#471254 - Thu Feb 04 2010 10:21 AM
Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar)
[Re: AslAnibal]
|
Yeni üye

Yer: DK
|
haftanın lideri belirliyor renkdaş.. tamam da nerede belirliyor? Topicte mi yoksa özelden mi mesaj atarak? Topicte ise hangi topicte.... ayrıca neye göre belirliyor? maçın sonucunun tahminin zorluğuna göre mi yoksa kolaylığına göre mi, yoksa ne o ne bu kafasına göre mi.... siz benden daha tecrübelisiniz bu konuda ilk kez haftanın lideri oldum o da sağolsun renktaşlar kıyak geçmişler galiba herkes aynı puandayken bize vermişler bonus maçı belirlemeyi... acemiyim yani... Renkdas tahmin yazdigin topicte yaziyorsun .. tahmin yaptiktan sonra, en son bonus maci su su mac olsun yaziyorsun  ..
Tarafından düzenlendi E05 (Thu Feb 04 2010 10:22 AM)
|
|
|
|
#471260 - Thu Feb 04 2010 13:38 PM
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Antalya
|
tamam da nerede belirliyor? Topicte mi yoksa özelden mi mesaj atarak? Topicte ise hangi topicte.... ayrıca neye göre belirliyor? maçın sonucunun tahminin zorluğuna göre mi yoksa kolaylığına göre mi, yoksa ne o ne bu kafasına göre mi.... siz benden daha tecrübelisiniz bu konuda ilk kez haftanın lideri oldum o da sağolsun renktaşlar kıyak geçmişler galiba herkes aynı puandayken bize vermişler bonus maçı belirlemeyi... acemiyim yani... Hacı istiosan buraya istosan tahmin yaptığın yerde, kafana göre hangi maçı istosan onu söle onu ayarlayalım.Bide puanlar eşit olduğu halde sen daha önce tahmin yaptığın için sen 1.oldun o yüzden sen belirliyosun bonus maçı...
|
|
|
|
#471264 - Thu Feb 04 2010 14:35 PM
[Re: Raist]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
tamam da nerede belirliyor? Topicte mi yoksa özelden mi mesaj atarak? Topicte ise hangi topicte.... ayrıca neye göre belirliyor? maçın sonucunun tahminin zorluğuna göre mi yoksa kolaylığına göre mi, yoksa ne o ne bu kafasına göre mi.... siz benden daha tecrübelisiniz bu konuda ilk kez haftanın lideri oldum o da sağolsun renktaşlar kıyak geçmişler galiba herkes aynı puandayken bize vermişler bonus maçı belirlemeyi... acemiyim yani... Hacı istiosan buraya istosan tahmin yaptığın yerde, kafana göre hangi maçı istosan onu söle onu ayarlayalım.Bide puanlar eşit olduğu halde sen daha önce tahmin yaptığın için sen 1.oldun o yüzden sen belirliyosun bonus maçı... tamam kardeş teşekkür ettim....... Galatasaray maçı bonus olsun o zaman........
|
|
|
|
#471436 - Tue Feb 09 2010 11:42 AM
[Re: ONUR1905]
|
|
Yeni üyeyim ondan dolayı tahminlerimi gelecek sezondan itibaren yapacağım çünkü bu sezon kümede kalma ihtimalim az 
|
|
|
|
|
|
#471439 - Tue Feb 09 2010 12:56 PM
[Re: sandman]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
çok istikrarlı (!) gidiyorum... geçen hafta da haftanın birincisiydim bu hafta da.. yalnız küçük bir farkla: bu hafta sondan birinciyim...  olsun önümüzdeki maçlara bakacağız artık...
|
|
|
|
#471673 - Mon Feb 15 2010 09:45 AM
|
|
Manisa maçını da bilecektim ki 7 dakka maç uzatılır mı ya Allah aşkına... ne olmuş da 7 dakka maç uzatılıyor.
Renktaş kusura bakma ama sadece İlker'in sakatlanıp çıkması 5 dakika aldı onun için doğal karşılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
3 kayıtlı (dummydam, Raist, 1 gizli),
14
Guests and
7