#392485 - Fri Jan 04 2008 15:17 PM
Re: Emre Güngör
[Re: caner3434]
|
Yeni üye

Yer: Bursa
|
Emre imzayı attı
Galatasaray'ın Ankaragücü'nden transfer ettiği Emre Güngör, sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Emre Güngör, kendisini 3,5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Emre'nin transferinin sarı-kırmızılı kulübe hayırlı olmasını dileyen Adnan Sezgin, ''Kulübümüze umarım uzun yıllar hizmet eder. Zaten hizmet edeceğine inandığımız için burada'' derken, Emre'ye karşılık Bouzid'in Ankaragücü'ne verildiği iddialarına da açıklık getirerek, ''Biz, Emre konusunda kulübüyle bir bedel karşılığı anlaşmaya vardık. Bunun başka bir şartı yok'' ifadesini kullandı.
Emre Güngör ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ''Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'ın hedefleri her zaman çok büyük. Ben buraya bunları gerçekleştirmek için geldim. İnşallah başarılı olur ve Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ederim'' diye konuştu. Emre, imza töreninin ardından, basın mensuplarına 2 numaralı Galatasaray formasıyla poz verdi.
Kaynak: AA Hadi hayirlisi
|
|
|
|
#399165 - Mon Apr 07 2008 20:34 PM
|
|
bozid yetersiz kalıo emre nekadar yeterli tartışılır ama ileriye yönelil olumlu bi adım oldu ben ce!!!!
|
|
|
|
|
|
#402373 - Wed May 14 2008 16:34 PM
|
|
bir insan eğer song yedek bırakıyorsa o kraldır başarılar emre
|
|
|
|
|
|
#402905 - Thu May 22 2008 11:56 AM
[Re: Hades]
|
|
|
|
|
|
|
|
#402919 - Thu May 22 2008 13:58 PM
[Re: kankırmızı]
|
Yeni üye
|
daha çok güvenim yok şahsen benim.. henüz öyle çok iyi bi forvetle boğuşmadı.. bi avrupa arenasında görmek lazım.. türkiye ligini hatasızca götürdü servetle..
|
|
|
|
|
|
#434820 - Mon Oct 06 2008 23:04 PM
[Re: chelik]
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
Artık dönse çok yerinde olacak. Ona çok ihtiyaç var. Meira ile formda ve güçlü bir Emra Güngör'ü düşünemiyorum. Mükemmel olacağına eminim. Çok şanssız bir oyuncu Emre sakatlıktan kurtulur kurtulmaz yine sakatlandı. İnşallah bir an önce iyileşirde defansımızdaki problemi giderir......
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|