Birincisi Stoch belkide Galatasaray'ın gündeminde bile olmadı asla. Bunlar GS dışı medyanın, anti-sempatizanlar tarafından üzerimize kurulmuş moral bozmak amaçlı bir komplodur diye düşünüyorum.
İkincisi Stoch genç yetenek olsa Chelsea niye satsın? Bu tür ufak tefek çelimsiz adamlar Keita'nın ligimizde oynadığı gibi oynayamıyor ne yazık ki. Akılları sıra ikinci bir Keita, Ribery çıkarmak istediler ama amaçlarına ulaşamayacaklar. Bunun en büyük örneğini Lincoln'de gördük, Stoch kendini bu sene sürekli yerde bulacaktır, diye düşünüyorum.
İlk yazdığımın doğru olmadığını varsayaraktan ekstra bir parantez de feneve açmak istiyorum. Bir kere daha Galatasarayımızın üzerine oynayarak yönetim olarak da ne kadar çirkef, şerefsiz bir kulüp olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ama şunu unutmasınlar ki iyi oyuncuları, genç yetenekleri her zaman GS bulur, fenev kazıklanır. Bu böyle biline.
Herkesin için rahat olsun, Galatasaray büyük bir camiadır, hiçbir zaman fenevin altında kalmamıştır, kalmayacaktır. Onları yaptıysa biz her zaman daha iyisini yaparız. Önümüzdeki günlerde yapacağımız transferlerden sonra tekrar konuşuruz sevgili kuşlar