bugün hakanın hakkıyla oynadığı iddaa edenler var, soruyorum bende bundesliga bizim ligimizden kaç gömlek üstün bir lig. bence en az 5. bundesliganın lig lideri şu an kim schalke. schalkenin forveti kim HALİL ALTINTOP
Öncelikle yeni bir tartışma konusu açmak değil amacım ama BUNDESLİGA öle 5 gömlek falan üstün değil bizim ligimizden hatta kötü kalitesiz futbol oynanıyor bundesliga da...bence tabi ki..avrupadan futbolda izlemediğim 2 ligden biri almanya ve fransa iğrenç futbol oynanıyor.
E tabi sektörel bazda 5 değil 10 gömlek üstün...o ayrı kastedilen oysa..
2.si...
alman lig lideri yanlış bilmiyorsam HERTHA BERLİN...HALİLİN DE kendi istatistiklerime bakıyorum 6 maçta 2 golü var..
YAZDIĞIMA GÖRE İLK HAFTA FRANFURTA ATMIŞ(1-1)
BİRDE WERDWE BREMENE ATMIŞ(2*-0)
Şimdi öncelikle HALİL ALTINTOPU ÇOK BEĞENDİĞİM İÇİN SAVAŞ CAN EVİMDEN VURDU BENİ...
geçen sene esas patlamasını yapan HALİL bu sene kuranyi ile birlikte çok iyi ikili oldular fakat o kadar kapalı defans futbol oynanıyorki almanyada nerdeyse posisyon bulamıyorlar...
Halilin neden ilk 11 başlamadığını bıraktım ben neden sonradan dahi oyuna dahil edilmediğini algılamaya çalışıyorum ben...
Ama burda bir şey var ersun yanalda oynatmıyordu...
fatih terimde oynatmıyor...
üstelik ersun yanal hakan şükürsüz oynuyordu..
onun hiç bahanse yok yani...
Hakanı keser mi HALİL milli takımdan keser tabi neden kesmesin aşırı yetenekli hızlı bir oyuncu biraz güçsüz ama ve pek pres sevmiyor arkası dönük oynamayı hiç sevmiyor diyebilirim...
bilemiyorum sistememi uymuyor nedir bende anlamış değilim HALİL ALTINTOP OLAYINI...
ÇİFT FORVET OYNAT YA EN KÖTÜ HALİL-HAKAN yan yana...