Webaslan Forum
Page 28 of 30 < 1 2 ... 26 27 28 29 30 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#476220 - Mon Aug 30 2010 16:52 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI **** [Re: xl_aslan]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

İlk Gönderen: xl_aslan
İlk Gönderen: 147black

Tekrarlıyorum DERDİM ŞU ALINSIN BU ALINSIN DEĞİL, paranın değeri transferin bitmesine 30 saat kalmışken hiç adını sanını taraftarın yarısının duymadığı futbolcuya biçilen 10,000,000 euroluk değer.

Adı sanı olan futbolcuların hepsi bir zamanlar tanınmamış oyunculardı.
En güzel örnek ribery vakasıdır sanırım.Bu adam bize gelmeden önce kaç kişi adını biliyor, kaç kişi yıldız diyordu acaba?Önemli olan adı sanı olan futbolcudan ziyade takıma yararlı olucak transferdir.

Gecen sene alinmayan Honda da güzel bir örnek aslinda. Venlo 9 milyon euro istemisti. Sonra CSKA aldi, yarim sezonda fiyati, 6 milyon euro yükseldi, simdi en az 15 milyon euro istiyorlar.

O dönemde o da 2.ligden 1.lige yükselmislerdi Venlo takimi. 147black, eminim duymamistir adini o dönemde ve Elanonun gelmesini istemistir. Saka bir yana, para icin gelen, doymus oyuncular yerine, sicrama yapmak zorunda olan, Honda gibi oyunculari transfer etmek her zaman iyidir. İnce eleyip, sık dokumak sartiyla tabikide.

#476221 - Mon Aug 30 2010 16:53 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
xanthos Offline
Yeni üye

Yer: antalya
ribery geldiğinde kim tanıyordu bir çoğumuz tanımıyordu ama kaçan balık büyük oldu

#476224 - Mon Aug 30 2010 17:07 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
onca yazıdan çıkan sonuç benim yıldız peşinde olduğumsa helal olsun okuduğunuzu anlama kabiliyetinize. İsmi duyulmamış adam ucuz yollu alınan adamdır. ibricic için konuşulan rakam 10,000,000 euro bu rakama yepyeni bir alt yapı oluşturulur.

Eski yazılarımı açıp bir okuma zahmeti gösterirseniz, transfer yapılmadan alt yapıdan takviyle yola devam edilmesi gerektiğini düşündüğüm yazıları bulursunuz...

Benim dediğim ibricic gibi ne yapacağı belli olmayan bir adam için 10.000.000 euronun pazarlığını yapan zihniyetle. Ribbery'in geldiği rakam çok cüziydi kaçırdığımızda hiç olmadı harcadığımız paraya üzülmedik. Geleceğin yıldızı diye dünya paraya gelen CARUSCA ile aynı şeye gelir bu adama 10,000,000 euro vermek.

Önce okuyun sonra eleştirin yazının bir yerini tutan alıp götürüyor ilginç...

#476227 - Mon Aug 30 2010 17:23 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: 147black]
Tsubasa Ohzora Offline

arkadaşlar ne yazıyorsanız okuyorum
ama gerçekten taraftardan ziyade holigan gibi düşünüyorsunuz
(holiganlık dediğim mantıklı hareket edemeyen)
biraz düşünün ya
o kadar para o adama değer mi ?
o paraya kimler alınabilir ?
guti nin değeri ne kadar
yılda ne kadar alacak ?
bakın akıllı transfer yaptılar
o adam taş gibi 2 sene oynar
biz ibricic diyosunuz
sırf holiganları susturmak için yapmıyorlarsa başka hiç bişi demiyorum ben

#476229 - Mon Aug 30 2010 17:35 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Tsubasa Ohzora]
Tsubasa Ohzora Offline

arkadaşlar bu saatten sonra kimse iyi futbolcusunu satmaz
gelende transfer yapıldı diye gelir yaramaz o adam yani
bunların ögrenin
galatasaray sezona havlu attı bunu aksini söylesin birisi bana
dün kaleye 6 şut attık diye webaslanda haber yapılmış
koskoca galatasaray ımın düştüğü hale bak nelere sewiniyoruz !
YÖNETİM İSTİFA ETSİN

#476230 - Mon Aug 30 2010 17:51 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Tsubasa Ohzora]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Misimoviç ile bence kesin anlaştılar. Hagi vari bir futbolcu. Bakalım başka transfer olacak mı?

#476231 - Mon Aug 30 2010 17:58 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: 147black]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Senin teknik direktörün tek Baros'a kalmisken, altyapidan veya A2 Takimdan bir forvet bile cagirmiyor, altyapidan takviyelerle yola devam mi edecek? Alt yapidan ilk11'e monte edilen bir oyuncu var mi? Biraz gercekci olalim. Taraftar, Misimovic'i istiyor, Annan'i istiyor, hatta ibricic'i istiyor, sol bek, kalecide isteniyor. Yönetimi istifaya davet ediyor, sen altyapidan oyuncularla yola devam etmeyi düsünüyorsun, teknik direktörün forvet yoklugunda tenezül edipte, forvet bile cagirmazken hemde.

Kimse İbricic'e 10 milyon euro verelim demiyor ki, zaten vermiyoruz. İnce eleyip, sık dokursun, scouting raporu ,futbol bilgisine güvendigin o bölgeleri cok iyi bilen kisilerede sorarsin, bizim oyun yapimiza, bizim lige uygun mu? vs.Ondan sonra alabiliyorsan, bu oyuncunun degeri zaten 6 milyon euro. Adamlarin istedigi rakam 6 milyon euro. Su anda istiyoruz diye, transfer döneminin kapanmasina saatler kala, o fiyat 10 milyon euro.

İbricici aldik diyelim, 10 milyon euro verdik, ertesi gün bizde, ertesi günkü degeri ama Avrupa takimlari tarafindan görülen degeri 10 milyon eurodan fazlaysa, sorun yoktur. Eğer düsükse, yanlis bir yatirimdir. Ertesi gün satmak istesek, kaca satariz? iste, o deger düsükse, zaten o aranda fazla ödemisiz demektir.

Lazio 10 milyon euro'ya Hernanesi aldi. Lazio transfer ettigi gün, Hernanesin degeri 10 milyon eruodan fazlaydi.

Fiorentina 18 yasindaki oyuncuya 8 milyon euro ödedi. Palermo kimsenin tanimadigi, Pastoreye 8 milyon euro ödedi. Palermo, Kjaeri 4 milyon euroya aldi, 2 sene cok iyi faydalandi, sonra 14 milyon euroya satti. 10 milyon euro kar, 2 senede müthis perfonmans. Parma, Marigayi, 2 milyon euroya aldi, inter'e Mariga 15-20 milyon euroya mal oldu. Carusca yildiz adayi dendi ama Caruscayi almak icin kiminle mücadele ettik. River Platede 19 yasinda bir oyuncu var, Funes Mori, simdiden 5 italyan klübü istiyor adami, River Plate satmiyor ama. Benficayi ,Portoyu gectim, Palermo, Fiorentina vs son dönemlerde müthis bir scouting projesine sahipler. Hata yapma sanslari cok düsük bu sistemde.

Adamlarin birde dezavantajlari var, sadece tek Non eu oyuncu alabilirler. Örnegin Jovetic. Fiorentina 8 milyon euroya transfer etti. 1 sene sonra en az 20 milyon euro degerindeydi.
Partizandan 18 yasindaki bir oyuncuya 8 milyon euro ödediler. Savicecic Milana önermisti,
Milan Non Eu nedeniyle Patoyu almayi tercih etti. Benzer bir sekilde, Lavezzi, ayni sene, Milan Patoyu tercih etti onada. Adem Llajicte ayni sekilde, 8 milyon euro ve Partizan. O da kendini hemen belli ediyor. Oyuncu zaten kendini belli ediyor, Fiorentinada ilk kez izledim, transfer ettiklerinden dahi haberim yoktu. Oyuncuyu ilk kez izledim, 22 numara, adini bile bilmiyordum ama kalitesini ortaya koyuyordu adam. Fiorentina Manchesterla yarismis onun icin, United son anda vazgecmis 8 milyon euro nedeniyle.

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Aug 30 2010 18:11 PM)

#476232 - Mon Aug 30 2010 18:19 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Hala aynı mantık devam arkadaşım, aç karpaty maçının yorumlarını alt yapıdan forvet konusuna ilk kim değinmiş bir bak, eskişehir maçı yorumlarını aç kadro açıklanır açıklanmaz ne yazmışım bir vak.

Taraftar onu istiyormuş bunu istiyormuş hikaye taraftar herşeyden önce istifa istiyor istifa eden var mı ki? taraftar istiyor diye futbolcu alsınlar.

Türkiye oyunların satışında kar edemeyen bir ülke okocha ve baliç'den başka öyle ciddi kar edilen futbolcu yok.

Bu başkan değil mi tam 2 ay önce 5 yabancı alacağız diyen iki yabancı var ortada biri sakat...

Alınacak 3 oyuncuyu son 23 saate sıkıştıracaklarsa almasınlar, Galatasaray'ın büyüklüğünün, kuruluş amacı olan Avrupa'dan kopmuşuz. büsbütün pafla devam etsek bana koymaz.

Transfer bitiyor arkadaşlar son 23 saat hala scouting projeleri konuşuyoruz bunlar seneyenin konuları.

Bu kadroyu takım yapamayan Rijkaard efendi daha eylül başında taraftarı böldü, daha destek verelim demeye devam.

Tartıştığımız konuya bakar mısın Kewell'dan başka 4-3-3 oynayan kanat forvetimiz yokmuş sağa ibricic alınmalıymış da mış mış...

4-3-3'e uygun kadron yoksa 4-3-3 oynamazsın 4-4-2 oynarsın. Takıntılar yüzünden Avrupa'dan kopmuşuz. Bu gibi yöneticiler hocalar yüzünden maddi sıkıntıdayız. ibricic-annan-misimovic son dakika yırtık dondan düşüp takımın içine girip 20-30m euroda yine harcasak ne yazar...

2-3 sene sonrada deriz ki Rijkaard son dakkikada o transferleri yapmasaydı "harcayacak paramız olurdu"yu konuşuruz.....

#476236 - Mon Aug 30 2010 18:44 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: 147black]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Senin teknik direktörün 4-3-3 veya 4-2-3-1 oynamaya takintili, altyapiyla alakasi yok, 4-4-2yi oynamakta kolay degil, ibrahimovicin var mi? Yok. Onu da oynamazsin ki.

Rijkaard su anda bu takimin TD'si ve herseye karar veren o. O 4-3-3te israr ettikce senin veya benim 4-4-2 oynariz dememiz bir sey ifade etmiyor. Rijkaardla disiplin yok, motivasyon büyük sorun. Bazi teknik direktörler, oyuncularindan maximum verimi aliyorlar, İnter taraftarinin Mourinho zamaninda motivasyon sorunu hic olmadi, adam yüzde 130 aliyordu oyunculardan dedigi gibi, Beniteze salladiklari gibi.

Para harcamandan basarili olamasin ki ama biz yanlis harciyoruz, sonunun olmadigini göre göre. O konuda hak veriyorum, bir proje yok. Shatkar ve Lucescunun projesi. Basari icin böyle bir proje sart. 3-4 senenin sonunda da basari gelir. Bu sene Honda+Annani alirsin, türkiye sartlarinda bir sistemle, güvenilen ve risksiz bir TDyle. Türkiye sartlarina hic uygun olmayan 4-3-3ten iyidir. Asama asama yaparsin isi. Rijkaard seneye gidecek diyelim yeni TD gelecek bu sefer sistem degisecek, oyuncu Rijkaardin sistemine uygun, diger hocaya ters.

Benim düsüncem, Santos gibi Benfica gibi oynanalim oldu, 4-1-2-1-2 gibi bir sistemle, önde basarak. Kenar forveti olmadigindan, 2 yönlü ortasahalar olmadan 4-3-3 oynadigimiz icin siradan bir Ukrayna takimina elendik. o mis mis yüzünden. Keske ibricic kenar forvette faydali olur demeseydim. Basima bunun gelecegine bilseydim zaten söylemezdim.

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Aug 30 2010 18:50 PM)

#476237 - Mon Aug 30 2010 19:43 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Birilerinin yönetime "Ramazan ayında transfer yapmak caiz değildir" diye bir şey üfürmüş olmasından korkuyorum...

#476238 - Mon Aug 30 2010 19:47 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Chievo; Saint-Etienne'den Gelson Fernandes'i satin alma opsiyonuyla kiraladi. Camoneresi Stutgart'a gidiyor. İlgilendigimiz 2 oyuncuda gitti. Serdar Tasci Juventus'a yakin.

Robinho'da Raiola, Citylilerle görüsmek icin Manchester'a gitmis. Milana transferini saglamak icin. Maxwellde Milan'a gidebilirmis.

Chievonun yaptigini biz yapsaydik cok mutlu olurdum.

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Aug 30 2010 19:53 PM)

#476239 - Mon Aug 30 2010 20:04 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Deplasmandaki OFK Belgrad maçında Prekazinin bahsettiği Sırp oyuncu İstanbul da yöneticilerle görüşülüyormuş

#476240 - Mon Aug 30 2010 20:04 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Aslan Jovanovic'i getirdi..
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın eski futbolcusu Cevap Prekazi'nin önerdiği Partizan'da forma giyen Marko Jovanovic'i İtsanbul'a getirdiği belirtildi..

LİG TV muhabiri Hasan Onar'ın verdiği bilgiye göre, Cevap Prekazi'nin Galatasaray'a önerdiği Partizan forması giyen Marko Jovanovic, İstanbul'a geldi. Genç oyuncuyu havaalanında sarı kırmızılı yöneticiler karşıladı.
Onar, Jovanovic son görüşmelerin yapılacağını ve anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanacağını da belirtti.

2007 yılından beri Partizan formasını 44 kez giyen Javanovic, 1988 doğumlu ve 1.89 boyunda

#476242 - Mon Aug 30 2010 20:05 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: redlion80]
redlion80 Offline
Üye

Galatasaray, Partizan'da forma giyen Marko Jovanovic'i İstanbul'a getirdi. 22 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray'ın efsane isimlerinden Cevad Prakazi'nin tavsiyesi üzerine İstanbul'a getiren sarı-kırmızılıların genç futbolcuyla sözleşme imzalaması bekleniyor. Gelişmeleri Lig TV'den Hasan Onar bildiriyor...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=77447

#476243 - Mon Aug 30 2010 20:34 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: redlion80]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Branislav jovanovic Marko değil arkadaşlar. Prekazi'nin önerdiği futbolcudur kendisi.

#476244 - Mon Aug 30 2010 20:38 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Seradonin]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Zorunlu Açıklama

Bu akşam saatlerinde internet sitelerinde yer alan bazı haberlerde kulübümüzle kontrat imzalamak üzere İstanbul&#8217;a geldiği iddia edilen Branislav Jovanoviç&#8217;le bu sezonla ilgili olarak herhangi bir transfer görüşmemiz olmadığı gibi söz konusu futbolcuyla kontrat imzalayacağımız yönündeki haberler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

#476245 - Mon Aug 30 2010 21:00 PM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Seradonin]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

İlk Gönderen: Seradonin
Branislav jovanovic Marko değil arkadaşlar. Prekazi'nin önerdiği futbolcudur kendisi.

Önce Marco yalanlandi, daha sonrada Branislav. 2sinide yalanladilar. Bakalim kimler gelecek?

#476246 - Tue Aug 31 2010 00:37 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

E.İnsua'yi kiralamisiz. Twitterinde aciklamis istanbula gelecegini galiba.

Tarafından düzenlendi Raph (Tue Aug 31 2010 00:37 AM)

#476247 - Tue Aug 31 2010 00:41 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: Raph]
redlion80 Offline
Üye

İlk Gönderen: Raph
E.İnsua'yi kiralamisiz. Twitterinde aciklamis istanbula gelecegini galiba.

Harika bi haber

#476248 - Tue Aug 31 2010 01:02 AM Re: 2010/11 TRANSFER BORSASI [Re: redlion80]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Misimoviç %99 ok. Şimdi 2.yabancıyı (ön libero) merak ediyorum ve inşallah 3.yabancıyı da patlatırız. O da solbek olursa mutlulukların en güzelini yaşarım...

Page 28 of 30 < 1 2 ... 26 27 28 29 30 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı