Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#474158 - Thu Jun 10 2010 17:20 PM Miroslav Stoch f5'te
zifftli Offline
Yeni üye
**

Yer: adana
F5, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı. 2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.

Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

F5 Spor Kulübü"

#474162 - Thu Jun 10 2010 18:06 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: zifftli]
LaVioRtH_cL Offline

Birincisi Stoch belkide Galatasaray'ın gündeminde bile olmadı asla. Bunlar GS dışı medyanın, anti-sempatizanlar tarafından üzerimize kurulmuş moral bozmak amaçlı bir komplodur diye düşünüyorum.

İkincisi Stoch genç yetenek olsa Chelsea niye satsın? Bu tür ufak tefek çelimsiz adamlar Keita'nın ligimizde oynadığı gibi oynayamıyor ne yazık ki. Akılları sıra ikinci bir Keita, Ribery çıkarmak istediler ama amaçlarına ulaşamayacaklar. Bunun en büyük örneğini Lincoln'de gördük, Stoch kendini bu sene sürekli yerde bulacaktır, diye düşünüyorum.

İlk yazdığımın doğru olmadığını varsayaraktan ekstra bir parantez de feneve açmak istiyorum. Bir kere daha Galatasarayımızın üzerine oynayarak yönetim olarak da ne kadar çirkef, şerefsiz bir kulüp olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ama şunu unutmasınlar ki iyi oyuncuları, genç yetenekleri her zaman GS bulur, fenev kazıklanır. Bu böyle biline.

Herkesin için rahat olsun, Galatasaray büyük bir camiadır, hiçbir zaman fenevin altında kalmamıştır, kalmayacaktır. Onları yaptıysa biz her zaman daha iyisini yaparız. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlerden sonra tekrar konuşuruz sevgili kuşlar wink

#474163 - Thu Jun 10 2010 18:53 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: LaVioRtH_cL]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
Ben gelecek sene takımımızdan fazla bişey beklemiyorum.Yapılan transferlerden çoğu boş çıkacak gibi geliyor.Çok mu karamsarım bilmiyom ama umarım yanılırım

Tarafından düzenlendi aLiNnAs_1905 (Thu Jun 10 2010 18:54 PM)

#474167 - Thu Jun 10 2010 19:57 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: aLiNnAs_1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
Ben gelecek sene takımımızdan fazla bişey beklemiyorum.Yapılan transferlerden çoğu boş çıkacak gibi geliyor.Çok mu karamsarım bilmiyom ama umarım yanılırım

biz fener gibi yıldızları almayız renkdaş yıldızları yaratırız

#474176 - Fri Jun 11 2010 01:34 AM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: ONUR1905]
GauchO Offline
Üye
**

İlk Gönderen: ONUR1905
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905

biz fener gibi yıldızları almayız renkdaş yıldızları yaratırız
en son ne zaman yıldız yarattık ?? artık çoğu GALATASARAYLI tarafından yıldız bile sayılmayan arda hariç

#474196 - Fri Jun 11 2010 18:32 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: stoch]
GauchO Offline
Üye
**

ne müthiş bi adminimiz war...fenerliler cirit adıyo dalga geçiyo yaklaşık 6 saattirde silinmedi..müthiş bi denetim war... tebrikler

#474199 - Fri Jun 11 2010 19:17 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: GauchO]
Darklord Offline

İlk Gönderen: GauchO
ne müthiş bi adminimiz war...fenerliler cirit adıyo dalga geçiyo yaklaşık 6 saattirde silinmedi..müthiş bi denetim war... tebrikler
Moderatörler tatilde laugh

#474204 - Fri Jun 11 2010 22:08 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: Darklord]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: Darklord

hayir anlamadigim is f5liler gs forumunda ne isi var... simdiye kadar 1 kere bile antuya girmisligim yok... bosverin onlar ezikliklerine devam etsinler...

your nightmare is back again

#474211 - Sat Jun 12 2010 18:56 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: al_bundy]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
İlk Gönderen: al_bundy

hayir anlamadigim is f5liler gs forumunda ne isi var... simdiye kadar 1 kere bile antuya girmisligim yok... bosverin onlar ezikliklerine devam etsinler...

Bildigim ezik iste renkdas .. wink

#474221 - Sun Jun 13 2010 16:56 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: E05]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

İlk Gönderen: E05
İlk Gönderen: al_bundy
[quote=GauchO]ne müthiş bi adminimiz war...fenerliler cirit adıyo dalga geçiyo yaklaşık 6 saattirde silinmedi..müthiş bi denetim war... tebrikler

Bildigim ezik iste renkdas .. wink [/quote]

stoh u dünya yıldızı sanıyorlar sevinsinler garipler

#474255 - Wed Jun 16 2010 03:01 AM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: ONUR1905]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Arkadaşlar kusura bakmayın ÖSS çalışmaları yüzünden foruma uğrayamadım bir süredir...Elemanın icabına bakıldı...

#474303 - Mon Jun 21 2010 15:08 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: 9#Elano]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
alsınlar abicim bize ne ya... kırk yılda bir genç bir adam da onlar alsınlar.. alsınlar da görelim bakalım neler yapacak o topçu... yahu Türk futbolunu çok iyi bilen nice gençler geldi feneve de ziyan olup gittiler... bu çocuk yabancı haliyle nasıl baş edecek fenev bovazanı medyayla...

bir kere Daum sırf yıldıvıma inat bu oğlanı kulübede oturtur... antrenmanlarda yeterli görmedim oynatmam der... nasıl Semih'i harcadılar yıllar yılı...

ben Stoch'u hiç izlemedim ama yaşının genç olması bir artıdır her zaman için.. tabi kaç paraya almışlar o da önemli... genç var genç var değil mi ama... Dos Santos da genç ve barcelonadan falan tanıyoruz çocuğu bu nerede oynamış şimdiye kadar. Chealsea'nin kiralık yolladığı topçu.. bugün Beşiktaşın Quaresma transferine çamur atan fenevliler niçin Stoch'u göklere çıkarıyorlar anlamadım...

tabii ben bunları yazarken hemen "kedi-ciğer" meselesine atıfta bulunacaklar çıkacaktır... çıksınlar... bu ülkeye guiza geldiğinde guiza topçu falan değil hele golcü hiç değil diyenlere de aynı sözle karşılık vermişti bir kısım embedded medyabaz...

#474329 - Wed Jun 23 2010 22:49 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: AslAnibal]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

daum stoch için c sınıfı bir oyuncu gereksiz bir transfer diye yorumda bulunmuş

#475699 - Sun Aug 22 2010 19:16 PM Re: Miroslav Stoch f5'te [Re: ONUR1905]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Stoch A sinifi potansiyel gösteren bir oyuncu olsa, Chealse zaten birakmazdi. Chealse zaten Stoch'u kadroda düsünse, onu ingiltere ligine kiralarlardi, Hollanda Ligi gibi sertligin az oldugu, yumusak diye tabir edilebilecek bir lige kiralamazlardi. Örnegin Di Santoyu Blackburn'e kiraladilar, daha fazla süre almasi, oynamasi icin, pismesi icin. Chealse genc oyunculari umursuyor. Neymar'i transfer etmek istemeleri en somut örnegi bunun. Son dönemlerde Matic gibi oyunculari transfer etmeleride. Bazen kar elde amacli transferlerde olabilir. Chealsenin amaci Stochtan para kazanmakti ve kazandilarda zaten.

Niang örnegin Fenere ihtiyaci olan santrafor degil. Fenerin ihtiyaci, Brandao veya Cisse stilinde bir santrafordu. Öyle birini almadilar. Niang 30 yasinda, alinmasi zor bir oyuncu degil, son büyük kontratini yapma sansina sahipken,
böyle bir firsati tepmedi. Diada öyle potansiyel gösteren bir oyuncu olsa, Nancyden Lille gibi bir takima sicrama yapardi. Diayi cok izledim ama begendigim bir oyuncu degildi. Yinede son durumunu bilmiyorum.

Ledesma transferi cok daha zor bir oyuncu. İstikrarli ve kaliteli. Kendini üst seviyede göstermis. Daha güvenilir, daha saglam bir transfer olur herkes icin.
27 yasinda.

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı