Webaslan Forum
Page 101 of 113 < 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#473740 - Thu May 06 2010 09:41 AM Re: Medyametre ***** [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: AslAnibal

Altan Tanrıkulu

Alex: 1-Takım: 3

1983 yılı. Fenerbahçe, Beşiktaş'la Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya. Maraton tribünündeyim . Hava çok sıcak.

Tribünlerin ünlü siması kabak çekirdeği satan yaşlı adam olanca sesiyle bağrıyor. Bu maç 3-0 bitecek, rüyamda gördüm. Maç 1-1 bitiyor ama Beşiktaş sarı kart cezalısı Mehmet Ekşi'yi oynattığı için hükmen yeniliyor. Fenerbahçe son kupasını o yıl kazanıyor. Aradan yıllar geçiyor. Bir başka gece. Bu kez Avni Aker Stadı. Şampiyonluk için herşey hazır. 5 Mayıs'ı unutulmaz kılmak istiyor Şenol Güneş'in öğrencileri. Ama Oğuz-Aykut ikilisinin golleri şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getiriyor. Maç sonrası Şampiyon olduğumuz için seviniyorum ama rakiplerimizin karşı karşıya kalacağı durumu bildiğim için onlar adına üzülüyorum diyen Kocaman bir adam başkanı tarafından kulüpten gönderiliyor. Bir başka 5 Mayıs. Stat, hakem, ortam tamamen tarafsız. Şehir herşeyiyle maçı yaşıyor. F.Bahçe avantajı yakalıyor. Daha doğrusu Alex yapacağını yapıyor yine. Koşmadan oynadığı ülkede, unutulmayacak güzellikte bir gol daha atıyor. Ama yetmiyor. Eskişehir maçından sonra da uyardığımız gibi. Yetmiyor.

Kaynak: http://spor.mynet.com/haber/usta-kalemler-kupa-finalini-yazdi/22765

herifler son kupayı da aslında kazanmadan kazanmışlar... yuh ya bu kadar olur...

#473741 - Thu May 06 2010 09:46 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Renktaşlar dünkü maçtan sonra iki yorum sunuyorum:

BİRİNCİSİ: << Ercan Saatçi: Türkiye Kupası'nı önemli kılan nedir?

..... Fenerbahçe de ise Emre'nin istekliliğine karşın arkadaşlarının işi ağırdan alması ...>>

İKİNCİSİ: <<Ömer Üründül: İsteyen kazandı

... Hücumda son derece etkisiz kaldılar çünkü Güiza yine takıma hiçbir katkı yapmıyordu. Her zaman söylediğim gibi de dünyada hiçbir teknik direktör bu kadar düşük performanslı bir santrfor olan Güiza'ya bu kadar sınırsız kredi vermez. Özer pasif, Emre de durgundu. Böyle olunca bir tek Mehmet Topuz'un kişisel çabaları ve biraz da ona destek veren Gökhan'la etkili olmaya çalıştılar.>>

Bu iki yorumdan sonra maçta Daum'un Emre'yi kenara almasını da hatırlarsak kimin maçı neresiyle izlediğini daha iyi anlarsınız...

HEP EZİK TAM EZİK

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Thu May 06 2010 09:48 AM)

#473742 - Thu May 06 2010 09:55 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Daum ve Volkan'ın gözyaşları

27 yıldır Türkiye Kupası'nı müzesine götüremeyen Fenerbahçe'de bu kez hesaplar hasreti bitirmeye yönelikti. Ancak Trabzonspor'un 3-1'lik galibiyeti hem bu hasreti daha da körükledi, hem de Cristoph Daum ve Volkan'ın gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

Karşılaşmanın son dakikalarında Trabzonspor'un, Arjantinli yıldızı Colman'ın ayağından bulduğu golle 3-1 öne geçmesi, Fenerbahçe Teknik Direktörü Cristoph Daum'un gözyaşlarını tutamamasına neden oldu.

Alman hoca, öldürücü vuruşu yapan Colman'ın golünden sonra yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamazken, karşılaşma öncesinde çok iyi bir grafik yakalayan sarı-lacivertliler, bu darbeyle büyük bir yıkım yaşadı ve kupa özlemini bitiremedi.

Öte yandan kupa seramonisinde Volkan'ın ağladığını gören Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, milli kaleciyi teselli etti.

Kaynak: http://spor.mynet.com/haber/daum-ve-volkanin-gozyaslari/22761

#473743 - Thu May 06 2010 10:01 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Galatasaray Fenerbahçe'yi 1-0 yendi

Futbolda A2 Ligi Marmara Grubu 35. hafta maçında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 1-0 yendi

04 Mayıs 2010 - 17:44

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, sarı-kırmızılı takımın golünü 14. dakikada Anıl Dilaver kaydetti.
Bu sonuçla haftaya ikinci sırada giren Galatasaray puanını 67'ye çıkarırken, Fenerbahçe 50 puanda kaldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve bazı yöneticiler, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan ile birlikte karşılaşmayı izledi. Polat ile Arda'nın bir süre görüştükleri dikkati çekti.

AA

Kaynak: http://www.posta.com.tr/spor/futbol/Habe...ArticleID=28634

#473744 - Thu May 06 2010 10:16 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

G.Saray'a süper tangocu!
İngiliz basını G.Saray hakkında müthiş bir iddia ortaya attı!

[img:left]http://im.htspor.com/2010/05/06/513084_detay.jpg?1273130293[/img]

GAZETE HABERTÜRK

İngiliz Daily Mail gazetesi, Galatasaray'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Fabian Rinaudo'yu takibine aldığını yazdı. Gazete, Valencia'nın Galatasaray'dan Mehmet Topal'ı transfer edememesi halinde alternatif olarak renklerine bağlamayı düşündüğü Gimnasia La Plata'nın 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Valencia ve Cimbom'un yanı sıra Chelsea, Juventus, Napoli ve Catania gibi ekiplerin de devrede olduğunu belirtti.

Kaynak: http://www.htspor.com/galatasaray/haber/513084-gsaraya-super-tangocu

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Thu May 06 2010 10:23 AM)

#473745 - Thu May 06 2010 10:21 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Rijkaar'dan şok rapor!

Kadroyu yetersiz bulduğunu açıklayan Hollandalı teknik adam, şimdi de hepsi yabancı olmak şartıyla birer stoper, sol bek, forvet ve iki de orta saha transferi yapılmasını istedi!

[img:right]http://im.htspor.com/2010/05/06/513093_detay.jpg?1273130110[/img]

GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

RAPOR FUTBOL ŞUBESİNDE

Galatasaray'ın <<Kadromuz yetersizdi>> açıklamalarıyla gündeme oturan teknik direktör Rijkaard, yönetime verdiği raporda transfer isteğini yineledi. Rijkaard'ın futbol şubesine ilettiği raporda, <<Bir stoper, bir sol bek, iki orta saha oyuncusu, bir de forvete ihtiyacımız>> var dediği öğrenildi. Ancak teknik adamın verdiği bu raporda alınacak 5 futbolcu için de, <<Yerli değil, yabancı olmasını istiyorum>> demesi ve bunda ısrarcı olması, yönetimi ikinci defa şoke etti.

YÖNETİM ARA YOL ARIYOR

İstanbul BŞB maçından sonra yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi oturan Hollandalı teknik adam, özellikle Harry Kewell ve Milan Baros'un yaşadığı sakatlıkların ardından kadroda büyük bir sıkıntı yaşadıklarına dikkat çekmiş ve aynı kalitede oyunculara sahip olamadıkları için bu sonucun geldiğini vurgulamıştı. Rijkaard'ın bu isteğine karşılık olarak, gerek mali durumları sebebiyle gerekse yabancı kontenjanı yüzünden büyük sıkıntıya giren yönetimin, ara yol bulmaya çalıştığı belirtiliyor.

İSİMLERİ SEZON BİTİNCE BİLDİRECEK!

Rijkaard'ın yöneticilere verdiği raporda alınmasını istediği isimleri sezon sonunda bildireceği, şimdi yönetim kanadında merakla bu ikinci listenin beklendiği vurgulandı. Hollandalı teknik adamın özellikle savunmaya ve orta sahaya dünya çapında yıldızlar istemesi, yönetimi kara kara düşündürüyor. Rijkaard'ın istediği oyuncuların alınmaması durumunda ise ayrılmasından korkuluyor.

Kaynak: http://www.htspor.com/galatasaray/haber/513093-rijkaardan-sok-rapor

#473748 - Thu May 06 2010 11:56 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

SON KUPA 1982-1983 SEZONUNDA ALINDI

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor&#8217;a 3-1 yenilen Fenerbahçe&#8217;nin kupa hasreti 28 yıla çıktı. Fenerbahçe takımı son kez kupayı 1982-1983 sezonunda kazanmıştı.

Kupayı ilk kez 1967-1968 sezonunda kazanan Fenerbahçe, 1973-1974, 1978-1979 ve 1982-1983 sezonları olmak üzere 48 yıllık kupa tarihinde 4 kez şampiyonluğa ulaşmıştı.

1967-1968 sezonunda finalde Altay ile karşılaşan sarı-lacivertliler, ilk maçta 2-0 yendikleri rakibine rövanşta 1-0 yenildiyse de kupanın sahibi olmuştu.

1973-1974 sezonunda finalin ilk maçında Bursaspor'a 1-0 yenilen Fenerbahçe, rövanşta rakibini 3-0 mağlup ederek kupaya uzanmıştı.

1978-1979 sezonunda da finalde Altay ile eşleşen sarı-lacivertliler, ilk maçta 2-1 yenildikleri rakiplerini rövanşta 2-0 mağlup ederek kupayı kazanmıştı.

1982-83 sezonunda ise finalde Mersin İdman Yurdu ile eşleşen sarı-lacivertliler 2-0 ve 2-1'lik galibiyetlerle kupada son şampiyonluğunu elde etmişti.

Vatan Gazetesi

#473749 - Thu May 06 2010 12:02 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Ölürken sarı kart gördü

Hakem, oyuncunun kendisini aldattığını düşünerek sarı kart gösterdi ama...

Eurosport'un haberine göre, 32 yaşındaki Hırvat futbolcu Goran Tunjic, takımı Mladost FC'nin, Hrvatski Sokola'yla olan karşılaşması sırasında ceza sahası içerisinde kendisini yere attı.

Hakem, oyuncunun kendisini aldatmaya yönelik harekette bulunduğunu düşünerek, Tunjic'e sarı kart gösterdi.
Ancak oyuncunun ölümcül bir kalp krizi geçirdiği ve bu yüzden yere yığıldığı anlaşıldı.
Hemen yakındaki bir hastaneye kaldırılan futbolcu kurtarılamazken, kulüp sözcüsü, doktorların elinden geleni yaptıklarını ve Tunjic'in hiçbir tıbbı problemi bulunmadığını açıkladı.

#473750 - Thu May 06 2010 12:04 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Mevlüt G.Saray'ın cebini yaktı

Galatasaray, ısrarla istediği futbolcunun fiyatını duyunca geri adım attı.

Mevlüt Erdinç'in abisi ve aynı zamanda sözcüsü olan Ramazan Erdinç, Galatasaray'ın gölcüye teklif verdiğini anlattı.

PSG formasıyla Fransa Kupası'nı kaldıran milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in abisi ve aynı zamanda basın sözcüsü olan Ramazan Erdinç, transfer hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Genç yıldızı özellikle Galatasaray'ın ısrarla istediğini vurgulayan Erdinç, "Üç büyük kulüpten de teklif aldık. Ancak PSG yetkilileri bonservis değerini 17 milyon Euro olarak belirleyince geri adım atmak zorunda kaldılar. Taraftarlar da Mevlüt'ü çok seviyor ve gitmesini istemiyor. Ayrıca Manchester United, Bayern Münih ve Chelsea de Mevlüt'ü istiyor. O da İngiltere'de daha başarılı olacağını düşünüyor" dedi.

Kaynak: Vatan Gazetesi

Bence Mevlüt o kadar edecek bir topçu değil...

#473751 - Thu May 06 2010 12:10 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Bu söz çok tartışılacak!

Eski Fenerbahçeli Serkan Balcı'dan şok açıklama: "Kupayı biz aldık, ligi de..."

Ligin son haftasında F.Bahçe ile karşılaşacak olan Trabzon'da Serkan "Kupayı biz aldık, ligi de F.Bahçe alsın" sözleri çok tartışılmaya aday

Bir dönem F.Bahçe formasını terleten Trabzonspor'un iki yıldızı Burak ve Serkan Balcı, karşılaşma sonra çarpıcı açıklamalar yaptılar. F.Bahçe macerasının çok kötü olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Kendimi hiçbir zaman oraya ait hissetmedim. Hele de başımızda Aragones gibi bir hoca varken. Oynamayanlara adeta köpek muamelesi yapıyordu. Öyle ki kupa finaline gittiğimizde bizi yanında bile götürmek istemedi. F.Bahçe şampiyon olmak istiyorsa bizi yenmek zorunda. Bu da kolay olmayacak" şeklinde konuştu. Serkan Balcı ise "Biz kupayı kazandık, ligi de F.Bahçe kazansın. F.Bahçe'de kupa yüzü görmemiştim. Ama Trabzon'da bu bana nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Vatan Gazetesi

Güyer misin ağlar mısın ya...

#473780 - Sat May 08 2010 20:49 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
Bu söz çok tartışılacak!

Eski Fenerbahçeli Serkan Balcı'dan şok açıklama: "Kupayı biz aldık, ligi de..."

Ligin son haftasında F.Bahçe ile karşılaşacak olan Trabzon'da Serkan "Kupayı biz aldık, ligi de F.Bahçe alsın" sözleri çok tartışılmaya aday

Bir dönem F.Bahçe formasını terleten Trabzonspor'un iki yıldızı Burak ve Serkan Balcı, karşılaşma sonra çarpıcı açıklamalar yaptılar. F.Bahçe macerasının çok kötü olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, "Kendimi hiçbir zaman oraya ait hissetmedim. Hele de başımızda Aragones gibi bir hoca varken. Oynamayanlara adeta köpek muamelesi yapıyordu. Öyle ki kupa finaline gittiğimizde bizi yanında bile götürmek istemedi. F.Bahçe şampiyon olmak istiyorsa bizi yenmek zorunda. Bu da kolay olmayacak" şeklinde konuştu. Serkan Balcı ise "Biz kupayı kazandık, ligi de F.Bahçe kazansın. F.Bahçe'de kupa yüzü görmemiştim. Ama Trabzon'da bu bana nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Vatan Gazetesi

organize işler bunlar.baştan aşağıya kokmuş bu lig.aziz ve arkadaşları bu ligin içine ettiler.

Güyer misin ağlar mısın ya...

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#473805 - Sun May 09 2010 16:36 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Guti açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün Real Madrid'in yıldız oyuncusu Guti ile anlaşmak üzere olduğu yolundaki haberlere ilk tepki Sarı-kırmızılı takımın futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel'den geldi.
Üstünel, Guti ile görüşmelerde bulunmadıklarını, kesinlikle bu transferi düşünmediklerini vurgulayarak, transferde hedeflerinin farkı olduğunu söyledi.

Öte yandan Guti'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerin menajerler tarafından ortaya atılmış bir iddia olduğu ifade edildi

#473806 - Sun May 09 2010 18:09 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
GauchO Offline
Üye
**

Günlerdir futbol camiasının 1 numaralı gündem maddesi haline gelen bugünkü A.Gücü-F.Bahçe maçıyla ilgili Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek nihayet konuştu.. Dün akşam Telegol&#8217;e katılan Gökçek takımın Arjantinli savunma oyuncusu Ariel Broggi&#8217;ye telefon aracılığıyla şike teklif edildiğini açıkladı.. İşte Gökçek&#8217;in olay yaratacak sözleri: &#8220;Broggi bunları bize söyledi, karşı taraftan arayan belli değil, 2 kere aramışlar ve ısrarla adresini sormuşlar. Ve ilk 15 dakikada kırmızı kart görmesi karşılığında 200 bin Euro teklif edilmiş. O da çok büyük bir onur göstererek olayı gelip bize anlattı. Telefonla arayan bir provokatör de olabilir. Yasal yola başvuracağız. Ama arayan İngilizce konuşmuş ve cep telefonundan aramış. Serkan Kırıntılı için de böyle duyumlar kulağıma geldi..

Normalde televizyona çıkmazdım ama medyada yazılar çıktı. F.Bahçe ile problemimiz yok. F.Bahçeli olduğumu bilmeyen yoktur. Ama Aziz Yıldırım&#8217;a da kırgınlığım var. Ankaraspor meselesinde kılını kıpırdatmadı, Kulüpler Birliği Başkanı olarak. Ama camiaya değil başkanına kırgınım.. Benden randevu talep etti, reddettim. Çünkü bu kırgınlık çabuk geçmiyor..

Kimseyi suçlamıyoruz.. Ve bir sıkıntı yok, oyuncularla konuştum her şey halloldu. Yönetim arasında durumu halletmiş, ihtiyaçlar karşılanmış. TFF&#8217;den kuruş almadık. A.Gücü&#8217;nü 50 milyon TL borçla devraldık.

Ayhan Atalay&#8217;ın açıklamaları amacını aşmış, Ayhan gerginliğin artmasına çanak tuttu. Ancak söylediği iki F.Bahçe maçının hakemini de bildi.. Abitoğlu ve Müftüoğlu demişti

Kaynak :Vatan gazetesi

Tarafından düzenlendi GauchO (Sun May 09 2010 18:10 PM)

#473809 - Sun May 09 2010 23:29 PM Re: Medyametre [Re: GauchO]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
sezon basında takımımızdan içiri :

Bu takım türkiye liginin çok üstünde bi takım oldu..Acık ara sampıyon olurlar denildi..
Barcelonaya kafa tutar denildi
UEFA nın mutlak favorisi denildi
Fenerin gol rekorunu kesin kırarlar denildi
İspanyada 12 yıl oynamış iyi bi kaleci denildi
Denildide denildi...!!!!!

Ama duruma bak az daha uefa yada katılamayacaktık....

Takımın hepsi general..Takımda asker yokki savaşsın...Seneyede yıldız transferler yapılacak eminim....

Bu takımın tek ihtiyacı yürekli bir teknik direktör..Otoriter olmalı...Grektiğinde ardayıda barosuda paf takıma yollayacak kadar cesur olmalı.....O zaman bu takım ın alamayacagı tek kupa dünya kupası...

#473817 - Mon May 10 2010 09:16 AM Re: Medyametre [Re: westsilwer]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Pazarlık sürüyor
Cimbom'da flaş gelişme. Başkan Adnan Polat'ın, "Gelecek sezon da bizimle" dediği Arda Turan'ın Tottenham ile gizli bir şekilde sözleşme imzaladığı ortaya çıktı. Manchester City, Liverpool, Roma ve Bayern Münih'in de yakından takip ettiği Arda'nın, tercihini 5 yıllık protokol yaptığı Tottenham'dan yana kullandığı belirlendi. Ancak Ada ekibi, G.Saray'la bonservis pazarlıklarını sürdürdüğü için anlaşmayı gizli tutuyor.

'Evet, gidiyorum'
Tottenham'ın sarı-kırmızılı kulübe Arda için 10 milyon euro teklif ettiği ancak başkan Polat'ın 15 milyon euro'da direttiği ileri sürüldü. Sızan bilgilere göre, Tottenham teklifini 12 milyon euro'ya çıkartırsa transfer gerçekleşecek ve Arda Turan yuvadan kopup Ada'ya uçacak. Milli futbolcunun yakın çevresine, "Yeni sezonda Galatasaray'da yokum. Futbol hayatımı İngiltere'de sürdüreceğim" dediği öğrenildi.

Önce ABD sonra Ada
Arda Turan'ın Tottenham'a transferinin, Milli Takım'ın ABD'de yapacağı 12 günlük kampın ardından kesinleşeceği belirtildi.

#473820 - Mon May 10 2010 12:56 PM Re: Medyametre [Re: ONUR1905]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
İlk Gönderen: ONUR1905
Guti açıklaması!

Galatasaray Kulübü'nün Real Madrid'in yıldız oyuncusu Guti ile anlaşmak üzere olduğu yolundaki haberlere ilk tepki Sarı-kırmızılı takımın futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel'den geldi.
Üstünel, Guti ile görüşmelerde bulunmadıklarını, kesinlikle bu transferi düşünmediklerini vurgulayarak, transferde hedeflerinin farkı olduğunu söyledi.

Öte yandan Guti'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberlerin menajerler tarafından ortaya atılmış bir iddia olduğu ifade edildi

Guti: "Evet, Galatasaray beni istiyor"

Real Madrid futbol takımının orta sahasında görev yapan Guti, ''Evet, Galatasaray beni istiyor'' dedi. Guti, ''Marca'' gazetesinde yer alan demecinde ''Galatasaray'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.
İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde ''hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını'' vurguladı.

Athletic Bilbao maçında sahaya kaptan olarak çıkmasının ve taraftarın ''Guti, Guti'' diye bağırmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden İspanyol futbolcu, ''Sadece tek birşey diyebilirim ki, ben kalpten Madridliyim. Bu herşeyi özetliyor'' şeklinde konuştu.

Bu arada La Liga'nın bitimine 1 hafta kaldığını ve Real Madrid'den şampiyon olarak ayrılmak istediğini kaydeden Guti, son haftada Barcelona'nın, ligde kalma mücadelesi veren Valladolid'e karşı oynayacağını ve puan kaybedebileceğini savundu.

Marca gazetesinin haberinde ''henüz resmi hiçbirşey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de'' yorumunda bulunuldu ve Galatasaray'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye, kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.

Gazete, Galatasaray'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti.

#473830 - Mon May 10 2010 22:36 PM Re: Medyametre [Re: OnurKaya]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Sinaasappel

..... Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor'' dedi.

yahu hangi oyun felsefesiymiş o anlamadım açıkcası... 1 sezondur gördüğümüz bir felsefe falan yok...

#473837 - Tue May 11 2010 13:29 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Guti kaptan Arda yolcu!

Galatasaray, Guti flörtünde her gün sıcak bir gelişme yaşanıyor.

Tüm kariyeri boyunca Real forması giyip, Madrid'te efsane olan İspanyol yıldız, Cim Bom'a transferiyle ilgili açıklamalarına devam ederken, Galatasaray'ın beni istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor dedi. Son 1 hafta içinde 3. kez Guti'yi manşetine taşıyan İspanya'nın 2 milyon tirajlı spor gazetesi Marca ise bu kez işi bir adım daha ileriye götürdü ve Galatasaray'ın Guti'ye kaptanlık teklifi de yaptığını yazdı. Bu teklif, Arda Turan'ın önümüzdeki sezon takımdan ayrılma ihtimalini iyice güçlendirdi.

Kaynak: http://spor.mynet.com/haber/guti-kaptan-arda-yolcu/22885

#473838 - Tue May 11 2010 13:41 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
AslAnibal Offline
Müdavim

Gio, Kartal yolunda

Galatasaray'ın kiralık oynattığı ve bonservisini almayı düşünmediği Giovani dos Santos'un, burada kalmak için Beşiktaş'ı istediği öğrenildi. Meksika basını, Gio'nun siyah-beyazlı formayı giyebileceğini belirtti

Geçen sezon Gökhan Zan'ı Galatasaray'a kaptıran, bu sezon da aynı kulüple Serdar Özkan sıkıntısı yaşayan Beşiktaş, sürpriz bir misilleme yaparak sarı-kırmızılılara karşılık vermek için harekete geçtiği belirtildi. Kartal, Rijkaard tarafından çok istenen, ancak Galatasaray Yönetimi'nin almaya yanaşmadığı Giovani dos Santos'u renklerine bağlamak için flört ettiği ifade edildi.

Meksika medyası, Galatasaray'ın göndermeyi düşündüğü Gio'nun Beşiktaş'a gidebileceğini iddia etti. Meksikalı oyuncunun İngiltere'ye geri dönmeyi reddetmesinin ve Türkiye'de kalmak istemesinin bu transferde büyük rol oynayacağı savunuldu. Meksikalılar, Galatasaray'da beklentilerine cevap bulamayan futbolcunun da Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığını belirttiler.
Tottenham Kulübü'nün, kiralık olarak vermeye yanaşmadığı genç yıldız için yaklaşık 6 milyon euro bonservis parası isteyebileceği söyleniyor. Gio'yu yakından tanıyan Meksikalı gazeteciler ise, Galatasaray'ın bu futbolcudan kesinlikle ayrılmak istediğini, bu durumun Giovani dos Santos için tam bir hayal kırıklığı yarattığını açıkladılar. İngiltere'ye bir daha dönmek istemeyen Meksikalı oyuncunun, Türkiye Süper Ligi'ni daha iyi tanımasından dolayı tercihini Beşiktaş'tan yana kullanacağına dikkat çektiler. Meksika medyası, önümüzdeki hafta Türkiye'den ayrılacak olan Gio'nun Galatasaray'a veda etmesine rağmen bavulunun İstanbul'da kalacağını iddia ettiler.

Kaynak: Vatan Gazetesi http://www9.gazetevatan.com/gio-kartal-yolunda/304921/5/Manset

#473839 - Tue May 11 2010 13:43 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

...Gökhan Zan'ı Galatasaray'a kaptıran...

kakalayan diyeceklerdi galiba... kalemleri sürçmüş...

Page 101 of 113 < 1 2 ... 99 100 101 102 103 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı