nonda nasil oynarsa oynasin nonda cok agir kaliyor... bizim orta saha hücüm oyuncularimiz ataga ciktilarmi nondayi solluyorlar biraz abarttim ama az kaldi yakinda nondayi ataga cikarken sollayan olursa sasmayin
Eğer PES oynuyor olsaydık Nonda ağır olduğu için kesebilirdik ama gerçek hayattayız.
Raul,Van Nistelrooy,Luca Toni,Drogba,Pavlyuchenko,Berbatov,Klose,Huntelaar,Cruz,Diego Milito gibi oyuncular da takım arkadaşlarına göre ağır oyuncular ama dünyanın en büyük takımlarında yıllardır aralıksız oynamaktalar.Bırakalım bu ağır oyuncu eleştirilerini,bir forvette hız olmazsa olmaz bir özellik değildir.
Luca toni saten bayernde sevilmeyen bir oyuncu ama t.direktör onu birakmiyor nasil bizim fatih terimimiz nihati birakmiyorsa oda onu birakmiyor... klose arada bi kafa golü atiyor, bak kendin bayern münihin 2 fovetini saymissin bayern münihin bu sene gol yollarinda ne kadar zorluk cektigini söylememe gerek yok herhalde

8. sirada bulunuyor 13 gol atmislar 7 yemisler...
drogba demissin, chelsea saten ingilterenin diger büyük kulüplerine göre daha fazla defansif oynuyor peki biz nasil oynuyoruz? atak allah ne verdiyse saldiriyoruz
Pavlyuchenko 28 macta 5gol atti gecen sene tottenhamda
raul a bakarsak ispanyanin avrupa sampiyonu oldugu senede yani gecen sene cok hizli futbol oynayan bi takim vardi ama milli takima nedense raul gibi BÜYÜK bir futbolcu alinmadi

onun yerine finalde torresin hiziyla ispanyaya kupayi kazandiran golünü gördük...[quote=gambitxx][quote=IsvicreliAslan91]nonda nasil oynarsa oynasin nonda cok agir kaliyor... bizim orta saha hücüm oyuncularimiz ataga ciktilarmi nondayi solluyorlar biraz abarttim ama az kaldi yakinda nondayi ataga cikarken sollayan olursa sasmayin
Cruz ise 17 macta 2 gol atti 2 asist yapmis
4 sezonda 40 gole ulasmis interde bizim barosumuz 1 sezonda yairisina ulasmis
Takim uyumlu olmasi gerek biz defanstan ataga hizli cikiyorsak gol pozisyonu bulmak icinde hizi kesmememiz lazim kaleye ilerlememiz lazim ama onu baros cok iyi yapiyor
baroscuyum demek istemiyorum sadece düsündüklerimi sizlerle paylasiyorum... baska birs konu hakindada düsündüklerimi anlatmak isterim... su son bir kac macta barosun yedek soyundugu maclardan sonra icim bir his girdi... baros eskinde hatali pas yapildiginda alkislardi motive ederdi ama artik dövecek kadar sinirlerniyor abarmis olabilirim

ama öyle gibi geliyor bana buda takim ruhunun bozdugunu düsünüyorum sezonun ilk maclarinda gibi olmadigini düsünüyorum