Webaslan Forum
Page 3 of 5 < 1 2 3 4 5 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#471046 - Fri Jan 29 2010 16:10 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS *** [Re: DESPO]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Dos Santos 4 aylık imzayı attı

Galatasaray'ın yeni transferi Giovani Dos Santos, 4 aylık imzayı attı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgar Vardar Basın Odası'nda yapılan ve yöneticilerden Murat Yalçındağ ile eski futbolculardan Reha Eken'in de katıldığı törende sözleşme gereği opsiyonun Galatasaray'da olduğu belirtildi.

30 numaralı formayı giyecek olan Dos Santos, yeni formasını Eken'in elinden aldı.

Murat Yalçındağ; "Sizleri bu aralar sıkça buraya davet ediyoruz. Bizler için tatlı bir yorgunluk oluyor. Umarım sizler için de öyledir. Bugünkü imza törenimizde Reha Eken ağabeyimiz aramızda. Reha abimiz, 12 yıl boyunca Galatasaray formasını terletmiş bir golcü ağabeyimizdir" derken; Reha Eken; "19 yaşında ilk kez gurur ve şerefle taşıdığım bu formayı, büyük bir sevinçle teslim ediyorum. Ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Dos Santos ise şöyle konuştu:

'Eğer Rijkaard isterse...'

"Barcelona'da iyi bir performansım vardı. Çünkü alt yapısından yetiştiğim için, ataptasyon sorunum yoktu. Sonra İngiltere'de forma giydim. Alışmam zor oldu. Ama neden oynayamadığımı teknik direktörlere de sormak lazım. Şimdi Galatasaray'dayım ve başarılı olmak istiyorum. Öncelikle Rijkaard babamla kornuştu. Sonra menajerimle konuşup kulüple kontak haline girdiler ve transferim oldu. Rijkaard'la çok iyi bir diyaloğumuz var. Onun benden ne istediğini biliyorum. O da beni iyi tanıyor. Ayrıca transferimde emeği geçen yöneticilerimize de teşekkür etmek istiyorum. Normalde kanatlarda oynamaya alışığım. Teknik direktörümüzün vereceği bir karardır. Eğer forvette oynamamı isterse orada da oynarım. Öncelikle Bolivya maçına değinmek istiyorum. Aynı tarihte UEFA maçı olduğu için Avrupa'da oynayan Meksikalı oyuncuların tümü milli takıma gitmeyecektir. Ben de gitmeyi düşünmüyorum. Atletico Madrid'in kaliteli bir takım olduğunu biliyorum ve tanıyorum. Çok zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Dün taraftarların beni karşılamaları çok şaşırttı. İnanılmaz güzel bir olaydı. Beni çok motive etti. Bir an önce oynamak ve arkadaşlarımla tanışmak istiyorum. Galatasaray'a birşeyler vermek istiyorum"

Bizde seni bi an önce sahada görmek istiyor Goivani

#471053 - Fri Jan 29 2010 16:53 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: redlion80]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
o deilde;

dos santos
kewell
baros
jo
keita
elano
neil
leo franco

8 yabancı hakkı ancak bu kadar verimli kullanılabilir smile

#471110 - Sun Jan 31 2010 14:40 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: westsilwer]
serdal35 Offline

dos santos a bende hoşgeldin diyorum çok yerinde bir transfer yayrarlı olvaktır tekrar eski parlak günlerine dönücektir bizdeki huzur ortamında takımada büyük katkı yapıcak kıskananlar var bu transferi onlara sadece tabata baroni mantıklarıyla fazla bi yere gidemicekler diyorum arayı açıcaz artık türkiyeden kopmaya başlarızz

#471149 - Mon Feb 01 2010 09:14 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: serdal35]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
iyi oldu........

#471463 - Wed Feb 10 2010 13:37 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: AslAnibal]
featih Offline
GaLaTaSaRay
Yeni üye
*

Yer: istanbul
umarım yanılırım ama cok gereksiz bir transfer adam resmen bitik bu yaşda bu isteksizlik yazık oluyo adama ama bence emre colak daha cok heycan verio bana ki..zaten öylede emrenin sonradan girdigi maçlarda saha sanki canlanıo yeniden...
ARDA TURAN------

#471487 - Wed Feb 10 2010 22:49 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: featih]
eray543 Offline

BU ADMDAN BİR DURUM OLMAZ RİJKARD TORPİLLİSİ HER MAÇ 11 DE YANLS TRASFER BEĞENMEDGMZ NONDAYI ARATIYO BİZE....

#471498 - Wed Feb 10 2010 23:01 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: eray543]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: eray543
BU ADMDAN BİR DURUM OLMAZ RİJKARD TORPİLLİSİ HER MAÇ 11 DE YANLS TRASFER BEĞENMEDGMZ NONDAYI ARATIYO BİZE....

bravo yaaa... 10 gunde dos santosu tanimissin hemen... zaten rijkaard mal adam yillardir tanidigi adami sen daha fazla tanimissin hemde 10 gunde... bence seni td yapalim takima yada haldun ustuneli yollayalim transferleri sen yap... hem bi oyuncuyu 1 yil falan izleyede gerek kalmaz... malum sen 10 gunde cozuyorsun isi...

your nightmare is back again

#471501 - Wed Feb 10 2010 23:12 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: al_bundy]
ultrAsigo Offline

Yer: Afyonkarahisar
ne zaman alışacak santos şişirdiniz de şişirdiniz ha tamam yetenekli oyuncu şüphesiz ama 6 ay içinde işimize yaramıyacaksa hiç kimse kusura bakmasın arkadaş okumaz ne farkı var emreden hatta kendi çocuğumuzun oyununu gördün hazır değilse oynamayacak oynarsa da böyle olur

#471502 - Wed Feb 10 2010 23:12 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: al_bundy]
eray543 Offline

İlk Gönderen: al_bundy

bravo yaaa... 10 gunde dos santosu tanimissin hemen... zaten rijkaard mal adam yillardir tanidigi adami sen daha fazla tanimissin hemde 10 gunde... bence seni td yapalim takima yada haldun ustuneli yollayalim transferleri sen yap... hem bi oyuncuyu 1 yil falan izleyede gerek kalmaz... malum sen 10 gunde cozuyorsun isi...

GÖRÜNEN KOY KLAVUZ İSTEMEZ..GELDĞİNDEN BERİ HER MAC EN AZ 30 DK OYNADI NE VAR OYNADIGI OYUNDA HCBSY..TAMAM GELIR GELMEZ YILDIZ OLSUN GOLLER ATSIN İSTEMIYRZ AMA AYAĞNA TOPU ALDIGI ZAMAN BU İŞ OLACAK DYE TARAFTARA HİSSETTRMELİ..SENCE BUGUN NAPTI SANTOS??? NEİLL DE YNI GELDİ AMA ADAMI İZLEDN BU AKSAM YA DA JO SAKATLANMADAN ÖNCE 2. MAÇIYDI..ADAM KENDNI GÖSTERYODU..SANTOSTA BUNLAR YOK.. İSTEK YOK...

#471507 - Thu Feb 11 2010 02:25 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: ultrAsigo]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: ultrAsigo
ne zaman alışacak santos şişirdiniz de şişirdiniz ha tamam yetenekli oyuncu şüphesiz ama 6 ay içinde işimize yaramıyacaksa hiç kimse kusura bakmasın arkadaş okumaz ne farkı var emreden hatta kendi çocuğumuzun oyununu gördün hazır değilse oynamayacak oynarsa da böyle olur

renkdas bugunki elanonun oynunu begendinmi??? eger cevabin evetse bu forumun %75 i elanonunda topculuguna laf atiyordu ilk geldiginde... ayrica dos santosa sadece 6 gozuyle bakma... bu adamda rijkaard isik gorurse sene sonunda adam alinacak... birde benim anlamadigim sey insan sehir degistirince 1 ayda kendine gelemiyor... adam yeni bi ulke yeni oyun sistemi... birazcik mantikli ve makul olmak lazim..

#471508 - Thu Feb 11 2010 02:26 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: eray543]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: al_bundy

GÖRÜNEN KOY KLAVUZ İSTEMEZ..GELDĞİNDEN BERİ HER MAC EN AZ 30 DK OYNADI NE VAR OYNADIGI OYUNDA HCBSY..TAMAM GELIR GELMEZ YILDIZ OLSUN GOLLER ATSIN İSTEMIYRZ AMA AYAĞNA TOPU ALDIGI ZAMAN BU İŞ OLACAK DYE TARAFTARA HİSSETTRMELİ..SENCE BUGUN NAPTI SANTOS??? NEİLL DE YNI GELDİ AMA ADAMI İZLEDN BU AKSAM YA DA JO SAKATLANMADAN ÖNCE 2. MAÇIYDI..ADAM KENDNI GÖSTERYODU..SANTOSTA BUNLAR YOK.. İSTEK YOK...

renkdas bugunki elanonun oynunu begendinmi??? eger cevabin evetse bu forumun %75 i elanonunda topculuguna laf atiyordu ilk geldiginde... ayrica dos santosa sadece 6 gozuyle bakma... bu adamda rijkaard isik gorurse sene sonunda adam alinacak... birde benim anlamadigim sey insan sehir degistirince 1 ayda kendine gelemiyor... adam yeni bi ulke yeni oyun sistemi... birazcik mantikli ve makul olmak lazim..

#471514 - Thu Feb 11 2010 04:09 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: redlion80]
BBB Offline
Üye
**

Sallamak bedava.

#471619 - Sat Feb 13 2010 16:06 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: BBB]
tunafishgs Offline
Yeni üye

Yer: Bursa/Türkiye
smile

Dos Santos a FOS diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Gülüyorum.

Revivo geldiğinde ilk maçında 3 gol atmıştı. Sonra ne oldu? Hem Türkiye yede alışıktı?

Saçma sapan konuşup hem kendinizi hem okuyanları sinir etmeyin. Sabredin.

#471625 - Sat Feb 13 2010 18:02 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: tunafishgs]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
dos santosa fos santos demelerinin sebebi bnce iyi oynamaması deil. takıma yeni gelmesine ve kısa süre kalacak olmasına rağmen sakatlanıp maçlardan uzak kalması. tabikiide yanlış bir kelime bu. hepimiz karşıyız bu saçma sapan eleştirelere. öyle değil mi?

#471630 - Sat Feb 13 2010 20:45 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: _ÖzLeM_]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: _ÖzLeM_
dos santosa fos santos demelerinin sebebi bnce iyi oynamaması deil. takıma yeni gelmesine ve kısa süre kalacak olmasına rağmen sakatlanıp maçlardan uzak kalması. tabikiide yanlış bir kelime bu. hepimiz karşıyız bu saçma sapan eleştirelere. öyle değil mi?

renkdas sakatlanan dos santos deil jo idi:))

#471637 - Sun Feb 14 2010 04:25 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: redlion80]
BBB Offline
Üye
**

#471641 - Sun Feb 14 2010 10:00 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: BBB]
sandman Offline

Aman allah korusun da Ronaldinho'ya benzemesin

#471644 - Sun Feb 14 2010 10:30 AM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: sandman]
al_bundy Offline
Müdavim

hem fos santos anadolu yakasinda kaldi:))

#471790 - Fri Feb 19 2010 12:46 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: al_bundy]
eray543 Offline

DOS SANTOSUN AKSAM Kİ PERFORMANSI HAKKINDA YORUMLARINIZ NELER ARKADSLAR ???

#471802 - Fri Feb 19 2010 19:16 PM Re: HOŞGELDİN DOS SANTOS [Re: eray543]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
vasat daha ne olsun

Page 3 of 5 < 1 2 3 4 5 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı