Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466119 - Thu Sep 17 2009 20:18 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: ua_ıshe
Beşiktaşın maçı yenmesini galatasarayımızın yenmesi kadar çok istedim.Rooney'e baktıkça daha çok istedim yenmesini.Tamam adam futbol otoriteleri tarafından iyi bir futbolcu olarak kabul görülüyor ama bu adamın kendini beğenmişliği sinir ediyor beni..Türklerle dalga geçmesi bizi küçük görmesi kabul edemeyeceğim bir şey... Bu maçta Beşiktaş değil Çarşı güldürdü bizi.Tebrik ediyorum o maçtaki hırs istek ve gerçek taraftar aşkını.Rooney'i çıkarken ıslıklamaları o kadar sinirini bozmuş olsa gerek ki kramponlarını çok güzel fırlattı.Onun öfkesi galibiyetin önüne geçti.Beşiktaş'a gelince geçen sene şampiyon olan kupayı verdiğimiz takım bu mu diyorum..Bence beşiktaş bir an önce kendini yenilemeli ve bizim hırsla savaşacağımız bir takım konumuna geri dönmeli

çok doğru sölüosn renkdaşım.beşiktaşın canından bezmiş bi hali vardı.sanki manu'dan da 8 tane yceklermiş gibi.taraftara gelnce çarşı tartşılmıo tabi hiç bi yrde.onların en çok korktuğu şeydi zatn çarşı.ama alamadılar maçı.aslnda vrya denzli yerne bşka bi hoca olsa bu szon beşiktaşta.çok daha iyi olacak ama...saçma sapan oyncu deişkliği yaprsa bu adam 8 t

#466137 - Thu Sep 17 2009 22:29 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: _ÖzLeM_]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: _ÖzLeM_
İlk Gönderen: ua_ıshe
Beşiktaşın maçı yenmesini galatasarayımızın yenmesi kadar çok istedim.Rooney'e baktıkça daha çok istedim yenmesini.Tamam adam futbol otoriteleri tarafından iyi bir futbolcu olarak kabul görülüyor ama bu adamın kendini beğenmişliği sinir ediyor beni..Türklerle dalga geçmesi bizi küçük görmesi kabul edemeyeceğim bir şey... Bu maçta Beşiktaş değil Çarşı güldürdü bizi.Tebrik ediyorum o maçtaki hırs istek ve gerçek taraftar aşkını.Rooney'i çıkarken ıslıklamaları o kadar sinirini bozmuş olsa gerek ki kramponlarını çok güzel fırlattı.Onun öfkesi galibiyetin önüne geçti.Beşiktaş'a gelince geçen sene şampiyon olan kupayı verdiğimiz takım bu mu diyorum..Bence beşiktaş bir an önce kendini yenilemeli ve bizim hırsla savaşacağımız bir takım konumuna geri dönmeli

çok doğru sölüosn renkdaşım.beşiktaşın canından bezmiş bi hali vardı.sanki manu'dan da 8 tane yceklermiş gibi.taraftara gelnce çarşı tartşılmıo tabi hiç bi yrde.onların en çok korktuğu şeydi zatn çarşı.ama alamadılar maçı.aslnda vrya denzli yerne bşka bi hoca olsa bu szon beşiktaşta.çok daha iyi olacak ama...saçma sapan oyncu deişkliği yaprsa bu adam 8 t

sana katılmıyorum özlem.
bjk yiyecek olsa bile MANU nun 8 gol atacak 8 pozisyonu bile yoktu.

#466163 - Fri Sep 18 2009 17:09 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: suskun]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Manchester Ronaldodan sonra gerektigi gibi güclenmedi,acikcasi Ronaldo ayrilmadan önce Unitedin gercekten iyi transferler yapacagini düsünüyordum,ama Ronaldodan gelen 94 milyon euro civari paraya ragmen biletransferde fazla para harcamadilar,Anderson ve Nani geldiklerinden beri fazlaasama kaydemediler,Anderson belli bir alanda oynayip,ne geriye cok yardim ediyor,nede hucuma fazla katkisi var,özellikle Portodayken gelecek icin umut vadeden oyunculardan biriydi,üzerine fazla bir sey koyamadi,kendini fazla gelistiremedi 2 oyuncuda.Nani topla iyi,cabuk,süratli bir oyuncu olsada,final paslarda cok zayif,bitiriciligi kötü,Unitedta 3 sezonda attigi gol sayisi ligde 5.Ronaldo gecen yil öyle süper bir sezon gecirmedi ama ligde attigi gol sayisi 18di.Nani daha cok cizgi oyuncusu,Ronaldoysa komple bir oyuncuydu.Valenciada Naniden bu konuda biraz daha iyi olsada onunda pek farki yok,Giggs gibi Scholes gibi oyuncularda gecen yila göre 1 yil daha yaslilar,United büyük ofansif güc kaybetti ama hala sağlam bir savunmasi var,Premier Ligde nasil oynanmasi gerekiyorsa öyle oynuyorlar,tecrübeleriyle,stilleriyleUnited yine ligde birseyler yapar,zaten Chealseden baska rakibide pek olmadi son yillarda,Arsenal ve Liverpool sonuna kadar götüremediler son yillarda pek.ama CLde acikcasi cok fazla ileri gideceklerini sanmiyorum.

Besiktasa gelince;Nihat neden 2-3 sene önce degilde simdi geri döndü,önce onu sorgulamalari gerekiyor,Nihat artik 30 yasinda ve inis dönemine girdi.Besiktasin teklifi harikaydi,gercektende 30 yasinda olan ve inis dönemine giren bir oyuncu icin büyük bir kontrat teklifi,belkide kariyerindeki en büyük kontrat teklifi,hemde sık sık sakatlanmaya basladigi,uzun dönem sahalardan ayrildigi dönemde, inanilmaz bir sansti,Nihata bu sansi geri cevirmedi,kimsede cevirmezdi zaten.Bence en büyük sorunlari,istikrari yakalayamamalari,Nihat tek forvet oynuyor,böyle 4-2-3-1 gibi bir sistemde,tek forvet özelligi olmayan bir oyuncu icin,acikcasi böyle bir macta ortasaha bu kadar bos birakilmaz,Ferguson bu nedenle 2 forveti soktu,Sivok ve Ferrarinin üzerine oynadilar,önde bastilar,maci kazandilar,sağ bekte ciddi sorunlarida var,bu sezon 3 tane sağ bek transfer eden bir takim icin hala sağ bekte sorun yasamak garip bir durum olsa gerek.

Besiktas böyle maclarda 4-3-1-2 gibi sistemle oynasa daha eder,ortasahayi daha güclü tutmak cok önemli bu tarz maclarda.Wolsburg ofansif acidan güclü bir takim,önde basan,etkili hucum oyunculari olan bir takim,Misimovic ve Dzeko formda olursa,
Besiktasa Unitedtan fazla atarlar,özellikle Ferrari ve Sivokun üzerlerine oynayacaklar olmalari acisindan Besiktas böyle birortasahayla Wolsburg karsisinda cok zorlanirlar.

intere gelince;sol tarafta Daniel Alvesin kosu yolunu kapatmak icin,ona ilk presi yapmasi
icin,Alvesin cikmasini engellemek icin Muntariyi orada oynatmak inter ortasahasinin düzenini cok fazla bozdu,böyle maclarda Motta ve Sneijderin bir seyler yapmalari gerekiyor,Barcelona gercekten güclü bir ortasahaya sahip,sağlam bir savunmaya.Milan
macindaki gibi bir ortasahaya karsi oynamadilar,2 statik oyuncu,kocaman bir alanda 2 ön libero olan bir takima karsi show yaptilar ama Barcelona karsi pek varlik gösteremediler,
Mourinho Balotelliyi oyuna almakta biraz gec kaldi gibime geliyor,Barcelona hala Eto'oyu ariyor,Messinin üzerine fazla yük biniyor,Eto'onun ibrahimovice göre cok fazla fonksiyonu vardi,hem Henryi hemde Messiyi rahatlatiyordu,ibrahimovic önemli bir oyuncu ama hala
yüksek tempoda ayni perfonmansi gösteremedi.

Maicona Henryin ilk presi,Keita cok güclü bir oyuncu,oda kosu yolunu iyi kapatti,onun bölgesini iyi kapatti.Barcelonada tek sadece forvette bir sorun var,onun disinda hersey
mükemmel.

Milan en büyük süprizi yaparak,Marsilya deplasmaninda kazanmayi bildi,Ronaldinhodan vazgecilmesi bu mactaki en önemli noktalardan biriydi,Leonardo su ana kadarki olan yapiyi
degistirdi,belki Marsilyanin biraz fazla defansif oynamasinin buna katkisi oldugu ayri bir
gercek.Seedorf 2 assist yapti,inzaghi 2 gol atti.Seedorfun bu pefonmansi ne kadar
sürdürecegide büyük bir soru isareti.

Real Madrid,önde basarak,önde topa cok fazla sahip olarak,cok etkili oluyor ama savunma ve takim savunmalari kötü.Belki La Ligada ligi kazanabilirler bu yapiyla,CLde özellikle zor
rakiplere karsi neler yapabileceklerini cok merak ediyorum.Granero,Higuain gibi oyuncularin perfonmanslarida onlar icin önemli olacaktir.

Tarafından düzenlendi Raph (Fri Sep 18 2009 17:45 PM)

#466324 - Wed Sep 23 2009 12:29 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Raph]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İlk Gönderen: Raph
Barcelona hala Eto'oyu ariyor,Messinin üzerine fazla yük biniyor,Eto'onun ibrahimovice göre cok fazla fonksiyonu vardi,hem Henryi hemde Messiyi rahatlatiyordu,ibrahimovic önemli bir oyuncu ama hala
yüksek tempoda ayni perfonmansi gösteremedi.

buna aynen katılıyorum tamam Ibra gerçekten süper bu oyuncu ama kendisine verilen ortaları değerlendirmekte zorlanabiliyor size şunu söyleyebilirm Barcelona maçlarında şunu farkettim karşı takım köşe vuruşu kullandığında Ibra ön direkte bekliyor ve boyunun da verdiği avantajla kafa ile topu uzaklaştırmayı biliyor bence Ibranın bu alanda savunmaya da katkısı yadsınamaz
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#467328 - Thu Oct 22 2009 11:57 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Real Madridi bu sezon zorlu rakiplere karsi 2 kez seyrettik,2 mactada Real kaybetti,Ronaldoyu henüz zorlu bir rakibe karsi göremedik ama Kaka,Raul ve Benzemanin cok fazla etkili oldugu söylenemez,Kaka bu 2 mactada etkisiz kaldi,Raul kaleci Didanin sektirdigi toplar olmasaydi,golüde atamazdi,bir tane daha atiyordu ayni sekilde,bu kez ofsayta düstü.Milan kadrosunuda oyununudabegenmiyorum,kötü bir Milan bile Reali 3-2yle yendi,takim savunmasi rezalet,beklerin defansif yönüde hucum yönüde kötü,ortasaha yetersiz,bu macta birde 4-3-3le oynadilar,en ilerde oynayan inzaghi/Borriello görünmezlerdi,Ronaldinhove Seedorf zaten ara ara varlar,Milanda cok fazla sorun olmasina ragmen,Reali yenebiliyor,sadece Ronaldo yok.Milan galibiyet golü resmen geliyordum dedi.Mac kazandiracak Kaka o cizgiden cok uzak,cok etkisiz,Benzema henüz yeterince olgunlasmadi,topu belli bir yere kadarcok iyi götürüyor Reale ama son vurusu yapacak,isi bitirecek adamlar böyle olunca,Realde zorlaniyor.Sol bek cok fazla hata yapiyor,Marcelo hucumcu bir bek degil,öyle ataga cikinca,rakip kanadi cökerten bir bek degil,savunmasida iyi degil ama bu Realde direk oynuyor,Sevilla macinda da basit kademe ve ters kademe hatalari yapti,takim savunmalari zaten zayif,Benzema hazir degil,Kaka mac kazandiracak cizgiden uzakta,Kaka zaten son 2yildir inis döneminde bir oyuncuydu.

Bu Real Madridin CLyi kazanmasi cok zor,Barcelonaya rakip olmalarida.

Besiktasa gelince,bence Wolsburg gibi önde basan,etkili oynayan bir takima karsi ortasahayi güclü tutarak dogru oynadilar,eğer diger maclarda oynadiklari gibi oynasalardi,kesinlikle kaybederlerdi,yine de Wolsburg maci kazanmalari icin gerekli sanslari buldu ama kullanamadilar.

Tarafından düzenlendi Raph (Thu Oct 22 2009 11:58 AM)

#468541 - Fri Nov 06 2009 23:42 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Raph]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

ŞAMPİYONLAR LİGİ 4.HAFTA
(4.haftadan kısa kıa alıntılar)

A GRUBU
A Grubu'nda Bordeaux, üstün Alman teknolojisi Bayern Münih'i deplasmanda 2-0 mağlup ederek gruplarda son iki maç öncesi son 16'ya kalmayı garantiledi. Juventus ise Maccabi Haifa deplasmanında 1-0 kazanarak yoluna devam etti. Grupta Bordeaux 10 puanla lider, Juventus 8 puanla ikinci sırada, Bayern Münih ise 4 puanla 3.sırada yer alıyor. Münih ekibinin 2.tur şansı oldukça zor. Grubun son sırasında ise puansız Maccabi Haifa yer alıyor.

B GRUBU
B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş İnönü'de Wolfsburg'a 3-0 mağlup olarak 2.tur şansını tamamen kaybetti, 3. olarak UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmek için var olan şansını ise zora soktu. Manchester United'ın Old Trafford'da ağırladığı CSKA Moskova karşısında 3-1 geriden gelip son anda 3-3 ile beraberliği kurtarması ise en ilginç görüntülerden birini oluşturdu. Kırmızı Şeytanlar'ın Devler Ligi'nde sahasında son mağlubiyeti, 2005 yılının Şubat ayında ikinci tur ilk maçında Milan'a 1-0 kaybettiği maç olmuştu, MANU 22 maç sonra kaybetmekten son anda kurtuldu. Grupta 10 puanlı M.United lider, 7 puanlı Wolfsburg ikinci sırada, CSKA Moskova 4 puanla üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş 1 puanla son sırada bulunuyor

C GRUBU
Kıyasıya rekabetin yaşandığı C Grubu'nda Real Madrid ile Milan'ın San Siro'daki rövanşı 1-1 tamamlandı. Bu maçta Real Madrid adına fileleri havalandıran Karim Benzema 53 yıl sonra Madrid temsilcisi adına San Siro'da gol atan futbolcu olma ünvanına da erişti. Marsilya ise Zürih deplasmanında İsviçre'de 1-0 kazanarak gruptaki iddiasını sürdürdü. Real Madrid grupta 7 puanla lider durumda bulunurken, aynı puanlı Milan averajla ikinci sırada yer alıyor. Marsilya 6 puan ile üçüncü sırada bulunurken, Zürih ekibi 3 puanla grubun son sırasında yer alıyor.

D GRUBU
Trajik anların yaşandığı bir grup olan D Grubu'nda Chelsea'nin Atletico Madrid deplasmanında aldığı 2-2'lik beraberlik Mavileri son iki maç öncesi son 16'ya taşımaya yetti. Chelsea son 16'ya kalarak Devler Ligi'nde bu başarıya üst üste 7. kez ulaşmış oldu. Agüero (2), Drogba (2) şeklinde de biten maç sonrasında Vicente Calderon Stadyumu'nda ise sessizlik hakimdi. A.Madrid Devler Ligi'ne son iki maç öncesi veda etti. APOEL deplasmanında 1-0 kazanan Porto grupta puanını 9 yaptı ve 10 puanlı lider Chelsea'nin arkasında 2.tur vizesini alan bir diğer takım oldu. A.Madrid ise 2 puanda kaldı. APOEL'in ise 1 puanı bulunuyor. Yıldızlar topluluğu A.Madrid artık gözünü grupta 3.sıraya dikti ve UEFA Avrupa Ligi vizesini düşünüyor.

E GRUBU
Futbolun dramatik yanlarından birini bu hafta en kuvvetli yaşayan ise Liverpool cephesi oldu. E Grubu karşılaşmasında Stade de Gerland'da O.Lyon deplasmanına çıkan Liverpool 84'de Ryan Babel'in mucize vuruşu ile 1-0 öne geçti, 90+2'de Lyon'da Lisandro Lopez durumu 1-1 yapan golü kaydederek hayalleri yıktı. Liverpool önceki hafta Anfield Road'da O.Lyon'a 2-1 kaybederken gol yine maçın uzatma dakikalarında gelmişti. Bu beraberlikle Lyon grupta puanını 10 yaparak 2.tur vizesi alırken, Liverpool 4 puanda kaldı. Grubun diğer maçında Debrecen'i Artemio Franchi Stadyumu'nda 5-2 mağlup eden Fiorentina ise puanını 9 yaparak ikinci sıradaki yerini korudu ve 2.tur için büyük bir avantaj elde etti. Liverpool grupta son iki maçında önce Macaristan'da Debrecen deplasmanına çıkacak, ardından Fiorentina'yı Anfield Road'da konuk edecek.

F GRUBU
İlginç işlerin olduğu F Grubu'nda Rubin Kazan'ın Camp Nou'dan sonra Rusya'da da Barcelona'ya çelme takması haftanın en ilginç skorlarından birini oluşturdu. Barcelona ile Rus ekibinin mücadelesi 0-0 eşitlik ile sona erdi. Gökdeniz Karadeniz de bu maçta Rubin Kazan adına ter döktü. Ukrayna deplasmanında Dinamo Kiev'e konuk olan Inter'in son dakikalarda hayata geri dönüşü ise Kiev ekibi adına büyük şanssızlıktı. Inter 1-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda 86 ve 89'da bulduğu goller ile 2-1 kazanarak grupta bir anda değişen ve Kiev ile Rubin Kazan'ı ilk iki sıraya taşıyan puan tablosuna müdahale etti. Bu sonuçla Inter 6 puanla grup lideri oldu. Barcelona 5 puanla 2.sırada yer alıyor. Rubin Kazan da aynı puanda ve averajla 3. sırada yer alırken, Dinamo Kiev'in 4 puanı var.

G GRUBU
Devler Ligi'nde diğer gruplara göre daha dengeli bir grup olan G Grubu'nda son iki maç öncesi bileti kapan ilk takım ise bu sezon Avrupa'daki iyi futboluyla dikkatleri üzerine toplayan Sevilla oldu. İspanyol ekibi sahasında Stuttgart ile 1-1 berabere kalmasına karşın grupta puanını 10 yaptı ve son 16'yı garantiledi. İskoç temsilcisi Rangers'ı bir önceki hafta Glasgow topraklarında 4-1 yenerek büyük sükse yaratan Unirea Urziceni ise evinde aynı başaraıyı gösteremedi ve maç 1-1 eşitlik ile tamamlandı. Bu sonuçların ardından Sevilla'nın ardından grupta 2. sıradaki yerini koruyan takım ise 5 puanla Unirea Urziceni oldu. Stuttgart ise 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor. G.Rangers'ın ise son sırada 2 puanı var.

H GRUBU
H Grubu'nda ise işler futbolseverin tahmini yönünde gerçekleşiyor. Emirates Stadyumu'nda AZ Alkmaar'ı konuk eden Arsenal'in 4-1'lik galibiyeti İngiliz ekibine büyük ölçüde 2.tur kapısını açtı. Bu maçta genç Arsenal'li futbolcuların gol organizasyonlarındaki büyük yeteneği bir kez daha ortaya çıktı. Grubun diğer maçında ise Standart Liege, Zico'lu Olimpiakos'u evinde 2-0 mağlup ederek 'ben de varım' dedi. Arsenal'in 10 puanla lider olduğu grupta Olimpiakos 6 puanla ikinci sırada, Standart 4 puanla üçüncü durumda bulunurken AZ Alkmaar 2 puanla son sırada bulunuyor.
KAYNAK:sporx

#468545 - Sat Nov 07 2009 01:50 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
bu sene sampiyonlar liginde avrupa ligine baya guclu takimlar gelecek gibi...

your nightmare is back again

#468547 - Sat Nov 07 2009 09:15 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: al_bundy]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Evet gerçekten ben de çok güçlü takımlar bekliyorum şu anki tabloya göre avrupa ligine gelebilecek takımlar şöyle:

A GRUBU
Bayern Münih

B GRUBU
CSKA Moskova

C GRUBU
Marsilya

D GRUBU
A. Madrid(şampiyonlar ligine kalma şansı yok ama APOELle aralarında avrupa ligi için çekişme olacaktır)

E GRUBU
Liverpool

F GRUBU
Rubin Kazan

G GRUBU
Stuttgart

H GRUBU
Standart Liege

#468755 - Thu Nov 12 2009 08:51 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Raph]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: Raph
Bu Real Madridin CLyi kazanmasi cok zor,Barcelonaya rakip olmalarida.

real ispanya kral kupasında 3. lig takımlarından birine ilk maçta 4-0 yenilince 2. maçta 1-0 yenmesine rağmen elendi... ispanyanın pendik faciası da budur heralde...

#468775 - Fri Nov 13 2009 17:35 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: AslAnibal]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
peki format ne şekilde onu bilen var mı? araştırdım ben ama bir sonuca ulaşamadım.
geçen seneler grupta 1. olanla 3. olanlar eşleşiyordu. 2. olanlar ŞL'den gelenlerle.
bu sene 12 grup var ve sadece ilk 2 çıkıyor. 24 takım buradan, 8 takım ŞL'den.
Evet şimdi bunlar neye göre eşleşiyor? Grupta 1. olmanın esprisi ne?

#468798 - Sat Nov 14 2009 17:14 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: shiroi_ch]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

The UEFA Europa League Round of 32 includes the top two teams from each of the 12 groups, plus the eight teams who finish in third position in their UEFA Champions League group. The winners of these 16 ties progress to the Round of 16, then the quarter-finals and subsequently the semi-finals.
kaynak:UEFA

Uefanın sitesinde sadece 12 gruptan 2 takımın katılacağını vermiş yani buna bakarak 1.liğin ya da2.liğin bir önemi olmadığını söyleyebilirim.Yani eski sisteme göre 1.olan 2. ile 2. olan 1. ile eşleşecek gibisinde bir şey olmuyor zaten öyle bir durum olsa Şampiyonlar liginden gelen 8 takım açıkta kalıyor.Yani ha 1. olmuşsun ha 2. fark etmiyor sonuçta "Round of 32"ye katılabiliyorsun...

#468801 - Sat Nov 14 2009 20:13 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
shiroi_ch Offline
Üye

gruplarda 1. olmanın bir avantajı vardır diye düşünüyorum.

#468806 - Sun Nov 15 2009 11:05 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: shiroi_ch]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/format/index.html bu uefanın kendi sitesindeki formatın tamamı.İngilizce olarak verilmiş.Türkçeye çevirdiğimizde ben 1.likle ilgili hiçbir şey göremedim ama dediğin gibi 1.olmanın bir avantajı olmalı fakat görünene göre sadece takımın dünya sıralamandaki yerini değiştirecek

#468807 - Sun Nov 15 2009 12:55 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
shiroi_ch Offline
Üye

evet ben de irdelemiştim o yazıyı. grup 1.liği ile ilgili bir ayrıntı yok. olması lazım diyorum ama biraz kafa yordum hiç bir çıkış yolu bulamadım.

12 grup 1.
12 grup 2.
8 ŞL 3.

32 takımdan sıralamaya göre 16 tane seri başı belirlesen grup maçlarının ne önemi kalıyor.
12 grup 1.sinin yanına 4 tane en iyi 2.yi koyup 16 seribaşıyı öyle belirlesen yine biraz adaletsiz gibi.
dierk seri başı belirlemeden 32 takımı birbiri ile eşleştirmek bence en adaletsizi. grup maçlarında 1. olmanın hiç bir avantajı kalmıyor.
ŞL liginden sağlam takımlarda gelecek. aslında formata biraz aykırı gibi ama bence grup 1.leri ile 2.ler eşleşsin, ŞL'den gelen 8 takım kendi arasında eşleşsin. sonraki turdan itibaren kalan 16 takım birbiriyle eşleşsin. evet bence en adaletlisi böyle. uefa'ya yazalım bunu :P smile

#468890 - Fri Nov 20 2009 01:57 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: shiroi_ch]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
bence renkdas 12 1. ile sampiyonlar liginden gelecek en iyi puana sahip 4 takimi seribasi... digerlerini de 2. torba gibi yapabilirler... hem 1. lere haksizlik olmaz...

your nightmare is back again

#469061 - Tue Nov 24 2009 17:05 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: al_bundy]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bu akşam 21:45te Barcelona-Inter
Evet zafere doğru son iki maç bu grup çok karışık her an ne olur bilinmez hatta şunu dahi söyleyebilirim İtalyadaki maç gibi olursa uefa avrupa lgine inter veyahut barcelona dahi düşebilir..

TAKIMLAR O G B M A Y P
1 İnter 4 1 3 0 5 4 6
2 Rubin 4 1 2 1 4 5 5
3 Barcelona 4 1 2 1 3 2 5
4 Dynamo K. 4 1 1 2 6 7 4

Barca bu maçı kaybeder rubin de dinamoyu yenerse barça kupaya veda edecek.Fakat sadece sıkıntı bu da değil İbra ve Messi sakatlar oynamaları kritik.Yaya Toure ve Abidal domuz gribi ..her iki takımda kazanmak için büyük çaba gösterecekler.Zorlu ve zevkli bir maç olacak ..((gerçekten bu gruptaki sonuçları çok merak ediyorum))...

#469062 - Tue Nov 24 2009 17:11 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bu zorlu yolculuk da barca yalnız değil Liverpool da aynı durumda

Şampiyonlar Liginde bu akşam kader sınavına çıkacak devlerden biri de Liverpool. İngiliz temsilcisi, deplasmanda karşılaşacağı Macar ekibi Debreceni yenemediği takdirde, grupların bitimine 1 maç kala elenecek. Liverpool bunun dışında, grubun diğer mücadelesinde Fiorentina, Lyonu yendiği an, kendi alacağı sonuç ne olursa olsun yine Şampiyonlar Ligine veda edecek.

DİĞER MAÇLAR İSE ŞÖYLE::

RUBIN KAZAN DINAMO KIEV : SAAT 19.30 EURO FUTBOLDAN CANLI
ARSENAL STANDART LIEGE: SAAT 21.45 EURO FUTBOLDAN CANLI
FIORENTINA OLYMPIQUE LYON: SAAT 21.45 FUTBOL SMARTDAN CANLI
GLASGOW RANGERS STUTTGART: SAAT 21.45 SKY SPORTSTAN CANLI
UNIREA URZICENI SEVILLA SAAT 21.45 SKY CALCIODAN CANLI
AZ ALKMAAR OLYMPIAKOS: SAAT 21.45
DEBRECEN LIVERPOOL: SAAT 21.45 SKY CALCIO DEN CANLI

Kaynak:Sporx

#469064 - Tue Nov 24 2009 18:21 PM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bu Sky Calcio hangi platformda?

#469071 - Wed Nov 25 2009 11:23 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Scarface]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

....Barcelona resmen Inter'le dalga geçti....

#469072 - Wed Nov 25 2009 11:45 AM Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10 [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Şampiyonlar Liginde Bugünün Programı Şöyle::

A Grubu
21:45 Bordeaux -- Juventus
21:45 Bayern Münih -- Maccabi Haifa

B Grubu
19:30 CSKA Moskova -- Wolfsburg
21:45 Man. United -- Beşiktaş

C Grubu
21:45 AC Milan -- Marsilya
21:45 Real Madrid -- Zürih

D Grubu
21:45 Porto -- Chelsea
21:45 APOEL -- A. Madrid

Dünkü Sonuçlara Gelirsek:

E Grubu
Debreceni 0-1 Liverpool
Fiorentina 1-0 Lyon

F Grubu
Rubin Kazan 0-0 Dinamo Kiev
Barcelona 2-0 Inter Milan

G Grubu
Rangers 0-2 Stuttgart
U.Urziceni 1-0 Sevilla

H Grubu
Arsenal 2-0 Standart Liege
AZ Alkmaar 0-0 Olympiakos

Buu durumda::
((Liverpool Uefa Avrupa Liginde hadi bakalım ..
Interin Şampiyonlar liginde devam edebilmesi için Rubin'i yenmesi gerek yoksa Avrupa ligne düşmesi an meselesi))

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı