Webaslan Forum
Page 96 of 113 < 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 112 113 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#473371 - Mon Apr 19 2010 19:46 PM Re: Medyametre ***** [Re: sami dayı]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
3 yıllık şampiyonluk sözünün detaylarını hep birlikte görüyoruz. Federasyonu, MHK'yı zaten F5 kurmuştu ne bekliyorsunuz ki Hakem odasına dalarakta yaptıkları anlaşmayı tekrar hatırlattılar.. Ama işte öyle bir takıma yakışan oyuncu Bilica.. F5 kültürünün en güzel örneği.

#473381 - Tue Apr 20 2010 00:07 AM Re: Medyametre [Re: branege]
GauchO Offline
Üye
**

HINCAL ULUÇ (YAZAR)

Beşiktaş'ın işi zor. Çünkü Beşiktaş'ın kadrosu eksik, yanlış, hatalı ve de bir sürü sakatı var. Yani hakemlerin de Fenerbahçe'yi tuttuğu açık. Aziz Yıldırım işini biliyor. Bu açık seçik söylüyorum. Bu saatten Aziz Yıldırım sonra ne Beşiktaş maçını verir ne de şampiyonluğu. Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Beşiktaş'ın bu haliyle Fenerbahçe'den puan alması çok zor.

Hayranlığım bir kat daha arttı...

Tarafından düzenlendi GauchO (Tue Apr 20 2010 00:09 AM)

#473387 - Tue Apr 20 2010 08:03 AM Re: Medyametre [Re: GauchO]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: GauchO
HINCAL ULUÇ (YAZAR)

Beşiktaş'ın işi zor. Çünkü Beşiktaş'ın kadrosu eksik, yanlış, hatalı ve de bir sürü sakatı var. Yani hakemlerin de Fenerbahçe'yi tuttuğu açık. Aziz Yıldırım işini biliyor. Bu açık seçik söylüyorum. Bu saatten Aziz Yıldırım sonra ne Beşiktaş maçını verir ne de şampiyonluğu. Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Beşiktaş'ın bu haliyle Fenerbahçe'den puan alması çok zor.

Hayranlığım bir kat daha arttı...

ne kadar artik sevmesemde hincal ulucu dogru solemis...

your nightmare is back again

#473389 - Tue Apr 20 2010 10:03 AM Re: Medyametre [Re: al_bundy]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

MANİSASPOR karşısında takımın en etkisiz isimlerinden biri olan Dos Santos isyanlarda... Karşılaşma sonrasında teknik direktör Frank Rijkaard ile görüştüğü öğrenilen Meksikalı yıldızın, "Bana hiç pas atmıyorlar. Takım arkadaşlarımdan zorla top alamam ki" diyerek üç oyuncunun ismini verdiği ifade edildi.

POLAT DA ÇOK RAHATSIZ
Hollandalı hocanın da "Bu yaşananların farkındayım. Gereken mutlaka yapılacak" diyerek Gio'yu teskin ettiği öğrenildi. Başkan Adnan Polat'ın da Manisa'daki bu tablodan büyük rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında. Öte yandan sarıkırmızılı yönetim, Dos Santos'un menajerini görüşmek için İstanbul'a çağırdı

#473392 - Tue Apr 20 2010 11:48 AM Re: Medyametre [Re: sener_83]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Galatasaraylı iki futbolcu idmanda kavga etti...
Turkcell Süper Lig&#8217;de Bursaspor ile hafta sonu oynayacağı maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray&#8217;ın antrenmanında, kaptan Arda ile Caner kavga etti. Yaşanan olayda Caner&#8217;in dudağının kanadığı görüldü.
11:02 | 20 Nisan 2010

Turkcell Süper Lig&#8217;de hafta sonu Bursaspor&#8217;u ağırlamaya hazırlanan Galatasaray&#8217;ın antrenmanı iki oyuncunun kavgasına sahne oldu.
Son haftalarda taraftarlarla arası açılan ve Diyarbakırspor maçında taraftarların aleyhinde beste yaptıkları kaptan Arda Turan, bu sabahki çalışmada ikili mücadelede tartıştıkları Caner Erkin'e yumruk attı. Önce sözlü tartışma ile başlayan kavgada Caner, Arda'ya "Kimsin lan sen, adam mısın?" diye çıkışınca, Arda da takım arkadaşına yumruk attı. Daha sonra diğer futbolcular araya girerek, kavgayı yatıştırdı.
Oldukça neşeli başlayan çalışmanın 5&#8217;e 2 pas bölümünde birbirlerine sert giren kaptan Arda Turan ile Caner Erkin arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü.
Birbirlerine giren iki oyuncuyu takım arkadaşları güçlükle ayırırken, Caner Erkin&#8217;in dudağının kanadığı görüldü.

'Kimsin lan sen, adam mısın?'
İki oyuncuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışırken, Caner&#8217;in Arda&#8217;ya yönelik "Kimsin lan sen, adam mısın?" sözleri duyuldu.
İki futbolcusunun yaşadığı kavgayı gören teknik direktör Rikaard da o bölgeye giderek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı ve Caner&#8217;i bulunduğu gruptan alıp diğer gruba gönderip çalışmayı sürdürdü.
Bu olay üzerine Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel apar topar Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi.

#473393 - Tue Apr 20 2010 13:17 PM Re: Medyametre [Re: sener_83]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
bu haberi az önce okudum... yuh diyorum... Galatasaray kaptanına hiçbir oyuncu artistik yapamaz arkadaş... caner esas sen kimsin... galatasarayı galatasaray yapan takım arkadaşlığının çok sıkı olmasıdır. ben fenerliyim diyen canerin çıkıp da galatasarayı fenerleştirmeye hakkı yoktur.. rijkaard da galiba disiplin yönünden biraz gevşek.. benim anladığım o yani.. ayrıca ardadan da kaptanlığın alınması lazım ama şu an için takımda kaptanlık yapacak birini göremiyorum ben. neill yapabilir belki ama hagiye bile bu takımda kaptanlık yaptırılmadı başka bir yabancıya yaptırılması hiç uygun olmaz... eskiden neydi ya ne kaptanlar vardı arkadaş... raşik çetinerler, cüneyt tanmanlar... şimdi bakıyorum şöyle takım kaptanıyım diyenlere yok abi ...

#473395 - Tue Apr 20 2010 13:22 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

#473396 - Tue Apr 20 2010 13:26 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Şu fotoğraf ve disiplin

#473397 - Tue Apr 20 2010 13:28 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Toroğlu'ndan ortalığı karıştıracak iddia

Beşiktaşli Bobo Fenebahçe maçında neden penaltıyı atamadı?

Erman Toroğlu'nun iddiası çok konuşulacak! Beşiktaş'ın golcüsü Bobo Fenerbahçe maçında penaltıyı bilerek mi kaçırdı? Yorumcu Erman Toroğlu'nun bu iması ortalığı karıştıracak gibi.

Bobo ile Alex'in sıkı arkadaş olmaları ve Bobo'nun hafta içinde "Penaltı olursa ben atacağım" diye ısrar etmesi ve sürekli penaltı çalışması Toroğlu'nu huylandırdı..Toroğlu Hürriyet gazetesindeki bugünkü köşesinde Alex'in arkadaşına penaltı attırılır mı? diye soruyor.. Toroğlu'nun çok konuşulacak iddiasını dinliyoruz.(...)GALATASARAY maçından önce Baroni&#8217;nin ateşlediği olaylar. Beşiktaş maçında da Bilica&#8217;nın... Bir de Bobo&#8217;nun penaltı kaçırması. İsterseniz tersten başlayalım. Mustafa Denizli&#8217;nin maçtan sonraki beyanatlarını dinlemedim. Daha sonra Hürriyet&#8217;teki yazımda sevgili Mustafa&#8217;ya seslendim. Dedim ki: &#8220;Penaltıyı Brezilyalı Bobo&#8217;ya değil, Şilili Tello&#8217;ya attırırdım.&#8221; Dün bu konuda çok sayıda telefon geldi. Söyleyeceğim çok açık ve nettir. Bobo Brezilyalıdır. Beşiktaş&#8217;ta oynayan yine Brezilyalı arkadaşı Nobre vardır. Fenerbahçe&#8217;nin Brezilyalı kaptanı Alex bunlarla çok samimi arkadaştır. Bunlar ailece görüşürler, gece gündüz beraberlerdir.

Karar verememiş

Öncelikle Bobo&#8217;nun kasıtlı bir şey yapacağı fikrinde değilim ama Mustafa Denizli&#8217;ye hafta içinde &#8220;Penaltı olursa ben atacağım&#8221; demesi ve sürekli penaltı çalışması biraz tuhaf geldi. Mustafa Denizli de bu konuda rahatsız olmuş ki, "Önce karar veremedim, sonra çalıştırdım" demiş.

Kendi ipinle asıl

Mustafa&#8217;ya şunu söylerim. İnsan hayatta her gün yeni bir şeyler öğreniyor, ders alıyor. Tecrübeli bir hocasın ama kararsızsan yapmayacaksın. Ne dersin sevgili Mustafa. Başkasının ipiyle kuyuya düşmektense kendi ipinle asılmak daha iyi. Bakınız size iki tane maçtan bahsettim. Hep assolist Brezilyalılar. Baroni ve Bilica. Arsene Wenger&#8217;in o sözü müthiş: "Bir Brezilyalı yarar, ikisi karar, üçü zarar..."

Kaynak: http://www9.gazetevatan.com/toroglundan-ortaligi-karistiracak-iddia/300890/5/Manset

bizi ilgilendiren yanı baroni...

#473399 - Tue Apr 20 2010 13:33 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

İlk Gönderen: AslAnibal
Şu fotoğraf ve disiplin

Rijkaard hakkinda her zaman söylenende buydu,Disiplinsiz...Disiplini saglayamaz...Avrupada sorun olan,bizim ülkede kat kat fazla sorun olur...

#473402 - Tue Apr 20 2010 13:52 PM Re: Medyametre [Re: Raph]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=71147

Buyrun buda cocukca olan kavganin videosu ..
Artik birinin el atmasi lazim, olmuyo boyle, bi birbirilerine girmedikleri kalmisti oda oldu en sonunda ..

#473404 - Tue Apr 20 2010 13:57 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

İşte FENERASYON

Bilica'ya ceza yok
Fenerbahçeli futbolcu ceza kuruluna sevkedilmedi

Uğur TENEKECİOĞLU / ANKARA,(DHA)

FENERBAHÇE-Beşiktaş Derbisi'nin tartışılan ismi Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevkedilmedi...

Bu durumda ekstra bir ceza almayacak olan Fenerbahçeli oyuncu, sadece sarı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Derbi maçta penaltı vuruşundan önce noktayı kramponları ile kazan ve büyük bir tepki toplayan savunma oyuncusu sahaya zarar vermekten sarı kart gördüğü için Hukuk Kurulu, Bilica'yı ceza kuruluna sevketme gereği duymadı.

Bilica'nın yayıncı kuruluş görüntülerinden de anlaşılan ve hakem Hüseyin Göçek'in söylemlerinde bulunan "Sahayı eşelediği için sarı kart verdim" açıklaması nedeniyle, bu oyuncunun cezasını sahada çektiği düşünülerek böyle bir uygulamaya gidildiği belirtildi.

Kaynak: http://www9.gazetevatan.com/bilicaya-ceza-yok/300964/5/Manset

#473408 - Tue Apr 20 2010 14:27 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal
Şu fotoğraf ve disiplin

bu ne peki şimdi...

ya bunlar bizimle dalga mı geçiyorlar... adam gibi mesleğinizi icra edecekseniz edin medyaya artistik yapmayın... futbolunuzla gündem yaratın sorunlarınızla ya da sevgililerinizle değil...

#473422 - Tue Apr 20 2010 23:50 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
GauchO Offline
Üye
**

Fenerbahçe&#8217;den Bilica savunması
Fenerbahçe Kulübü&#8217;nden yapılan açıklamada &#8220;Futbolcumuza yapılanlar ve söylenenler açıkça bir linç girişimidir'' görüşlerine yer verildi.

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 20:43 TSİ 20 Nisan. 2010 Salı
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş maçında rakip takımın kazandığı penaltının ardından, penaltı noktasının bulunduğu yeri kramponlarıyla çukurlaştıran Bilica'ya yapılan eleştiriler üzerine futbolcusunu savunan bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Bilica ile ilgili ulusal basında çıkan haberler ''akıl dışı'' olarak nitelendirilerek kınanırken, ''Bilica'nın futbol sahasında yaptığı sportmenlik dışı davranışın cezası, futbol oyun kuralları kitabında saptanmış olup, maçın hakemi de bu kurala uygun şekilde sarı kart ile futbolcumuzu cezalandırmıştır. Bunun ötesine geçilerek, futbolcumuzun eğitimi, aile yaşantısı gibi konu ile uzaktan yakından ilgisi olmayan farklı olayların basınımızda yer alması, futbolcumuzun kişilik haklarına yönelik saldırı mahiyetindedir'' denildi.

Futbolcunun eğitimi ve aile yaşantısının, yaptığı işle doğrudan ilgili olmadığı ifade edilen açıklamada, benzer eğitim ve aile şartlarına sahip binlerce futbolcunun, tüm dünyada, üst düzey seviyedeki liglerde top koşturduğu vurgulandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

''Kulübümüzün, futbolcumuza yapmış olduğu önemli bir yatırım ve bunun da kulübümüze yansıyan ciddi bir maliyeti vardır. Keza, futbolcu ile kulüp arasındaki sözleşme ilişkisi, uluslararası kurallara göre yürütülmektedir. Sözleşmeye saygı prensibi olarak adlandırılan bu ilişkinin tek taraflı olarak değiştirilmesi ya da sonlandırılması mümkün değildir. Kaldı ki, ortada bunu gerektirecek bir kural ihlali de yoktur. Yakın tarihte, benzer örneklerini İngiltere ve Brezilya gibi ülkelerde de gördüğümüz olayın ülkemizde olduğu şekilde ve seviyede tartışma konusu yapılmadığı da bilinmektedir. Sonuca baktığımızda, cezası verilmiş bir eyleminden ötürü basın tarafından futbolcumuza yapılanlar ve söylenenler, açıkça bir linç girişimidir. Kendi eğitim düzeylerini göz ardı edip, futbolcumuzun eğitimini sorgulayanların linç girişimi şeklindeki bu yaklaşımları, bu kişilerin kafalarının arkasındaki kötü niyetli düşüncelerin adeta dışa yansımasıdır. Kulübümüz, kendi iç disiplin talimatları, sözleşme şartları ve bunlara ilişkin hukuki düzenlemeler çerçevesinde olayın gereğini yapmıştır. Kulübümüz için bu konu kapanmıştır.''

yaaa bi klüp bu kadar ahlaksız bu kadar terbiyesiz bu kadar yüzsüz olur...adam ilkokul 2 den terk ama hala siz kendi eğitiminizi sorgulayın diolar...bundan ala yüzsüzlük olur mu...insanı futboldan soğutuyolar pardon Türkiye Liginden...
bu klüp elin brezilyalısını %100 haksız olduğu savunulacak,elle tutulur hiç bişi yokken neler diyo ama biz kendi evladımız Arda'ya yazılanlara gıkımız çıkmıyo bi tekmede biz vuruyoruz

#473425 - Wed Apr 21 2010 09:25 AM Re: Medyametre [Re: GauchO]
AslAnibal Offline
Müdavim

ya evet demin okudum bu haberi... bu şerefsizler hepten gemileri yakmışlar... ne olursa olsun diyorlar yani... bu kadar ahlaksızlık olmaz... dünyanın en gerizekalı insanının bile yuh diyeceği bir olaydan sonra ezik yönetimin yaptığı açıklamaya bak... valla sevindim ben hem de çok sevindim... zaten bu ezik kulübe ve ezik taraftara ancak böyle topçular yakışır diyorduk kimse inanmıyordu.. teşekkürler bilica, teşekkürler ezikbahçe yönetimi her nerede kazıyor ve kazılıyorsan...

#473426 - Wed Apr 21 2010 09:27 AM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

Florya'yı karıştıran Arda-Caner kavgasını idarecilerden öğrenen Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel apar topar tesislere geldi. Aracından inerek direkt antrenman sahasına gelen genç yöneticinin bir hayli sinirli olduğu gözlendi. İki oyuncuyla görüşen Üstünel'in sert uyarılarda bulunması üzerine Arda ile Caner, medyanın karşısına geçti ve "Barıştık" karelerine gülümseyerek poz vererek, sadece "Konu kapanmıştır" dedi. G.Saray kulübü de kavganın ardından "Barış" fotoğrafını resmi internet sitesinin açılış sayfasına koydu. Arda, Sabri Sarıoğlu'nun düğün töreni öncesi yaptığı açıklamada ise "Bu tip olaylar halı sahada bile yaşanıyor. Büyütülecek bir olay değil. Arkadaşlık ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyor" yorumunu yaptı.

'ANTİ-ARDA'CILAR KARIŞMADI!
Arda ve Caner'in kavgasında yabancı futbolcuların yanı sıra Arda ile problem yaşadıkları öne sürülen başta Servet, Barış ve Gökhan Zan olmak üzere bazı yerli futbolcuların iki takım arkadaşlarının tartışmasını uzaktan izlemekle yetindikleri gözlendi.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/04/21/yetis_haldun_kavga_var_ve_filmde_mutlu_son

ya bu haberdeki tuhaflığı görüyor musunuz... Anti-Ardacılar... böyle bir tabir... kimmiş bunlar, daha önce arda ile problem yaşamış olan futbolcular... peki onlar kimmiş: Servet, Gökhan Zan, Barış... Şimdi Caner de var... Jo ile de tartışmıştı galiba.. maşallah kaptanımız gelene geçene takmış...

bence kaptanlık derhal Arda'dan alınmalı ve Emre Aşık'a verilmeli...

#473440 - Wed Apr 21 2010 13:38 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

UEFA madalyalı G.Saraylı eski futbolcu açlık grevinde!

Alper Tezcan 3 Mayıs 1981 İstanbul doğumlu. Galatasaray'ın alt yapısından yetişen yetenekli oyunculardan biriydi.

Sarı-kırmızılılar UEFA Kupasını kazandığı 1999-2000 sezonunda, finale gelene kadar en çekişmeli maçlarını İtalya'da Bologna ile oynamıştı. İtalya'daki maç 1-1'lik skorla sona ermişti. İstanbul'daki rövanş maçında temsilcimiz, dakikalar 89'u gösterdiğinde 2-1 öndeydi ve bu skor üst tura çıkmak için yeterliydi. Son dakikalardaki artan Bologna baskısına karşı önlem almak isteyen dönemin teknik direktörü Fatih Terim, savunma gücünü arttırabilmek için genç oyuncu Alper Tezcan'ı oyuna aldı. Kalan 4 dakikada elinden geleni yapıp takımını üst tura taşımak isteyen Alper, Kamerunlu yıldız oyuncu Pierre Wome ile çarpıştı ve ayağı kırıldı. Ali Sami Yen'de büyük bir coşku yaşanırken, Alper hastaneye götürüldü.

Sakatlığı sonrası yapılan yanlış ameliyat, 11 ameliyatı daha beraberinde getirdi. Alper eski performansını bir daha asla gösteremedi. 2001 yılına kadar futbol oynayamayan talihsiz oyuncu, iyileşmesinin ardından ikinci ligde birçok takımın formasını giydi. Dizinden geçirdiği sakatlık, uzun bir süre daha futboldan uzak kalmasına neden oldu.

Devletin ve Galatasaray Spor Kulübü'nün kendisine destek vermemesinden yakınan Tezcan, 2009 yılında anne ve babasının sağlık durumlarının kötü olduğu gerekçesiyle UEFA Kupası Şampiyonluğu madalyasını internette satışa çıkardı.

Bugün ise başlattığı grevle tekrar gündeme gelen Galatasaraylı eski futbolcu Alper'in, ailesiyle beraber geldiği Galatasaray stadyumunun önünde yaptığı açıklamaların suçlayıcı yönde olması dikkat çekti.

Kulüpten alacağınız mı var?

'Tabii ki, devletin vemiş olduğu bazı şeyler vardı ve bunları da alamıyoruz mecburen bazı şeyler yapmaya çalışıyoruz, engelleniyoruz. Engellenince en sonunda ailemle; gelin buyrun oturalım ne varsa dökelim dedik.'

Başlattığınız eylemin sebebi tam olarak nedir ?

'Buraya gelirken de bayağı güçlükle geldik. Daha yeni ameliyat oldum, ayağa daha yeni kalktım.11 tane ameliyat olmamın hala sıkıntılarını yaşıyorum. Eskiye dönersek 1991 yılında bu statta ayağım kırıldıktan sonra bayağı zorluklar yaşadık. UEFA Kupası madalyasını satışa sunmuştuk ve bayağı tepki görmüştüm. Bana verilen bazı sözler var. En son 17 Mayıs'ta yapılan kutlama gecesine geç de olsa 10 yıl sonra davet edildim. Eylemi orada yapacaktım fakat Galatasaray'a yakışmayacağını düşündüm. Şimdi eylemi yapmak nasip oldu. İki hafta önce ameliyat oldum, ayağım aynı yerinden bir kez daha kırıldı ve şu an zorlukla yürüyorum. Yaşadığım bu kadar zorluklar sonucu buradayım'

Size verilen sözleri kimler yerine getirmedi ?

'UEFA şampiyonu olduğumuzda Fatih Terim'e yükleniyorum. Şu anda benim hakkımı onun savunması gerekiyordu bu durumda. Ayağım kırıldığında ben ameliyat masasındayken aileme verdiği sözler var. Alper Tezcan sakatlandıysa çeyrek finalde Galatasaray forması giyerken sakatlandı. Devletin vermiş olduğu 250 altın benim şahsım adına verilmesi gerekiyordu. Burada rahmetli başbakanımız Bülent Ecevit'i mezardan mı çıkartıp hakkımı alayım'

Mevcut Galatasaray yönetiminin sana vermiş olduğu bir söz var mı ?

'En son kutlama gecesinde konuştuğumuzda herkesin vermiş olduğu sözler var. Utanıcak birisi varsa benim utanmam gerekiyor fakat o gece, eski başkanlar olsun, takım arkadaşlarım olsun herkes benden kaçıyor. Ben kimseden para istemiyorum hakkım olanı istiyorum herzaman bunu söyledim. 10 yıldır onlarla ve hastanelerle uğraşıyorum. Ameliyat olalı iki hafta oldu ayağa kalkmamam gerekiyor'

Bugün başlatıcağınız eylem sonrasında nasıl bir gelişme olmasını bekliyorsunuz sorusuna elinde bulunan kaymakamlığın vermiş olduğu belgeyi göstererek açıklamalarına devam eden Alper; "Sakatlıklarım nedeniyle tefeciden borç aldım, 31 yaşına geldim askere gitmek istiyorum ve gidemiyorum. Ne zaman iş hayatına atılacağım. Ne zaman normal bir hayatım olacak. Her sene bir ameliyat oluyorum. Benim haklı olduğum davalarda Adnan Sezgin çıkıp 'reklam yapıyor' diyor. Benim reklama ihtiyacım yok. Ben zaten normal hayatımı sürdüren bir insanım. Benden daha iyi Galatasaraylı yoktur. Ben 10 yıldır maça gelemiyorum hala o pozisyon aklıma geliyor. En sonunda ailemle konuştuğumda artık ben herşeyi göze alıyorum eğer benimle varsanız buyrun Ali Sami Yen'in önüne gidiyoruz ne olursa olsun herkesi karşıma alıyorum'

Konuşmalarına hayatının zor şartlarını anlatarak devam eden Alper; 'Siyasetle futbolcunun ne işi olur dediğinizde çare aramak için mecburen Mustafa Sarıgül'ün partisi kurulmak üzere ilçeye başkan yardımcısı olayım, hiç olmazsa Mustafa başkanımızla bir araya geliriz dedim. Fakat Mustafa başkanımızın yanına gittiğimde 1 dakika bile beni dinlemedi.

Ben yine de onlardan yardım beklemiyorum. Ama Türkiye beni haklı görsün. Siyasete girmemin sebebi de bu benim durumumda kaç tane futbolcu var baktığımızda herkes Süper Lig'i konuşuyor. 2.lig 3. lig olan kardeşlerimiz ne yapıyor onları kimse sormuyor.

Bütün yollara başvurduğunu anlatan eski yıldız futbolcu şunları söyledi; 'Federasyona gidip benim hakkımı siz savunun diyorum biz çekiniyoruz diyorlar. Herkesle görüşüyorum herkes kaçıyor. Kızgınlığı bıraktım artık elime geçseler cinnet geçiricek kadar sinirliyim. Ben kimseye bişey yapmadım ekmeğinin peşinde giden insan hatalı değildir. Hiçbişey yapmıyosanız destek olun borç verin teklifini de götürdüm. 11 senede 12 tane ameliyat oldum. 2.5 trilyon para gitti. Yazık değilmi bana? Aileme bunları yaşatmaya ne hakkım var.

Kaynak: http://spor.mynet.com/haber/uefa-madalyali-gsarayli-eski-futbolc/22435

Tarafından düzenlendi AslAnibal (Wed Apr 21 2010 14:03 PM)

#473441 - Wed Apr 21 2010 13:55 PM Re: Medyametre [Re: Renato]
AslAnibal Offline
Müdavim

Cimbom'dan İran'a 'evet'
Galatasaray, İran'ın Tebriz Traktörsazi takımından gelen özel maç teklifini kabul etti.

Ekber KARABAĞ / İRAN ,(DHA)

İran'ın Tebriz Traktörsazi futbol takımı tarafından gelen maç teklifi üzerine İran'a giden Galatasaray heyeti, maç teklifine "evet" dedi.

Tebriz Traktörsazi futbol takımının genel müdürü Naser Şafak, Galatasaray heyeti ile Tebriz'de yapılan görüşmede, konuk heyetin maça tüm yıldızlarıyla katılacağına söz verdiğini belirtti. Şafak, "25 Nisan üzerinde bir mutabakata varıldı. Ama Futbol Federasyonu, devam eden müsabakalardan dolayı buna karşı çıkabilir. O yüzden 19 Temmuz alternatif bir tarih olarak belirlendi" diye konuştu.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay....mp;Categoryid=5

#473450 - Wed Apr 21 2010 17:22 PM Re: Medyametre [Re: AslAnibal]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
Ali Turan antrenmanda!
Galatasaray, Bursaspor maçının hazırlaklarını Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30'da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için ana binaya geçtiler.

Kendisiyle 1 Haziran 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varılan Ali Turan, kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Harry Kewell tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırılıyor.

Galatasaray, çalışmalarını 22 Nisan Perşembe sabahı saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sürdürecek.

#473461 - Thu Apr 22 2010 10:19 AM Re: Medyametre [Re: Renato]
AslAnibal Offline
Müdavim

Makukula servet istedi

Kayserispor yıldız oyuncusu Makukula'da sıkıntı yaşıyor.

Kiralık olarak forma giyen golcü futbolcunun Benfica'da olan bonservisini alma opsiyonuna sahip olan Sarı-Kırmızılılar, buna rağmen Makukula'nın yıllık 2 milyon Euro istemesiyle şok yaşadı. Kariyerini Avrupa'da sürdürmeyi planlayan Makukula'nın sezon sonunda Kayseri'den ayrılmak istediği biliniyor.

Demek ki o da kayserili olmuş... Havasından mı suyundan mı... smile

Amma ve lakin Guiza'nın 3-4 misli gol attığı düşünülürse ve guiza 14 milyon euro ise Makukula değil 2 milyon en az 50 milyon euro eder yani... smile

Page 96 of 113 < 1 2 ... 94 95 96 97 98 ... 112 113 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı