Webaslan Forum
Page 2 of 30 < 1 2 3 4 ... 29 30 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#473778 - Sat May 08 2010 20:46 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI **** [Re: charizma_man]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
orta sahaya alınacak adam afrikalı olmalı vede italya gibi sert l
gde oynamış adam olmalı.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#473802 - Sun May 09 2010 14:05 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: charizma_man]
Junior Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul/Türkiye
Transfer kesinlikle hocaya bırakılmalı yönetim inş karışmaz bu işe , zaten hocamızın ismi bu konuya oldukça katkı yapacaktır...

#473815 - Mon May 10 2010 00:49 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Junior]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Öncelikle ruhsuzlar ordusunu yok etmemiz lazım sonra transfer yapmalıyız..

KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE GÖNDERİLMELİ:
1.Aykut
2.Servet
3.Sabri
4.M.Sarp
5.Ayhan
6.Barış
7.G.Zan
8.Emre Aşık
9.Serkan Kurtuluş
10.Jo
11.Kewell
12.Leo
13.Elano
14.Uğur Uçar
15.Mehmet Topal (kesinlikle satılmalı)
16-Caner

Çok oyncu göndereceğimiz için Yerli transfere çok ağırlık vermemiz lazım..

1.Mehmet Yıldız
2.Çağlar Birinci
3.Adem Sarı
4.Mustafa Pektemek
5.Serdar Özkan
6.Volkan Şen
7.Ozan İpek
8.Vederson
9.Selçuk İnan
10.Hasagiç
11.Semih Şentürk
12.Efe İnanç
13.Orhan Şam
14.Yabancı Ön Libero
15.Yabancı Sol bek
16.Yabancı Stoper
17.Yabancı Ön libero
18.Yekta

Tabiki bunların hepsini almak mümkün değil fakat en az 10 transfer şart

......................................UFUK-HASAGİÇ................................................

ALİ TURAN...................NEİLL....................YABANCI....................VEDERSON
(ORHAN ŞAM)..............(EMRE G.)...................................(ÇAĞLAR-YABANCI)

.........................SELÇUK İNAN.................YABANCI...................................
.................................(YABANCI)...........................................................

..KEİTA....................................ARDA........................................SANTOS
(VOLKAN ŞEN......................................................................(OZAN İPEK)

........................................BAROS........................................................
.........................(M.YILDIZ-SEMİH-YABANCI).............................................

-YEKTA
-SERDAR ÖZKAN
-MUSTAFA PEKTEMEK
-ADEM SARI
-EMRE ÇOLAK
-ORHAN ŞAM
-HAKAN BALTA

#473816 - Mon May 10 2010 02:24 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: İskender Türk]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Naptın? İskender kardeş hitler bile bu kadar kıyım yapmamıştı.. Antalya maçının siniri ile bunları yazdın galiba ama.. o kadar oyuncuyu bir sezonda ne FM'de ne CM'de gönderebilirsin..

Ama balık baştan kokar bunu unutma!

İlk 6 hafta tozu dumana katanda bu takım..

#473819 - Mon May 10 2010 12:49 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
İlk Gönderen: branege
Naptın? İskender kardeş hitler bile bu kadar kıyım yapmamıştı.. Antalya maçının siniri ile bunları yazdın galiba ama.. o kadar oyuncuyu bir sezonda ne FM'de ne CM'de gönderebilirsin..

hahahaha cok komiksin renkdas laugh

Tarafından düzenlendi Sinaasappel (Mon May 10 2010 12:50 PM)

#473831 - Mon May 10 2010 23:44 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
İskender Türk Offline
Üye
**

Renktaşım Antalya maçı ile ilgili değil,gerçekten listedeki gönderileceklerin içinde 3. sınıf topçu çok.Galatasaray'a oyunuyla yakışmayan kalitesiz çok.

#473833 - Tue May 11 2010 05:44 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: İskender Türk]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: İskender Türk

Renktaşım Antalya maçı ile ilgili değil,gerçekten listedeki gönderileceklerin içinde 3. sınıf topçu çok.Galatasaray'a oyunuyla yakışmayan kalitesiz çok.

valla iskender kardes, o kadar oyuncuyu gonderip tazminat odicegimize ve de yerlerine o kadar oyuncu alicagimiza 3 tane kaliteli isim alalim mevcut kadroya yeterli:)) bi kac futbolcu haric dediklerine de katildigimi belirtmek isterim...

your nightmare is back again

#473844 - Tue May 11 2010 15:54 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: al_bundy]
CasusfirardA Offline
Ankaralı Aslanlar
Üye
*

Yer: Ankara
Rafael Márquez - Aliaksandr Hleb - Klaas Jan Huntelaar - Guti Hernández - Harry Kewell - Lucas Neill - Abdul Kader Keita - Milan Baros -

bu yabancı oyuncular nasıl olurdu galatasarayımız ıcın...

#473847 - Tue May 11 2010 17:20 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: CasusfirardA]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

O sekiz yabancıdan hangi ikisi yedek kulübesinde bekler sence.. smile

#473848 - Tue May 11 2010 17:51 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
CasusfirardA Offline
Ankaralı Aslanlar
Üye
*

Yer: Ankara
renktas olsunda o olsun be sorun boyle soruna can kurban yaaaaa
bana cok ıyı takım oluruz gıbıme gelıyo bı ıkı tanede turk oyuncu tranferıye

Rafael Márquez - Aliaksandr Hleb - Klaas Jan Huntelaar - Guti Hernández - Harry Kewell - Lucas Neill - Abdul Kader Keita - Milan Baros -

#473850 - Tue May 11 2010 22:26 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: CasusfirardA]
UltrAslanSibirya Offline
Yeni üye
**

Selam arkadaşlar

transfer borsamızı iyice değerlendirmek istedim aşağıda yazılı olan bütün yazılarımın arkasındayım kesinlikle ve kesinlikle yazdığım yazılarda oyuncuları seven yada sevmeyen bir taraftar olarak değil, takımımıza yararı olur mu olmaz mı açısından değerlendirerek yazdım&#8230;

öncelikle kadromuzu ve düşüncelerimi yazacağım

KALECİLER

1 Aykut ERÇETİN -&#61664; kalmasından yanayım. Ne olursa olsun şuanda olduğu gibi şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum

25 Leo FRANCO -&#61664; bileti zaten kesildi, yoruma gerek bile yok

86 Ufuk CEYLAN -&#61664; önümüzdeki yıllarda bizim as kalecimiz olacağından hiç şüphem yok, takımda zaten kalacağı kesin ve 1. kaleci olması konusunda Aykut&#8217;dan daha fazla Ufuk&#8217;a güvendiğimi belirtmeliyim.

DEFANS

2 Emre GÜNGÖR -&#61664; Lucas NEİLL&#8217;in yanına alınacak olan stoperin durumuna göre gerek as gerek yedek olarak takımımıza faydalı olacaktır. Kalmasından yanayım. ( Kimse hemen Trabzon maçındaki yaptığı hatayı bana söyleyip gitmesi gerektiğini belirtmesin her futbolcu böyle hatalar yapabilir ör: servet m.kharkiv maçında topu kaptırdı gol yedik mağlup olduk, fbli edu gerek ligde gerek Avrupa&#8217;da defalarca kendi kalesine gol attı bu durum futbolun doğasında var )

3 Uğur UÇAR -&#61664; kalmasından yanayım.

5 Gökhan ZAN -&#61664; takıma geldiği gün sevinmemiştim bile giderse üzülmem çünkü ha varlığı ha yokluğu&#8230; tek yararını gören oldu mu ? Beşiktaş&#8217;tayken de beğenmiyordum bizde de beğenmedim&#8230;

12 Lucas NEILL -&#61664; Defansı toplama görevi sanki tek başına ona verilmiş gibi tek başına yaptığı mükemmel mücadelesi parmak ısırtıyor. Çok geç kalmış değiliz ama keşke 2-3 sene evvel bize gelmiş olsaydı&#8230; kalmasından ziyade sözleşme uzatılması gerekiyor

21 Emre AŞIK -&#61664; Bugüne kadar yaptığı bütün hizmetler için teşekkür edilerek görkemli bir jübile ile futbol hayatını noktalandırmalıdır.

22 Hakan BALTA -&#61664; Performansındaki düşüklüğü görmemek mümkün değil. Volkan YAMAN bizdeyken rekabet ortamı nedeni ile çok iyi bir performansı vardı fakat bu sene vasatı aşamadı, kesinlikle kalmalıdır ama kendisine çeki düzen vermesi gerektiği konusunda uyarılması gerektiğini düşünüyorum

23 Serkan KURTULUŞ -&#61664; kalmasının gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Bence kesinlikle gönderilmelidir. Ne teknik var ne rakipten top kapabilme yeteneği var, 3. sınıf futbolcu örneği için bire bir oyuncudur.

55 Sabri SARIOĞLU -&#61664; Defansif anlamda kötü bir oyuncu olsa da ofansif anlamda iyi bir Sabri&#8217;nin takımımızda her zaman yeri olduğunu düşünüyorum. Defansif olarak kötü olması da gayet doğal çünkü Sabri bek değil ofansif sağ kanat oyuncusudur ama adam yıllardır ısrarla bek oynatılıyor

76 Servet ÇETİN -&#61664; İyi bir bonservis bedeli karşılığında satılacağını zaten cümle alem biliyor. Çok mücadele ettiğinden kimsenin şüphesi yok ama miyadını doldurdu. Kendisine verdiği hizmetler nedeni ile teşekkür edilerek güle güle denilmelidir.

ORTA SAHA

8 Barış ÖZBEK -&#61664; Defanstaki Serkan KURTULUŞ için yazdıklarımın aynısını orta sahada Barış ÖZBEK için düşünüyorum. Kalması bence kesinlikle gereksizdir. Kimileri hemen diyecek ki &#8216;&#8217; çok koşuyor çok mücadele ediyor falan filan &#8216;&#8217; tamam çok koşuyor ama boş koşuyor örneğin 30 defa ikili mücadeleye giriyorsa 23 defasında rakipten topu kazanamıyor kendisi defansif orta sahadır ama en önemli özellik olan top kapma yeteneğine sahip değildir. 2 sene önce bizde kiralık oynayan Barusso&#8217;dan hiçbir farkı yok oda Barış gibi çok koşup boş koşuyordu.

9 Elano BLUMER -&#61664; Çoğu arkadaşımız gitmesi gerektiğini düşünüyor. Ben Elano konusunda aldığımız civarda bir bonservis bedeli veren varsa satılmasından eğer yoksa kalması gerektiğinden yanayım. Vasat bir sezon geçirdiğinin farkındayım fakat kendisinin mevkisinde oynamadığını da hatırlatayım. Adam oyun kurucu mevkisinin oyuncusudur biz 1 sezon boyunca adamı ön libero oynatıp iyi performans bekledik ve beklemediğimizi alamayınca da şimdi aldığımıza satabilmenin yollarını aramaktayız. Bence kesinlikle kalmalıdır ve en kötü şartlarda bile &#8216;&#8217; bekle ve gör &#8216;&#8217; taktiğinin denenmesinden yanayım.

10 Arda TURAN -&#61664; Arda&#8217;sız bir Aslantepe, Aslansız bir GALATASARAY gibidir. Sonuna kadar kalmasından yanayım. Özellikle bu sezonun 2. yarısından sonra büyük düşüşte olduğunun farkındayım ama hangi futbolcu var ki yıllarca aynı performansı göstersin&#8230; ( Sakın ha messi demeyin &#61514; o bir futbolcu değil o bir sihirbaz o bir marslı yada uzaylı &#61514; ) Arda&#8217;lı bir Aslantepe muhteşem olacak&#8230;

11 Abdul Kader KEITA -&#61664; İnanın bana topu ayağına her aldığında &#8216;&#8217; acaba şimdi ne yapacak &#8216;&#8217; diye beklediğim bir oyuncumuz yıllardır yoktu&#8230; tartışmaya konuşmaya gerek bile yok kalmalı hatta ikna edilebilirse sözleşmesi uzatılmalıdır.

14 Mehmet TOPAL -&#61664; Valencia ciddi olarak istiyor mu bilemiyorum ama aynı Servet&#8217;te olduğu gibi hizmetleri için teşekkür edilerek satılmalıdır. Son 2 sezondur muhteşem bir düşüşe geçmişken eğer kendisine talip olan ilk takıma uygun şartlar ile kesinlikle satılmalıdır.

16 Mustafa SARP -&#61664; Ligin ilk haftalarındaki performansını mumla aratıyordu, biraz çelişkili olsam da kalmasının yararlı olacağını düşünenlerdenim.

18 Ayhan AKMAN -&#61664; Forvetten dönerek defans yada kaleciye attığı geri paslardan artık bıkkınlık geldi, çok net bir bicimde gönderilsin.

19 Harry KEWELL -&#61664; Bu adamla ilgili çok kararsızım &#61514; ( birileri bana yardım etsin )

30 G. Dos SANTOS -&#61664; Bonservisinin bize pahalı geleceğini düşünüyorum eğer takımımızın alabileceği gücü varsa almalı alamıyorsa kiralama yöntemi tekrar denenmeli. Ne kadar yararlı olduğunu sanırım tartışmaya gerek yok.

88 Caner ERKİN -&#61664; Defansif yönü yok denecek kadar az, ama ofansif yönü bir o kadar iyi. Bana kalırsa kalmalı ama sanırım yönetim biletini kesti gibime geliyor.

FORVET

15 Milan BAROS -&#61664; Tartışmaya gerek bile yok. Jardel&#8217;den sonra beni en çok heyecanlandıran forvet. Kalmalı ve sözleşme uzatılmalıdır.

32 Joao SILVA -&#61664; Yolu açık olsun&#8230;

Yapmamız Gereken Takviyeler

KALECİLER

Lütfen sonucu ne olursa olsun yerli kalecilere şans verelim. 2 tane çok iyi yerli kalecimiz var, özellikle Ufuk&#8217;un 1. kaleci olmasından yanayım Aykut&#8217;un Ufuk&#8217;a yedek olabileceğini ve paf takımdan bir kalecimizin A takıma alınabileceğini düşünmekteyim. Gazete, tv ve internette yazılı olan Hakan ARIKAN haberlerine karşıyım ve kendisinin GS ayarında bir kaleci olmadığını düşünenlerdenim.

DEFANS

Servet ÇETİN&#8217;in yerine Ali TURAN bence akıllı bir transfer.

Lucas NEİLL&#8217;in yanına 2-3 yıldır üstüne basa basa vurguladığım FABRİCİO COLOCCİNİ&#8217;yi tekrar önereceğim.

Defansın sağ kanadına sözleşmesi 30 haziran 2010 tarihinde bitecek bonservisi elinde olan Hamit ALTINTOP kesinlikle alınmalıdır. Yıllardır sağ bek sorunu çekiyoruz ama bir türlü çözmüyoruz ( sağ bek oynayıp yarar veremeyen futbolcularımızı hatırlayalım: cihan haspolatlı, cesar prates, Serkan kurtuluş )

Defansın sol kanadında Hakan BALTA&#8217;ya alternatif iyi bir partner olarak ligden düşen Denizlispor&#8217;un oyuncusu Çağlar BİRİNCİ&#8217;nin yarar sağlayabileceği fikrindeyim.

ORTA SAHA

Gönderilmesi muhtemel olan Barış, Ayhan ve M.Topal&#8217;ın yerlerini doldurabilmek adına bence Selçuk İNAN alınabilir. AYRICA takımımızın devre arasında transfer ettiği geleceğin genç yeteneklerinden gösterilen Musa ÇAĞIRAN&#8217;ın bu alanda iyi olacağına inanıyorum. Sürekli gazetelerde yazılıp durulan Serdar ÖZKAN haberlerini bekleyip göreceğiz.Bu adam konusunda çelişkiliyim gelmesi konusunda % 50 olumlu % 50 olumsuzum &#61514;. Devre arasında transfer etmek isteyip alamadığımız Volkan ŞEN&#8217;i bu takımda görmeyi çok isterim. Orta sahaya kaliteli bir transfer yapmamız gerektiğini bilmeyen yok. Kallström&#8217;ü bende sizin kadar isterim ama mukavelesini 2012 ye kadar uzattığını hatırlatayım. Bana sorarsanız Achille Emana yada Mhamadou Diarra bu alanda bizim aradığımız kan tarzındaki oyuncudur. Elano&#8217;nun gönderilmesi durumunda da Rafael Van Der Vaart&#8217;ı bu takımda görmeyi çok isterim. Guti&#8217;nin takımımız için kesinlikle gereksiz olduğunu gelirse eğer futbolunun son günlerinde para için geleceğini düşünenlerdenim.

FORVET

Katılırmısınız bilmem ama ilk tercihim 30 Mayıs 2010 tarihinde sözleşmesi bitecek olan Adriano&#8217;dur. ( Eski İnterli Adriano ). Bazı arkadaşlarımız son 3-4 yıldır Brezilyalılardan ağzımız yandığı için olaya soğuk bakabilir ve bu konuda haklılık payları da var. Yabancı forvet konusunda, birkaç alternatif yazacağım ve yazacağım her oyuncu kesinlikle fayda sağlayabilecek oyunculardır; Adriano ( Flamengo ), Pizarro ( W.Bremen ), Klose ( B.Münih ), Kanoute ( Sevilla ), Klasnic ( Bolton ), Iaquinta ( Juventus ) yerli forvetler konusunda da 2 oyuncunun kesinlikle alınmasından yanayım Mustafa PEKTEMEK ve Mehmet YILDIZ&#8230;

çok uzun bir metin yazdığım için sizler açısından okuması zor olabilir, aynı şekilde benim açımdan da yazarken listeme eklediğim bazı futbolcuları burada unutmuş olabilirim böyle bir durumun olması halinde ilerleyen günlerde bu durumu düzelteceğimi bildireyim &#61514;&#8230;

Saygılarımla&#8230;

#473851 - Tue May 11 2010 22:29 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: UltrAslanSibirya]
UltrAslanSibirya Offline
Yeni üye
**

arkadaşlar ben az evelki yorumlarımda imla kurallarına uygun olarak yazdım ama bazı şeyleri yolladıktan sonra farkettim. kesme işareti yada futbolcularımızın isminin sağına koymuş olduğum ok işaretleri yazıyı yollayınca burada yazdığım gibi çıkmadı, yazımdaki sorun nedeni ile kusura bakmayın ama hata bende değil ben tamamen türk dili kurallarına uyarak yazdım yapıcak bişi yok smile

#473854 - Tue May 11 2010 23:00 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: UltrAslanSibirya]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
kesinlikle Kim Källström yoksa Fransa'dan afrikalı ön libero.Defansta da marquez olabilir.

#473862 - Wed May 12 2010 04:17 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: rezber]
xl_aslan Offline
Üye
**

ya millet ne kadar meraklı afrikalı liberoya. herkes her afrikalı liberonun appiah olduğunu sanıyor herhalde. Hatırlayın bakalım barusso'yu(bu adam roma dan geldi bide) aslında afrikalı oyuncuların çoğu kazma sürüsüdür. Fizik mükemmel olur deli gibi koşar ama teknik yazıf ve oyun zekası sıfıra yakın olur (istisnalar elbetteki vardır ama bu istisnalarda zaten kalbur üstü takımların hedefi yada oyuncusudur) genelde.

Tarafından düzenlendi xl_aslan (Wed May 12 2010 04:18 AM)

#473878 - Wed May 12 2010 18:23 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: xl_aslan]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Benim yabancı forvet önerilerim.. Genellikle uzun boylu, kafa toplarında etkili ve bonservisi elinde veya sözleşmeleri son senesinde olanları listeye ekledim.. Sonuçta bütçemiz ortada...

Tarafından düzenlendi branege (Wed May 12 2010 18:26 PM)

#473881 - Wed May 12 2010 20:26 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Bunlarda yerli listesi...

ve gurbetçiler.....

#473906 - Sat May 15 2010 10:41 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: CasusfirardA]
İskender Türk Offline
Üye
**

İlk Gönderen: CasusfirardA

bu yabancı oyuncular nasıl olurdu galatasarayımız ıcın...

Renktaş gerçekten kaliteli isimler yazmışsın,bende yerleştireyim dedim..

............................................UFUK......................................................

NEILL....................ALİ TURAN............... MARQUEZ.......................ÇAĞLAR

............................HLEB..............SELÇUK İNAN (veya kaliteli yerli ön libero)
..............(YAYA TOURE- KALLSTRÖM)

KEİTA.......................................GUTİ.....................................OZAN İPEK
.............................................................................................(KEWELL)

.............................................BAROS....................................................
..................................(HUNTELAR-M.YILDIZ)

#473910 - Sat May 15 2010 16:11 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: İskender Türk]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
..............................................ufuk....................................................
neil..................................ali.................marquez......................hakan
keita........................guti......................kalström....................santos
...........................................emreçolak...............................................
...........................................baros......................................................

#473912 - Sat May 15 2010 18:11 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: ONUR1905]
fuzuly Offline

Semih gelmesin de kim gelirse gelsin. İyi topçu ama fenerden adam alma fikrine pek sıcak bakmıyorum...

#473915 - Sat May 15 2010 22:09 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: fuzuly]
İskender Türk Offline
Üye
**

MEHMET BATDAL GÜNDEMDE İNŞALLAH OLUR,HAKAN ŞÜKÜR GİBİ OLUR UZUN YILLAR OYNAR..

Page 2 of 30 < 1 2 3 4 ... 29 30 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı