#433116 - Mon Sep 22 2008 17:44 PM
Re: İtalya Ligi "Serie A"
[Re: Phoebus]
|
kükre aslanım
|
1-milan 2-roma 3-inter 4-juventus 5-fiorentina olur gibime geliyor,totti de 2 ay sonra dönerse belki roma açığı bile kapar
|
|
|
|
#433293 - Wed Sep 24 2008 18:39 PM
[Re: uk99]
|
kükre aslanım
|
ama tabii milan bu sonuçları almaya devam ederse ilk üçü zor görür,adamların gattuso gibi savaşçısı varken bu sıkıntıları yaşaması enteresan
|
|
|
|
#433375 - Thu Sep 25 2008 18:02 PM
[Re: Raist]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
ama tabii milan bu sonuçları almaya devam ederse ilk üçü zor görür,adamların gattuso gibi savaşçısı varken bu sıkıntıları yaşaması enteresan Gattuso'nun bileği kırık o yüzden oynamıo die biliom ben ya... Gattosu Lazio maçında wardı da son maçı bilmiorum,bileğinin kırıldığını da senden duydum,ne zaman olmuş renkdaş?
|
|
|
|
#433389 - Thu Sep 25 2008 19:58 PM
[Re: gambitxx]
|
kükre aslanım
|
eğer kırık gibi bir durum vaesa 2-3 ay uzak kalcak sahalardan demektir inşallah kısa sürede toparlar ama adamın yaşı da gelmeye başladı 31 yaşında yanılmıyorsam
|
|
|
|
#433394 - Thu Sep 25 2008 21:52 PM
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
ama tabii milan bu sonuçları almaya devam ederse ilk üçü zor görür,adamların gattuso gibi savaşçısı varken bu sıkıntıları yaşaması enteresan Gattuso'nun bileği kırık o yüzden oynamıo die biliom ben ya... Gattosu Lazio maçında wardı da son maçı bilmiorum,bileğinin kırıldığını da senden duydum,ne zaman olmuş renkdaş? Sol elinin üzerine düşen Milan'ın orta saha oyuncusu Gattuso'nun bilek kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Gorizia Hastanesi'nde ameliyata alınan Gattuso'nun ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı ise henüz netleşmedi... Düzelmiş olabilir ya 15 gün felan oluyo ben haberi okuyalı... 
Tarafından düzenlendi raist1905 (Thu Sep 25 2008 21:59 PM)
|
|
|
|
#433440 - Fri Sep 26 2008 04:37 AM
[Re: Raist]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
[quote=aslanuefa]ama tabii milan bu sonuçları almaya devam ederse ilk üçü zor görür,adamların gattuso gibi savaşçısı varken bu sıkıntıları yaşaması enteresan Gattuso'nun bileği kırık o yüzden oynamıo die biliom ben ya... Gattosu Lazio maçında wardı da son maçı bilmiorum,bileğinin kırıldığını da senden duydum,ne zaman olmuş renkdaş? Sol elinin üzerine düşen Milan'ın orta saha oyuncusu Gattuso'nun bilek kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Gorizia Hastanesi'nde ameliyata alınan Gattuso'nun ne kadar süreyle sahalardan uzak kalacağı ise henüz netleşmedi... Düzelmiş olabilir ya 15 gün felan oluyo ben haberi okuyalı...  [/quote] Dediğim gibi 4-1lik Lazio maçında oynadı,sağlam görünüyordu.
|
|
|
|
#436268 - Thu Oct 16 2008 21:31 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Gattuso cok farkli adam arkadaslar,Flamini falan yerini dolduramiyor,zira Gattuso 2-3 kisilik oynuyor,nasil Flamini yerini doldursun.kimse dolduramaz.
Bence acikcasi Milan ve inter arasinda geccegini düsünüyorum,Milan Ancelottiye ragmen sampiyon olur mu bilemiyorum.Ancelotti hem korkak hemde takintilari olan bir hoca.Hep ayni oyunculari oynatiyor.Gercekten Serie Ada 4-3-2-1 yane italyanlarin albero di natelesi islemiyor ama Ancelotti hala israr ediyor,Örnek veriyim,Favalliyi oynatiyor adam elinde Antonini gibi jankulovski gibi adamlar var,ve bu Favalli yüzündne Milan mac kaybediyor ve hala da oynatiyor,zira adam yasli,geri dönmekte gec kaliyor zaten hucuma da cikmiyor bilirsiniz Milanin oynadigi 4-3-1-2 sisteminde o 4lün sol ve sagindaki oyuncular cok hucuma cikmak ve bindirme yapmak zorundalar ve Favallide bu yok.Gecen hafta Cagliari maci vardi izledim dikkatle,adam maci kurtarsin diye inzaghiyi aliyor,inzaghide sakatliktan yeni cikmis mac bile oynamamis 1 dk bile hazi degil.Jankulovski sahanin en kötülerinden biri arkadaslar o macta.Hafta arasinda Zurih maci oynanmis ve o macin en iyisi Antonini var adam sol bek.Ronaldinhoyla da inanilmaz bir uyum yakalamis,cok da formda.adama 1 dk bile sans vermedi.zira Milan sol kanattan pek atak yapamadi.Gercekten korkak adam mac 0-0 Ronaldinhoyu cikariyor ya,Ambrosini falan cikarmiyor.Bu yüzden interi daha sansli görüyorum sirf Ancelotti yüzünden.Milan Ancelottiye ragmen de sampiyon olabilir yane.Zira kadro kalitesi interin cok üstünde.interde cok begendigim ve Serie Ada inanilmaz isler yapan Maicon ve ibrahimovic var,Milanda bir de Ronaldinho kendini buluyor.Shevchenkoda kendini buluyor.Zaten özellikle Gattusonun tekrar eski perfonmasini yakalamasi onlar icin bir sans.Zambrottada cok iyi bu sezon.Abbiati iyi kaleci tama üst düzey kaleci degil ama Kalac gibi herseyi iceri alan bir kalastan daha iyidir,Milan savunmasi cok kötü durumda gercekten izledigim maclarda bir panik vardi savunmadi,her topu sisiriyorlardi tabi ancelotti söylüyordu bunu kenardan zira sesi ta bana kadar geliyordu son maclarda bunu minimize etseler hala devam ediyor ama Nestanin dönmesi umut verici.Savunmayi toparliycaktir ama anlamadigim Milan neden Senderosu aldigi?iyi oyuncu olabilir ama Milanin o tipte savunmacisi zaten vardi,Santacroce,Mexes veya Zapata gibi biri lazimdi onlara belkide Maldini seneye birakinca onlardan birini alcaklardir bilemiyorum artik orasini.
Romadan veya Juveden bir sey olmaz bence.Menez bence Serie Anin en iyi transferlerinden biri.cok daha iyi is yapacaktir ama Romanin bence tek basina mac alacak yildizlara ihtiyaci vardi.Baptista ve Riise yeterli isimler degiller.
|
|
|
|
#436412 - Sat Oct 18 2008 23:40 PM
[Re: Raph]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Juvede kriz devam etti.Napoliyide 2-1 kaybettiler.
Napoli 2 - 1 Juventus Amauri 61 (J), Hamsik 65 (N), Lavezzi 80 (N)
Napoli: Iezzo; Santacroce, Cannavaro (Aronica 64), Contini; Maggio, Blasi, Gargano, Hamsik, Vitale (Mannini 46); Lavezzi, Zalayeta (Denis 68)
Juventus: Manninger; Grygera, Knezevic, Chiellini, Molinaro (Giovinco 83); Salihamidzic, Poulsen (Ekdal 75), Marchisio, Nedved; Del Piero (De Ceglie 71), Amauri
|
|
|
|
#436475 - Sun Oct 19 2008 18:27 PM
[Re: Raph]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Milan 3 - 0 Sampdoria Ronaldinho pen 55, 66 (M), Inzaghi 90 (M)
Milan: Abbiati; Antonini, Bonera, Maldini, Jankulovski; Flamini, Seedorf (Emerson 74), Ambrosini; Ronaldinho; Pato (Kaka 46), Borriello (Inzaghi 79)
Sampdoria: Castellazzi; Lucchini, Gastaldello, Bottinelli; Padalino (Stankevicius 60), Sammarco, Franceschini, Ziegler (Bellucci 71), Pieri; Delvecchio, Cassano (Bonazzoli 81)
Maci izledim Milan zorlandi ama bunda tabiki rakbiin 3-6-1 sisteminde oynamasi o ilerdeki 1de Cassano.bu kalabalik ortasahada icinde Ronaldinho tek basina bir seyler yapmaya calisti gerci soldan Janku cok destekledi onu.ilk yari 0-0 bitince Ancelotti Kakayi aldi ve mac zaten rakib 10 kisi kalinca orda bitti penaltida vardi orda tabi.Roanldinho gercekten hergecen mac üstüne koyuyor bugün sahanin en iyisiydi.2 freekick atti 2side cok tehlikeliydi birini kaleci aldi.Golü güzeldi sol ayakla atti,bir pozisyonda kaleci kurtardi sol ayakla o da net pozisyoda.Bunun yaninda attigi paslar süperdi.Jankulovskiyi kaleciyle karsi karsiya birakti vs.Calimlari da güzeldi.Gercekten de Ronaldinho eski formuna yavas yavas giriyor.
Tarafından düzenlendi Raph (Sun Oct 19 2008 18:34 PM)
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|