezonunun takvimi belli oldu.

Süper Lig 2010-11 sezonu fikstürü belli oldu. Fikstür çekiminine, TFF yetkilileri ile Süper Lig'de mücadele edecek olan 18 kulüp temsilcisi katıldı. Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki derbi maçların haftaları da belli oldu. Ligin ilk yarısında 3 takım arasındaki 3 maç, 5, 9 ve 14. haftalarda oynanacak.

İŞTE DERBİ HAFTALARI
Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki derbi maçların haftaları da belli. Ligin ilk yarısında 3 takım arasındaki 3 maç, 5, 9 ve 14. haftalarda oynanacak.

HAFTA HAFTA DERBİLER
2. HAFTA: TS-FB
5. HAFTA: FB-BJK
7. HAFTA: TS-BJK
9. HAFTA: FB-GS
11. HAFTA: TS-GS
14. HAFTA: GS-BJK

#475032 - Sun Jul 25 2010 01:40 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
GauchO Offline
Üye
**

Ayinesi iştir...
Kalite G.Saray&#8217;ın her kilidi açabilen tek şifresidir. İlişkide kalite, yönetimde kalite, sahada kalite, duruşta kalite, G.Saray&#8217;ın 105 yıllık tarihinin olmazsa olmazlarıdır.

Ama Adnan Polat dönemiyle birlikte G.Saray kalitesinden ödün veriyor. Bu sıkıntının da üzerini kapatmak için etrafa korku salmaya çalışıyorlar. Sürekli bir &#8220;tehdit&#8221; nidası yükseliyor Adnan Polat&#8217;tan. Öyle ki yaptıkları işlere itiraz edenleri kulüp çalışanıysa kovuyorlar, yöneticiyse pasifize ediyorlar, gazeteciyse &#8220;hain&#8221; ilan ediyorlar. Etraflarında &#8220;lale devri&#8221; yaşayan bir zümre yaratmaya çalışıyorlar. Görmesinler, duymasınlar, konuşmasınlar.. İsteniyor ki sürekli birileri &#8220;Padişahım çok yaşa&#8221; diye bağırsın.. Bu sebepten sorunlarını yüzlerine vuranları sevmiyorlar.

POLLYANNALAR!
Eskiden F.Bahçe, G.Saray yenilgileriyle karışırdı. Şimdi ise G.Saray karışıyor. Eskiden F.Bahçeli futbolcular taraftarlarıyla kavga ederdi. Şimdi G.Saraylı futbolcular kavga etmeye başladı. Eskiden F.Bahçe başkanlarının söylemleri komikti. Şimdi G.Saray başkanının... Eskiden F.Bahçe yönetimleri karışırdı, şimdi G.Saray yönetimi karışıyor. Eskiden sarı-lacivertli yöneticiler entrikalar çevirirdi, şimdi G.Saraylı yöneticiler entrika peşinde koşuyorlar.

Adnan Polat, G.Saray&#8217;ın kıblesini &#8220;eski F.Bahçe&#8217;ye&#8221; çevirdi. F.Bahçe başkanı karşısında eli kolu bağlı duran, yönetimi içerisindeki çatırdamayı basın toplantısıyla örtmeye çalışıp bunu başaramayan, suçu hep sahada, sakatlıkta, hocada, medyada arayan, ezeli rakibine her branşta yenilen ve sonrasında yüzündeki gülücükler eksik olmayan, en yakın adamını yiyen, etrafındaki kendi yarattığı &#8216;Pollyannalarıyla&#8217; mutlu yaşayan ben değilim! G.Saray&#8217;ı bu kaosa ben sokmadım. Yaşananların tek sorumlusu Adnan Polat&#8217;tır.. Kulübün başkanı, tek yetkilisi, tek seçicisi oysa, başarıda omuzlara alınıyorsa, başarısızlıkta da faturayı Adnan Polat öder..

SORUN KALİTEDE
G.Saray&#8217;ın ana problemi kalitedir.. Adnan Sezgin&#8217;i Lütfi Arıboğan&#8217;a tercih ediyorsan zaten çoktan yolunu çizmişsindir.. Diğer tercihlerden bahsetmeye bile gerek yok. Hâlâ teknik direktörün işine karışıyorsan, kabadayıları takım otobüsüne kulüp yetkilisi diye oturtuyorsan, profesyonellerin kulübün değil de senin adamlarınsa, sen G.Saray&#8217;a değil de G.Saray sana kapı açıyorsa, kiminle fotoğraf çektireceğine F.Bahçe başkanı karar veriyorsa, yalan dediklerin yalan değilse, doğru dediklerin bir türlü gerçekleşmiyorsa fazla tartışmayalım.. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

DENGE BOZULUR
G.Saray&#8217;a 10 numara lazım mı? Rijkaard&#8217;ın sistemi bunu kaldırabilir mi? Bence hayır! Bir takımda Arda varsa, Pino transfer edildiyse, Kewell geri döndüyse, Elano hâlâ eldeyse 10 numara transferine gerek yok. 10 numara çaresiz takımların tek başına maç kurtaran demode oyuncu tipi oldu artık.. 4-2-3-1 oynayan bir takımla, 4-3-3 oynamak isteyen bir teknik direktör 10 numarayı nereye koyacak? Geçen sezon bu sevda yüzünden takım dağılmadı mı? Elano&#8217;ya yer açmak adına, Dos Santos&#8217;u oynatıp Arda Turan&#8217;ın yerini değiştirerek bozmadı mı sistemi Frank Rijkaard? G.Saray&#8217;ın ihtiyacı olan iyi bir orta saha oyuncusu. Sertlikten korkmadan, top alıp onu servis yapacak, takımı 3. bölgeye hızlı geçirecek komple bir orta saha oyuncusu.. Bir de santrfor.. Baros&#8217;un yokluğunda, sıra Mehmet Batdal&#8217;a gelmeden forma giyebilecek, cesur ve hızlı bir oyuncu.. 10 numara transferi yine hayâl kırıklığı olur G.Saray için..

bence müthi bi yazı olmuş

Page 108 of 113 < 1 2 ... 106 107 108 109 110 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı