Webaslan Forum
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#474521 - Thu Jul 08 2010 18:52 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: cesur_sado]
GauchO Offline
Üye
**

İlk Gönderen: cesur_sado
TÜRKÇE'ye çevirerrek bu mesajları veriseniz çok makbule gececek ben bu oyuncuyu hiç tanımıyorum şu an araştırmaya başlıdım onun için oyuncu hakkında izleyen rektaşlar bilgi verebilirse çok güzel olur

renkdaş bi link koydum oradan biraz bilgi sahibi olabilirsin...2nci mesajda ise mesut özil ,Schweinsteiger weya schineider'den birini 10 dakika içinde almassak steve bruce yani menajerleri bu takımdan gitmeli demiş...en kibar çewirisi bu smile

gerçekten sunderlandliler skıntı yapmışlar cana gitti diye...ama cana açıklamasında bizi şampiyonlar liginde oynayacağımız için tercih etmiş öle demiş...adnan sezgin öle mi kandırdı acaba...

#474522 - Thu Jul 08 2010 18:52 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
Ingilizce bilen arkadaslar bu forumda bircok uzgun sunderlandli taraftarin mesajlarini okuyabilirler: http://www.readytogo.net/smb/forumdisplay.php?s=a602c92cc6f96e1cebd6543f4217cbc2&f=86

#474523 - Thu Jul 08 2010 19:02 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
marsilyada 4 yılda 175 maç oynamış gecen sezonun hemen hemen her maçında oynamış ve tek kırmızı kart görmüş adama kasap diyenlere yazıklar olsun diyorum başkada birşey demiyorum.yönetimi eleştirmek en doğal hakkımız ama yıldız alınmadı diye eleştirmek neyin nesi.unutmayın ki karanlık bi dönemden aydınlık bir döneme geçiyoruz.3 sene öncesine kadar böyle futbolcuları alacagımızı hayal edemezken şimdi neleri begenmiyoruz.vayyybeee

#474524 - Thu Jul 08 2010 19:10 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: los_galactiGS_07]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
Lorik Cana, 27 Temmuz 1983&#8217;te, bugünkü Kosova&#8217;nın başkenti Priştina&#8217;da doğdu. 7 yaşındayken, o dönemde savaşın hakim olduğu Yugoslavya&#8217;dan ailesiyle birlikte göç eden Cana, futbola ilk adımını bu ülkede, Lausanne takımının altyapısına katılarak attı. 16 ya...şında Arsenal altyapısına davet edilen, ancak İngiliz pasaportu alamadığı için bu fırsattan yararlanamayan Arnavut oyuncu, yine de Paris Saint-Germain&#8217;e transfer olarak hedeflerine bir adım yaklaştı. 2000-2002 yılları arasında Fransız ekibinin altyapısında eğitim gören Cana, 19 yaşında A Takım kadrosuna katıldı. A Takım&#8217;daki ilk sezonunda yalnızca 3 maçta fırsat bulan genç oyuncu, hem futbolunun olgunlaşması hem de Luis Fernandez&#8217;in yerine Vahid Halilhod&#382;i&#263;&#8217;in takımın başına geçmesiyle birlikte 2003-04 sezonunda kendisine önemli bir yer edindi. O sezon Ligue 1&#8217;de 30&#8217;u ilk 11&#8217;de olmak üzere 32 maçta (2594 dakika) forma giyen Cana, bu maçlarda bir gol attı, dokuz sarı, iki de kırmızı kart gördü. Son derece istikrarlı bir oyuncu olan orta saha oyuncusu, takip eden sezonda da yine 30&#8217;u ilk 11&#8217;de 32 karşılaşmada (2650 dakika) oynadı, bir gol attı, dokuz sarı, tek kırmızı kart ile sezonu kapattı. Cana, 2003-04 sezonunda alınan ikincilikle Şampiyonlar Ligi&#8217;ne katılmaya hak kazanan PSG&#8217;nin tüm grup maçlarında doksan dakika forma giydi. 2005-06 sezonuna aynı takımda başlayan Cana, teknik direktörlük koltuğuna Guy Lacombe&#8217;un oturmasıyla birlikte ilk 11&#8217;dekini yerini kaybeder gibi oldu ve tansfer döneminin son günlerinde 4.000.000 &#8364; karşılığında Olympique Marseille takımına transfer oldu. Başlangıçtan itibaren ilk 11&#8217;deki yerini ayırtan Arnavut oyuncu, PSG&#8217;deki iki maçına ek olarak sezon sonuna kadar 28 karşılaşmada forma giydi, üç asist yaptı ve tek golünü eski takımına karşı alınan tek gollü galibiyette attı. Ligde 13 sarı kart görerek bu alanda ortalamanın üzerinde bir profil çizen Cana, UEFA Kupası&#8217;nda da sekiz karşılaşmada forma giydi; toplamda iki kulvarda 3090 dakikalık süre aldı. 2006-07 sezonunda tamamı ilk 11&#8217;de olmak üzere ligde 33 maçta (2864 dakika) forma giyen mücadeleci oyuncu, iki golü ve bir asistine sekiz de sarı kart ekledi. Inter-Toto ve UEFA Kupası&#8217;nda toplam 5 maça çıktı. 2007-08&#8217;de kariyerinin ikinci Şampiyonlar Ligi deneyimini yaşayan Lorik Cana, tümünde 90 dakika sahada kaldığı grup maçlarının ardından UEFA Kupası&#8217;nda da üç maçta 270 dakika forma giydi. Cana, o sezon ligde ise yine hepsi ilk 11&#8217;de 34 maçta (3037 dakika) oynadı ve iki gol, üç asist ve on sarı kart istatistiğini tutturdu. Arnavut oyuncu Marsilya&#8217;daki son sezonunda ise ligde 27, Avrupa Kupaları&#8217;ndaki 12 maçta oynadı; birer gol ve asistine yedi sarı kartı ekledi. Geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Sunderland&#8217;e 6.000.000 &#8364; karşılıında transferi gerçekleşen Lorik Cana, ilk sezonunda takımının lider oyuncusu konumuna gelerek bir futbol deneyiminden daha başarılı ayrıldı. Cana, geçtiğimiz sezon takımıyla 35 maça çıktı. Agresif, mücadeleci ve inatçı futbolu, liderlik özelliği ve oyuna iki yönlü katkısıyla son derece önemli bir futbolcu olan Lorik Cana, artık orta sahadaki mücadelesine Galatasaray&#8217;ın başarısı adına devam edecek. Milli takım kariyeri Arnavutluk Millî Takımı formasını ilk kez 11 Haziran 2003'te 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri maçında İsviçre ile oynanan maçta giyerken, ilk milli golünü ise 17 Ağustos 2005 tarihinde Azerbaycan ile oynanan maçta attı. Cana'nın Arnavutluk dışında Fransa ve İsviçre vatandaşlığı da bulunmaktadır. Tam adı Lorik Cana Doğum tarihi 27 Temmuz 1983 (26 yaşında) Doğum yeri Priştine, Kosova Boyu 1,86 m (6 ft 1 in) Mevkii Orta Saha

#474525 - Thu Jul 08 2010 19:14 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: los_galactiGS_07]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Nedense herkez bizim sampiyonlar liginde oldugmuzu saniyor. En son ne zaman SL oynadimizi hatirlayamiyorum.

#474526 - Thu Jul 08 2010 19:18 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: los_galactiGS_07]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Arkadaşlar Lorik Cana'nın market değeri 12.000.000 Euro

Benimde pek tanımadığım bir oyuncu fakat şimdiye kadar ki gözlemim hiç bir sakatlığı olmayan uzun yıllardır 30+ forma giyen bir oyuncu olduğu ve Az kalsın alacak olduğumuz Grella'nın 3 milyon euro market değeri varken Cana'nın 12 milyon euro olması dikkat edilmesi gereken bir durum unutmayalım ki Elano'nun 11, Ouaresma'nın 10, Emre Belözoğlu'nun 10 iken bizim transfer 12 milyon euro..

Son 7 sezonda 219 defa forma giymiş, 184 maç 90 dakika oynamış, 68 sarı 5 kırmızı kart görmüş bir oyuncu..

#474527 - Thu Jul 08 2010 19:21 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: branege]
OnurKaya Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: branege
Arkadaşlar Lorik Cana'nın market değeri 12.000.000 Euro

Son 7 sezonda 219 defa forma giymiş, 184 maç 90 dakika oynamış, 68 sarı 5 kırmızı kart görmüş bir oyuncu..[/b]

Belki de en sevdigi renkler sari ve kirmizi oldugu icin galatasarayi secmistir laugh

#474528 - Thu Jul 08 2010 19:32 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: OnurKaya]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Bizim taraftarada birşey beğendiremiyorsun.Daha ne olsun illa star isim flash isimmi lazım icraatmı lazım.Bu adamı psg dahil azçok takip ediyordum ingiltereden bize geleceğine pek ihtimal vermezdim.Adam istikrar abidesinin haricinde tam bizim istediğimiz formanın hakkı armanın hakkını verecek vermekle kalmayacak su gibi ter olacak bir adam.Verilen videolara aldanmayın adam kasap filan değil bütün müdahaleleri ısırıcı topa ve rakibi boğan müdahaleleri var.Bana sorarsanız yıldız sansasyonel bir futbolcu alıp verim alamayacağına böyle adamları hemde ucuza malederek almak bir yönetim başarısıdır.Abuk subuk konuşuyor millet kuşlar civcivler gibi yok 2.inamatoymuş yok topaldan bi farkı yokmuş.Bu adamın on numara demek için nufus kağıdında afrikalı sırtındada eissen veya cambiassomu yazması lazım.Lorik Cana Neil gibi takıma artı pozitif etki yaratacak bir futbolcu belki bizim türk futbolcuları mücadele nasıl edilir ders alabilecekleri bir futbolcu.En düşük 8 ila 12 milyon euro arası bonservisi var diye biliyordum ama yönetim eğer 5 ila 6 milyon euroya bu işi bitirmişlerse öpüp başımıza koyalım.Ayrıca adamı keita ile inamato ile topalla kıyaslamıyıda bırakalım aynı görev ve potansiyeli işlemiyor futbolcu karakterleri.

#474529 - Thu Jul 08 2010 20:15 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: AseKaN]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Genelde zaten ortak görüs, Cana'nin sezona harika baslayip, daha sonra form düsüklüğü yasadigi, bu yüzden Sunderlandlilerin kafasinin karisik olmasi gayet dogal. Genelde sikayet edilen, cok sert oynamasi. Bencede Cana kasap falan degil, bir ön liberonun agresif, sert oynamasindan dogal ne olabilir ki? Simdi yapilmasi gereken Cana'nin yanina 1 tane Emre B. stilinde bir ortasaha oyuncusu.Birbirlerini tamamliyacak, ön alanda da cok etkili bir ortasaha oyuncusu. Böyle bir ortasaha alininca, hersey daha iyi olabilir...

İlk Gönderen: OnurKaya
Ingilizce bilen arkadaslar bu forumda bircok uzgun sunderlandli taraftarin mesajlarini okuyabilirler: http://www.readytogo.net/smb/forumdisplay.php?s=a602c92cc6f96e1cebd6543f4217cbc2&f=86

Cok fazla olumsuz görüste var yukaridaki sitede Cana hakkinda.

#474530 - Thu Jul 08 2010 20:30 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
İlk Gönderen: Raph
Genelde zaten ortak görüs, Cana'nin sezona harika baslayip, daha sonra form düsüklüğü yasadigi, bu yüzden Sunderlandlilerin kafasinin karisik olmasi gayet dogal. Genelde sikayet edilen, cok sert oynamasi. Bencede Cana kasap falan degil, bir ön liberonun agresif, sert oynamasindan dogal ne olabilir ki? Simdi yapilmasi gereken Cana'nin yanina 1 tane Emre B. stilinde bir ortasaha oyuncusu.Birbirlerini tamamliyacak, ön alanda da cok etkili bir ortasaha oyuncusu. Böyle bir ortasaha alininca, hersey daha iyi olabilir...

İlk Gönderen: OnurKaya

Cok fazla olumsuz görüste var yukaridaki sitede Cana hakkinda.

Renktaş o yanına alınacak futbolcu Kim KALLSTRÖM olsa çok güzel olurdu kale gibi orta saha rakiplerin gol atabilmesi için önce orta sahadaki kaleyi geçmeleri gerekir valla süper olurdu

#474532 - Thu Jul 08 2010 20:36 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
olumsuz gorus derken arkadaslar sert mudahalelerde bulunmasıylamı alakalı yoksa baska nedenlermı var bunu ıyıce arastırmak lazım..vede benım aklıma gelen ılk soru ısaretıde su?sunderland bu adamı 6 mılyon euroya almıs bıze 4.5 mılyon euroya satmasınlardakı neden nedır acaba?hemde sanırsam adamı kaptan yapmıslar ..bunun ıkı nedenı olabılır ya daha ıyı bır oyuncu almak ıcın yada futbol mantelıtesının sunderlanda uymadıgı ıcın olabılır .ıngılızcesı ıyı olan arkadaslar neden sattıklarına dahir on ınceleme yapıp bızı bılgılendırırlerse cok guzel olur Tesekkurler..

#474539 - Thu Jul 08 2010 22:34 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
savaşçı agresif yırtıcı olması hoşuma gitti...türkiyedede bu gider cünki..sert futbol...

canayı tanımıorum ama cok yerde yorumları okudum haberlerde anladagım kadarı ile aldıgı parayı hak eden bir oyuncu...

suikast silahımız cana_s :)))

.........

#474540 - Thu Jul 08 2010 22:34 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Sezona harika baslamis ama perfonmansi daha sonra düsmüs. Nedenlerden biriside bu. Sonra örnegin genelde Liverpool maclarindan bahsediyorlar, evdeki
Liverpool macinda harikaymis, indiviual olarak, öyle oynamis ki, 40 yildir hic bir Sunderlandli oyuncu o perfonmansa cikamamis. Sonra deplasmanlarda kötü diyorlar, Liverpool deplasman ve Chealse maclari hakkindaysa kötü görüs bildiriyorlar. Sonra sert oynadigi icin elestiriliyor, kirmizi kart görmeye müsait. Hemen herkesin durdugu ortak nokta, sezona cok iyi basladigi ama sonra düsüse gectigi seklinde.

#474541 - Thu Jul 08 2010 22:43 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

ezıklerın antudakı yorumlarına bakın renkdaslar :))

Cana tamam iyi oyuncudur ama bonservisine en az 15 mılyon vermek gerekir üstüne birde o oyuncuyu türkiyeye getirmek için en az yıllık 4 mılyon falan gerekir adam premier ligde zaten pino ufak takım oyuncusu yani 6s ye yakışan yedek için almışlardır. bence transferler gerçek değil bunlar o kadar bonservis veremezler bu topçulara ki bu adam iyi dediğimde emrenin yarısı kadar eder anca..

08.07.2010 18:11 Perşembe #120

İrfan Yalınay

Üyelik Bilgileri
Özel Mesaj Yaz
Bu Mesaja Yorum Yaz
Arkadaşlarıma Ekle
Kişisel Sayfası
Açtığı Konular
Son Yazdığı Mesajlar
Şikayet Et
Yoksay
lorik cana gs´de
Mesajı Gönderen: everton_755
4.5 milyon eur şaka heralde..bedava resmen..neyse şimdi saldırır millet 6snin transferlerini begeniyorlar diye
bu adamı izleyipte beğenmeyen zor bulunur herhalde

lorik cana gs´de

adamın sadece futbolculuğuna bakmayın.
çok değil 3-5 maçını izleyen anlar. En büyük özelliği yenilgiye başkaldırması. Adam pes etmiyor&#8218; savaşıyor&#8218; didiniyor&#8218; en kötüsü tüm takıma da bunu aşılamak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Ve malesef önliberoda bildiğin kalite artırdılar. Nerde Topal ya da Linderoth&#8218; nerde bu adam? Tam Cristian´ın yerine alınacak futbolcuydu.
Loric Cana ve Pablo Pino Galatasaray´da

İkisi de Fenerbahçe´de görmek istediğim isimlerdi. Umarım bu duyum gerçek değildir. Zira Cana müthiş bir ön liberodur. Juan Pablo Pino da potansiyeli yüksek bir sol kanat oyuncusudur. Üçlü forvetin solunda da oynayabiliyor. İlk defa cinconun olası transferlerini iyi buldum

#474542 - Thu Jul 08 2010 22:54 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Lorik Cana transferine inanmıyorum&#8218; gerçekçi değil. Sunderland´e 7 milyon &#8364;´ya geldi&#8218; daha 1 senesini doldurdu&#8218; takım kaptanı&#8218; en sevilen oyuncu. Hangi takım böyle bir oyuncusunu satar ki? En az 15 milyon filan teklif edilmesi lazım ki Sunderland satsın. Haydi satacak diyelim&#8218; Cana 6s´yi istemez ki&#8218; adam Premier Lig´e yeni gelmiş ve tutunmuş&#8218; gayet de iyi oynuyor. Ayrıca bu adam Cristian´ın bir iki seviye sert versiyonu. Acaip sert hareketleri var&#8218; bol kart görür. Bize gelse başı cezadan kurtulmaz.

lorik cana gs´de

dün de söyledim yine söylüyorum&#8218; çok üzüldüm..
4 senedir fenere gelmesi için dua ediyordum&#8218; gsye gitti..
lugano gibi bir orta sahamız olmasını kim istemezdi..
temennim bol bol kırmızı kart görmesi&#8218; başka türlü çok canımızı yakar..

Cana luganonun ön libero halidir. geçen yıl marsilyadan sunderlande 8 mil euro´ya gitti.

Hemde ilk yılında kaptanlık yaptı. 6s nasıl olıyor anlamadım

Cana Appiah etkisi yapar cok net...

Mesajı Gönderen: ufuktan

Bak Sunderland taraftari ne yazmis ... Loric Cana´nin gercke yuzu ortaya cikti:

Given the amount of morons who moan about him&#8218; I wouldn´t blame the lad. Maybe Turkish fans don´t expect ball-winning midfielders to play 40-yard passes.

Read more: http://www.readytogo.net/smb/showthread.php?t=506111ixzz0t6WYJhl6

Cana´nin gitmesi umrumda degil.. Turk taraftarlari belki top kazanan orta saha oyuncularin uzun paslar atabilmesini beklemiyorlar

Bende şimdi baktımda bu siteye adamların çoğu üzülmüş bu elemanın gitmesine... bu senenin önemli oyuncularından olmasını bekliyolarmış ve şimdi gidince küfür ediyorlar yönetime

Cana hep hayalimdi&#8218; alamazlar onu.. :))

#474543 - Thu Jul 08 2010 23:05 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

n senelerde 6s nin yaptığı transferler kim ne derse desin bizden daha iyi. Burda 6s nin transferleri kaz görünür falan dediğimiz de yok.

Fenerbahçe Anelka transferinden sonra hiçbir şey yapmadı malesef!

Tuncay gitti yeri dolmadı.
Appiah gitti yeri dolmadı.
Aurelio gitti yeri dolmadı.

Gidip menajerler ne öneriyosa onu aldılar! Bir gece de Kezman geldi. Guiza geldi. Takım 4 senedir forvetsiz!

Josico´yu Maldonado´yu izledi bu taraftar.

ama bence bu sene yönetimin son şansı. iyi bir kadro kuramazlarsa artık bu taraftarın önünde duramazlar. sabır sabır bi yere kadar.

mantığı anlamıyorum arkadaş ya..
Şimdi Cana iyi bir adam. Geçen sene Marsilya´dan ayrılırken burada bile kaç kişi "keşke" topikleri açtı. Sunderland ikinci ligden yeni gelmişti ve sıfırdan takım kurdular. Arsenal son anda aradan çıktı da Sunderland aldı bu herifi.

Adam geçen sene direk takım kaptanı oldu. Neredeyse tüm maçlara ilk 11 çıktı. Yani adam kötü değil..

gelelim asıl noktaya..

Ezikler transfer yapınca;
"iyi olsaydı Sunderland niye satsın"
"çok sakatlanıyor"
"bu yaşına kadar neden büyük klüplerde oynamış"
"vardır bir iş o transferde"

falan gibi saçma ve gereksiz yakıştırmalar yapıp da kendi transferlerimizde aynı şeyi sorgulamamak tuhaf değil mi?

Mesala La lİga gol kralı neden gelir ki Türkiye´ye?
Ya da Stoch´da bi ışık görseydi Chelsea satar mıydı genç yaşta?
Ya da mesala biz Andre Santos´u Real Madrid´in elinden mi kaptık şimdi?

Herkes her yere transfer olabilir. Cana´yı bedava almazlar herhalde. Keita´dan gelen parayı komple verseler o bile yetmeyebilir. Yani bu sene çok da başarılı olamayan Sunderland pek de kolay bi şekilde "yeniden" bi takım kurabilir. Herkesi de satabilir.

Yapmayın gözünüzü seveyim.
Biraz olaylara sağduyulu yaklaşın.

Pino denen herif muhtemelen ellerinde patlar.
Ancak Cana orta saha için çok çok iyi bir transferdir. Hem kendi savaşır&#8218; hemde lider ruhuyla tüm takımın mücadele şevkini yukarılara çeker..

Umarım Cana işi olmaz. Zaten bana sorarsanız en az bşi 10 milyon Euro vermeleri gerekir. Ayrıca Cana´yı da zor ikna ederler. Olmaz o iş yani...

Lorik Cana´yı beğenmeyenin futboldan anladığına inanmam. Umarım alamazlar.

Cincon doğru isimler üzerinde çalışıyor valla &#8218; adamların bu kadar düşük bütçeyle bu kadar mantıklı isimler üzerinde çalışması bence biri tarafından yönlendirildiklerini gösterir.

Bu iisimleri gs yönetiminin bulabileceğini inanmıyorum &#8218; kesin işi bilen birine soruyorlar.Bu isimlerin altından Ogan Tarhan filan çıkabilir bildiğim kadarıyla cincon kulübüne yakın bir isim ve avrupa futbolunu çok iyi biliyor .Bir ara beraber çalışmıştı cinconla yada Uğur Meleke filanda olabilir

Ya bu Galatasaray ne kadar ucuza oyuncu alıyor..Geçen sene 5.2 milyon euroya alınan adamı 4.5 milyon euroya alıyorlar..10 dan aşağı alamazlar dedim 4.5 milyon euroya geldi..

İyi trasfer ne kadar soylemek ıstemesekde!!!Hadı baskanım uzme bızleri...

#474544 - Thu Jul 08 2010 23:10 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

RENKTASLAR BU EZIKLERIN BIZIM TRANSFERLERIMIZ HAKKINDA YAPTIKLARI YORUMLAR YUKARIDA YER ALIYOR.. DEYIM YERINDEYSE ARTIK RAHAT UYUYAMAZLAR KANISINDAYIM:)))

#474545 - Thu Jul 08 2010 23:12 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: GauchO]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: GauchO
Son 4 yılın toplam istatiği = 173 resmi maç, 49 sarı, 3 kırmızı

2009-2010 = 38 resmi maç, 12 sarı, 1 kırmızı

2008-2009 = 48 resmi maç, 11 sarı, 1 kırmızı

2007-2008 = 52 resmi maç, 17 sarı, 1 kırmızı

2006-2007 = 35 resmi maç, 9 sarı

Bu isttistiklerden ve videolardan da görülüyor ki, aşırı sert bir oyuncu.. ilk sezonunda 1-2 kırmızı kart alır diye düşünüyorum.. smile ama aqresif olması iyi ve bunu harika prese ve rakibini yıpratan baskıya dönüştürüyor.. biraz daha sakin bir Cana Galatasaray için 99% uyumlu bir oyuncu olur.. bunda teknik ekibin de rolu olacaktır.. Galatasarayımıza hayırlı olsun !

#474546 - Thu Jul 08 2010 23:16 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: Raph]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: Raph
Sezona harika baslamis ama perfonmansi daha sonra düsmüs. Nedenlerden biriside bu. Sonra örnegin genelde Liverpool maclarindan bahsediyorlar, evdeki
Liverpool macinda harikaymis, indiviual olarak, öyle oynamis ki, 40 yildir hic bir Sunderlandli oyuncu o perfonmansa cikamamis. Sonra deplasmanlarda kötü diyorlar, Liverpool deplasman ve Chealse maclari hakkindaysa kötü görüs bildiriyorlar. Sonra sert oynadigi icin elestiriliyor, kirmizi kart görmeye müsait. Hemen herkesin durdugu ortak nokta, sezona cok iyi basladigi ama sonra düsüse gectigi seklinde.

renktas arastırıp bızlerı bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler

#474547 - Thu Jul 08 2010 23:21 PM Re: Lorik Cana GALATASARAY'da [Re: ErenMetin]
GS_Tahir Offline
1_9_0_5
Üye
**

Yer: AZƏRBAYCAN
İlk Gönderen: ErenMetin
n senelerde 6s nin yaptığı transferler kim ne derse desin bizden daha iyi. Burda 6s nin transferleri kaz görünür falan dediğimiz de yok.

Fenerbahçe Anelka transferinden sonra hiçbir şey yapmadı malesef!

Tuncay gitti yeri dolmadı.
Appiah gitti yeri dolmadı.
Aurelio gitti yeri dolmadı.

Gidip menajerler ne öneriyosa onu aldılar! Bir gece de Kezman geldi. Guiza geldi. Takım 4 senedir forvetsiz!

Josico´yu Maldonado´yu izledi bu taraftar.

ama bence bu sene yönetimin son şansı. iyi bir kadro kuramazlarsa artık bu taraftarın önünde duramazlar. sabır sabır bi yere kadar.

mantığı anlamıyorum arkadaş ya..
Şimdi Cana iyi bir adam. Geçen sene Marsilya´dan ayrılırken burada bile kaç kişi "keşke" topikleri açtı. Sunderland ikinci ligden yeni gelmişti ve sıfırdan takım kurdular. Arsenal son anda aradan çıktı da Sunderland aldı bu herifi.

Adam geçen sene direk takım kaptanı oldu. Neredeyse tüm maçlara ilk 11 çıktı. Yani adam kötü değil..

gelelim asıl noktaya..

Ezikler transfer yapınca;
"iyi olsaydı Sunderland niye satsın"
"çok sakatlanıyor"
"bu yaşına kadar neden büyük klüplerde oynamış"
"vardır bir iş o transferde"

falan gibi saçma ve gereksiz yakıştırmalar yapıp da kendi transferlerimizde aynı şeyi sorgulamamak tuhaf değil mi?

Mesala La lİga gol kralı neden gelir ki Türkiye´ye?
Ya da Stoch´da bi ışık görseydi Chelsea satar mıydı genç yaşta?
Ya da mesala biz Andre Santos´u Real Madrid´in elinden mi kaptık şimdi?

Herkes her yere transfer olabilir. Cana´yı bedava almazlar herhalde. Keita´dan gelen parayı komple verseler o bile yetmeyebilir. Yani bu sene çok da başarılı olamayan Sunderland pek de kolay bi şekilde "yeniden" bi takım kurabilir. Herkesi de satabilir.

Yapmayın gözünüzü seveyim.
Biraz olaylara sağduyulu yaklaşın.

Pino denen herif muhtemelen ellerinde patlar.
Ancak Cana orta saha için çok çok iyi bir transferdir. Hem kendi savaşır&#8218; hemde lider ruhuyla tüm takımın mücadele şevkini yukarılara çeker..

Umarım Cana işi olmaz. Zaten bana sorarsanız en az bşi 10 milyon Euro vermeleri gerekir. Ayrıca Cana´yı da zor ikna ederler. Olmaz o iş yani...

Lorik Cana´yı beğenmeyenin futboldan anladığına inanmam. Umarım alamazlar.

Cincon doğru isimler üzerinde çalışıyor valla &#8218; adamların bu kadar düşük bütçeyle bu kadar mantıklı isimler üzerinde çalışması bence biri tarafından yönlendirildiklerini gösterir.

Bu iisimleri gs yönetiminin bulabileceğini inanmıyorum &#8218; kesin işi bilen birine soruyorlar.Bu isimlerin altından Ogan Tarhan filan çıkabilir bildiğim kadarıyla cincon kulübüne yakın bir isim ve avrupa futbolunu çok iyi biliyor .Bir ara beraber çalışmıştı cinconla yada Uğur Meleke filanda olabilir

Ya bu Galatasaray ne kadar ucuza oyuncu alıyor..Geçen sene 5.2 milyon euroya alınan adamı 4.5 milyon euroya alıyorlar..10 dan aşağı alamazlar dedim 4.5 milyon euroya geldi..

İyi trasfer ne kadar soylemek ıstemesekde!!!Hadı baskanım uzme bızleri...

ErenMetin, Teşekkür paylaşım için.. eziklerin durumuna bak laugh
Cana f5 derbilerinde, sert oyunuyla alex i , dolayısıyla da f5 i bitirir.. inşallahhh..

Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı