Webaslan Forum
Page 19 of 22 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#463651 - Mon Aug 10 2009 17:55 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CENk]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

abi bence ilk etapta stadi üstten kapatma olayi önemli degil... onu ilerdede yapabiliriz... ama diger özelliklerimizi korumamiz lazim... en önemlisi zemin en yüksek kalitede olmasi lazim ve güzellik/atmosfer açisindan önemli görüntü sergileyebilmemiz lazim asy deki gibi sesimizi cikartirsak o 20bin kisinin yaptigini 50bin yaparsa stat yikilmicak bi sekilde yapilmasi önemli bir olay wink

#463692 - Tue Aug 11 2009 08:54 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: IsvicreliAslan91]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
ben stadyumla vede zeminin yenilenmesiyle turk futbolunun gelisecegine inanan bir kisiyim... bununda bence en onemli ornegi almanyadir... 2006 icin yenilenen stadlarla cagdas bir gorunume kavustu ve lig kalitesi ve pazarlanmasi acisindan 2006 sonra italya ligini geride birakti....
ki zeminle futbolun gelismeyecegine inanan renkdasa sorum su... derwall ilk galatasaraya geldiginde zemini toprak olan antreman sahasinin zemininin nie cim yapilmasini istemistir... arkadaslar unutulmasinki gecen seneye kadar kayseri deplasmanlarinda igrenc bir stad ve zeminde mac yapiliyordu... bu sene bu degisecek...
ayrica samiyenin yerine seyrantepeye stad yapilmasinda eger eren talu devam etseydi devletin cebinden 5 kurus cikmayacakti.. farzedelimki bundan sonra toki tamamladi stadi.. mecidiyekoyden gelicek para kat ve kat daha fazladir stadin maliyetinden... ben sehrin icinde stada karsi bir insanim... buralar daha iyi yatirimlarla degerlendirilmeli... samiyen, inonu, ve saracoglu bunlar istanbuldaki ornekleri, yada izmirde alsancak stadi yada adanada 5 ocak stadi veya konyanin stadi bunlar sehir icinde vede en guzel en islek yerlerde... sizde buralarda bu stadlarin durup yilda sadece 20-30 kere kullanilmasimi mantikli yada stadlarin devlet yardimiyla ve yardimsiz sehrin disina kaydirilip bu degerli arazilerin daha mantikli sekilde kullanip buralardan gelir elde etmekmi onemli???
dedigim gibi bu staddan devletin en ufak kaybi yoktur... eger engellenecekse buyuksehir takimlarinin ligden cekilmesi lazim... iste bunlar bos yatirimlar....

your nightmare is back again

#463716 - Tue Aug 11 2009 13:50 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: al_bundy]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Bayern Allianz Arena stadının tavanı 10 milyon euro yu mal olmuş .
Siz düşünün gerisini .
İnşallah ihale tokiye kalmaz ...

#463778 - Wed Aug 12 2009 02:15 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Ali_Cetiner]
ElAno Offline

*

çatının ihalesi farklı dostlar onu çinli bi firma çoktan üstlenmişti zaten şu an yapımı devam etmekte çatının iptali gibi birşey söz konusu olamaz

#463795 - Wed Aug 12 2009 11:31 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CENk]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: CENk
.... olimpiyat stadyumu yapip, olimpiyatlara aday oluyoruz...

olimpiyat stadı.. evet futbol izlemenin işkence olduğu garip yapı... taraftar için sahaya sesini duyurmanın nerdeyse imkansız olduğu bütün baırmalarına rağmen sesinin havaya uçup yokluğa gittiği mekan...

Bu stadın açılış maçında oradaydım... Olimpiyakosla oynadık altın renkli formalarımızla.. fatih hoca oyuna birini soktu zaten anlamıyorsunuz kimi soktuğunu.. aradan 10 dakka geçmedi fatih oyuncu birini daha oyundan çıkardı ama ulan diyorum bu çıkardığı adam demin oyuna aldığı adam değil mi... tabii aramızda tartıştık aynı adamdı değiydi falan diye arkadaşlarla da neticeyi 2. yarıyı evde izleyelim bari deyip de eve gittiğimizde öğrendik (o zaman ikitellide oturuyorduk efendim)... Meğer oyuna aldığı ve sonra hemen oyundan çıkardığı adam aynıymış: Duro...

#463796 - Wed Aug 12 2009 11:34 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: ElAno]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: ElAno
çatının ihalesi farklı dostlar onu çinli bi firma çoktan üstlenmişti zaten şu an yapımı devam etmekte çatının iptali gibi birşey söz konusu olamaz

Çin işiyse ayvayı yedik desenize... smile ... Yaparlar bir tıpkı kopya stad tavanı aradan 5 yıl geçmeden tepemize çöker Allah muhafaza...

#463797 - Wed Aug 12 2009 11:36 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Ali_Cetiner]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
Bayern Allianz Arena stadının tavanı 10 milyon euro yu mal olmuş .
Siz düşünün gerisini .
İnşallah ihale tokiye kalmaz ...

Almanyada içilik pahalı renktaş... Bizim müteahhitler işçiye daha az para verip malzemeyi de dandikten kullanırlarsa biz daha ucuza getiririz işi...

#463868 - Thu Aug 13 2009 16:20 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: AslAnibal]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
bu stad biterse ne oluyum.bu ne ya

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#464953 - Thu Aug 27 2009 17:24 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: sami dayı]
sami dayı Offline
Üye

toki yapacak artık stadı çok şükür be hemde açılır kapanır çatı dahil 365 günde.süper haber beeee

#465025 - Fri Aug 28 2009 10:19 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: sami dayı]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
bir an önce başlasınlar artık. nisan'dan beri çok geri kalındı zaten.. gece vardiyalı fln 24 saat durmadan çalışsınlar bitirsinler herkes bi rahatlasın...

#465071 - Fri Aug 28 2009 15:31 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: shiroi_ch]
xl_aslan Offline
Üye
**

umarım toki stadı da daireleri gibi sallama işçilik ile yapmaz.

#465100 - Fri Aug 28 2009 22:51 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: xl_aslan]
suskun Offline
Müdavim

hadi hayırlısı bakalım. bitsin artık şu stad..

#465105 - Sat Aug 29 2009 00:02 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: suskun]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
Toki'nin yapması iyi oldu. İş garanti artık.

#465108 - Sat Aug 29 2009 01:55 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: xl_aslan]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: xl_aslan
umarım toki stadı da daireleri gibi sallama işçilik ile yapmaz.

aynen renkdas... ayni yorumu bende yapmayi planliyordum... benden once davranmissin:)))

your nightmare is back again

#465117 - Sat Aug 29 2009 03:09 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: al_bundy]
sami dayı Offline
Üye

bitecek bu sefer bitecek ALLAH IN izni ile.

#465290 - Tue Sep 01 2009 09:28 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: sami dayı]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
bir arkadasin da dedigi gibi TOKİ'nin yapacagi bu stadyumun daha once yapilan konut insaatlarina benzemesinden korkuyorum, iscilik kullanilan malzeme vs..

su an gelinen noktada TOKİ'nin bu insaati yaptiracak olmasi mali yonden avantajli cunku finansal destegi TOKİ vererek, bir insaat firmasina ihale edecek. Bunun yaninda soyle de bir dezavantaji var ki oldukca onemli, TOKİ bir kamu kurumu ve hersey yasalarla korunuyor,

Eren Talu, 234 milyon lira gelir taahhudu ile bu ihaleyi aldi, yani TOKİ'ye 234 milyon lira kazandiracagini iddiaa etti!

Ihalenin iptalinin ardindan yapilan ihalelerde hicbir firma bu kadar bir gelir taahhud edemedi, buyuk ihtimal edemeyecek de.. "hayatimin projesi" diyen Eren Talu'nun, ihaleyi almasi adina verdigi bir taahhud de diyebiliriz belki buna,

Neyse,

Gelinen noktada TOKİ bir insaat firmasina bu projeyi ihale ettiginde TOKİ baskani 150 milyona kadar verebilecegini ifade ediyor, verebilir de ancak kamu kurulusu oldugu icin devlete zarara ugrattigi konusunda davalar acilacak belki de durdurma karari da cikacaktir,

TOKİ'nin ihaleye sahip cikmasina, Galatasaray icin cok da iyi oldugunu soyleyemeyiz bu asamada,

Turkiye'nin en meshur sekercilerinden Haci Bekir'in yaninda cok iyi bir seker ustasi calisiyormus. Gercekten de isinde bir numaraymis ancak oldukca da problemliymis,

Ara ara patronunn yanina gelir maasinda zam yapilmasini istermis, Haci Bekir zam yapar, bir sure sonra tekrar gelir "ben en iyisiyim bu para benim gibi birine az" der, daha fazlasini istermis,

Birgun bu kez gelen Haci Bekir olmus, demis ki "sana aylik 1500 lira veriyordum ama sen degil Turkiye'nin Dunya'nin en iyi ustasisin, artik 2000 verecegim", zam yapip 2 ay sonra da isine son vermis,

Gittigi tum sekercilerden 2 bin lira istemis ve aylarca issiz kalmis cunku o ucreti verecek kimse yokmus, adamin da kafasinda 2 bin lira kaldigi icin bunda diretmis durmus..

konuya donersek, Eren Talu zamaninda buyuk bir vaadde bulundu, bunun kimse uygunlugunu tartismazken sadece verilen vaadi tartisir oldu ve herkes de sonraki ihalelerde benzer bir vaadin olup olmadigni sorgulayacak,

gunumuz Turkiye'sinde de bu ucreti verecek kimse yok, TOKİ 233 milyonda diretirse kimseyi bulamaz, 233'ten asagiya verirse de cok problemle karsilasir..

Tarafından düzenlendi CENk (Tue Sep 01 2009 09:29 AM)

#465303 - Tue Sep 01 2009 13:12 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CENk]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
yapılan açıklamaları yanlış anlamadıysam toki seyrantepedeki stadyum projesiyle alisamiyendeki yapılacak inşaat projesini birbirinden ayrı değerlendirecek diye biliyorum.

#465633 - Mon Sep 07 2009 19:38 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: fatihcam10]
LevGS Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: fatihcam10
yapılan açıklamaları yanlış anlamadıysam toki seyrantepedeki stadyum projesiyle alisamiyendeki yapılacak inşaat projesini birbirinden ayrı değerlendirecek diye biliyorum.

evet bende öyle biliyorum ama muamma eylülün ilk haftası bitti halen inşaat başlamadı ağustos a nasıl bitecek bu stat anlamış değilim frown

#467035 - Thu Oct 15 2009 07:06 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: LevGS]
Scarface Offline
Müdavim
**

Stadın tavanı kapanmayacakmış diye haberler aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum

#467037 - Thu Oct 15 2009 09:24 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Scarface]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

yalan haberdir

Page 19 of 22 < 1 2 ... 17 18 19 20 21 22 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı