#474501 - Thu Jul 08 2010 17:44 PM
Re: Lorik Cana GALATASARAY'da
[Re: GauchO]
|
UltrAslan
Üye
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#474505 - Thu Jul 08 2010 17:49 PM
|
Üye

|
Son 4 yılın toplam istatiği = 173 resmi maç, 49 sarı, 3 kırmızı
2009-2010 = 38 resmi maç, 12 sarı, 1 kırmızı
2008-2009 = 48 resmi maç, 11 sarı, 1 kırmızı
2007-2008 = 52 resmi maç, 17 sarı, 1 kırmızı
2006-2007 = 35 resmi maç, 9 sarı
|
|
|
|
#474509 - Thu Jul 08 2010 17:52 PM
[Re: Lion]
|
Üye

|
kapuska 1.. daha 4 tane daha gelicek.. kapuskalarla inamotolarla alakası olmayan bi adam...izleseydiniz böyle konuşmazdınız
|
|
|
|
#474513 - Thu Jul 08 2010 18:14 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Grella'ya göre cok üstün bir oyuncu. Topal iyi bir oyuncu ama istikrarsiz ve sakatliktan sonra kendisini toparlamasi cok uzun zaman aliyor, cok sıkta sakatlanmaya baslamisti, tam verim alamadik ki Topaldan bu yüzden. Top kullanmasi Topaldan daha iyi, Top kapmada, önde basmada, top kullanmada cok daha iyi. Liderlik özelligi, savasciligida cok iyi. Söyledigim gibi Marsilyanin temel yapi taslarindan biriydi, neden sattiklarina anlam verememistim üstelik yatirim yaptiklari bir yilda... İstikrarli, takimin temel yapi taslarindan birisi olabilecek bir adam, bu yüzden Topalla arasinda cok fazla fark var. 4.5 Milyon Euro cok iyi bir rakam, üstelik 2012'ye kadar taksitle ödenecekmis bu rakam.
İngiltere Spor basinini takip etmiyorum ama bu transferde pek bir mantik bulamiyorum, Sunderland Cana'yi kaptan yapmis, en cok süre olan 2.oyuncusu. 1 sezon önce, bazilarina göre 5 milyon Pound,bazilarina göre 7 Milyon Pound'a aldigi oyuncuyu, böyle bir oyuncuyu neden 4.5 milyon euro'ya satsin ki, üstelik taksitlerle...burasi benim kafami karistiriyor, Sunderland forumu falan bulabilirsem taraftar tepkilerine falan bir bakarim sonra...Belki nedenini -ögrenebiliriz eger bir böyle bir sey varsa...
|
|
|
|
#474515 - Thu Jul 08 2010 18:19 PM
[Re: Raph]
|
Yer: kütahya
|
walla tam bizim lige göre bi adam... önüne aldığını gözüne kestirdiğini biçen bi futbolcu... mücadeleci hırslı........ bol bol kart görür bizim ligde ama orta sahayı dinç tutacak bi futbolcu.. inşallah yararlı olur camiamıza
|
|
|
|
|
|
#474516 - Thu Jul 08 2010 18:25 PM
[Re: Raph]
|
Üye

|
Grella'ya göre cok üstün bir oyuncu. Topal iyi bir oyuncu ama istikrarsiz ve sakatliktan sonra kendisini toparlamasi cok uzun zaman aliyor, cok sıkta sakatlanmaya baslamisti, tam verim alamadik ki Topaldan bu yüzden. Top kullanmasi Topaldan daha iyi, Top kapmada, önde basmada, top kullanmada cok daha iyi. Liderlik özelligi, savasciligida cok iyi. Söyledigim gibi Marsilyanin temel yapi taslarindan biriydi, neden sattiklarina anlam verememistim üstelik yatirim yaptiklari bir yilda... İstikrarli, takimin temel yapi taslarindan birisi olabilecek bir adam, bu yüzden Topalla arasinda cok fazla fark var. 4.5 Milyon Euro cok iyi bir rakam, üstelik 2012'ye kadar taksitle ödenecekmis bu rakam.
İngiltere Spor basinini takip etmiyorum ama bu transferde pek bir mantik bulamiyorum, Sunderland Cana'yi kaptan yapmis, en cok süre olan 2.oyuncusu. 1 sezon önce, bazilarina göre 5 milyon Pound,bazilarina göre 7 Milyon Pound'a aldigi oyuncuyu, böyle bir oyuncuyu neden 4.5 milyon euro'ya satsin ki, üstelik taksitlerle...burasi benim kafami karistiriyor, Sunderland forumu falan bulabilirsem taraftar tepkilerine falan bir bakarim sonra...Belki nedenini -ögrenebiliriz eger bir böyle bir sey varsa... ben sana hemen bulayım renkdaş bi kaç sunderland'li tepkisi  I'd be heartbroken, he's my favourite player. Oh f.ck f.ck f.ck ... bazı eziklerin tepkisi ise şöyle: 2 yıldır ayağına top değmemiş adamı aldılar.... bu ezik cana'nın 2 senede 70 maç yaptığını bilmiyo 
|
|
|
|
#474518 - Thu Jul 08 2010 18:41 PM
|
Yeni üye
Yer: Hollanda
|
Bir kac tane de benden: OneRepublicSG: @safcrock that is very sad. sunderland worked so hard to bring him in and he left the club after a season.  AJWofthedead: Sweet Jesus! Never saw that coming! safcrock:: Sunderland just lost their captain *facepalm*. lastyearsman: Sunderland have sold Lorik Cana to Galatasaray. Fantastic player, I'll really really miss him. MrTimDonnelly: Sunderland let Lorik Cana go for 6m yoyos? that's another weird transfer today. Nathan91: - Lorik Cana left Sunderland?! WTF?! Absolutely gutted. ;( Arnavutluktaki ailesine daha yakin olmak icin ingilteriyi birakmis.
Tarafından düzenlendi OnurKaya (Thu Jul 08 2010 18:43 PM)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24