Webaslan Forum
Page 6 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#468861 - Wed Nov 18 2009 23:26 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Stevie G]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
değişik bi bakış açısı ancak Elano iyi oynarsa bu takımdaki herkesden daha çok konuşulur orası bir gerçek...

#469111 - Fri Nov 27 2009 09:21 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: brkisilak]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

"ADAPTASYONN SORUNU YAŞIYORUM"
"Elano, Türkiye'de markaja dayalı futbol oynandığını belirterek, sahaların da iyi olmadığını söyledi, İngiltere'de zeminler sizi iyi futbol oynamaya itiyor" dedi
Galatasarayımızın Brezilyalı yıldızı Elano Blumer, GSTV'de yayınlanan, "Son Pas" programına katılarak önemli açıklamalar yaptı.

Ortaya koyduğu performansla büyük beklentilere yanıt veremeyen sambacı, Süper Lig'e henüz tam uyum sağlayamadığını itiraf etti.

Elano şimdiye kadar oynadığı maçları, Süper Lig ve Avrupa Ligi olarak ikiye ayırmak gerektiğini belirterek, Avrupa Ligi'nde gösterdiğim performanstan memnunum. Bu maçlarda goller attım, asistler yaptım. Türkiye liginde ise biraz daha zamana ihtiyacım var. Türkiye'de oynanan futbol, benim alıştığım futbola göre farklı. Bu nedenle adaptasyon süreci yaşıyorum,dedi.

Türkiye'de sert ve markaja dayalı bir futbol oynandığına dikkat çeken deneyimli futbolcu, zeminlerin de iyi olmadığını dile getirdi.

Elano, Bükreş maçına baktığımız zaman bozuk zemin vardı. Panathinaikos maçında ise güzel zeminde iyi futbol oynadığımızı görüyoruz. Zeminler futbolu net şekilde etkiliyor. İngiltere'deki sahalar sizi hızlı oyuna itiyor. Buradaki fark sahaların ve oyun mantalitesinin farklı olmasından kaynaklanıyor , diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN BİRİYİZ"

Galatasaray takımının her maçını kazanmak için sahaya çıktığını dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Üstümüzdeki baskıdan dolayı strese girmeye gerek yok. Çünkü Galatasaray bütün maçlarını kazanmak zorunda ve bu maçları kazanarak istediğimiz başarılara ulaşacak potansiyelimiz var" derken,

"Şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz, bu sebepten dolayı baskıdan bahsetmeye gerek yok" ifadelerini kullandı.

Formasını giydiği Brezilya Milli Takımı'ndaki oyunuyla, Galatasaray'da sergilediği oyunun farklı olduğunun belirtilmesi üzerine Elano, şunları söyledi:

"Dört yıldır milli takıma gidiyorum ve bu grupla dört senedir beraber olduğumdan dolayı adaptasyon süreci gibi bir durum söz konusu olmuyor. Sahada kimin ne yapacağını daha iyi biliyorum. O yüzden Galatasaray'a oranla milli takımda daha iyi bir performans göstermem anormal bir durum değil. Bu performansı Galatasaray'da da göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Daha önce de belirttiğim gibi her geçen hafta daha iyiye gidiyorum. Futbolumda kesinlikle geliştirmem gereken noktalar olduğunu biliyorum. Türkiye'de bulunduğum süre içerisinde beni üzen tek nokta futbolum. Biraz daha iyiye gitmem gerektiğini, biraz daha fazla goller atmam, takımıma biraz daha fazla yardım etmem gerektiğini en iyi ben biliyorum. Bunun için elimden geleni yapıyorum."

"(BİR SENE OYNAYIP GİDECEK) DÜŞÜNCESİ OLMASIN"

Elano Blumer, (Elano buraya geldi fazla çalışmıyor), (Niye iyi oynamıyor ?), (Bir sene kalıp gidecek) gibi yorumların kendisini çok üzdüğünü belirtti.

Galatasaray taraftarlarına seslenen Elano, kendisinin çok çalışkan bir insan olduğunu söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Antrenmanlara ilk gelenlerden biriyim. Antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. Devamlı olarak, (Nasıl daha iyi bir yere gelebilirim, Galatasaray?a nasıl daha faydalı olabilirim ?)? diye düşünüyorum. (Elano bir sene oynayıp gidecek) şeklinde bir düşünce oluşmasın. Haldun Bey beni transfer ederken, bunu kendisine de söyledim. Ben Ukrayna'ya, İngiltere'ye giderken de bu mentaliteyle gittim. Her zaman kendime ve çalıştığım yere olan saygım büyüktür. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Taraftarlardan biraz daha fazla destek bekliyorum. Kimsenin şüphesi olmasın ki Elano elinden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışıyor. Bunu çok iyi bilsinler."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469184 - Sat Nov 28 2009 00:09 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Oynatmalıyız bu adamı Pana maçında orta sahada yoksa kulübede çürüycek.

Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Sat Nov 28 2009 00:09 AM)

#469187 - Sat Nov 28 2009 09:05 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Elanoyu da sinir eden şey o zaten ben kulübede oturmaya gelmedim diyor bu yüzden de adam gbi top oynayamıyor ve de oynamıyor

#469387 - Fri Dec 04 2009 00:53 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Pao maçında iyidi defansif yönü gayet iyidi ama fazla pas vermediler Elano'ya attığı iki tanede asistlik pas vardı.

#469473 - Fri Dec 04 2009 21:04 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
hakkeden defansif yönü güzel ilk yarı ceza alanında topu iyi çıkardı

#469515 - Sat Dec 05 2009 21:43 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: ONUR1905]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Elano bombanın pimini çekti
Elano Blumer'den olay yaratacak açıklamalar. Brezilyalı yıldız takım arkadaşlarını zan altında bıraktı..

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ama beklediği verimi alamadığı Brezilyalı yıldız, takım arkadaşlarını zan altında bırakacak sözler söyledi. Ülkesindeki UOL radyosuna konuşan Elano: "Sahada sanki ben yokmuşum gibi oynuyorlar. 90 dakikada 3'ten fazla pas alamıyorum" dedi.

UMARIM BU UYUM SORUNUDUR
İstediği topları alamadığını ifade eden Brezilyalı star :"Maç sanki benim olduğum bölgenin dışında oynanıyor. Bu durum uyum sorunu mu, nedir anlayamadım. Maçlarda topla daha çok buluşmak ve arkadaşlarıma daha fazla yardımcı olmak istiyorum.?Umarım bu sorunu kısa sürede atlatıp verimli olurum"dedi.

EMECAN:PAS ATMIYORLAR
Yönetimdeki operasyonla yedek üyelikten asilliğe geçen Adil Emecan da Panathinaikos maçı sonrası :"Futbolcularımız Elano'ya pas atmıyor. Maç içinde kendisini gösterecek kadar topla buluşamıyor. Pas almak, topla oynamak için her pozisyonun içine giriyor. Ama sahada bu kadar yalnız kalması çok ilginç"dedi.
Kaynak:Milliyet

Ve karanlıktan sakın korkma
Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü

#469520 - Sat Dec 05 2009 22:23 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Stevie G]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
kaynak milliyet... yalan haberdir...ancak hakkaten bazen elano fazla pas alamiyor sanki:))

your nightmare is back again

#469694 - Tue Dec 08 2009 20:42 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

Elano son 2 maçtır fena oynamıyor demek ki kondisyon sorunu var devre arası kampından sonra kesinlikle daha iyi olacağına inanıyorum

#469789 - Sat Dec 12 2009 04:10 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Aferin Elano böyle oynamaya devam et Antalya maçında da çok iyidin.

#470201 - Thu Dec 31 2009 14:36 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Yaz aylarında açılmış Elano Galatasaray'da başlıklı topici açtım ve bütün yorumları baştan aşağı okudum...
Hepimiz Elanoyu bildiğimiz kadarıyla övmüşüz ve çok iyi bir futbolcu olduğunu f5lilerin ağzının suyunun aktığını,bu transfere inanamadığımızı vs vs bir çok şeyi söylemişiz şimdi Elano Blumer topicininbir iki sayfa gerideki yorumlara bakıorum ve ben diyim 3 siz diyin 4 ay sonra neredeyse bütün fikirler değişmiş.Bence alışacak Elano bu havaya.Umut ediyorum.Ve bizim tekrar övdüğümüz biri olacak 2.yarı bambaşka bir Elano ve GS..
2000leri özledim fenere golleri taktığımız günleri özledim Bordo maçındaki hıçkırıklarımı ve heyecanlarımı özledim..Bize sen de yaşat bu tatlı mutlulukları Elano güvenimizi(en azından benim güvenimi)boşa çıkarma.....

belki kızdım bazen her taraftar gibi gelmeseydi dediğim günler oldu ama ilk röportajındaki gülümseyişi ve Lincoln hakkında söyledikleri ve kalitesi aklıma geldikçe adapte olursa bu adam müthiş şeyler başaracak diorum

#470245 - Sun Jan 03 2010 03:09 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

#470251 - Sun Jan 03 2010 15:33 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
ultrakanban Offline

galiba elano cimbomumuzun rakiplerini kolay sandığı için ilklerde kötüydü

#470336 - Tue Jan 12 2010 11:29 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: burak93]
CaptainAdem Offline

Yer: edirne
Elano iyi futbolcu birde GALATASARAY'imiza adapte olsa cok iyi olacak....

#470740 - Sun Jan 24 2010 22:14 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Süper oynadı Elano. Çok iyi pres yaptı bir sürü top çaldı fizik olarak daha diriydi girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazandı çok iyi top sakladı gerektiğinde çalım attı çok iyi şutlar çekti frikikleride fena değildi keşke penaltıyı da o kullansaydı.

#470753 - Mon Jan 25 2010 01:36 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
İlk Gönderen: -ahmett-1453
Süper oynadı Elano. Çok iyi pres yaptı bir sürü top çaldı fizik olarak daha diriydi girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazandı çok iyi top sakladı gerektiğinde çalım attı çok iyi şutlar çekti frikikleride fena değildi keşke penaltıyı da o kullansaydı.

Penaltı konusun da katılıyorum açıkcası ben onun atmasını beklıyordum Nonda topun başına geçince eywahh dedim ve düşündügüm de başımıza geldi Elano da belirgin bi ilerleme var özellikle fizik açıdan 2. yarı çok daha faydalı olacakdır inşallah

#470758 - Mon Jan 25 2010 02:33 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: redlion80]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
gerçekten elanoda ciddi bi ilerleme var ama hala toplara biraz ürkek giriyo, Türkiyede oynanan gereksiz sert futbola alışması biraz daha zaman alır gibi ama onun sutlarına ihtiyacımız olacak belliki..

#470761 - Mon Jan 25 2010 10:15 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
al_bundy Offline
Müdavim

renkdas gayet guzel bi video bulmussun... ellerine saglik... videodanda gozuktugu uzere bu adamin pas yetenegi inanilmaz... bunu degerlendirmemiz lazimm...

#470762 - Mon Jan 25 2010 10:17 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: redlion80]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: redlion80

Penaltı konusun da katılıyorum açıkcası ben onun atmasını beklıyordum Nonda topun başına geçince eywahh dedim ve düşündügüm de başımıza geldi Elano da belirgin bi ilerleme var özellikle fizik açıdan 2. yarı çok daha faydalı olacakdır inşallah

penalti konusunda size bende katiliyorum renkdaslar.. nonda kullanmadan once kaciracak dedim... nitekim kacirdi.. saglik olsun... muhtemelen nondaya moral olsun die ona kullandirdilar... o da ters tepti...

#470772 - Mon Jan 25 2010 11:05 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: al_bundy]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Evet Elano dünkü maçta çok çaba sarfetti bir çok pozisyona girdi top çaldı güzel de oynadı gol olmasa da en azından Elanonun bu gzl futbolunu görmek de insanı mutlu ediyor. smile

Page 6 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı