Webaslan Forum
Page 1 of 30 1 2 3 ... 29 30 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#473587 - Wed Apr 28 2010 04:54 AM 2010/11 TRANSFER BORSASI ****
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Artık ligde iddiamızın kalmadığı şu günlerde bu başlığın açılmasının vakti gelmişti diye düşünüyorum.
__Sezonun 2. yarısında kavuşacağımız yeni mabedimiz TÜRK TELEKOM ARENA ile 2010/11 sezonunda lig, kupa ve UEFA'da başarıdan başarıya koşacak bir takımın oluşturulması amacıyla takımdan gideceklerin, kalacakların, yapılacak transferlerin tartışılacağı renkdaşların fikirlerini ve yorumlarını paylaşacağı bu başlık umarım ASLANTEPE kadrosunun oluşmasında pay sahibi olur.
__ Temennim 2010/11 sezonunun Galatasarayımızın başarılarıyla hafızalara kazınacağı bir yıl olması.

Transfer yorumuna gelecek olursak, İlk öncelikle kadromuzu ele alalım..

KALECİLER___________ DEFANS_____________ ORTA SAHA______________ FORVET___________
1 Aykut ERÇETİN_____ 2 Emre GÜNGÖR_____8 Barış ÖZBEK____________15 Milan BAROS_____
25 Leo FRANCO______3 Uğur UÇAR_________9 Elano BLUMER__________32 Joao SILVA_______
86 Ufuk CEYLAN______5 Gökhan ZAN_______10 Arda TURAN_______________________________
____________________12 Lucas NEILL_______11 Abdul Kader KEITA_________________________
____________________21 Emre AŞIK_________14 Mehmet TOPAL___________________________
____________________22 Hakan BALTA______16 Mustafa SARP_____________________________
____________________23 Serkan KURTULUŞ__18 Ayhan AKMAN____________________________
____________________55 Sabri SARIOĞLU____19 Harry KEWELL_____________________________
____________________76 Servet ÇETİN_______30 Giovani DOS SANTOS______________________
_________________________________________88 Caner ERKİN______________________________

*Kaleden başlayacak olursak Cláudio Taffarel ve Faryd Mondragón'dan bir türlü dikiş tuttramadığımız kaleye son olarak gerek Tafo'nun, gerekse Mondi'nin Güney Amerikalı oluşundan mıdır bilinmez büyük umutlarla Leo Franco alınmıştı. Fakat vasata bile ulaşamayan performansı nedeniyle gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kendisinin 1.4 milyon euro'dan 2 yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Bonservis bedeli istenmediği takdirde başta Güney Amerika takımları olmak üzere talibi çıkacağına inanıyorum..
2010/11 sezonunda AYKUT ve UFUK'u Galatasaray kalesini korumada yeterli görüyorum. Onların yanına 3. kaleci olarakta alt yapıdan bir isim getirilmeli böylelikle hem yabancı kontenjanını kaleciyle doldurmamış oluyoruz hem de kaleden 1.4 milyon tasarruf sağlamış oluruz.

Defansa gelecek olursak,
_Sol bekte HAKAN BALTA'nın yanına ligden düşen Denizlispor'dan ayrılacak olan ÇAĞLAR BİRİNCİ'yi alırsak hem ucuz ve yerinde bir transfer olur, Hem de BALTA'nın performansında artışa neden olup sol bekte rekabet ortamı doğar. (VOLKAN YAMAN'ın gidişinden beri yoktu.)
_Sağ bekte ise SABRİ ve UĞUR'u çok ekstra işler yapacak orjinal bir sağ bek olmadıktan sonra yeterli görüyorum..

