Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#472377 - Sat Mar 13 2010 13:43 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: Raist]
mediapunta Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul/Türkiye
Elano topu ayağına her aldığında bişeyler üretebiliyo ama Arda çok zorluyo gerçekten.Zamanında Jardel'e yapılan bu adama da yapılmaz inşallah...

#472378 - Sat Mar 13 2010 20:56 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: mediapunta]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
fb gençlerle berabere kaldı.siz yarın samiyendeki hakem katliamını seyredin.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#472381 - Sun Mar 14 2010 10:37 AM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: sami dayı]
omermirr Offline
Üye
**

Yer: Mülkiye - ultrAslan
Ankaragücü sezonun 2.yarısında kalesinde sadece 3 gol görmüş. az yiyip hiç gol atamayan bir görüntüsü var. başlarda gol bulursak rahat çözeriz ama bulamazsak daha dirençli şekilde kapanacaklardır.
Kuddusiden ben de korkuyorum. İşallah bir terslik olmaz. dünkü febe maçında kart konusunda tırsmıştı hakem özellikle şekip musturoğlunun açıklamalardan sonra. atılması gereken febelileri yemedi atamadı bu sefer.
eskişehir febe maçından sonra aziz yıldırım konuşmuş hakemler hakkında ve akebinde gelen A.gücü maçında çizgiyi geçen topu korkudan gol verememişti hakem ve Trabzon maçında Trabzonum bariz ofsayt olmayan pozisyonu ofsayt diye kesmişti.

#472383 - Sun Mar 14 2010 17:34 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: omermirr]
sami dayı Offline
Üye

bu maçı almalıyız.haydi aslanlar bizim için alın şu maçı.bursada kazandı kesinlikle puan kaybı yaşamamalıyız.

#472385 - Sun Mar 14 2010 17:54 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: sami dayı]
sami dayı Offline
Üye

İLK 11'İMİZ

Leo Franco
Sabri
Neill
Servet
Caner
Barış
Elano
Mustafa Sarp
Keita
Giovani
Jo

YEDEKLERİMİZ

Aykut
Emre Güngör
Uğur
Mehmet Topal
Baros
Ayhan
Emre ÇolakKaynak: Webaslan.com

#472387 - Sun Mar 14 2010 18:15 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: sami dayı]
OnurKaya Offline
Yeni üye

Yer: Hollanda
oleey baros sonunda kadroda, acaba kewell nezaman donecek

#472388 - Sun Mar 14 2010 18:38 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: OnurKaya]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Savunmanin göbeginde hala Servet-Neill neden Emre Güngör-Neill ikilisi degilde bu 2lide israr ediliyor,gercekten merak ediyorum.solda da Caner oynayinca o kanat ister istemez rakipler icin bulunmaz nimet durumuna dönüsüyor...

#472390 - Sun Mar 14 2010 19:10 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: Raph]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
goooooolllllllllllllll joo alves

#472391 - Sun Mar 14 2010 19:38 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: ONUR1905]
OnurKaya Offline
Yeni üye

haha super goll keita

#472392 - Sun Mar 14 2010 19:48 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: OnurKaya]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
netten canlı izleyebilenler varsa link versinler

#472393 - Sun Mar 14 2010 20:57 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: aLiNnAs_1905]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
barosun gol atması çok güzel oldu

#472394 - Sun Mar 14 2010 20:57 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: aLiNnAs_1905]
OnurKaya Offline
Yeni üye

keita bugun mukemmel oyandi. golu atan isimlere bi bak. jo, keita, baros. yildizlar toplulugu

#472395 - Sun Mar 14 2010 21:08 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: OnurKaya]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Öyle ahım şahım top oynamamıza rağmen bu tosbağalara 3 tane attık ya çok iyi oldu. Hele Keita nın oyunu ile Baroşun golü beni sevindiren olaylar oldu.
ah o es-es i yenemedik ya neyse.
Benim Rijkaard geldiğinde tek düşüncem vardı. Eski havamıza döneceğiz dedim.(Derwall ve ilk Terim dönemine)
Tabi puan kayıplarından çok canım sıkıldı ama bu yıl şampiyon olmasak bile bu inancım var.
umarım yanılmam

#472396 - Mon Mar 15 2010 09:13 AM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: rezber]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
Renkdaslar bu macı yenıcegız dedım nıtekımde oyle oldu ..gollere bakarmısınız jo,keıta,kral baros...haftayada kewell geldığınde takım Allahın ıznıyle sakatlık yasamassa smpyonlugun Gelmmemesı ıcten bıle degıl..sadece suna değınmek ıstıyorum bu takımın on lıberosu ıyı oynarsa smpyonluğu gogusler..hadı aslanlarım samıyende fb ye baros ..jo,keıta ve kewella resıtal yapalım skor tahmınım ıse 4-1..

#472397 - Mon Mar 15 2010 09:27 AM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: sami dayı]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa
İlk Gönderen: sami dayı
İlk Gönderen: ErenMetin
--------------Franco------------

Sabri-----Güngör-----Neill----Balta

-------------M.Sarp----caner--------

santos ---------elano----------keita
--------------------jo-------------------
benim ilk 11 tahminim boyle ,fakat duruma gore keitayla arda yer degistirebilir..

renkdaş arda ile keita yer değiştiremez.çünkü arda cezalı
K.bakma renkdas kadrO dada belırtdıgım gıbı ardanın yerıne gıovannı oynuyacak..gın demek ıstemıstım nıtekımde keıtayla dedıgım gıbı oynadılar.fakat ben gıo yu anlayamıyorum bu adam oynadıgında harıkalar yaratıyor oynamadığımda hayalet gibi vede gucsuz..umarım rykard karsısına alır konusur.kendısını saman alemı gıbı gormekden zıyade her daım gunesımız olmasını dılıyoruz..

#472398 - Mon Mar 15 2010 12:33 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: ErenMetin]
UMUT 88 Offline
Yeni üye
*

Yer: İstanbul
Öncelikle Elano mevzusunu ele almak istiyorum.Bu adam ön libero diye alınmadı.Sırtında 9 numara var bir kere.Kaleye sert ve düzgün şut çeken, duran topları etkili kullanan bir futbolcu olarak biliyorum Elano yu.Fakat ne hikmetse defansif bir anlayışla oynatılmakta.Demek ki Rijkaard Ayhan, Mehmet, Barış ve Mustafa yı yetersiz görüyor ve o yüzden Elano yu ön libero gibi kullanıyor.Elano bu değil çünkü.

Maça gelirsek de umduğum gibi bir skor oldu.Ancak oyun yine kimseyi tatmin etmedi.Keita maça damgasını vurdu.Takımın yarısı adeta.Bir de Neill.Gerçekten harika bir adam.Çok çabuk uyum sağladı takıma.Gio için birşey söylemek çok erken.Bir var bir yok.Jo da idare eder bir futbol oynamakta.Böyle oynarsa ileride Baros a kaptırır formayı.Ama bir kez daha söylüyorum şu anda takımın en iyi en etkili adamı Keita.Allah nazarlardan saklasın.

#472399 - Mon Mar 15 2010 12:58 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: UMUT 88]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Öncelikle söylemek gerekirs,bu maci belirleyen Ankaragücü oldu,hucumdaki etkiszilikleri nedeniyle hemen hemen hic pozisyon vermedik,savunmadaki hatalari nedeniyle de 2 tane de gol armagan ettiler.

Savunmadaki Neill,Hucumda Keita cok iyiydiler,Keita güzel bir gol atti,Barosun golünü attirdi,digerinide hazirladi.Dos Santos etkisizdi,gücsüz göründü,Elano daha fazla sorumluluk almali.Takimin en zayif linki olarak,son zamanlarda hep ön liberolarlar görünüyor.cok siritiyorlar gercekten.Jo bir ara parladi ama sonra mac icinde kayboldu.

Baris Sarpa göre daha iyiydi,kritik toplar kapti,ofansa katildi.golünüde atabilirdi,o pozisyonda yine Keita güzel hazirladi.

Acikcasi Jo ve Baros birlikte oynayabilir.gol sorunu cekilebilecek maclarda birlikte oynamalarida gerekiyor.Elanoya daha fazla sorumluluk verilmeli.

Fenerden öndeyiz,Besiktastan öndeyiz ama beni korkutan Bursaspor,önümüzdeki bir kac hafta fikstürleride kolay,Ankaraspor maci var,Diyarbakirdan 3 puan alacaklar.Gelecek hafta Trabzonspor macimiz var.sonra Fenerbahce,onlar icinde cok önemli,resmen ölüm kalim maclari olacak.31inci haftadaki maca kadar Bursaspor firesiz gecerde,bizde Trabzon veya Fenere puan kaybedersek,isimiz cok zor olur.

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Mar 15 2010 12:59 PM)

#472400 - Mon Mar 15 2010 14:53 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: omermirr]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: omermirr
Ankaragücü sezonun 2.yarısında kalesinde sadece 3 gol görmüş.

2. yarıda yediği gollerin bir okadarını bir 90 dakikada yedi... eeee ilk yarının intikamını almış olduk... smile

#472453 - Fri Mar 19 2010 17:37 PM Re: TSL 25.HAFTA GALATASARAY - Ankaragücü [Re: AslAnibal]
sami dayı Offline
Üye

ilk yarıdaki maçı 3-0 biz kazanabilirdik.ama baroş o golü kaçırmsaydı

Page 2 of 2 < 1 2

Moderatör:  9#Elano, Ali_Cetiner, kacarow 
Kim Online
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli), 13 Guests and 26 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
Emirhan54, xxwildnessxx, tunahan, Theseus, rinaldi24
4672 kayıtlı kullanıcı