Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#468884 - Fri Nov 20 2009 01:45 AM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: los_galactiGS_]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: los_galactiGS_
asil vahäm olan ve dusunduren bu olayın neden bu zamana kadar degilde fener macından sonra cıkması.ben adnan polatın gerekenı yapacagına inanıyorum.rezil olduk evet ama dik durmamız lazım.ben bu olayın yönetimimizin bilgisi dışında geliştiğine inanıyorum.yıllardır belkide en şeffaf yönetim adnan polat yönetimidir.şuana kadar gördüğüm ALP YALMAN,ÖZHAN CANAYDIN,FARUK SÜREN,MEHMET CANSUN başkanlarının takımla ilgili kötü bi olay oldugunda piyasaya cıkıP ALEHTE demecler vermsi.

BİZE DÜŞEN SAYIN BAŞKANIMIZA YÜRÜDÜĞÜ BU YOLDA YALNIZ OLMADIĞINI HİSSETTİRMEK.

aynen renkdas... zaten 3-5 dangalagin yaptigini ne tum camiaya nede taraftarlara mal edebilirsin... evet cok vahim bir durum... hele oyunucunun hazirlik maclarinda oynatilmasi daha bi vahim durum... ama yonetim kurulu olmasi gerekeni yapmistir... sorumlulari kulupten uzaklastirmistir... bundan sonra gelecek her cezaya boyun egicez... ama yine takimimizi ve yonetimimizi desteklemeye devam edicez...

your nightmare is back again

#468886 - Fri Nov 20 2009 01:48 AM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: al_bundy]
al_bundy Offline
Müdavim

Nalga skandalı istifa getirdi
Galatasaray Kulübü'nde basketbol şubesinden sorumlu olan başkan yardımcısı Yiğit Şardan görevinden istifa ettiği açıkladı. Şardan yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesinin Cemal Nalga olayı olduğunu belirtti.

İlişkili fotoğrafları göster

İlgili Haberler
Aktar: Üzerinde önemle duracağız
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 19:14 TSİ 19 Kasım. 2009 Perşembe
İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, basketbolda ortaya çıkan Cemal Nalga skandalının ardından, kulüp yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Şardan, yaptığı yazılı açıklamada, ''Mart 2008'den beri sürdürmekte olduğum Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiren mektubu, bugün Sayın Başkan Adnan Polat'a iletmiş bulunmaktayım. İstifamın gerekçesi, Galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan ve tüm Galatasaray camiasını çok rencide eden Cemal Nalga olayıdır'' ifadesine yer verdi.

Şardan açıklamasında, ''Basketbol erkek takımının şube sorumlusu olarak, Almanya'daki özel bir turnuvada vuku bulan bu müessir olayın benden saklanmış olması ve düne kadar bu ihlalden hiçbir bilgi sahibi olmamam, üzerimdeki sorumluluğu ortadan kaldırmaz diye düşündüğüm için bu kararı aldım. Tüm Galatasaray camiasının bilmesini isterim ki, 20 aydır sürdürdüğüm muhtelif görev ve sorumluluklarımı, tüm bilgim, aklım, tecrübem ve donanımımla ve her şeyden önemlisi Galatasaray etiğine, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak yerine getirme çabası içinde oldum, ancak yaşanan bu son olayı önleyememiş olmaktan ötürü büyük üzüntü duymaktayım. Tüm Galatasaray camiasından ve Türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim'' dedi.

kaynak:www.ntvspor.net

#468887 - Fri Nov 20 2009 01:49 AM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: al_bundy]
al_bundy Offline
Müdavim

yigit sardanin istifasina uzuldum acikcasi... cok genc ve dinamik bir yineticiydi... umarim istifasini baskan kabul etmez...

#468891 - Fri Nov 20 2009 10:57 AM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: al_bundy]
los_galactiGS_ Offline

Yer: antalya
ulan fenere karşı kazandığımız galibiyeti kimse konuşmuyor.

#468892 - Fri Nov 20 2009 13:26 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: los_galactiGS_]
los_galactiGS_ Offline

bütün liseli başkanlar yükleniyor şuan adnan polat yönetimine.tabi stad bitiyor süper projeler var cok iyi kadro ve teknik heyet var.kimsenin yapamadığı hatta yapmaya cesaret edemediği bu muhteşem projolerin başına gelip oturmak o kadarda kolay olmamalı.oh söğüt gölgesi sanki galatasaray klübü.
SAYIN BAŞKANIM POLAT YALNIZ DEĞİLSİN.

