Açıkçası aynı görüşte değilim...Emre'nin kuvvetlenmesi lazım...ikili mücadelelerde okadar çelimsiz duruyor ki bu buram buram görünüyor...Dos Santos ile Emre'yi yan yana koyun Dos Santos daha kalın ve kemikli o yüzden Emre'nin 1 yıl beklemesi ve Vücut çalışması lazım...azcık bacaklarını güçlendirmesi ve kuvvetlenmesi lazım...Yetenek olarak Emre'nin Santos'tan aşağı kalır yanı yok ama Arda gibi olması için kuvvetlenmesi şart....Dahası Dos Santos 2 yıldır top oynamamış...adam geldi 10 hafta oldu performansı ortada....topa vurmayı unutmuş neredeyse....ilk geldiği günlerde koşamıyordu bile....Bence düşünülmeden alınmalı...Sezon başı hazırlık kampı geçirsin..Dünya Kupası tecrübesi yaşasın seneye çok çok daha iyi olacaktır...Kaldı ki bu taraftar 3 yıl Lincoln gibi bir herife taamül etti...dahası Dos Santos çok çok genç bir adam.....Bence kesinlikle alınmalı....Ne Emre ne de Arda Santos kadar hızlı....
Kaldı ki Hagi'de Barcelona'da oynadı iyi olsaydı Barcelona bırakmazdı ya da Popescu'da aynı şekilde...dimi iyi olsa Barcelona bırakmazdı....Ronaldinho da Milan'a ilk geldiğinde hatırlayın Santos'tan en farkı vardı...hem iyi olsa Barcelona bırakmazdı...ama bu yılki performansı ortada....Kıssadan hisseye diyeceğim şudur ki bir adamda ışık varsa onu parlatacak olan kendisidir;takımıdır teknik direktörüdür....Ben o ışığı Santos'ta fazlasıyla görüyorum...Hem Jo gibi bir tek haberini bile görmedim gazetede...Gece alemlerinde magazin basınında bir defa haberi çıkmadı...hem de yaşı genç olmasına rağmen...
aynen renkdas... alinmali ki son haftalarda oynadigi futbollada kendisinde isik oldugunu sonuna kadar gostermektedir..