#472286 - Mon Mar 08 2010 22:32 PM
Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar)
[Re: AslAnibal]
|
Üye

Yer: DK
|
...sonra durdu kiz bana bir sey söylediyseniz duymadim dedi. mp3 dinliyormus..basim cok agriyordu sallamadim...dalga gectim yürüdüm yoluma... renktaş tam bu noktada hayır bişey söylemedim deyip işine baksaydın belki de bunlar başına gelmeyecekti....  aramızdaki hanımlardan özür dileyerek söylemek istiyorum ki kadının en büyük silahı maalesef budur.. atar bir çamur yapışır üzerine ondan sonra sittin sene çıkaramazsın....  bizim işimiz gelenin gidenin sorununu dinlemek... geçen bir arkadaşın yanına gelmiş bir kız başlamış ağlamaya ... sadece ağlasa sorun yok da kalkmış arkadaşın boynuna sarılıp ağlamış... arkadaş itelemiş falan çıkarmış dışarı artık... beni aradı.. ya arkadaş ödüm koptu dedi... böylelerine bişey yapmazsın çıkar yaptı der iftira atar ondan sonra al başına belayı... odanın kapısını açık bıraksan olmuyor... kapatsan korkuyorsun.. odaya kamera koysan, özel hayatı ihlale girer... tam risk yani...  neyse seni bilenler biliyordur. yapmadım diyorsan inanmaları lazım... ailenin ve seni tanıyanların yani... geçmiş olsun... Renkdas boyle kadinin silahi felan demisinde, ama alakasi yok, bu birazda kisiye bagli birsey .. ama dogru boyle kizlar var, ama boyle kizlar oldugu gibi erkeklerde var.
|
|
|
|
#472307 - Tue Mar 09 2010 17:56 PM
[Re: Raist]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
24.Hafta Sonuçları ve 25.Hafta tahminlerini yazdım.Erteleme maçlarına isteyen tekrar tahmin yapsın isteyenlerin daha önce yaptığı tahminleri ayarlayayım.. Bu arada Raph hacı ne acayip bi olay o ya Gecen hafta aramizdaki puan farki 8di.bu hafta ben 2 puan fazla aldim ama puan farki 10 olmasi gerekirken 9.Galiba bir hata yapmissin... insanin basina ne gelecegi belli olmuyor ya... Renkdas sen baya bi kizmisin , ama haklisinda .. Ama takma , ailenden anlamis dogru olmadigini .. Ama kizda baya bi cesaret varmis, boyle iftira attigina gore, benden tavsiye bu kizi gordugun, zaman yollunu degistir  [/quote] Takmamaya calisiyorum da cok kizdim ya...Yukarida saydim özelliklerini sence böyle birnde böyle bir cesaret olmaz mi?o özellikleri kizginliktan saymadim hep öyle düsündüm hakkinda...yukarida unutmusum ama kizin birde dikkat cekmek istemek gibi bir özelligide var.Yolumu degistircem zaten...degistirme sansim olmadigi zamanda gözümü bandajla bagliycam.baska cagrem yok.
|
|
|
|
#472326 - Wed Mar 10 2010 14:56 PM
[Re: Raph]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Antalya
|
24.Hafta Sonuçları ve 25.Hafta tahminlerini yazdım.Erteleme maçlarına isteyen tekrar tahmin yapsın isteyenlerin daha önce yaptığı tahminleri ayarlayayım.. Bu arada Raph hacı ne acayip bi olay o ya Gecen hafta aramizdaki puan farki 8di.bu hafta ben 2 puan fazla aldim ama puan farki 10 olmasi gerekirken 9.Galiba bir hata yapmissin... Evet haklısın Raph.Kendime 1 puan fazla vermişim.Şu anda düzenleme seçeneği yok haftaya düzeltirim ben onu..
|
|
|
|
#472382 - Sun Mar 14 2010 13:21 PM
[Re: Raist]
|
Müdavim

|
|
|