#468894 - Fri Nov 20 2009 14:17 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: los_galactiGS_]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bu rezalet varken o maçı konuşmak kadar saçma birşey olamaz isterseniz 20 yıl evvelki şampıyonluğuda konuşalım smirk

#468897 - Fri Nov 20 2009 15:50 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: Scarface]
los_galactiGS_ Offline

İlk Gönderen: H@$@N
Bu rezalet varken o maçı konuşmak kadar saçma birşey olamaz isterseniz 20 yıl evvelki şampıyonluğuda konuşalım smirk

demek istediğimi anlatamadım bizim kazandığımız her maçtan sonra birşeyler ortaya çıkıyor ve yaptığımız başarılar unutuluyor gündeme başka bomba konular sürülüyor.tabiki geçmişle avunmak gibi niyetimiz yok.

#468920 - Sat Nov 21 2009 20:22 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: los_galactiGS_]
suskun Offline
Müdavim

GALATASARAY adına çok utanç verici ve çok üzücü bir olay.
bende bu olayın yöneticilerimizle kesinlikle bir alakası olmadığını düşünüyorum. hiç bir yöneticimiz özellikle de ADNAN POLAT GALATASARAYın adının böyle bir rezillikle anılmasını göze alacak hiç bir şey yapmaz..

#468931 - Sun Nov 22 2009 14:15 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: suskun]
careca Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
Af buyurun arkadaşlar..
Berbat bir şey olmuş ama,
Ne zaman olmuş ? Nerede olmuş?
Hazırlık maçında mı? Fener maçında mı?
Yoğun işlerden konuyu tam öğrenemedim.

#468933 - Sun Nov 22 2009 14:53 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: careca]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
gscc takımı avrupa'daki bi hazırlık maçında oyuncusu cemal nalga rakip oyuncuya yumruk atmaktan dolayı 5 maç ceza almıştı. aynı oyuncu cezadan dolayı oynamaması gereken maçlarda tufan ersöz'ün 7 numaralı formasını giyip maçlarda oynamış. özetle olay budur.

#468941 - Sun Nov 22 2009 18:12 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: careca]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: careca
Af buyurun arkadaşlar..
Berbat bir şey olmuş ama,
Ne zaman olmuş ? Nerede olmuş?
Hazırlık maçında mı? Fener maçında mı?
Yoğun işlerden konuyu tam öğrenemedim.

geçen hafta oldu
fener maçında oldu
cezalı olan cemal ı başka birisinin formasıyl oynatmışlar

#468943 - Sun Nov 22 2009 19:19 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: ONUR1905]
Scarface Offline
Müdavim
**

Önce Cemal'nın sözleşmesi acilen feshedilmelidir ardından Cemal o kirli ellerini Türk Basketbolundan çekip sporu bırakması lazım

#468965 - Sun Nov 22 2009 21:04 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

üff üff cezalara bak en ağırı bütün puanların silinmesi olmuş..
-4 puanla devam ediyoruz lige.. rezalet bir durum utanıyorum..
hakedildi hakedildi..

#468969 - Sun Nov 22 2009 21:16 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: suskun]
suskun Offline
Müdavim

İŞTE 'NALGA' CEZALARI!
Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Cemal Nalga'nın takım arkadaşının formasıyla oynatılarak, cezasının usulsüz olarak dolmuş gibi gösterildiğinin anlaşılmasıyla ortaya çıkan konuda kararını verdi.

TBF Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk 5 maçı ile Teknosa Türkiye Kupası'nda yaptığı maçlarda hükmen 20-0 skorla yenik ilan ederken, sarı-kırmızılı ekibin bu dönem içerisinde oynadığı resmi lig maçları sayısı kadar olan toplam 5 puanı, mevcut ve gelecekte kazanacağı puanlar dikkate alınarak silinmesine karar verdi.

Galatasaray Cafe Crown, ligde OYAK Renault, Kepez Belediyesi, Erdemir, Banvit ve Fenerbahçe Ülker maçları, Teknosa Türkiye Kupası'ndaki Pınar Karşıyaka, Tofaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçlarında, 20-0'lık sonuçlarla hükmen yenik sayıldı.

İŞTE TARİHİ KARARLAR:

- Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa eden Yiğity Şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,

- Galatasaray Cafe Crown yardımcı antrenörü Mert Uyguç'a 2 yıl ve 10 bin TL para cezası,

- Galatasaray Cafe Crown Teknik Direktörü Okan Çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL,

Galatasaray Cafe Crown Teknik Danışmanı Koray Mincinozlu'ya 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası,

- TBF Disiplin Kurulu, Cemal Nalga'ya ise 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,

- Galatasaray Cafe Crown'a Fenerbahçe Ülker ile oynanan maçta çıkan olaylardan dolayı 4 maç seyircisiz oynama cezası,

- Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Tufan Ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti, 5 bin TL para cezası ve 40 bin TL para cezası

- Fenerbahçe Ülker forması giyen Kinsey'e 2 maç men ve 3 bin TL para cezası verildi.

#469027 - Mon Nov 23 2009 21:20 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: suskun]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
NE OLMUŞKİ YANİ ADAMMI ÖLDÜRMÜŞLER FUHUŞMU YAPMIŞLAR 13-14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUKLARINAMI SARKINTILIK ETMİŞLER HİLE İLE MAÇMI ALMIŞLAR HAKEMMİ SATIN ALMIŞLAR Kİ BU TÜR VAKALAR GÜNÜMÜZDE YAPANLAR İÇİN GURUR KAYNAĞI OLURKEN EEE BİR HAZIRLIK MAÇINDA KAFAYI GÖMMÜŞ SONRA 5 MAÇ CEZA ALMIŞ AMA CEZASINI ÇEKMEMİŞ HA HA HA O DA BİR ŞEYMİ OYNADIĞI HER MAÇTA RAKİPLERİNE SENİN BOĞAZINI KESERİM DİYEN SÖZDE SPORCULARA İLGİSİZ İLGİLİLER 3 MAYMUNU OYNARKEN BİZDE BURDA KALKMIŞ NALGA YI NASIL KAVURMA YAPSAK DİYE TARTIŞIYOZ BİR DÜŞÜNÜN AYNI OLAY fenere OLSA ACABA SÖZDE GALATASARAYLI ÖZDE f5 li FENERASYON NASIL BİR TUTUM SERGİLERDİ BİRDE İŞİN KOMİK YANI YENENİN 2 YENİLENİN 1 PUAN ALDIĞI SİSTEM BİR MAÇA 3 PUAN CEZA VERME İŞİNİ KAİNATTA TURGAY DEMİRELDEN BAŞKASI DÜŞÜNEMEZDİ HATIRLARSANIZ 2 SENE ÖNCE İTALYADA MİLAN VE BİR KAÇ TAKIM LİGE EKSİ PUANLA BAŞLADILAR DI BUNDA BİLE MANTIK VAR AMA BİZDE NATO KAFA NATO MERMER . VESSELAM RENKDAŞLAR BUNDA UTANILACAK ÜZÜLECEK BİR ŞEY YOK OLAY YANLIŞTIR CEZASI DA YÜZ MİSLİ BİN MİSLİ VERİLMİŞTİR BU ARADA ÜLKER NAPIYO KİREMİT KIRIĞIMI TOPLUYOR ONU ANLAMADIM HA BU ARADA HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR BENDE SESLİ DÜŞÜNÜYORUM " EŞEK ÖLDÜĞÜNE GÖRE ORTAKLIK BİTMİŞTİR ÜLKER F5 LE BİRLEŞTİYSE DENK BİR BİRLEŞMEDE BEN ÖNERİYORUM EFES PİLSENLE NE GÜZEL OLUR ONLARDA PARA BİZDE SEYİRCİ

#469041 - Tue Nov 24 2009 12:36 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Hakettik biz bu cezaları yani hazırlık maçı şartmıydı Cemal'i oynatıyorsunuz.

#469045 - Tue Nov 24 2009 12:47 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Hakettik biz bu cezaları yani hazırlık maçı şartmıydı Cemal'i oynatıyorsunuz.
Hem de köküne kadar hakettik bazı isyan eden arkadaşlar var onlar fanatizmin kurbanlar gerçekleri görmüyor koskoca GALATASARAY cafe crown ''Teknik'' heyeti amatör takımların bile yapmadığı YALANCILIK,DOLANDIRICILIK ve AHLAKSIZILK cezasız kalamaz kimse kusura bakmasın

#469054 - Tue Nov 24 2009 13:35 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

SON DAKİKA... Galatasaray Cafe Crown'da antrenörlük görevine Cem Akdağ getirildi (NTVspor)

#469056 - Tue Nov 24 2009 14:31 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Hayırlısı olsun smile

#469057 - Tue Nov 24 2009 15:35 PM Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010 [Re: BBB]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
haketmediğimizi düşünen ya da bu olayı başka durumlarla kıyaslıyanlar hakkatten fanatizmin esiri olmuş kişiler. Ben de fanatiğim ama bu olaylara at gözlükle bakmama sebep değil. Verilen ceza en güzeli hatta o teknik kadroya ömür boyu men cezası verselerdi. Yaptıklarının mantıklı hiç bir açıklaması yok. Daha da kötüsü bir bahanesi yok yahu! Ne uğruna yaptın? Şampiyonluk maçına mı çıkıyordun ki.
O değil de bu olay patlak vermesiyle basketbolun b'sini konuşmayan kişilerden "heheh -4 puandassınız, seneye 2.ligde başarılar" tarzı lafları çekmek en çok koyanı ama bu olayla sahtecilik, dolandırıcılık damgasını resmi olarak yedik ve bundan dolayı ne 8-0'lık ankaragücü maçı mı çıkmadı ortaya, denizlispor'a para yağdırmamız kaldı. Siz hep düzenbazdınız lafları mı kalmadı. Günlerdir bu muhabbetler içinde boğuldum ve buna karşı yapacak hiç birşeyimiz yok.

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı