Webaslan Forum
Page 21 of 21 < 1 2 ... 19 20 21
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#469489 - Sat Dec 05 2009 09:35 AM Re: Galatasaray Tv - Öneriler ***** [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Parasız yayına geçse süper olucak ama...
İster paralı olsun ister parasız GSTV'nın inanılmaz derecede kalitesiz bir kanal olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz

#469495 - Sat Dec 05 2009 11:35 AM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Stevie G]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
TT Arenaya bile GsBonus'suz giremiyoruz o da var...

Yok öle bi olay.GsBonus kartı olanlar öncelik sahibi olacak o kadar; kartı olamayanlar stada giremicek die bi olay yok..

#469503 - Sat Dec 05 2009 16:00 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Raist]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Benim bildiğim kadarıyla öyleydi yanına GsBonusu olan bir arkadaşınla girebiliodun (gs bonusun olmalıydı herhangi bir şekilde) ama senin dediğin gbi öyle bir olay yoksa ben yanlış biliyorumdur..
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469509 - Sat Dec 05 2009 19:22 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Stevie G]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
Benim bildiğim kadarıyla öyleydi yanına GsBonusu olan bir arkadaşınla girebiliodun (gs bonusun olmalıydı herhangi bir şekilde) ama senin dediğin gbi öyle bir olay yoksa ben yanlış biliyorumdur..

Ama renkdas boyle olmazi cok sacma olurdu .. Ozaman stadin yarisi bos kalirdi ..

#469513 - Sat Dec 05 2009 21:28 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: E05]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Yiğit Şardan'ın tanıtımdaki açıklamaları:
"Önümüzdeki dönemde en büyük gelir getirmesini beklediğimiz GS Bonus Card'ı çıkardık. Güçlü ve lider iş ortaklarını seçiyoruz. Bu kartla çıkış amacımız tribün terörünü önlemek değildi ama ona da hizmet edecek. Misafir takımlar için bilet basılacak. Kartı olmayan ise bir tane Galatasaray kredi kartı olan arkadaşını bulacak ve onun kartı ile stada girebilecek. GS Bonus özellikleri bir kredi kartı ön ödemeli olacak. Bir kredi kartı değil bir taraftar kartı, bilet yükleme özelliği var. Kombine kartı, GS Bonus Cardı olmayan Türk Telekom Arena'ya giremeyecek. Her Galatasaraylı bu kartı edinsin. 4 yılın sonunda 1 milyonun üzerinde dağıtmayı düşünüyoruz. Yıllık 35 milyon lira gelir elde ediyor olacağız. Galatasaraylılara ek bir maliyet olmayacak. Bu sene 4 tane önemli ürünü sığdırdık. Projelerden GS Mobile ciddi bir artışa geçti ve bu kredi kartına da büyük ilgi olacağını düşünüyoruz"
Şimdi bundan ne anlıyorsunuz peki?

#469516 - Sat Dec 05 2009 21:48 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Stevie G]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
cok sacma yaa, turkiyede yasamayanlar napcak, istanbula tatile gitim diyelim, maca gitmek istiyorum, gidemiyecegim yani ..

#469517 - Sat Dec 05 2009 22:05 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: E05]
Scarface Offline
Müdavim
**

Yazıklar olsun sizin gibi domuz bir yönetime bir sonraki seçimde umarım başarısız olur bu pisliklerinizde alıp çeker gidersiniz

#470036 - Mon Dec 21 2009 16:32 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

www.galatasaray.com

Geçtiğimiz Ağustos ayında yepyeni ve dopdolu içeriğiyle Digiturk platformu üzerinde 75. kanalda yayına başlayan GSTV, kısa bir süre sonra da galatasaray.com üzerinden yayına başladı.

Geliştirilmiş teknik altyapısı, 4 yeni stüdyosu, yenilenen programları ve dinamik kadrosu ile kısa sürede kendi kategorisindeki kanallar arasında zirveye yerleşen GSTV, şimdi galatasaray.com üzerinden yepyeni bir formatla taraftarların karşısına çıkıyor!

Galatasaray'ın tutkulu dünyasını yaşamak için; galatasaray.com!

GSTV yayınını online olarak izleten galatasaray.com, gelişmiş altyapısı ve kapsamlı video arşivi ile dünyanın her yerinden ulaşılabilecek bir platform olarak Ocak ayının ilk haftasında taraftarın karşısına çıkıyor.

Türkiye'nin telekomünikasyon devi ve aynı zamanda kulübümüz ana sponsoru Türk Telekom ile yapılan anlaşma ile sağlanan yüksek bant genişliği ve sunucu kapasitesi ile sorunsuz ve kesintisiz bir şekilde GSTV yayını galatasaray.com üzerinden izlenebilecek. Kulüp bünyesindeki tüm haberleri en hızlı ve en doğru şekilde taraftarlara sunacak olan platform, futbol, basketbol, voleybol ve diğer branşlardaki takımlarımızın müsabakalarını da kullanıcının istediği zaman izleyebileceği şekilde sunacak. Geçmişe yönelik kapsamlı arşivi ile merak edilen, yeniden hatırlanmak istenen anların taraftarlara sunulacağı platformda Galatasaray Spor Kulübü iletişim platformları dışında başka hiçbir yerde bulunamayacak özel röportajlar, kulüp haberleri ve maç önü, maç sonu görüntüleri yer alacak.

Taraftarların belli bir ücret karşılığı yararlanabileceği Galatasaray.com, GS+bonus ve GSMobile üyelerine avantajlı koşullarla sunulacak.

Aylık, 3 aylık, yıllık gibi farklı üyelik kategorileriyle taraftarın karşısına çıkacak olan Galatasaray.com'da yerinizi şimdiden ayırtın, Galatasaray'ın tutku dolu dünyasına katılın!

#470037 - Mon Dec 21 2009 16:35 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Yok ya yakında ''takımınız için çalışın maaşınızın %50sini Galatasaraya bağışlayın'' ''devrim''i başlayacak !!

#470045 - Mon Dec 21 2009 17:22 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Scarface]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İlk Gönderen: H@$@N
...''takımınız için çalışın maaşınızın %50sini Galatasaraya bağışlayın''...!!

o da güzel ne diyim

#470229 - Sat Jan 02 2010 12:04 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: Stevie G]
Scarface Offline
Müdavim
**

Şuan yönetim kurulunda 44 kişden 2si GSTV üyesiymiş bunu da artık YORUMSUZ bırakmak lazım

#472250 - Sat Mar 06 2010 19:14 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: BBB]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
fare geçemediği deliği birde kuyruğuna top bağlayıp geçmeye kalkışmış
anlamadığım olay türksatta 230 kanal var bunların arasında 50.000 nüfuslu iller in kanalları var öyle söylendiği gibi deli paralar gerekiyorsa ülke uçmuş demektir yok o kadar masrafı yoksa digital cihazla izleyelim ne var yani .
artık yeni sistemde parası olmayan spor haberlerini bile izleyemeyecek gibi hepsi onların olsun bende fbtv de 6 yer i izlerim sonrada yöneticilerimize 1 kg kına alıp kargoyla yollarım

#474669 - Tue Jul 13 2010 20:03 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: ex1969]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Gerçekten ayıp ama bu taraftara yapılan çok büyük bi ayıp YAZIKLAR OLSUN size bize takımımızın kanalını izletmek için yapılan bu terbiyesizlikten başka bişey degil tv sinide izlemıyorum maçını da izlemıyorum stad a da gitmiyorum sizde bu kafayla devam edin taraftarı takımdan sogutun aferin size klübü çok güzel yönetiyorsunuz tebrikler

#474746 - Fri Jul 16 2010 17:25 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: redlion80]
DOuble_MD Offline
Yeni üye
**

Yer: küçükçekmece
İlk Gönderen: redlion80
Gerçekten ayıp ama bu taraftara yapılan çok büyük bi ayıp YAZIKLAR OLSUN size bize takımımızın kanalını izletmek için yapılan bu terbiyesizlikten başka bişey degil tv sinide izlemıyorum maçını da izlemıyorum stad a da gitmiyorum sizde bu kafayla devam edin taraftarı takımdan sogutun aferin size klübü çok güzel yönetiyorsunuz tebrikler

GErçekten HAklsın Ama Bunun için Takıma küsmek çok yanlış Gs tv iyi hizmet vermesi için Fb tv gibi bagımısız olması lazım Kanal tüm hakları Galatasarayımıza Ait Olması Lazım Artık Bunu yapma zamanıda geldi diye düşünüyorum gelirlerimiz artı süper bir stadımız yapıldı.Gs tvnin artık uydudan bütün Gs taraftarına ücretsiz yayın yapması lazım...
Çıkmaz Yol Boyunca
Canım feda oLsun Yoluna
1905 te Dogdu bu efSane
Tutuldum O Kutsal Renklere
bizLer hep Seninle herzaman
heryerde Ölüm olsa VIZ gelir bize!!!

#474894 - Wed Jul 21 2010 01:11 AM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: DOuble_MD]
vitesang Offline

Arkadaşlar iyi hoş konusuyorsunuz bütün taraftarlar takım kanalını izlemek ister ama kanalın su anda takıma ait olmadığını biliyoruz .Takımın kanalı bağımsız yürütmesi içinde bir altyapı gerekli sonra kalitesiz yayın deniyor görüldüğü gibi birde maddi olarak güç gerekiyor su anda riva projesinde emlak yatırımıda yapılması planlanıyor bütün yatırımlardan sonra kanalın ücretsiz olacağına inanıyorum ayrıca senede 50tl gibi bir fiyat için yok maça gitmem yok f5leri izlerim diyen arkadaşlarıda kendi vijdanlarına bırakıyorum... Kulübün para kazanması lazımki daha iyi oyuncular alsın taraftarada daha iyi hizmet versin bizki koskoca GALATASARAY taraftarları olarak bunu yapamayacakmıyız bakın f5lere sürekli lisanslı ürünlerini alıyorlar ayrıca f5de GSbonusa benzer bir uygulama ile stada aldı ezikleri.Velakin beklentilerimiz büyük ise takıma yardımlarımızda o ölçüde büyük olmalı ...

#479177 - Mon Jun 27 2011 18:43 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: vitesang]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Millet 1 temmuzdan itibaren digiturk platformunda yayına devam edecekmiş.Şifresizmiş aman ne güzel.Digiturku olmayan napıcak.Tamam gelir sağlaması lazım anladık ama uydudan yayın yap bütün platformdan izlesin millet dekoder mi yap dedik sanki.

#479290 - Sun Aug 07 2011 00:29 AM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: malik_dixon]
seneGSenes07 Offline

Yer: Balıkesir
Galatasaray hazırlık maçlarını hangi internet sayfasından izleye bilirim

Tarafından düzenlendi seneGSenes07 (Sun Aug 07 2011 00:34 AM)

#479369 - Sat Aug 20 2011 13:03 PM Re: Galatasaray Tv - Öneriler [Re: seneGSenes07]
Erkin Cankut Offline

şeçim zaman ünal aysal GALATASARAY tv nin şifresiz olacağını söylemişti...ancak bu konu da gelinen noktayı şöyle özetleyelim...galatasaray tv neden KABLO TV de istanbul YAYINLARINDEA YOK...meseka kablo tv nin anadolu daki bazı illerde jablo tv çekiyor....ancak da istanbulda kablo tv de neden galatasaray tv yok....bu açıklanmalıdır...

Page 21 of 21 < 1 2 ... 19 20 21

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı