Webaslan Forum
Page 9 of 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#471909 - Wed Feb 24 2010 13:10 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: ONUR1905]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
sıfır çekmişim smile yahu hiçbiri tutmaz mı be..

#471912 - Wed Feb 24 2010 14:55 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: aLiNnAs_1905]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
En sonunda yerlestim 3. siraya smile

#471919 - Wed Feb 24 2010 20:34 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: aLiNnAs_1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
sıfır çekmişim smile yahu hiçbiri tutmaz mı be..

alışırsın rentaşşş

#472142 - Mon Mar 01 2010 12:10 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: ONUR1905]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

24.Haftanın tahminlerini yapmak isteyen yapabilir.23.Haftanın sonuçlarını akşam yazıcam.

#472170 - Tue Mar 02 2010 12:46 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raist]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

@Raist,Gencler-Ankaragücünden 0 puan almam gerekirken,2 puan fazla vermissin yanlislikla,normal puanimin 14 olmasi gerekiyordu...

Tarafından düzenlendi Raph (Tue Mar 02 2010 12:46 PM)

#472174 - Tue Mar 02 2010 14:53 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raph]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: Raph
@Raist,Gencler-Ankaragücünden 0 puan almam gerekirken,2 puan fazla vermissin yanlislikla,normal puanimin 14 olmasi gerekiyordu...

Haklısın Raph.Eyvallah saolasın bi yanlışlık olmuş onu düzeltirim bi ara..

#472175 - Tue Mar 02 2010 15:01 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raist]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Bu arada sitede bi problemmi var ya.? Mesajı düzenledikten sonra sapıttı biraz.Ne yaptıysam olmuyo saçma sapan bi biçimde yazıyo..

Tarafından düzenlendi Raist (Tue Mar 02 2010 15:11 PM)

#472225 - Thu Mar 04 2010 20:37 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raist]
9#Elano Moderatör Offline
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Valla bende öyle bir durum yok...

#472259 - Sun Mar 07 2010 21:16 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: 9#Elano]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Galatasarayim 4 gol atip yimezzse en sonunda lider olucam epey zaman sonra

#472260 - Mon Mar 08 2010 10:23 AM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Shahin Sharifov]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Sadece İBB maçını bildim bu hafta... 2 puan oradan

bu akşam Galatasarayımız yenerse 2 puan da oradan

eder 4 puan...

Tatil edilen maçı da Bursa alırsa (ki büyük ihtimalle öyle olacak hükmen) 2 puan da oradan gelir... eder 6 puan...

Bu hafta işler iyi gitmedi maalesef...

Yalnız Fener Antalya maçının iddaadaki oranlarına baktım antalyaya 7 vermişler... ulan dedim bu salaklar ne yapıyorlar hemen gideyim antalyayaya basayım dedim ama gidemedim...

neticede antalyaspor daha önce yediği golün hemen hemen aynısını yiyerek (ortasahada kaptırılan bir top ve 35-40 metre sürülen bir topla yenilen gol...)
yenildi... iyiki de oynamamışım... ama bu maçı 100 kere oynasalar 60'ını antalyaspor kazanırdı bu şartlar altında... neyse biz işimize bakalım...

#472264 - Mon Mar 08 2010 14:05 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: AslAnibal]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Bu hafta tahminlere pek dikkat edemedim.salla pati bir seyler yapmaya calistim...
Mac falanda izleyecek durumum yoktu o kadar kizgindim ki...

Belki anlatirsam biraz rahatlarim...

Bir sevgilim var...biraz sinirli ama Allahi var böylelerini görünce degerini daha fazla anliyorum...Ayri sehirlerde yasiyoruz bu yüzden de pek görüsemiyorum iste...

Gecen gün benim hat yoktu...buralarda bir yer var...orada cekiyor...Sabah oraya gittim onunla konusmak icin...Bizim alt komsunun kizida okula gidiyormus...ayni yere gidiyoruz iste...benim gidecegim yer dahada ilerde...
Orda bakkal vardi...bir sey sorcaktim...sonra durdu kiz bana bir sey söylediyseniz duymadim dedi. mp3 dinliyormus..basim cok agriyordu sallamadim...dalga gectim yürüdüm yoluma...Sonra soldan gidiyordum...arkamdan geldi...benimle yürümeye basladi...dibime girdi walla...aynen böyle oldu...sonra siz bizli konusurken kiz senli benli konusmaya basladi...bir sey sorcaktim dedim hevesli bir sekilde sor dedi...(sonra tersledim sormadim)sonra bilerek dalga geciyorum uzaklasmasi icin...
yok kiz yine dibime girmeye devam ediyor...kiza sen delisin dedim...(ben benimkine biraz sinirli diye deli diyordum mesala...o deliyse heralde bu kiz ne bilmek zor)yüzüme bakti seninde benden bir farkin yok dedi...didise didise
gidiyordu...sonra bana ya rezil oluyorum dedi...bende dedim senin ne oldugun yüzündeki 1 kilo alliktan boyadan belli dedim bu kadar.(yasi 18 olunca birde Lise Sona gidince boya elbette sorun olur)...onunla rezil olmuyorsunda biraz dalgadan mi oluyorsun dedim...bir kacta kötü sey agzimdan kacti ne yazikki...

Sonra anneme söylemis...tüm aileme söylemis desek daha dogru...ben arkadaslik teklif etmisim(ben cikma teklif ederim halbuki) o da beni terslemis
bende ona vurmusum(hayatimda hic bir kiz el kaldirmadim kaldirmamda o kadar kücülemem)kötü seyleride söylememis ilk basta sonra söylemis...Sonra ben onun abisiymisim onun o taraklarda bezi olmazmis...bu ne demekmis...Falan falan iste...Neredeyse evden kovuluyordum ya...Kovuyorlardi
hala kendime gelemedim ya...aynen böyle oldu...Hic bu kadar öfke dolu ve sinirli olmamistim...

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Mar 08 2010 14:06 PM)

#472265 - Mon Mar 08 2010 14:20 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raph]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
...sonra durdu kiz bana bir sey söylediyseniz duymadim dedi. mp3 dinliyormus..basim cok agriyordu sallamadim...dalga gectim yürüdüm yoluma...

renktaş tam bu noktada hayır bişey söylemedim deyip işine baksaydın belki de bunlar başına gelmeyecekti.... smile

aramızdaki hanımlardan özür dileyerek söylemek istiyorum ki kadının en büyük silahı maalesef budur.. atar bir çamur yapışır üzerine ondan sonra sittin sene çıkaramazsın.... smile

bizim işimiz gelenin gidenin sorununu dinlemek... geçen bir arkadaşın yanına gelmiş bir kız başlamış ağlamaya ... sadece ağlasa sorun yok da kalkmış arkadaşın boynuna sarılıp ağlamış... arkadaş itelemiş falan çıkarmış dışarı artık... beni aradı.. ya arkadaş ödüm koptu dedi... böylelerine bişey yapmazsın çıkar yaptı der iftira atar ondan sonra al başına belayı... odanın kapısını açık bıraksan olmuyor... kapatsan korkuyorsun.. odaya kamera koysan, özel hayatı ihlale girer... tam risk yani... smile

neyse seni bilenler biliyordur. yapmadım diyorsan inanmaları lazım... ailenin ve seni tanıyanların yani... geçmiş olsun...

#472266 - Mon Mar 08 2010 15:46 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: AslAnibal]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Bir sey söylemedim dedim zaten de kiz öyle salakca konustu ki söylediklerinden bir sey anlamadim bile...

Daha sonra durumu analiz edince farkettim...Kiz cikma teklifi bekliyormus...Onun icin cabalamis...Bende böyle yapinca kiz soke oldu...ziril ziril aglamis zaten...
Kiz zaten cirkef...deli de zaten...Altindan kalmadi anlayacagin...

Zaten ailem falan daha sonra anladilar olayi...

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Mar 08 2010 15:48 PM)

#472286 - Mon Mar 08 2010 22:32 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: AslAnibal]
E05 Offline
Üye

İlk Gönderen: AslAnibal
...sonra durdu kiz bana bir sey söylediyseniz duymadim dedi. mp3 dinliyormus..basim cok agriyordu sallamadim...dalga gectim yürüdüm yoluma...

renktaş tam bu noktada hayır bişey söylemedim deyip işine baksaydın belki de bunlar başına gelmeyecekti.... smile

aramızdaki hanımlardan özür dileyerek söylemek istiyorum ki kadının en büyük silahı maalesef budur.. atar bir çamur yapışır üzerine ondan sonra sittin sene çıkaramazsın.... smile

bizim işimiz gelenin gidenin sorununu dinlemek... geçen bir arkadaşın yanına gelmiş bir kız başlamış ağlamaya ... sadece ağlasa sorun yok da kalkmış arkadaşın boynuna sarılıp ağlamış... arkadaş itelemiş falan çıkarmış dışarı artık... beni aradı.. ya arkadaş ödüm koptu dedi... böylelerine bişey yapmazsın çıkar yaptı der iftira atar ondan sonra al başına belayı... odanın kapısını açık bıraksan olmuyor... kapatsan korkuyorsun.. odaya kamera koysan, özel hayatı ihlale girer... tam risk yani... smile

neyse seni bilenler biliyordur. yapmadım diyorsan inanmaları lazım... ailenin ve seni tanıyanların yani... geçmiş olsun...

Renkdas boyle kadinin silahi felan demisinde, ama alakasi yok, bu birazda kisiye bagli birsey .. ama dogru boyle kizlar var, ama boyle kizlar oldugu gibi erkeklerde var.

#472294 - Tue Mar 09 2010 14:10 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: E05]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Bu konuda E05e katiliyorum...Böyle kizlar oldugu gibi erkeklerde var...ilk defa böyle biriyle karsilastimda ondan bu kadar cok sasirdim...Lise Sona gidiyor...Okula giderken dudaklar boyali...yüz fondoten alliktan gecilmiyor...
zaten ben beni begenen kendi halimle begensin deme cesaretini gösteremeyen , bu kisilik ve karakterden yoksun olan birine asla cikma falan etmem...arada sirada makjaj yapilabilir ama bu kiz makjajla yatip kalkiyor...
saclar boyali...her gün baska bir renk...icindeki kötülük disina yansimis sanki
güzel degil...akilli degil...karakter ve kisilik yok...deli...asagilik kompleksi var...
yalan var...Mahalle karisi gibi cene var...kaba...Kizla 3 kere konustum topu topu ama ne oldugunu hemen anladim...Böyle birine cikma teklif etmek...

ben 5 yasinda onun simdiki halinden daha uyaniktim...Ya daha önce ayni kizin gönlü vardi...1 sene falan oluyor...hic yüz vermedim...hatta bu kiz deli mi diye aileme söylemistim...zaten olay olduktan hemen sonra anneme söyledim ben...dalga gectim ve bir kötü kelime kullandim diye...Heralde bana arkadaslik teklif etti...tersledim...bana vurdu deyince...bir anlik insanlar
hucum ettiler walla...evden bile kovuluyordum...bir anlik hirsla düsünmeden. hareket edince insanlar hucum ediyorlar sucsuz da olsaniz...

#472296 - Tue Mar 09 2010 14:28 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raph]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

24.Hafta Sonuçları ve 25.Hafta tahminlerini yazdım.Erteleme maçlarına isteyen tekrar tahmin yapsın isteyenlerin daha önce yaptığı tahminleri ayarlayayım..
Bu arada Raph hacı ne acayip bi olay o ya laugh

#472306 - Tue Mar 09 2010 17:34 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raph]
E05 Offline
Üye

Bu konuda E05e katiliyorum...Böyle kizlar oldugu gibi erkeklerde var...ilk defa böyle biriyle karsilastimda ondan bu kadar cok sasirdim...Lise Sona gidiyor...Okula giderken dudaklar boyali...yüz fondoten alliktan gecilmiyor...
zaten ben beni begenen kendi halimle begensin deme cesaretini gösteremeyen , bu kisilik ve karakterden yoksun olan birine asla cikma falan etmem...arada sirada makjaj yapilabilir ama bu kiz makjajla yatip kalkiyor...
saclar boyali...her gün baska bir renk...icindeki kötülük disina yansimis sanki
güzel degil...akilli degil...karakter ve kisilik yok...deli...asagilik kompleksi var...
yalan var...Mahalle karisi gibi cene var...kaba...Kizla 3 kere konustum topu topu ama ne oldugunu hemen anladim...Böyle birine cikma teklif etmek...

ben 5 yasinda onun simdiki halinden daha uyaniktim...Ya daha önce ayni kizin gönlü vardi...1 sene falan oluyor...hic yüz vermedim...hatta bu kiz deli mi diye aileme söylemistim...zaten olay olduktan hemen sonra anneme söyledim ben...dalga gectim ve bir kötü kelime kullandim diye...Heralde bana arkadaslik teklif etti...tersledim...bana vurdu deyince...bir anlik insanlar
hucum ettiler walla...evden bile kovuluyordum...bir anlik hirsla düsünmeden. hareket edince insanlar hucum ediyorlar sucsuz da olsaniz...

Renkdas sen baya bi kizmisin , ama haklisinda .. Ama takma , ailenden anlamis dogru olmadigini .. Ama kizda baya bi cesaret varmis, boyle iftira attigina gore, benden tavsiye bu kizi gordugun, zaman yollunu degistir laugh

#472307 - Tue Mar 09 2010 17:56 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raist]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

İlk Gönderen: Raist
24.Hafta Sonuçları ve 25.Hafta tahminlerini yazdım.Erteleme maçlarına isteyen tekrar tahmin yapsın isteyenlerin daha önce yaptığı tahminleri ayarlayayım..

Gecen hafta aramizdaki puan farki 8di.bu hafta ben 2 puan fazla aldim ama puan farki 10 olmasi gerekirken 9.Galiba bir hata yapmissin...

insanin basina ne gelecegi belli olmuyor ya...

Renkdas sen baya bi kizmisin , ama haklisinda .. Ama takma , ailenden anlamis dogru olmadigini .. Ama kizda baya bi cesaret varmis, boyle iftira attigina gore, benden tavsiye bu kizi gordugun, zaman yollunu degistir laugh [/quote]

Takmamaya calisiyorum da cok kizdim ya...Yukarida saydim özelliklerini sence böyle birnde böyle bir cesaret olmaz mi?o özellikleri kizginliktan saymadim hep öyle düsündüm hakkinda...yukarida unutmusum ama kizin birde dikkat cekmek istemek gibi bir özelligide var.Yolumu degistircem zaten...degistirme sansim olmadigi zamanda gözümü bandajla bagliycam.baska cagrem yok.

#472326 - Wed Mar 10 2010 14:56 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raph]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: Raist

Gecen hafta aramizdaki puan farki 8di.bu hafta ben 2 puan fazla aldim ama puan farki 10 olmasi gerekirken 9.Galiba bir hata yapmissin...

Evet haklısın Raph.Kendime 1 puan fazla vermişim.Şu anda düzenleme seçeneği yok haftaya düzeltirim ben onu..

#472382 - Sun Mar 14 2010 13:21 PM Re: Tahmin Yarışması 09/10 (Yorumkar) [Re: Raist]
suskun Offline
Müdavim

bu arada bir kaç arkadaş ertelenen maçların tahminlerini maçlar oynandıktan sonra yapmış smile smile smile

Page 9 of 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >

Moderatör:  9#Elano, Ali_Cetiner, kacarow 
Kim Online
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli), 13 Guests and 26 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
Emirhan54, xxwildnessxx, tunahan, Theseus, rinaldi24
4672 kayıtlı kullanıcı