#471515 - Thu Feb 11 2010 04:22 AM
UAL 2. Tur 1. Maçı: Atletico Madrid - GALATASARAY
|
Üye

Yer: İzmir
|
UEFA AVRUPA LİGİ 2. TUR 1. MAÇI ATLETICO MADRID GALATASARAY Tarih: 18 Şubat 2010 Saat: 22:05 Stad: Vıcente Calderon
Tarafından düzenlendi -ahmett-1453 (Thu Feb 11 2010 04:24 AM)
|
|
|
|
#471586 - Fri Feb 12 2010 16:34 PM
Re: UAL 2. Tur 1. Maçı: Atletico Madrid - GALATASARAY
[Re: OnurKaya]
|
|
İŞİMİZ COK ZOR ORDA AMA ALLAH YARDIM EDER İNSALLH..
|
|
|
|
|
|
#471639 - Sun Feb 14 2010 04:30 AM
[Re: cesur_sado]
|
Üye

Yer: İzmir
|
mecburen franco
--------------------------------------FARNCO----------------------------------
SABRİ(UĞUR)----------NEİLL----------------SERVET------------------H.BALTA
---------BARIŞ(EMRE.ÇOLAK)-------------M.TOPAL------------ARDA TURAN-----
ELANO--------------------------KEİTA------------------------------------DOS SANTOS
Arda oynarsa sol veya sağ kanatta oynar ayrıca Emre Güngör varken Servet'i oynatmak çok riskli Elano'da orta alanda oynar yani şöyle olur.-----------Leo-------------- Sabri---Emre---Neill----Hakan ----------M.Topal------------- ------Barış-------Elano------- Arda--------Keita--------Caner
|
|
|
|
#471652 - Sun Feb 14 2010 18:09 PM
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#471654 - Sun Feb 14 2010 21:24 PM
|
Yeni üye
Yer: ankara
|
bence ortasahayı guclu tutmak gerekli cunku atletico madrid ne antalay nede kayseriye benzer cok saglam ayakları var bence bu maca 3-5-1-2 ile flan cıkmamz gerekiyor ortasaha bu mac icin forveten daha onemli ... leo ugur servet neill m.sarp ayhan mtopal elano caner arda keita bence bole bseyler olmalı ..
|
|
|
|
|
|
#471659 - Sun Feb 14 2010 22:52 PM
|
Yeni üye
Yer: ankara
|
atletico madridin son maclarını izle ,, ortasahayı ne kadar cabuk gectiklerini gorceksin ortasaha aykaları ilerden daha guclu .. bu yuzden ortasahada onları tutarsak ilerde hic bsey yapamıycaklarını tahmn edebelirsin ..
|
|
|
|
|
|
#471685 - Mon Feb 15 2010 13:59 PM
[Re: shiroi_ch]
|
|
Maçımız daha gıcık bir saate alınamazmıydı???
|
|
|
|
|
|
#471698 - Tue Feb 16 2010 00:49 AM
[Re: redlion80]
|
Yeni üye
Yer: istanbul/Türkiye
|
maçı netten nasıl izleyebiliriz ? lütfen yardımcı olurmusunuz ...
|
|
|
|
#471700 - Tue Feb 16 2010 11:23 AM
[Re: Junior]
|
|
içimde garip bi his var aynı benfica maçı gibi
|
|
|
|
|
|
#471720 - Tue Feb 16 2010 22:26 PM
[Re: AseKaN]
|
|
-----------leo------- -neill-emre-servet-hakan- ---m.topal-ayhan-- arda---elano---caner ----keita---
11i olablr dye dusunyrm
|
|
|
|
|
|
#471721 - Wed Feb 17 2010 09:07 AM
[Re: eray543]
|
Yer: Los Angeles
|
|
|
|
|
|
|
#471728 - Wed Feb 17 2010 17:33 PM
[Re: tunafishgs]
|
Yeni üye
Yer: Hollanda
|
|
|
|
|
|
|
#471729 - Wed Feb 17 2010 18:07 PM
|
Üye

Yer: BURSA
|
Kartalspor 2 - Galatasaray 7
Galatasaray, A2 Ligi Marmara Grubu’nun 24. haftasında Kartalspor’la karşılaştı. Kartal Bulvar Stadı’nda oynanan karşılaşmadan takımımız 7-2 galip ayrıldı.
İlk yarısı 3-2 Galatasaray’ın üstünlüğü tamamlanan karşılaşmada takımımızın golleri 7, 10, 65, 89 ve 90. dakikalarda Cem Sultan, 43. dakikada Çetin Güngör ve 70. dakikada Anıl Dilaver’den geldi.
Galatasaray Eray İşcan, Çetin Güngör (Barış Gök), Berk Neziroğulları, Cemre Baloğlu, Sinan Osmanoğlu, Ahmet Kesim, Caner Öztel (Anıl Dilaver), Cumhur Yılmaztürk, Cem Sultan, Mertan Caner Öztürk (Uğur Ayhan), Yusuf Onur Arıkan
Galatasaray A2 Takımı, bu galibiyetin ardından 46 puanla Marmara Grubu’nda liderliğe yükseldi. Galatasaray’ın oynanan 20 maç sonunda 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyeti bulunuyor. Takımımız bu maçlarda rakip filelere 45 gol atarken, kendi ağlarında ise 14 gol gördü. Galatasaray’ı 45 puanlı Beşiktaş takip ediyor.
Galatasaray ile Kartalspor arasında oynanan karşılaşmanın tamamı bu gece 00.30’da GS TV’den ekranlara gelecek.
bu santraforsuzlukta cem sultan hiç yoktan ytedek olarak alınmalıydı avrupa olmadı ancak TSL de mutlaka cem sultan veya anıl dilavere şans verilmeli
|
|
|
|
|
|
#471733 - Wed Feb 17 2010 18:47 PM
[Re: ONUR1905]
|
Yeni üye
Yer: Hollanda
|
.............................................leo.................................................. neil....................emre..............................servet....................hakan .........................m.topal............................m.sarp......................... arda....................................elano.........................................caner ..........................................keita................................................. bu kadro bencede en iyisi
|
|
|
|
|
|
#471734 - Wed Feb 17 2010 21:11 PM
[Re: ultrAslan_1991]
|
UltrAslan
Yeni üye
Yer: istanbul
|
İşimiz neden zorki Atletico Madrid taraftarları tura inanmıyor adamlar kendi defans oyuncularıyla dalga geçiyorlar siz Galatasaray'a güvenmiyorsunuz. doğru a. madrid fanclublerinde forumlarında okudum... burda 3 fark atamazsak orda turu unutun diyenler var... Ali samiyende tam kadro çıkacagımızı biliolar fark yemekten korkuyorlar.... tek avuntuları iyiki baros oynamıyor diye belirtmişler... ee bunlarda avrupada halen önde gelen klüplerden biri oldugumuzu gösteriyor  ama belirtmeliyimki orda işimiz zor..galibiyet beklemıyorum....çok eksiğimiz var..tek farklı yenilgiyle burda turu geceriz
Tarafından düzenlendi westsilwer (Wed Feb 17 2010 21:12 PM)
|
|
|
|
|
|
#471748 - Thu Feb 18 2010 20:28 PM
[Re: brkisilak]
|
|
|
|
|
|
|
|
#471749 - Thu Feb 18 2010 20:52 PM
[Re: king_lion]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
http://english.cctv.com/live/CCTV linki bu isteyenler Tvde açlıyorsa oradan da izleyebilirler tam emin olmamakla birlikte burada göstereceğini biliyorum. Link mozilla da açılmayabilir ınternet explorer kullanıcıları kolaylıkla açabilirler. Bunda açılmazsa ilerleyen zamanlarda elime başka link geçerse paylaşmaya çalışırım.. Kanal yayınlamazsa şimdiden affola 
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#471751 - Thu Feb 18 2010 22:38 PM
[Re: caliskankevser]
|
|
adamin topu vurabilecegi tek nokta uzak kose orayi bile kapatamiyo kovaFranco yani ne patatesmissin be arkadas
|
|
|
|
|
|
#471767 - Fri Feb 19 2010 00:22 AM
|
|
maç öncesi hiç umudum yoktu ama maçı seyrederken gördük ki biz gerçekten kötü oynuyoruz Kewel veya Baros olsaydı en azından diyoruz ama bence rakip de bizden beter beceriksiz di o yüzden şanslıyız bence. İki pası ard arda yapamadık oyundan hiç zevk almadım hatta bizim maçımız olmasa bir futbol sever olarak bile seyretmeye deymeyecek bi maçtı esasında. Ama artık bunlar ASY de eleyebiliriz diye düşünüyorum, ileri ki turlarada hasretle Kewel, Baros ve eski Kaita'nın (gol atmasına rağmen genelde çok etkisizi bence) geri gelmesini bekliyoruz birde tabi hiç aklıma gelmezdi Sabri'nin yokluğunu hissedeceğim gel artık Sabri ya hiç bişey yapmasa hırsı vardı bindirmeler yapıyordu sağdan ortalar falan açıyodu arasıra uzaktan şut çekip gol bile atıyordu özledim valla seni yaw.
|
|
|
|
|
|
#471769 - Fri Feb 19 2010 00:27 AM
[Re: king_lion]
|
Yeni üye
Yer: Mardin
|
maç öncesi hiç umudum yoktu ama maçı seyrederken gördük ki biz gerçekten kötü oynuyoruz Kewel veya Baros olsaydı en azından diyoruz ama bence rakip de bizden beter beceriksiz di o yüzden şanslıyız bence. İki pası ard arda yapamadık oyundan hiç zevk almadım hatta bizim maçımız olmasa bir futbol sever olarak bile seyretmeye deymeyecek bi maçtı esasında. Ama artık bunlar ASY de eleyebiliriz diye düşünüyorum, ileri ki turlarada hasretle Kewel, Baros ve eski Kaita'nın (gol atmasına rağmen genelde çok etkisizi bence) geri gelmesini bekliyoruz birde tabi hiç aklıma gelmezdi Sabri'nin yokluğunu hissedeceğim gel artık Sabri ya hiç bişey yapmasa hırsı vardı bindirmeler yapıyordu sağdan ortalar falan açıyodu arasıra uzaktan şut çekip gol bile atıyordu özledim valla seni yaw. aynen renkdaş. her rakip pozisyonda gözümü kapatmak istemiyorum. birde Caner çok kötü oynadı veya çok hata yaptığı maçın kaderini değiştirdi. Ama Dos Santos'u kazanacam diye Caner'i harcaması çok yanlış oldu diye düşünüyorum.Umarım ben Dos santos konusunda yanılıyorumdur. KAleci için lütfen iyi falan demeyin Allah aşkına ne baraj kurdurabiliyor.Ne topu oyuna sokabiliyor ne topa çıkıyor. biri çık da al demezse geri pasları bile almaya gelmeyecek konumda. Rakip 19 yaşındaki adamı neler kurtarıyor.(sakatlanmazsa gol de zor gelir gibiydi.)biz bu francoya muhtacız. Yediği gol yenilirmi allah aşkına yapmayın.Üstüne gelmez ise top tutacağı yok. Yeri gelmişken kader anlarında hep Sarp var. her yerde aynen Arda gibi , ama meziyetleri sınırlı işte. Biraz yetenekli bir adam olsa son vuruşlarda, berbat oynadığımız maçta galibiyeti almak çok zor olmuyacaktı.
Tarafından düzenlendi rezber (Fri Feb 19 2010 00:34 AM)
|
|
|
|
|
|
#471771 - Fri Feb 19 2010 00:33 AM
[Re: brkisilak]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Antalya
|
Berbat bi futbol ama iyi sonuç.Ayrıca Leo iyi kurtarışlar yaptı demişsinizde iyi izleyin kurtardığı 6 topun 5 i üstüne geldi... tebrikler.ALKIŞLIYORUM... Çok saol senin o değerli alkışlarına ihtiyacım vardı zaten.Ne var dediğimde ? Aç bi daha pozisyonları gözünle bi bak top üstünemi gelmiş köşeyemi ? Ayrıca Leo kötü oynamış diye bi yazı varmı benim yazdığımda.Sadece üstüne geldi yazdım..
Tarafından düzenlendi Raist (Fri Feb 19 2010 00:34 AM)
|
|
|
|
#471778 - Fri Feb 19 2010 02:20 AM
[Re: GauchO]
|
S.Adebisi
Müdavim

|
Berbat bi futbol ama iyi sonuç.Ayrıca Leo iyi kurtarışlar yaptı demişsinizde iyi izleyin kurtardığı 6 topun 5 i üstüne geldi... bu kadar kötü düşünmeyin yaaa...gol yer kova dersiniz , kurtarır üstüne geldi dersiniz...nası yaranılacak size anlamıorum ki...kimse sölemes golü caner attırdı die...neysee...takımdaki gösle görülür sıkıntı orta sahamızın pres yapmaması...sadece alan kapatmaya çalışıorus..buna bi çözüm bulunması şart Yav orda kötü oynadımı yazıyo anlamıyorumki.Sadece toplar üstüne geldi dedim ne var bunda alla alla üstüne gelmedimi bakın görün ya..
|
|
|
|
#471782 - Fri Feb 19 2010 09:08 AM
[Re: cimbomlu_taha]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
Santrforsuz Galatasaray için Atletico Madrid deplasmanı iyi başlamadı. Reyes'in golü, Simao'nun direkte patlayan topu, Franco'nun kurtarışlarıyla süren maçta Abdul Kader Keita'nın golüyle gelen beraberlik Cimbom'a büyük avantaj oldu Umutlar yüksek... Ama beklenti çok da fazla değil aslında. 'Bu nasıl olur ki?' diye soranlara hemen açıklayalım. Bir takım Avrupa uğruna nefis kadro kurup (teoride) sonra sakatlar, eksikler, milli takımlar derken takımın ideal kadrosu bir arada oynama şansını neredeyse hiç bulamazsa (pratikte) ve sezonun en önemli maçına da forvetsiz çıkmak zorunda kalırsa geriye temenniler kalıyor asla azalmayan. Ama sahaya yansımanın nasıl olacağı da tahmin edilince beklenti yükselmiyor çok fazla. Öte yandan fena da başlamıyor Galatasaray. İleride Arda var takımın gollerini atmak niyetine. Elano-Caner-Keita onu besleyecek isimler. Rakip öyle çok ısrarlı gelmeyince Galatasaray'ın üzerine baskın taraf (nispeten) Galatasaray gözüküyor oyunda... 13 ve 14'te Arda'nın denemeleri var 19'luk kalecide kalan. Ama bu içten çabalara rağmen istenmeyen, 23'te Caner'in yaptığı manasız faul ve sonrasında gelen serbest vuruşun Reyes tarafından ağlara yollanmasıyla oluyor... Sonrasında hem Atletico'nun hem de Galatasaray'ın çabaları var. En netleri ev sahibi adına 44'te Simao'nun uzaktan vuruşu, direk izin vermiyor... Galatasaray adına da 46'da Servet'in Elano'dan gelen serbest vuruşu kafayla ağlara yollama çabası ama kaleci 'yok' diyor... Ha bir de yaptığı hatanın cezası olarak 33'te Caner alınıyor oyundan. Takımın klasik eksi 1'i Giovani giriyor. İkinci yarıda, tıpkı ilk yarıdaki gibi öyle alev alev bir tempo yok. Ama pozisyonlar var. 56'da bu yarıda bayağı hareketlenen Keita tek başına yokluyor kaleyi. 61'de 'Damat' Agüero 3 kişiyi çalımlayıp Franco'ya takılıyor. 67'de Simao'nun serbestine yine Franco 'yok' diyor. 75'te Keita'nın ortası Sarp'ın kafasıyla yakalanacak olan net pozisyon, savunmaya takılıyor. Hemen öncesinde 19'luk kalecinin sakatlanıp değiştirilmesinin etkisi var tabii. Ama 76'da sonunda Balta'nın ortası Keita'ya golü imzalatıyor. Kalan dakikalarda Frank Rijkaard değişikliklerle mesajı veriyor: 'Ben tamam!' Son dakikada yine de içten çabalar var. Ama skoru değiştirmiyor. Galatasaray deplasmandan istediğini (ya da en azından bir kısmını!) alarak dönüyor...
NASIL TUR ATLAR? 5 Şubat'ta Ali Sami Yen'de oynanacak rövanşta Galatasaray'a her türlü galibiyet ile golsüz beraberlik turu getirecek. Maç 1-1 biterse uzatmalara geçilecek. 2-2 ve daha gollü beraberliklerle her türlü galibiyeti Atletico Madrid'i üçüncü tura taşıyacak. Üçüncü turdaki rakip Everton-Sporting Lizbon eşleşmesinden (İlk maç İngiltere'de 2-1) gelecek.
|
|
|
|
#471783 - Fri Feb 19 2010 09:17 AM
[Re: AslAnibal]
|
Müdavim

|
Ya arkadaşlar takımı yerden yere vurmanın anlamı yok.... Bizim eziklerin dahi hocası demiş ki maçtan sonra: 2 hedefimiz vardı. Biri gol atmak diğeri ise yenilmemek... Sonuçta hedeflerimizden birine ulaşmış bulunuyoruz. yani adamlar 2-1 mağlubiyete bile göbek atıyorlar... Hatta Ercan Saatçi denen (neyse işte o) diyor ki: "Dün gördük ki Fenerbahçe Avrupa'da oynamayı seviyor ve o arenaya çok yakışıyor. Sonuç mağlubiyet olsa da, 2-1 Fenerbahçe için gayet avantajlı bir skor. Kadıköy'ün Lille'e şok geçirteceğine eminim."...  Allah aşkına şu aptal inancın azıcığı da bizde olsa ne var Allah aşkına ya....
|
|
|
|
#471784 - Fri Feb 19 2010 09:22 AM
|
Müdavim

|
SABAH GAZETESİNE KINAMA Sabah Gazetesi bugünkü internet sitesinde güya Atletico Madrid-Galatasaray maçının fotoğraflarını yayınlamış. Toplam 14 fotoğrafın bulunduğu galeride Galatasaray'ın gol fotoğrafı bulunmazken, Atletico'nun attığı golle alakalı 3 tane fotoğraf var. Üstelik fotogalerisinin sondan bir önceki fotoğrafında futbolcularımız soyunları bükük şekilde orta sahaya bakarken görülüyor.... Şiddet, esef ve lanetle kınıyorum... işte o iğrenç ve maksatlı fotogaleri: http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/spor/atletico_madrid__galatasaray
|
|
|
|
#471785 - Fri Feb 19 2010 09:25 AM
|
Müdavim

|
Atletico Madrid bu cezayı hak etmedi! Galatasaray'ın deplasmanda Atletico Madrid'le 1-1 berabere kalması İspanyol basınında Madrid ekibinin şanssızlığı olarak değerlendirildi. As gazetesi: 'Atletico işleri karıştırmaya devam ediyor' başlığıyla verdiği haberde Madrid temsilcisinin çok çalışmasına rağmen az verim aldığını yazdı. Marca: Agüero'nun üzgün bir fotoğrafının üzerinde 'Bu cezayı hak etmediler' başlığını atarken, gazetede "Atletico Madrid bu sezon en önemli maçlarından birine çıkarken, oynadığı futbolla aldığı sonuç hiç adil olmadı. De Gea'nın sakatlanmasıyla oyuna giren Asenjo, bu fırsatı değerlendiremedi. Şimdi onları Türk cehennemi bekliyor" yorumlarına yer verildi. http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/02/19/atletico_madrid_bu_cezayi_hak_etmedi
|
|
|
|
#471786 - Fri Feb 19 2010 10:02 AM
|
|
Oncelikle merhaba,
yillardir forumu takip etmeme ragmen ilk kez bir mesaj yazma ihtiyaci hissettim. Leo icin toplar ustune geldi diyenler var katiliyorum ama atladiklari bir nokta var. Ben 10 yil boyunca kalecilik yaptim ve kalecilikle en onemli unsur herzaman ayakta kalabilmektir, Leo bunu cok cok iyi yapiyor gosterissiz ama cok etkili kurtarislari var. Topun uzerine gelmesinin baslica sebebi acilari cok guzel kapatmasindan kaynaklaniyor. Vurulubilecek cok fazla bolge birakmiyor dikkatli izlemenizi oneririm. Bir diger konu da kimse elanodan bahsetmemis, bence cok iyi bir mac oynadi ilk geldiginde yaninda adam gectiginde yere dusen elano gitmis yerine savasci mucadeleci bambaska elano gelmisti. Reyesi resmen saha icinde dovdu yildirdi bir de ara toplarina hareketlenecek kewel veya baros olsa persormansi bir kat daha artacaktir.
|
|
|
|
|
|
#471792 - Fri Feb 19 2010 13:28 PM
[Re: GüLsah]
|
|
ne yazıkki dün sahanın en iyisi kuşkusuz LUCAS NEİL kimse bana leonun çok iyi oldugunu söylemesin.gol yediğimiz pozisyona bakın birde kurulan baraja bakın 2 kişi dikmiş oraya ama ikisi arasında 1 metre mesafe var.kurtardıgı pozisyonlarda maç içinde olabilecek bir kalecinin kurtarması gereken pozisyonlar dün ekstra birşey yapmadı sadece görevini yaptı diyebiliriz ama yediğimiz golde yine hatalı.burada canere suç bulmuyorum ben kişisel hatalar olur herkes yapar ama leonunki kişisel bir hata değil tamamen POZİSYON hatasıdır.maçtan kesinlikle bir zek alamadım attıgımız golde herkes havaya sıçrayıp bagırırken inanın herhangi bir reaksiyon gösteremedim.mustafa sarp ve mehmet topal kötü olunca malesef bu takım top oynayamıyor ve oynayamayacakta.seneye çözülmesi gereken en önemli mevkimiz forvet değil bence ön liberolar.fink veya ernst gibi futbolcular lazım bize.
|
|
|
|
|
|
#471799 - Fri Feb 19 2010 17:12 PM
[Re: Raist]
|
Üye
Yer: istanbul
|
Şimdi yazacaklarıma kimse alınmasın. Artık içimi dökmek istiyorum.
Dün akşam ispanyada bir türk tiyatrosu vardı. Adı galatasaray komedyasıydı. İlk yarı hayatım boyunca okadar maçını seyrettim ki, bu kadar rezil bir oyun oynadıklarını daha görmedim ben. İlk yarı bu komedyanın sırayla caner, keita, sarp ve servet. Francoyu söylemicem. Çünkü yediği golü, daha sonraki üç kritik kurtarışla kapattı.
Bir futbolcu nekadar yetenekli olursa olsun. O futbolcuda yetenek yanında zeka da olcak. Bu ikisi bir arada olmazsa, yetenek bir yana, bir halt etmezsin. İlk golde o canerin verdiği pası daha doğrusu hatalı pası hiç bir futbolcu yapmaz. Durduk yere bakmadan alakasız yere verilen bir pas ve akabinde yaptığı faulun dönüşü bir gol olarak döndü. Sarp a ne demeli, o güzelim pozisyonda yapılması gereken en zor hareketi yaptı ve gelen o güzelim ortaya alakasız bir kafa vurdu.
Servet, bence bu takımda bi daha dikiş tutmaz.çünkü dünkü yanlış hareketleri kafasınının galatasarayda olduğunu söylemiyor. Kendi kendine oynadı resmen ve defans biloğunu tehlikeye soktu sürekli.
Rakip takım korner kullanıyor, bizim ceza sahasındaki futbolcu sayısı kaleciyle 10 kişi. 1 Kişi allahtan ceza sahası na 3 metre kala dışarda. Yahu o top bizden dönse bile kime gidecek. Dün ilk kez hayatımda hiç sevmediğim ve de günahımı dahi vermeyeceğim erman Töroğlu bile çok doğru yorumlar yaptı. Eğer ilk yarı atletico bu rezil futbola adam gibi oynasaydı farktan öte bir sonuç doğardı. Şu anki sonuç maç öncesine kadar tahmin edemeyeceğim bir sonuçtu. İstanbul için güzel bir sonuç ama asla bu skora güvenmemekte lazım. Takımın bir an önce kendisini toparlaması lazım. Tabiki takımıma karşıda haksızlık yapmak istemem. Sonuçta inanılmaz eksikliklerimizde mevcut. ama hala avrupa maçlarında oynatamayacağımız bir golcüde yoksa, daha öncede söylemiştim. Jo yu getirenler yada getirme başarısını gösterenler izah edecektir.
|
|
|
|
#471800 - Fri Feb 19 2010 17:59 PM
[Re: MexmeT]
|
Üye

|
Oncelikle merhaba,
yillardir forumu takip etmeme ragmen ilk kez bir mesaj yazma ihtiyaci hissettim. Leo icin toplar ustune geldi diyenler var katiliyorum ama atladiklari bir nokta var. Ben 10 yil boyunca kalecilik yaptim ve kalecilikle en onemli unsur herzaman ayakta kalabilmektir, Leo bunu cok cok iyi yapiyor gosterissiz ama cok etkili kurtarislari var. Topun uzerine gelmesinin baslica sebebi acilari cok guzel kapatmasindan kaynaklaniyor. Vurulubilecek cok fazla bolge birakmiyor dikkatli izlemenizi oneririm. Bir diger konu da kimse elanodan bahsetmemis, bence cok iyi bir mac oynadi ilk geldiginde yaninda adam gectiginde yere dusen elano gitmis yerine savasci mucadeleci bambaska elano gelmisti. Reyesi resmen saha icinde dovdu yildirdi bir de ara toplarina hareketlenecek kewel veya baros olsa persormansi bir kat daha artacaktir. ben de kalecilik yapıyorum ve arkadaşa aynen katılıyorum ne yani üstüne gelirse kurtarmayacak mı?? ayrıca iki frikik kurtardı ve agüeronun poziyonlarnda açıyı çok iyi kapattı
|
|
|
|
#471803 - Fri Feb 19 2010 20:06 PM
[Re: aLiNnAs_1905]
|
|
Ustune gelen toplari da cikaramiyacaksa zaten cayda cira oynasin...Kesinlikle 6 topun 5'i ustune geldi bitanesi de ustunden gecip gol oldu hemde topun gecebilecegi tek bi nokta varken..Yani herkes basaramaz bunu.Arkadaslar bu kaleciyle fazla uzaga gidemeyiz derim ben ama saniyorum bu yil icin yapicak pek bisey yok. Dileyelim en azindan biraz form tutar cunku Madridi elersek Everton maclarinin (ki cikarlarsa) cok daha kolay olacagini dusunuyorum insallah kazaya ugramayiz.Galatasarayin yapisi ve vizyonu her zaman Avrupadir ve orasi olmalidir. Saygilar Alen
|
|
|
|
|
|
#471806 - Fri Feb 19 2010 21:44 PM
[Re: AllenF57]
|
|
galatasaray iyi oynamıyor renkdaşlar.kendimizi kandırmayalım.dünyanın her yerinde futbol denen oyunun kalitesi bellidir.ortasahada presi görünce ya ileriye şişirdik yada top kaybı yaptık.iyi takım kaliteli takım böyle olmaz.geçen sene nasıl pas yapıyorduk.takım bu sene ileriye gideceğine geriye gitti futbol olarak.skor 1-1 olsada oynanan oyun çok kötü.ispanyada galatasarayı izleyen bir futbolseverin zihninde olumsuz bir imaj oldu bu.oysa geçen sene çok iyi bir futbol keyfi yaşatmıştı takım taraflı tarafsız herkese.
|
|
|
|
|
|
#471821 - Sat Feb 20 2010 08:46 AM
[Re: Seradonin]
|
Üye

Yer: ADANA
|
Deplasmanda berabere kalıyoruz, yine takım size yaranamıyor. Rakibimiz Barcelona'yı yenip geldi bunu unutmayın. Taktik açıdan harikaydık. Bazı zamanlar futbol kalitesinden çok tabela önemlidir. Kendi sahamızda oynayıp yeneriz. aynen renkdas... benim anlamadigim bise de antalya macindan sonra forumun %80 ni fitbol onemli degil onemli olan skor diyordu... atletico macindan sonra da forumun bu sefer %80 i skor onemli degil onemli olan oynanan futbol diyor... bence artik taraftar olarak takimi, teknik direktoru, veya yonetimi elestirmeden once ne istedigimizi anlamamiz lazim... maci izleyemedim ama skor onemli... cok guzel bi avantaj... eger hamburg macindaki gibi aptalca hatalar yapmazsak bence turu geceriz...
|
|
|
|
|
|
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli),
13
Guests and
26
Spiders online. |
|