#474062 - Tue May 25 2010 20:49 PM
Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI
[Re: GauchO]
|
Galatasaray delisi
Yeni üye
Yer: Almanya
|
Çağlar resmen Galatasaray'da!
Denizlispor, A Milli Takım'da da forma giyen Çağlar Birinci'yi Galatasaray'a vermeyi kararlaştırdı.
İstanbul'da sarı kırmızılı yöneticilerle bugün son kez görüşen Başkan Ali İpek, başarılı sol kanat oyuncusunu 4 futbolcu ve bir miktar para karşılığında Galatasaray'a sattıklarını açıkladı.
Çağlar'a karşılık Galatasaray'dan Murat Akça, bu sezon Diyarbakırspor'a kiralanan Erhan Şentürk, Gaziantepspor'da kiralık forma giyen Semih Kaya ve sezonu Orduspor'da geçiren Serdar Eylik'le birlikte bir miktar para alacaklarını açıklayan Başkan Ali İpek, şöyle dedi: “Trabzonspor'un da istediği Çağlar için Galatasaray'la görüşmelerimiz uzun süredir devam ediyordu. Sonuçta bugün anlaşmaya vardık. İki kulüp için de hayırlı olsun. Galatasaray'dan alacağımız genç futbolcuların Bank Asya 1'inci Ligi'ndeki zirve mücadelemize önemli katkı yapacaklarını inanıyorum. Çağlar'a da yeni kulübünde başarı diliyorum.”
Kaynak: Fanatik Resmi sitede sadece görüsmeye basladi diyor, Kaynak belli haber balon en azindan simdilik.
|
|
|
|
|
|
#474066 - Wed May 26 2010 00:11 AM
[Re: GauchO]
|
GaLaTaSaRay
Yeni üye
Yer: istanbul
|
olmuşsa yazıklar olmuş..caglar gibi bir adama sıradan bir sol beke murat serdar semih ve erhan cok cok cok fazla birnin bonservisi bile fazla...dört gencimizi bu takasda verdiysek adnan polat ilk defa sana karşı hissediorum kendimi...
|
|
|
|
#474074 - Wed May 26 2010 20:09 PM
[Re: cesur_sado]
|
|
duyduguma göre çağlara karşı verilen 4 futbolcumuz kiralık olarak verilmiş.
|
|
|
|
|
|
#474081 - Thu May 27 2010 11:08 AM
[Re: AslAnibal]
|
Üye

Yer: Uşak
|
İŞTE GALATASARAY'IN KALECİ ADAYI!..
Galatasaray;da Leo Franco ile yollar ayrıldıktan sonra sarı-kırmızılı takımın yeni kalecisinin kim olacağı merakla bekleniyor!
İtalya'dan gelen haberlere göre Cim Bom'un transfer listesinde Roma'nın başarılı kalecisi Doni bulunuyor. Tam adı Doniéber Alexander Marangon olan Brezilyalı kaleci aynı zamanda Arsenal'in de gözlemi altında.
30 yaşında ve 1.94 boyunda olan file bekçili 2005 yılından bu yana İtalya'nın Roma ekibinde görev alıyor. Doni daha önce Corinthians, Santos, Cruzeiro ve Juventude takımlarında forma giydi. Tecrübeli eldiven Brezily'nın 2012 Güney Afrika Dünya Kupası'nda da Brezilya kadrosunda bulunuyor.
Leo Franco'dan kendisine kulüp bulmasını isteyen Galatasaray'ın kadrosunda Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan gibi önemli Türk kaleciler bulunuyor.
KAYNAK:http://www.maraton.com.tr/haberler/105424/iste-galatasarayin-kaleci-adayi.html
MARATON.COM.TR ÖZEL DERLEYEN: ALP KOPARAL alp.koparal@maraton.com.tr brezilyalıysa olmaz ben karşıyım... bakıyorsunuz oynadığı takımlara romada oynamış avrupa takımı olarak. tipik defansif italyan futbol mantığına göre oynanan oyularda başarılı olmaş olabilir ama bizim gibi defansı oturmamış takımlarda başarılı olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. ayrıca kalecinin yabancı olmasını istemiyorum... Bende kalecinin yerli olmasından yanayım..Kesinlikle Ufuk'a kaleyi teslim etmeliyiz ve 10 yıl kaleci aramamalıyız. Trabzon-Onur örneğini dikkate almalıyız..
|
|
|
|
#474083 - Thu May 27 2010 19:09 PM
[Re: branege]
|
Üye

|
Bugün basında Galatasaray ile ismi anılan oyuncular. 
|
|
|
|
|
|
#474086 - Fri May 28 2010 17:46 PM
[Re: westsilwer]
|
Üye

|
haberleri okumuorum takipte etmıyorum bizim üstünelin işi sağ gösterip sol vurmak çünki....
Şunuda unutmayalım takıma takviye yapılacaksa bir an önce yapıllmalı..Sezon başlamasına 10 gün 15 gün kala yapılacak takviyeler bizim için dezavantaj oluyor takım birbirine ısınamıyor birbirini tanımıyor...Şu önumusdeki 20 gün içinde takımı kurarlarsa süper olur...Yoksa flaş transferlerde bizi kurtaramaz.... renkdaş bencede şimdilerde eksikleri tamamlarsak iyi olur ama şu an dünya kupası olduğundan alınanlar ne bizi tatmin eder ne de hiç bişi beğenmeyen reijkaard'ı...hem sende biliyosun ki transfer sezonunun son gününe kadar bekleriz biz...ben hiç bi zaman hatırlamıyorum temmuz 15 deki kadro ile kasım 15 teki kadronun aynı olduğunu... bende okumuyorum haberleri...biraz inanmadığımdan birazda umudum olmadığından...kim gelirse gelsin nasıl olsa reijkaard'ın bi bahanesi war umarım bugünleri aratmaz bize
|
|
|
|
#474087 - Fri May 28 2010 18:51 PM
[Re: branege]
|
Üye

|
Stoch operasyonu 'Transfer sihirbazı' Haldun Üstünel, Twente'de şampiyonluk yaşayan Chelsea'nin 20 yaşındaki yıldızı Miroslav Stoch'un işini bitirmek için Londra'ya gitti. Ve Galatasaray’da yabancı transferi için operasyon başladı. “Transfer sihirbazı” olarak anılan, ancak son dönemdeki hamleleri nedeniyle eleştirilen Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, teknik direktör Frank Rijkaard’la yaptığı görüşmeler doğrultusunda İngiltere’nin yolunu tuttu. Yurt dışı seferine sessiz sedasız çıkan Üstünel’in ilk hedefinde; Chelsea altyapısında yetişip, kiralık gittiği Twente’yi Hollanda Ligi’nde şampiyonluğa taşıyan Miroslav Stoch var. Haldun Üstünel, 20 yaşındaki Slovak yetenek için Londra’da temaslarda bulunacak. Genç futbolcuyu telefonla arayan Rijkaard, ilk ön görüşmeyi gerçekleştirmiş ve oyuncudan, “Sizinle çalışmak benim için onurdur. Kulübümle anlaşın yeter” cevabını almıştı. Üstünel de Stoch’un menacerini ikna edip Chelsea’yle bonservis pazarlığına girişecek. 5 milyon Euro’dan açıldı Sarı-Kırmızılılar’ın bu transferi 3.5 milyon Euro’ya bitirmeyi planladığı, Chelsea’nin ise kapıyı 5 milyon Euro’dan açtığı da gelen haberler arasında. Ancak Stoch’un Galatasaray’a gitmek istemesi, Cim Bom’un elini güçlendiriyor. Kaynak: Fanatik Not: Fanatik 1 haftadır yazıyor Stoch’u, Haldun Üstünel Londra’ya işi bitirmeye gitti inşallah gelir.
Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Fri May 28 2010 18:52 PM)
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24