_Stoper mevkiine gelecek olursak LUCAS NEİL zaten önümüzdeki sene defansımızın bel kemiği olacak. Onun yanına yabancı, hızlı, ayağa pas yapabilen bir stoper almalıyız.. SERVET'in bu dakikadan sonra takımda kalacağını pek zannetmiyorum. GÖKHAN ZAN'da mutlaka gönderilmeli ona boşa para veripte 1-1.5 milyon euro da ondan zarar etmemeliyiz. SERVET ve GÖKHAN'dan elde edilecek bonservis bedelleri ile kaliteli bir stoper alacağımızıdan eminim. Emre Aşıkta jübile yapacak diye düşünüyorum seneye o da yok. ALİ TURAN ve EMRE GÜNGÖR'de zaten kartlar ve sakatlıklar olarak çok sıkıntısını çektiğimiz stoper mevkiinde kaliteli yedek oyucular olarak yerini alacaktır..

Orta saha,

Öncelikle bir futbol takımının bana göre en önemli mevkisi olan ön liberoya kaliteli bir yabancı transferi şart. Bu bölge için kesinlikle tercihim KİM KALSTRÖM sonuçta BONSERVİS YOK!! yıllık 2.5-3 milyon euro onun için gözden çıkarılabilir. GÖKHAN İNLER için 15-20 milyon euro bonservis istenilen şu günlerde bonservisi elinde olan oyuncuya çok değildir.. AYHAN da artık vadesi dolmuş bir oyuncu olarak gönderilmesi gerekir. Onun yerine artık bir MUSA ÇAĞIRAN yavaş yavaş kadroya monte edilmelidir. SARP bana göre yedek olarak kalabilir yıllık ücreti düşük sonuçta.. MEHMET TOPAL mutlaka gitmeli adamda yurtdışı sevdası varken görüyorsunuz işte başarılı olamıyor. KEWEL eğer yıllık ücreti 2-2.5 aralığında ise kalmalı.. G. DOS SANTOS için ne kadar bonservis isteniyor bilemiyorum ama 5 milyon euro bizim maksimum vereceğimiz bedel olmalı.. ELANO'ya gelince 7 milyon Euro'ya geldi ondan düşük bir bedelle gitmemeli.. Caner bence alınmalı çünkü Tabataların 8 Topuzların 9 ettiği bir ortamda ona 3.5 milyon bonservisi çok görürsek hemen BJK ya da FB'ye kaptırırız onu çocuk daha genç bence başarılı olacaktır fakat orta saha sol kanatta oynatılırsa.
_Bu arada ML_AMC_MR bu 3 forma için KEWEL-CANER-G.D.SANTOS-KEİTA-ARDA-ELANO gibi 6 yıldız fazla.. sonra sorun çıkıyor işte hem milyon euroluk yıldızlar kulübede oturarak kulüp zarar ediyor, hem de oynamıyorlar diye sorun çıkarıyorlar bu da önümüzdeki sezon dikkat edilmesi gereken bir konu..Bence bu 6 yıldızdan sadece 4 tanesi kalmalı.. takımın huzuru için..

Forvet
_En çok sorun yaşadığımız bölge Galatasaray'ı forvetsiz ilk kez bu sene gördüm allah bir daha göstermesin. Galatasaray gibi Türkiye'nin 105 yıllık çınarının Türk forvetten mahrum oluşunu anlamış değilim.. Gerçi forvetten mahrum kaldık Türkü de neymiş yaa neyse.. Öncelikle BAROS bizim için süper bir forvet onun için yeni sezon başlamadan onunla mutlaka kontrat yenilemeliyiz ki.. önümüzdeki sene onu kurda kuşa yem etmeyelim.. (Bkz. KEWEL) Bu arada o LAHANA BEBEK kafalı Alemci JO dan kurtuluyoruz yaa deymeyin keyfime.. bakınız burada çıkartılan derslere... 1) "kiralık oyuncunun faydası"... ya eğer bir dünya bonservis verip almış olsaydık o alemciyi.. hava alanına gidip karşılayacaktık.. mesela farzedin 10 milyona almışız.. ooo.. diyecektik M. City 24 milyona aldı. Biz 10 kağıda kapattık.. Düştüğümüz durumu görecekmiydiniz sezon sonu.. 2) "Karakterli oyuncu" Alemci Jo'dan sonra zaten akıllanmamız lazım, Lincoln'de akıllanmamıştık.. 3) "Opsiyon koydurma" G. D. Santos transferinde de bunu öğrendik şimdi diyoruz kim bilir kaç çekecekler bize!!! opsiyon varsa al yoksa alma kardeşim, sonra iyi oynar.. iyi fiyat çekerler bize de... ne bu yetiştiricilik mi yapıyoruz JOKEY KULÜBÜMÜYÜZ!!!

İşin transfer kısmına gelince elde var bir BAROS yanına kaliteli hava toplarına hakim yabancı bir forvet ister. En az 1 tanede Türk lazım sözleşmesi bitmiş MEHMET YILDIZ ve Ayhan veya Barış artı para takaslı MUSTAFA PEKTEMEK var. Bu adamda seneye 3-5 güzel hareket 2-3 güzel gol CAV CAV çeker 8 milyon euro ona göre.. kaçırmamalı ucuz iken.. SERCAN desem ortada çünkü 8-10 milyon bonservis çekiyorlar.. "Ama bir bak 22 maç 4 gol 3 asist ligde" PEKTEMEK'e bakıyorum "27 maç 10 gol 2 asist ligde" valla SERCAN'I iyi pazarlamışlar... ne denir buna...

#473610 - Thu Apr 29 2010 14:44 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
ali turanda var defansta unutmayalım

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#473611 - Thu Apr 29 2010 15:53 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: sami dayı]
Tsubasa Ohzora Offline

yabancılar gitsin keita baros hariç

#473615 - Fri Apr 30 2010 02:32 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Tsubasa Ohzora]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Alıntı:
ALİ TURAN ve EMRE GÜNGÖR'de zaten kartlar ve sakatlıklar olarak çok sıkıntısını çektiğimiz stoper mevkiinde kaliteli yedek oyucular olarak yerini alacaktır..

ALİ TURAN'ı unutmadık

Yuh artık Tsubasa..

Alıntı:
yabancılar gitsin keita baros hariç

NEİL'ı bu isimlerin arasına yazmayı unuttun diye düşünüyorum..

#473617 - Fri Apr 30 2010 13:45 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
fare Offline

bıze bızden baskası yaramaz.11 yerlı aslanı unutmayın.yabancıya bı dunya para verıp sonra da ah vah edıyoruz.yetmedımı.artık zamanı geldı 2000 ruhu geldı ısen kapıya vur

#473626 - Sat May 01 2010 11:50 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: fare]
musti Offline

haldun abimiz bi açıklamasında yıldız futbolcu değil savaşan futbolcu alacağız demiş
bence eskişehirden sezer özrtürk orta sahaya alınmalı
forvete adem sarı veya mustafa pektemek alınmalı
yabancı olarak bonservisi elinde olan kim kallström alınmalı

#473642 - Sun May 02 2010 16:55 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: musti]
sami dayı Offline
Üye

servetin 5-6 milyon euro bonservisi karşılığında rudyaya gideceği söyleniyor.orta sahayada aurelio gelebilir deniyor.

Tarafından düzenlendi sami dayı (Sun May 02 2010 16:55 PM)

#473643 - Sun May 02 2010 20:00 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: sami dayı]
sami dayı Offline
Üye

arkadaşlar veli kavlak galatasarayımızda.kaynak sağlam.

listenin diğer adamları

aurelio

mustafa pektemek

serdar özkan

hakana rıkan

Tarafından düzenlendi sami dayı (Sun May 02 2010 20:02 PM)

#473650 - Mon May 03 2010 12:07 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: sami dayı]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Mustafa Pektemek tamamda diğerleri nedir arkadaş ya.Gerçekse eğer dalgamı geçiyo bu yönetim..

#473654 - Mon May 03 2010 15:04 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raist]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Rijkaardin kadrom yetersiz sözüne sonuna kadar katiliyorum,4-3-3 icin yetersiz,birde isimlere bakmadan sadece sezonluk katkiyla degerlendirelim...

Kewell,yarim sezon sakatti...

Jo,Partilerden zaman kalmadi sahada oynamaya,inanin bana hem City hemde Tottenham Jo ve Dos Santostan umutlarini kesmisler...

Arda berbat bir sezonun ardindan,icinin rahat oldugunu ve maximumu verdigini düsünüyor,dün ibrahim Toraman,harika bir sezonun ardindan,sezonu basarizlikla degerlendiriyor.bu herseyi anlatiyor...Adam icim rahat maximumu verdim diyebilirdi pekala...

Elano hic bir sey yapmadi...

Baros,Keita ve Neill...Kalmasi kesin olan 3 oyuncu...

Aurellio,Serdar Özkan,Hakan Arikan...Belki Hakan olabilir sadece,Kaleye,
Mahmut veya Onuru tercih ederim acikcasi...Aurellionun yasi belli...geri
dönüsümü yok.Serdar Özkan 4-3-3 icin kenar oyuncusu degil...4-4-2de oynayan bir takimda iyi isler yapabilir...Sansini orada denemesi kendisi acisindan da iyi olur...

Presci,savasci,mac icinde cok fazla olan,oyunun 2 yönünde oynayan,güclü ve cabuk oyuncular...

Veli Kavlaki bilmiyorum ama yukarida saydigim özelliklere sahipse gelmesini isterim,o özelliklere sahip olsunda kim gelirse gelsin isim önemli degil...

Orta 3lüde 3 oyuncununda böyle oyuncular olmasini siddetle savunuyorum,capalar bizde ise yaramaz artik.Cünkü rakipler ortasahayi kabalalik tutuyorlar,1-2 capayla oynayinca tek oyuncunun o kalabalik ortasaha icinde bir seyler yapmasini beklemek hayalcilik gibi geliyor bana...
Aurellio yerine Jucileiyi tercih ederim veya Aroucayi...Simplcioyu Kallströmü
tercih ederim.Ergic bile gelse,bizim ortasahada cok is yapar...Sol tarafada
ideal bir kenar oyuncusu,söyle sezonluk 15-20 gol,en az 8-9 assist yapabilecek biri...Bir sol bekle tamamiz...

Bu sezon Rijkaardin ilk sezonu,hatalar yapsada,takimda disiplinsizlik olsada,bu bir bakima Rijkaardin bizim oyuncularin mentalitesini bilmemesinden de kaynaklaniyor,yaninda yardimci bir türk hoca olsa,hersey farkli olabilirdi...
Birinin getirilmesi zaten düsünülüyor...Hikmet Karaman,Abdullah Avci veya Tolunay Kafkastan biri gelecekti yanlis hatirlamiyorsam...

Solda Nilmar gibi bir oyuncu olsa...inanilmaz dengeli bir hucum olurdu...Orta 3lüde de 3 tane box to box,önde basan bir ortasaha,presci,cabuk,savasci
oyunculardan olusuyor,en önemlisi macindan icinde cok olan,oyunun 2yönünüde cok iyi oynayan 3 oyuncu...Savunman önde...Emre ve Neille birlikte veya Ali Turan...

Jucilei böyle oynamaya devam ederse,Brezilya milli takimina secilecekmis,dünya kupaisndan sonra...Fiyati bir anda katlanacak...

#473661 - Tue May 04 2010 14:19 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Zaten Rijkaard ı getiriyorsan eğer takımın başına, her mevkiye kaliteli transferler yapman şart.Yoksa kendisinin de dediği gibi bu takımın başarılı olması çok zor.Böyle bir kadronun başarılı olmasının tek yolu Lucescu dur veya onun türevi teknik direktörler.Rijkaard önümüzdeki sezona ligi, takımı ve ülkeyi tanımış bir şekilde başlayacak.Seneye bu kadroya takviye yapılmasa bile ligde ve kupada başarılı olabilir.Fakat Avrupa da asla.Büyük takım o sezon her kulvarda başarıyla mücadele eden takımdır.Barcelona ligde lider, Avrupa da ŞL de yarı finale çıktı.Bence başarılı.Arsenal ligde şampiyonluğa oynadı, ŞL de çeyrek finali gördü.Manchester keza öyle.Chelsea ligde lider, ŞL de en azından gruplardan çıktı.İnter malum.Bayern münih te öyle.Milan bile bu haliyle ŞL de 2. tura yükseldi.Ligde şampiyonluğu hediye etti.Real Madrid de öyle vs. vs. vs.

Rijkaard ı bu takımın başına getirmenin en önemli amacı Avrupa da başarılı olmaktı.Bunun içinde icraat gerekiyor.Galatasaray ın başına kim gelirse gelsin zaten en kötü 5. olur.(bkz: geçen sene ).Yani en azından UEFA ya kalır.

#473675 - Tue May 04 2010 21:24 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: UMUT 88]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Bence bu transfer sezonunun olmazsa olmazı 2 adet göbeğe çok iyi oyuncudur.Pek isim hafızam yoktur ancak Kallström konuşuluyor.Lyon maçlarından izlediğim kadarıyla sol içte çok rahat oynayabilecek bir oyuncu.Alınması faydalı.Zaten şu 2 senedeki kaybettiğimiz kupa ve maçların esas sorumlusu benim fikrime göre dirençli bir orta sahadır.Savunma yapmamız gerektiğinde yeterince sağlam olamamamız,hücuma çıktığımızda 5-10 dakikanın üstünde rakip sahada sürekli kalamamamız,rakipi bunaltmakta sorun yaşamamız hep bununla ilgili.İsterdim ki önceki sene devre arası Ernst Beşiktaşa değil de bize gelseydi...Orta sahaya alacağımız adamın pas dağıtabilmesinin yanında bu işi hızlı yapması ve dönen topları toplaması gerekli.Böyle bir oyuncuyu bence İtalya'dan bulabiliriz.Orta sahaya alınacak oyuncunun 2yönlü olması gerektiğini söylemiyorum bile.Bu alanda yapılan Musa Çağıran transferini de çok olumlu buluyorum.Altay maçlarında izlediğim kadarıyla sorumluluk alan fiziği iyi,pası da fena olmayan(geliştirebilir) bir oyuncu.
Bunun yanında M.Topal da Valencia'ya gidecekse bir takviye daha yapılmalı diye düşünüyorum.

Tabiki tek eksiğimiz orta saha değil.Bunun yanında Baros'a takviye de lazım.Bu adamın Zigic değil daha çok 4-3-3 ü oynayabilecek değişken hızlı bir oyuncu olması lazım.

Sol bekte bence Caner'i tutmamız lazım.Türk oyuncuların bu kadar pahabiçilmez(!?) olduğu bir zamanda Caner'e 3.5m az bile.

Ayrıca paramız kalırsa 2. bir Neill neden olmasın smile

Gelecekleri de bence gidecek oyuncuların getireceği bonservislerle karşılayabilrsek bu sene mali açıdan da pek sıkıntı yaşamamış oluruz.
Peki kim bu gidecekler?

Servet:Misyonunu doldurdu.Ben Rijkaard'ın hakkındaki düşüncelere kesinlikle katılıyorum.Servet tamam topunu kapıyor aslan gibi savaşıyor.Çok sağlam ancak top tekniği yerlerde sürünüyor.Hazır piyasası varken 4-5m euroya gidebilir diye düşünüyorum.
Jo:Zaten gelmediki gitsin..
Ayhan:Çok yaşlandı,yavaş kalıyor.Önceki sene ileriye oynayabilen tek oyuncu diye kalmasını istemiştim yedekte,ancak güveni gittikçe ileri oynama isteği de tükenmiş.Gitmeli
Leo Franco:Yorum yok zaten herşey açık.
G.Zan:Bu transferin yararsız olacağı benim açımdan çok belliydi.Geldiği gibi gitmeli malesef.Bonservis ücretiyle satılırsa süper olur.
E.Aşık:Veda zamanı frown

Ayrıca çok konuşulan bir konu Giovanni.Kewell'ın durumuna göre şekillenmeli diye düşünüyorum.Caner'in alınmasıyla sol açığa bir alternatifimiz olmuş olacak zaten.Kewell gidecekse Giovanni kesinlikle alınmalı.Gittiğim Manisa maçında da açıkça gördüm ki Giovanni topla az oynamıyor,az oynatılıyor.Giovanni için 8m bence değer.

Hepinize Saygılar.

#473676 - Tue May 04 2010 22:24 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: brkisilak]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
kesinlikle renkdas... ozellikle son 4-5 mac daha cok sorumluluk alan bi dos santos izledik... yasinin genc oldugu dusunuldugunde ve ardanin geleceginin belli olmadigi dusunuldugunde kesinlikle alinmali... ayrica kewelli severim ama kewell icin dos santostan vaz gecilmemeli...

your nightmare is back again

#473691 - Wed May 05 2010 14:18 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: al_bundy]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Bir takımda başarıların sürekli hale gelmesi çok önemlidir.Özellikle büyük takımlarda bu olmazsa olmazdır.Yoksa niçin büyük takım densin ki?Bu başarıların sürekli hale gelmesi içinde doğal olarak istikrar şart.İstikrar, özellikle kadro ve sistem istikrarı yönünden çok önemli.Teknik direktör istikrarı aslında o kadar önemli değil.Önemli ama kadro ve sistem istikrarı daha önemli.Lyon u örnek vermek istiyorum.Son 10 yıla damga vurmuş bir takım.Hem Fransa Liginde hem de Avrupa da.Fakat bu son 10 yılda 5 teknik direktörle çalışılmış.Bence çok fazla.Ama bir bakıyorsunuz takım bundan hiç etkilenmemiş.Üzerine koyarak başarılarını devam ettirmiş.Kadro ve sistem istikrarı yakaladıkları için teknik direktör değişikliklerinin olumsuz etkisini hissetmemişler.

Rijkaard ile bir yola girildi.Rijkaard kadro ve sistem istikrarını sağlarsa bu takımda, ondan sonra gelen teknik direktörler sıkıntı yaşamazlar.Tıpkı Rijkaard sonrası Guardiola gibi.

#473693 - Wed May 05 2010 15:07 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: UMUT 88]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

-Sol forvete oyuncu alinip alinmayacagi cok seyi belirleyebilir,Sezonluk +15gol,+8 assist yapabilecek,iceri cok sık katedebilen,oyunun icinde cok fazla olan,yaratici ve bitirici bir sol forvet.Bu olmadan ofansif anlamda cok zorlaniriz...

-En iyi savunma hucumdur,iste burada kilit nokta ortasahadaki 3lü.Rakip sahada topu tutmak ve orada cok fazla top kazanmak...oradaki oyuncu tercihleride önemli,öyle oyuncular alacaksiniz ki,presci olacaklar,sert futbolu sevecekler,ayaklarinda top tutacaklar,topla dribbling yapacaklar,savasci,güclü ve cabuk olacaklar.Bu 3 oyuncu takimi ayakta tutacaklar.temel diregi bu 3ü olacak...Veli Kavlak icin böyle bir oyuncu diyorlar,bakalim nasil bir oyuncu cikacak?

-Saglik ekibi...Son 2 yildir sakatliklar dikkati onlarin üzerine cekmeye basladi.
Bir nedir bu sakatliklar,NTVSporu ara sira izliyorum,fix menü,Emre Güngör sakatligi nedeniyle calismaya katilmadi.alt yazi.

-Yönetim:Fenerbahce maclarinda Kadiköye savasa hazirlanir gibi hazirlanmaliyiz,Fenerliler 1 istiyorsa biz 10 istemeliyiz.yoksa kazanma sansimiz yok.Öyle bir organizasyon yaratiyorlarki,öyle bir ortam yaratiyorlar ki,adamlar resmen bize psikolojik harekat uyguluyorlar ya.Ali Sami Yene geliyoruz,bizim mactan önce heryerde centilmenlik havalari,kardeslik temalari,her yil da böyle oluyor.Bir kupa macinda böyle olmadi gectigimiz yillarda.Onda da kazanmistik.

-Basinin asiri övgüsü,genelde tüm oyuncular icin tehlike,mentalite sorunu,
oyuncular cabuk doyuyor,ben oldum demeye basliyorlar...negatif anlamda etkileniyorlar...

-Disiplin ve oyuncularin sahada savasmalari...

Tarafından düzenlendi Raph (Wed May 05 2010 15:08 PM)

#473695 - Wed May 05 2010 15:55 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Sorun ne biliyormusun renkdaş.Fenerlileriz bizi düşman gibi görmesi.Nefretlerini kusabilmesi.Bunu gösterebilmesi.Bizim en büyük sornumuz ne biliyor musun?Biz onlardan;onların bizden nefret ettiği kadar nefret etmiyoruz.Bunu göstermiyoruz.Aksine centilmen olalım vesaire diyoruz.Şu foruma bak Fener iyi bir yabancı alınca;Beşiktaş iyi bir adam alınca alsın Türkfutbolu gelişir diyoruz.Peki biz alınca Fenerliler nediyor?Allah belalarını versin.Adamlara bak yaa nasıl alıyorlar....bilmem be...ben daha şu yılın başındaki transferlerimiz için Fener forumlarında ve Gazete haber yorumlarında birtane bir Fenerli olarak Galatasarayı kutlarım Türkfubolu gelişiyor yorumunu okumadım....Bizim asıl sorunumuz bu....Adamlar bizden 10 nefret ediyorsa biz onlardan 1 nefret ediyoruz...O yüzden o stada çıkınca ayaklarımız titriyor...korkak;telaşlı ve tetenek oynuyoruz....Sonuç hep hüsran....biz 10 istemeliyiz değil mesele yani...biz onlardan 10 misli fazla nefret ve hınçla dolu olmalıyız ve bunu içimizde yaşayıp dışımızda saikn olmalıyız ki onları orda yenebilelim.....

#473761 - Fri May 07 2010 19:38 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: branege]
taylan84 Offline
Yeni üye
*

Arkadaşlar Feyenoord ta oynayan Diego Biseswar diye bir futbolcu var hollandalı yaşı 22 mükemmel bir transfer olur süper bir futbolcu.

#473768 - Sat May 08 2010 13:51 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: taylan84]
GauchO Offline
Üye
**

bugün marca'da yazmışlar Guti GALATASARAY'lı oluyo, her konuda anlaşıldı diye...elano'nun yolcu olduğu düşünülürse yaşlı olmasından başka bi problem yok gayet teknik 2 yönlü bi oyuncu

#473769 - Sat May 08 2010 14:03 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: GauchO]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Biseswar'ı 15in altında bırakmazlar.

#473771 - Sat May 08 2010 16:45 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: brkisilak]
charizma_man Offline
Yeni üye
*

bence savunmaya rafa marquez sol beke caglar birinci forvete mehmet yıldız alınacak. bence en onemli yer orta saha oraya 3 lüyü olustumak cok onemli ben elanonun kalmasından yanayım eger galatasaray takım futbolu oynamayı ogrenirsde elanonun ne kadar faydalı bir futbolcu oldugunu gorecegimizi tahmin edebiliyorum ben ama gsde bu yıl takım oyunu diye bişey yoktu. oyuzdende elano faydasız gibi gorundu. ortasahaya turk olarak hamit aurelio yabancı olarakta kalstrom faydalı olabilir. forvete yabancı futbolcu olarakda 34lük totti bence 3 yıllık bir sozlesme onerilirse bir ihtimal olabilir bence cokda güzel olur.
HASAN KABZEyi unutma...

Page 1 of 30 1 2 3 ... 29 30 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı