Webaslan Forum
Page 14 of 15 < 1 2 ... 12 13 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466585 - Tue Sep 29 2009 21:07 PM Re: #15 Milan Baros ***** [Re: IsvicreliAslan91]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
nonda nasil oynarsa oynasin nonda cok agir kaliyor... bizim orta saha hücüm oyuncularimiz ataga ciktilarmi nondayi solluyorlar biraz abarttim ama az kaldi yakinda nondayi ataga cikarken sollayan olursa sasmayin

Eğer PES oynuyor olsaydık Nonda ağır olduğu için kesebilirdik ama gerçek hayattayız.
Raul,Van Nistelrooy,Luca Toni,Drogba,Pavlyuchenko,Berbatov,Klose,Huntelaar,Cruz,Diego Milito gibi oyuncular da takım arkadaşlarına göre ağır oyuncular ama dünyanın en büyük takımlarında yıllardır aralıksız oynamaktalar.Bırakalım bu ağır oyuncu eleştirilerini,bir forvette hız olmazsa olmaz bir özellik değildir.

#467009 - Mon Oct 12 2009 16:02 PM Re: #15 Milan Baros [Re: gambitxx]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
nonda nasil oynarsa oynasin nonda cok agir kaliyor... bizim orta saha hücüm oyuncularimiz ataga ciktilarmi nondayi solluyorlar biraz abarttim ama az kaldi yakinda nondayi ataga cikarken sollayan olursa sasmayin

Eğer PES oynuyor olsaydık Nonda ağır olduğu için kesebilirdik ama gerçek hayattayız.
Raul,Van Nistelrooy,Luca Toni,Drogba,Pavlyuchenko,Berbatov,Klose,Huntelaar,Cruz,Diego Milito gibi oyuncular da takım arkadaşlarına göre ağır oyuncular ama dünyanın en büyük takımlarında yıllardır aralıksız oynamaktalar.Bırakalım bu ağır oyuncu eleştirilerini,bir forvette hız olmazsa olmaz bir özellik değildir.

Luca toni saten bayernde sevilmeyen bir oyuncu ama t.direktör onu birakmiyor nasil bizim fatih terimimiz nihati birakmiyorsa oda onu birakmiyor... klose arada bi kafa golü atiyor, bak kendin bayern münihin 2 fovetini saymissin bayern münihin bu sene gol yollarinda ne kadar zorluk cektigini söylememe gerek yok herhalde smile 8. sirada bulunuyor 13 gol atmislar 7 yemisler...

drogba demissin, chelsea saten ingilterenin diger büyük kulüplerine göre daha fazla defansif oynuyor peki biz nasil oynuyoruz? atak allah ne verdiyse saldiriyoruz

Pavlyuchenko 28 macta 5gol atti gecen sene tottenhamda

raul a bakarsak ispanyanin avrupa sampiyonu oldugu senede yani gecen sene cok hizli futbol oynayan bi takim vardi ama milli takima nedense raul gibi BÜYÜK bir futbolcu alinmadi wink onun yerine finalde torresin hiziyla ispanyaya kupayi kazandiran golünü gördük...[quote=gambitxx][quote=IsvicreliAslan91]nonda nasil oynarsa oynasin nonda cok agir kaliyor... bizim orta saha hücüm oyuncularimiz ataga ciktilarmi nondayi solluyorlar biraz abarttim ama az kaldi yakinda nondayi ataga cikarken sollayan olursa sasmayin

Cruz ise 17 macta 2 gol atti 2 asist yapmis
4 sezonda 40 gole ulasmis interde bizim barosumuz 1 sezonda yairisina ulasmis

Takim uyumlu olmasi gerek biz defanstan ataga hizli cikiyorsak gol pozisyonu bulmak icinde hizi kesmememiz lazim kaleye ilerlememiz lazim ama onu baros cok iyi yapiyor

baroscuyum demek istemiyorum sadece düsündüklerimi sizlerle paylasiyorum... baska birs konu hakindada düsündüklerimi anlatmak isterim... su son bir kac macta barosun yedek soyundugu maclardan sonra icim bir his girdi... baros eskinde hatali pas yapildiginda alkislardi motive ederdi ama artik dövecek kadar sinirlerniyor abarmis olabilirim laugh ama öyle gibi geliyor bana buda takim ruhunun bozdugunu düsünüyorum sezonun ilk maclarinda gibi olmadigini düsünüyorum

Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Mon Oct 12 2009 16:32 PM)

#467301 - Wed Oct 21 2009 15:58 PM Re: #15 Milan Baros [Re: IsvicreliAslan91]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
golcü budur arkadaşlar... sahada 90 dakika boş boş gezse bile her an birşeyler yapma ihtimaline karşı sahada tutulması gereken bir topçu... golcü ya...

#467947 - Wed Oct 28 2009 14:29 PM Re: #15 Milan Baros [Re: AslAnibal]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bugün milan barosun doğum günü iyiki doğdun..mutluluk dolu zafer dolu nice yıllara hep beraber inşallah...
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469796 - Sat Dec 12 2009 09:03 AM Re: #15 Milan Baros [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Özledik be seni Baros bir an önce iyileş....

#469811 - Sat Dec 12 2009 22:57 PM Re: #15 Milan Baros [Re: Stevie G]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
takım da bambaşka bir yerin varmış........

#469815 - Sun Dec 13 2009 00:53 AM Re: #15 Milan Baros [Re: enorja_gs]
BBB Offline
Üye
**

Bir an önce iyileş ve dön Baros.

#469825 - Sun Dec 13 2009 14:37 PM Re: #15 Milan Baros [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Sezon başındaki gibi mücadele etmeyen Baros olarak dönecekse hiç dönmesin daha iyi kesinlikle geçen sezon ki gibi olmalı basan, istekli, leblebi gibi gol atan Baros faydalı olabilir

#469858 - Tue Dec 15 2009 14:21 PM Re: #15 Milan Baros [Re: Scarface]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

gecen seneki baros ile bu seneki barosta aslinda fazla fark yok, sadece GALATASARAY takiminda degisiklik var, oyun sistemi olsun, t.s. olsun, oyun mantigi vs.vs. hasan arkadasim bence artik ileri bakmamiz gerek...
baros bu sene 10 mac oynamis 5 gol 2 assist yani 7 golde büyük katkisi var nonda 12 mac oynamis 7 gold 1 assist yani 8 golde katkisi var, ben barosu ne olursa olsun ilk önce barosu oynatirim bazen önünden gecen topa öööööle bakiyo laugh ama olsun isini yapiyo o yeter ya atiyo ya attiriyo, tabiiki daha iyi olsa iyi olur wink

#470018 - Mon Dec 21 2009 00:13 AM Re: #15 Milan Baros [Re: IsvicreliAslan91]
barisbattal Offline
Yeni üye
*

Sakatlandıktan sonra 2 ay sonra dönecek denilmişti 3 ay oldu hala ortada yok.Bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi.2. yarının başına yetişmeli..

#470041 - Mon Dec 21 2009 16:53 PM Re: #15 Milan Baros [Re: barisbattal]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: barisbattal
Sakatlandıktan sonra 2 ay sonra dönecek denilmişti 3 ay oldu hala ortada yok.Bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi.2. yarının başına yetişmeli..
Arkadaş 25 Ekimden bu yana 2 ay oldu 3 değil ayrıca aldığım duyumlara göre ikinci devrenin ilk maçı olan Gaziantepspor maçına yetişecekmiş

#470049 - Mon Dec 21 2009 23:14 PM Re: #15 Milan Baros [Re: Scarface]
barisbattal Offline
Yeni üye
*

Çok sağ ol kardeşim bilgilendirdiğin için..

#470124 - Mon Dec 28 2009 15:52 PM Re: #15 Milan Baros [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

İlk Gönderen: H@$@N
İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Sezon başındaki gibi mücadele etmeyen Baros olarak dönecekse hiç dönmesin daha iyi kesinlikle geçen sezon ki gibi olmalı basan, istekli, leblebi gibi gol atan Baros faydalı olabilir

Hasan, Baros bu sene bu formsuz haliyle bile ligte ve Avrupa'da toplam 10 gol attı.

#470344 - Wed Jan 13 2010 13:39 PM Re: #15 Milan Baros [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

Baros'tan kötü haber var!

Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, 18 Şubat'taki Atletico Madrid maçına yetişmiyor.
Ancak Mart başında sahalara dönebileceği öğrenilen Baros, Lig TV'deki 2'ye 1 programında "Hala ağrım var. Doktorlar 10 haftada iyileşeceğimi söylemişti. 11 hafta oldu ama hala tam geçmedi. Jogging ve hafif idman yapıyorum. Kendime güven kazanmam da gerekiyor. Avrupa'nın birçok ülkesinde ve takımında oynadım. Ama G.Saray'daki mutlu, huzurlu ortamı hiçbir kulüpte bulamadım. Bu takım bu sezon şampiyon olacak" dedi.

13.01.2010
Kaynak : Sabah

#470349 - Wed Jan 13 2010 22:16 PM Re: #15 Milan Baros [Re: Scarface]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İlk Gönderen: Keita11

Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros, 18 Şubat'taki Atletico Madrid maçına yetişmiyor.
Ancak Mart başında sahalara dönebileceği öğrenilen Baros, Lig TV'deki 2'ye 1 programında "Hala ağrım var. Doktorlar 10 haftada iyileşeceğimi söylemişti. 11 hafta oldu ama hala tam geçmedi. Jogging ve hafif idman yapıyorum. Kendime güven kazanmam da gerekiyor. Avrupa'nın birçok ülkesinde ve takımında oynadım. Ama G.Saray'daki mutlu, huzurlu ortamı hiçbir kulüpte bulamadım. Bu takım bu sezon şampiyon olacak" dedi.

13.01.2010

hayır ya olamaz...
Böyle gitmez ..Ne olur bir an önce iyileş Baros lütfen....

#470366 - Thu Jan 14 2010 03:05 AM Re: #15 Milan Baros [Re: Scarface]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
İlk Gönderen: Keita11

13.01.2010

Bu demek oluyor ki bi forvet tranferi şart oglu şart baros iyileşse bile form tutması zaman alacak kiralık da olsa bi forvet alınmalı medya da adı geçen povlicenko hiç de fena olmaz ama alınabilirmi bilemıyorum olmadı sercan alınsın ama onda da bursa çok para istiyor acaba halil çolak nasıl çıkıcak bu da bi merak konusu belkide hiç transfere gerek kalmaz ama düşük bi ihtimal nedeni de haili holanda da oynayan bi topçu hollanda ligi ile türkiye ligi arasında dağlar kadar fark var ayrıca halil birde alt ligden geliyor ????

#470374 - Thu Jan 14 2010 13:05 PM Re: #15 Milan Baros [Re: redlion80]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
Bu da ne sakatlıkmış yahu. nerdese 4 ay olacak. İyileşemedi bir türlü. Renkdaşın belirttiği gibi forvet şart oldu. Ruud diyorlar yahu. Düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor vala...

#470460 - Mon Jan 18 2010 14:39 PM Re: #15 Milan Baros [Re: shiroi_ch]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL

Baros'un menajeri doktorları suçladı

Milan Baros'un 2. kez ameliyat olmasının ardından bu oyuncunun menajeri Pavel Paska sert konuştu. Baros'un daha önce iyileşebileceğini ifade eden Paska, "Türk doktorların tedavi yöntemi nedeniyle Baros sezonu kapatabilir" dedi. Çek oyuncu, 2 hafta sonra Almanya'da tedavisini sürdürecek.

FOTOMAÇ

Bu sağlık ekibine bi çözüm bulunmalı bu kaçıncı vukuat yeter artık

Tarafından düzenlendi redlion80 (Mon Jan 18 2010 14:42 PM)

#470461 - Mon Jan 18 2010 15:21 PM Re: #15 Milan Baros [Re: redlion80]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
İlk Gönderen: redlion80

Baros'un menajeri doktorları suçladı

Milan Baros'un 2. kez ameliyat olmasının ardından bu oyuncunun menajeri Pavel Paska sert konuştu. Baros'un daha önce iyileşebileceğini ifade eden Paska, "Türk doktorların tedavi yöntemi nedeniyle Baros sezonu kapatabilir" dedi. Çek oyuncu, 2 hafta sonra Almanya'da tedavisini sürdürecek.

FOTOMAÇ

Bu sağlık ekibine bi çözüm bulunmalı bu kaçıncı vukuat yeter artık

Kaynak fotomac oldugu icin menajerin cikipta oyle birsey dedigini hic sanmiyorum ..

#470470 - Mon Jan 18 2010 20:47 PM Re: #15 Milan Baros [Re: E05]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bu sezon Baros için bitmiştir. Yeni sezonda başarılar dilerim

Page 14 of 15 < 1 2 ... 12 13 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı