Mactan önce Sivassporun kadrosunu görünce,bu macin en az 3-0 bitecegini düsünüyordum,Fenerbahcenin ilk golü bu kadar gec bulmasi,hem de ofsayt bir golle bulmasina cok sasirdim ama 1-0dan sonra,3-0 yaptilar skoru.
Fenerbahce ayni Fenerbahce,kapanan takimlara karsi bu senede zorlanacaklar,ama bu sene gecen seneye göre kanatlari daha da iyi kullanacaklar,ortasaha göbekleri daha iyi.A.Santos cabuk uyum sagladi,faydali oluyor.Defansif yönü zayif,belki sol bekte oynasa problem yaratabilirdi bu,Fenerbahceyi güclendirdi.Wedersonda iyi gidiyor.
Basindaki yorumlara katilmiyorum,Emre 4 yildir hazirlik kampi gecirmiyordu,bu sene süper olacak,Guiza uyum sağladi,Semihle Alex arasindaki uyum bu sene Guiza-Alex arasinda olacak,Fenerbahcenin brezilyalilari göz kamastiriyor gibi yorumlara katilmiyorum,Fenerbahce belki 30 milyon euro harcadi ama bu paranin yarisindan fazlasi,Özer ve Mehmet Topuza harcandi.Fenerbahcenin Özeri neden aldigini hala anlamadim ben,önünde Mehmet Topuz,Deivid ve Kazim gibi 3 oyuncu var,Özer kadroya bile giremiyor,Özeri harcamayi dogru bulmuyorum,onun ilk11de düzenli olarak oynamasi gerekiyor,genc ve kendini daha da gelistirmesi lazim.
Fenerbahce son macta 3-0 kazandi ama rakip Sivasspordu,bunu unutmamak lazim.Denizlispor macinda da golü cok erken bulmalari macin seyrini degistirdi,kolaylastirdi.hem Trabzonsporu hemde Fenerbahceyi bu kadar iyi yapan Sivasspordu,Sivassporun savunmasi ve takim savunmasi.