#473056 - Thu Apr 08 2010 17:14 PM
Galatasaray 2010-2011 Kadrosu (Aslantepe Kadrosu)
|
Üye

|
Gelenler: Achille Emana, Bojan Krkic, Murat Ceylan, Musa Çağıran, Ali Turan, Mustafa Pektemek, Çağlar Birinci. Kiralıklar: Giovani Dos Santos, Caner Erkin (Bonservisleri Alındı) Gidenler: Servet Çetin, Mustafa Sarp, Barış Özbek, H.Balta, Jo Alves, Leo Franco, Arda Turan.
-------------------------------Ufuk--------------------------------------- Sabri-------------Neill---------------Ali-------------------------Çağlar -----------------------------Topal---------------------------------------- --------------Emana--------------------------Elano--------------------- Keita-----------------------Baros-----------------------------------Gio
|
|
|
|
|
|
#473088 - Sat Apr 10 2010 00:41 AM
Re: Galatasaray 2010-2011 Kadrosu (Aslantepe Kadrosu)
[Re: OnurKaya]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
|
|
|
|
#473093 - Sat Apr 10 2010 12:15 PM
[Re: branege]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Forvete yerli olarak 2 takviye yapilmasi gerektigini düsünüyorum,Uzun vadede sıkıntısını cekiyoruz 2 forvete sahip olmanin,Baros+Mehmet Yildiz+Mustafa Pektemek iyi olabilir...
Kallström+Simplicio ortasahaya ilac gibi gelebilir.Sol bekeyse Caglar Birinci iyi bir takviye olabilir,Altayli Musa zaten alinmisti,Emre Colakla birlikte iyi bir alternatif olurlar,Mehmet Topal veya Sarp,Ayhanin ayrilmalari gerektigini düsünüyorum,Stopere Ali Turan gelecek...
Sol kenara Kewell giderse,Kevin Gamiero gibi bir oyuncu isterim,sol kenar icin ideal oyuncu,sagda Keita solda o cok iyi isler yapabilirler.Kallström Elanoya göre farkli bir oyuncu.oyun kurucu özelligi,topu tutma özelligi daha fazla Elanoya göre,cok güclü,roket gibi bir sol ayagi var,2 yönde de iyi,sol bek bile oynayabiliyor.önemli bir oyuncu.Simplicioda önemli bir oyuncu.2side Bosman. 2side alinabilir son büyük kontratlarini yapacaklar,bu avantaji kullanabiliriz.Building uplarda 2 oyuncuda cok iyi.
Sercan veya Ozan ipekte olabilir,Ozani daha cok begeniyorum.Kaleye Mahmut olabilir.Mahmut ve Ufukla sorun yasamayiz kalede...
Mahmut
Sabri Neill Emre Güngör/Ali Turan Caglar Birinci Simplicio Musa/Emre Colak Kallström Keita Baros Gamiero
|
|
|
|
#473159 - Mon Apr 12 2010 16:56 PM
[Re: OnurKaya]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
keşke böyle bir sistem olsa.. taaftarların futbolcu analizleri ve rapor hazırlayabileceği, videoları ekleyebileceği bir site olsa ve yönetim tarafından görevlendirilecek kişilerce haftalık ya da aylık raporlarının futbol şubesine sunulacağı bir sistem süper olurdu.
|
|
|
|
#473195 - Tue Apr 13 2010 12:16 PM
[Re: ONUR1905]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
benim rüya transferlerim;Tremounlinas(Bordeaux) ve Hernanes(Sao Paolo) Sol bek; Diogo Sao Paolo Ansaldi Rubin Kazan Ortasaha; Hernanes Simplicio Kallström Forvet; Gamiero Cacau Hernanes 12-15 milyon euro arasinda fiyata sahip,digerlerine göre daha zor bir transfer,Cacau bosman,Simplicio ve Kallströmde...Hernanes inanilmaz olurdu,ortasahada makine gibi calisirdi...komple bir ortasaha.Santos macinda harikaydi,attigi gol güzeldi...gerci Hernanesin cok daha iyi maclarinida gördüm. Sao Paolo-Santos 2-3
Tarafından düzenlendi Raph (Tue Apr 13 2010 12:17 PM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|