#469704 - Wed Dec 09 2009 12:13 PM
Re: UEFA Şampiyonlar Ligi 09/10
[Re: Stevie G]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Juve evinde resmen Bayerne ezildi,o savunmayla ve yüksek tempoda bunu yapip yapmayacaklari büyük bir soru isaretiydi,bir cok football experti Juveyi CLde favori olarak görüyordu kupa icin.Sissoko ve Chiellini onlar icin cok önemli,onlarin eksikligini cok fazla hissettiler.Diego ve Melonun perfonmanslarida cok kötü,dün Diego juve taraftalarlari tarafindan isliklandi.Juveye beraberligin yetmeside isleri onlar adina kötüye soktu,Milaninda Juveninde bu maclara iyi hazirlanmadiklari belli.Milansa Silva sakat sakat oynadi,Ronaldinhonun oynayip oynamiycagi belli degildi,özellikle Silva sakatlanip,cikinca,Kaladzeyle geride cok zorlandilar,Silva Milan icin cok önemli,savunmayi öne cikarmalari gerekiyor,önde basmak icin,bunu Kaladzeyle yapinca,ister istemez,rakibe cok fazla sans verdiler,ortasahayida etkiledi bu.Patonunda kötü gününde olmasi,isleri onlar icin cok zorlastirdi.
Zurih hem hayatinin macini oynadi,hemde Milani cok iyi analiz etmisler,önde iyi bastilar,Kaladze sayesinde 1den fazla golde bulacak sanslari yakaladilar,Milan yüksek tempoda oynayan maclarda,ligde bu pek sorun olmazda,önde basan takimlara,kendisine karsi böyle oynayanlara karsi mutlaka bir seyler gelistirmeli.Patoyu savunmanin arkasina kacirma pek fazla ise yaramayabilir.
Tarafından düzenlendi Raph (Wed Dec 09 2009 12:13 PM)
|
|
|
|
#469932 - Fri Dec 18 2009 13:38 PM
[Re: Raph]
|
Üye

Yer: İzmir
|
AC Milan (İtalya)-M.United (İngiltere) Stuttgart (Almanya)-Barcelona (İspanya) Olympiakos (Yunanistan)-Bordeaux (Fransa) Inter (İtalya)-Chelsea (İngiltere) B.Münih (Almanya)-Fiorentina (İtalya) CSKA Moskova (Rusya)-Sevilla (İspanya) Lyon (Fransa)-Real Madrid (İspanya) Porto (Portekiz)-Arsenal (İngiltere) eşleşmelere gel... real'e belalısı lyon çıkmış  milan-united ilginç olacak. keza inter-chelsea'de... en kolay eşleşme bordeaux-olympiakos gibi gözüküo. ibre tabi ki Bordaux'tan yana.
|
|
|
|
#469952 - Fri Dec 18 2009 18:09 PM
[Re: shiroi_ch]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
VfB Stuttgart - Barcelona:Barcelona gectigimiz yillarda da böyle kolay takimlarla eslesti.CLyi kazanmalari icin gerekli olan sans yine onlarla... Olympiakos - Bordeaux:Bordeaux gercekten cok iyi is yapti,oyun tarzlari hersey harika,gectigimiz yilin daha ilerisindeler,savunmalari daha iyi,Blanc gercekten cok sey katki Bordeauxa.bu eslesmede favorim onlar. Inter - Chelsea:2 takimda benzer oyun tarzlarina sahip,zor maclar olacak,acikcasi Chealse benim CLde 2 favorimden birisi,onlari biraz daha favori görüyorum. Bayern Munich - Fiorentina:Bayern bu eslesmede bana göre daha sansli,Fiorentina onlari yinede zorlayacaktir. CSKA Moscow - Sevilla:Fazla ofansif opsiyonu olmayan CSKAnin Krasicle buralara kalmasi bile onlara yeter,Sevilla onlar icin oldukca güclü. Lyon - Real Madrid:Lyon eski Lyon degil,Reale kafa tutmalari cok zor. Porto - Arsenal:En zevkli ve cekismeli maclarin olacagi eslesmelerden biris,Porto iyi gidiyor,Arsenal büyüklere kafa tutamaz belki ama Portoyu eleyecekelrini düsünüyorum. AC Milan - Manchester United:Milan ve United eslesmesinden her türlü sonuc cikabilir,Milanin Chealse veya Barcelonaya eslesmeyip,Unitedi almasi onlar adina sans,Milan oyunu 2-3 oyuncuya cok bagli,Silva,Pato,Seedorf ve Dinho formda olursa Milan rahatta eleyebilir Unitedi.
Tarafından düzenlendi Raph (Fri Dec 18 2009 18:09 PM)
|
|
|
|
#472443 - Fri Mar 19 2010 14:32 PM
[Re: Raist]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Bordeaux - Lyon;Bu eslesmede favorim Bordeaux,Lyona göre daha komple bir takimlar,oyun stillerini de cok begeniyorum,Lyona göre biraz daha önce cikiyorlar,Acikcasi Lyonun Reali eleyecegini beklemiyordum,Realin elenecegini düsünüyordum ama Lyon karsisinda degil.
Bayern Munich - Manchester United;United Milani gecerken zorlanmadi,7-2 Milan icin hakaretten beterdi,tabi bunda Milandaki sakatlarin etkisi de fazlaydi,ilk macta Bonera ve Favalli oynatinca,Milan maci kaybetti,2incide de Pato ve Nestasiz pek bir sanslari yoktu,mac farka gitti.United gercektn iyiydi ama her takimda Bonera gibi bir stoper yok.Rooneye kafa vurduracak,arada 1 metre bosluk birakacak...Park,Flechter gibi oyuncular cok iyiydiler,pres yaptilar,önde bastilar,topla gittiler,dribbling yaptilar,uygun zamanda uygun yerde oldular,sut attilar,goller attilar.Acikcasi Unitedin Bayernide eleyecekleri düsünüyorum ama Milan karsisindaki gibi kolay olmayacak.
Arsenal - Barcelona;Barcelona,kesinlikle tartismasiz favori,Arsenal iyi takim,belki Barcelona cikmasa daha ileri gidebilirlerdi,Arsenal acik oynayan bir takim,Barcelonaya bos alan veren takimlar bunun bedelini öderler.Barcelonayi biri durduracaksa bu takim United olur,onlarin bile durduracaklarini hic sanmiyorum.
Inter - CSKA Moscow;CSKAnin Sevillasi elemesi daha sasirticiydi,Honda transferi onlara ilac gibi gelmis ama ne yazikki inter karsisinda bir sanslari yok. inter onlari rahat eler.Chealse Essien ve Ashley Cole olmadan interi eleyemedi,Essien ve Cole olsaydi eminim hersey farkli olurdu.Yaz döneminde transfer yapmamanin bedelini ödediler bir bakima.Bu sene interden CLde umutluydum ama Barcelonanin oyun tarzlari karsisinda fazla bir sanslari yok. CSKAyi rahat eleyecekleri düsünülünce,Yari finalde büyük ihtimalle Barcelonaya elenecekler...
|
|
|
|
#473089 - Sat Apr 10 2010 02:13 AM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Bordeaux - Lyon;Bu eslesmede favorim Bordeaux,Lyona göre daha komple bir takimlar,oyun stillerini de cok begeniyorum,Lyona göre biraz daha önce cikiyorlar,Acikcasi Lyonun Reali eleyecegini beklemiyordum,Realin elenecegini düsünüyordum ama Lyon karsisinda degil.
Bayern Munich - Manchester United;United Milani gecerken zorlanmadi,7-2 Milan icin hakaretten beterdi,tabi bunda Milandaki sakatlarin etkisi de fazlaydi,ilk macta Bonera ve Favalli oynatinca,Milan maci kaybetti,2incide de Pato ve Nestasiz pek bir sanslari yoktu,mac farka gitti.United gercektn iyiydi ama her takimda Bonera gibi bir stoper yok.Rooneye kafa vurduracak,arada 1 metre bosluk birakacak...Park,Flechter gibi oyuncular cok iyiydiler,pres yaptilar,önde bastilar,topla gittiler,dribbling yaptilar,uygun zamanda uygun yerde oldular,sut attilar,goller attilar.Acikcasi Unitedin Bayernide eleyecekleri düsünüyorum ama Milan karsisindaki gibi kolay olmayacak.
Arsenal - Barcelona;Barcelona,kesinlikle tartismasiz favori,Arsenal iyi takim,belki Barcelona cikmasa daha ileri gidebilirlerdi,Arsenal acik oynayan bir takim,Barcelonaya bos alan veren takimlar bunun bedelini öderler.Barcelonayi biri durduracaksa bu takim United olur,onlarin bile durduracaklarini hic sanmiyorum.
Inter - CSKA Moscow;CSKAnin Sevillasi elemesi daha sasirticiydi,Honda transferi onlara ilac gibi gelmis ama ne yazikki inter karsisinda bir sanslari yok. inter onlari rahat eler.Chealse Essien ve Ashley Cole olmadan interi eleyemedi,Essien ve Cole olsaydi eminim hersey farkli olurdu.Yaz döneminde transfer yapmamanin bedelini ödediler bir bakima.Bu sene interden CLde umutluydum ama Barcelonanin oyun tarzlari karsisinda fazla bir sanslari yok. CSKAyi rahat eleyecekleri düsünülünce,Yari finalde büyük ihtimalle Barcelonaya elenecekler... inter ve Barcelona bekledigim gibi turu rahat gectiler ama Lyon ve Bayern süpriz yaptilar, bu kadar iyi bir Lyon beklemiyordum,Unitedida Rooneyin sakatligi ve Rafaelin gereksiz agresif oyunu mahvetti,Rafaelin kirmiziyi görecegi de cok önceden belliydi,kendine hakim olamayan bir oyuncu,iyi oyuncu ama öyle biri olmasi kötü. Barcelona interi rahat eler,Lyon ve Bayern eslesmesinden 2si cikabilir,son derece acik bir eslesme,Barcelona kupaya 1 adim daha yaklasti.3 takimda onlari durduramaz.
|
|
|
|
#473447 - Wed Apr 21 2010 15:06 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
inter Barcelonayi 3-1le gecti,inanilmazlar,interin grup maclarindaki oyuncu beni hayal kirikligina ugratmisti ve bunu yapabileceklerine hic ihtimal vermiyordum, bunu sonuna kadar hakettiler,Yari Final oynadilar ve Barcelonayi ilk macta 3-1 yendiler,Barcelonaninda yenilebilecegini hemde 3-1le tüm dünyaya gösterdiler...
ibrahimovici satmak riskli bir olaydi,herkes cesaret edemezdi,Serie Ada en faydali oyuncuydu,Serie Anin resmen kraliydi ama CLde ve yüksek tempoda ibrahimovic yapamazdi...Hic bir zaman en yüksek tempoda etkili olamadi ibra,Serie Ada tempo düsük,Ronaldinhoda bu yüzden orda cok etkili,CLde etkisiz...
ibrahimovici satip,Lucio,Sneijder,Milito,Eto'o,Pandev,Motta.6 tane world class oyuncu aldilar...ibrahimovic ve Maicon odakli takimi komple bir takim haline getirdiler,benzer seyi Lyonda yapti,onlarda yari finaldeler...Benzemayi satip, kaliteli transferler yaptilar...inter ibra,Lyonda da Benzema kalsaydi,2 takimda coktan elenmisti...
Tüm oyuncularda faydali oldu...Ligdede hala sampiyonluk yarisindalar,Roma cok avantajli,inter CLde devam ediyor ve psikolojik olarak oraya daha fazla verecek,Roma avantajli ama hersey olabilir...
interde tek sıkıntı Balotelli,dün yine yapacagini yapti,adam gercekten fanatik Milanli galiba...Milan formasini ortalikta giyip,aynada kendine bakacak kadar seviyor Milani.Dün de Materazzi Balotelliyi koridorlarda kovalamis...Büyük ihtimalle satilacak Balotelli...Milana vereceklerinide sanmam,ne Milanda o kadar para var,nede Moratti Milana verir Balotelliyi...
Barcelona cok fazla para harcadi,ibrahimovici aldi,Ukraynali stoperi aldi...cok fazla para harcadilar ama ne kadar güclendiler,bu sezon hep bunu sorguladim sezonun basladiginda beri...Maxwell alternatif olarak iyi bir transferdi.Eto'oyu verip üzerinede ciddi para verip ibrahimovici almak garip bir olaydi...
Messiye gelince,söylemistim herkes Arsenal degil,kötü bir savunma ve acik oynayan ve bos alan birakan bir takim...inter Arsenala göre komple ve saglam bir takim...
|
|
|
|
#473463 - Thu Apr 22 2010 12:28 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Bayern,Barcelona,inter ve hatta Lyon...onlarida kismen katabiliriz...
Hepsininde ortak yönü,ofansif yönlerinin güclü olmasi,önde basmalari,ofansif acidan cok fazla opsiyona sahip olmalari....örnegin inter,sağdan Maicon sağ kanadi harika kullaniyor,sol kanatlari iyi,Kanatlari mükemmel kullaniyorlar,ortasahada Motta gibi Sneijder gibi topla giden,tehlike yaratabilecek ortasaha oyunculari var,ilerde solda Pandev var....yaratici,tek basina pozisyon yaratabilecek bir oyuncu.ilerde Eto'o ve Milito var.Sneijder gibi toplara mükemmel vuran bir oyuncusu var.Pandevde cok iyi bu konuda...Örnegin United,tek Rooneye bagliydi,Nani ve Valencia bos alan bulduklarinda iyiler ama onun disinda klasik kanat oyunculari...bir Ronaldo degiller...Örnegin Milan sadece Patoya bagliydi.Ronaldinho yaratiyor ve o da isi bitiriyordu...Onun disinda Milanda tehlike yaratacak kim var?Pirloda patlayicilik ve sürat yok,topla birlikte ciksa bile isi bitiremez,uzun toplarla oynayacak,Seedorf var sadece o da eski Seedorfun ceyregi bile etmez...Forvetleri kendi pozisyonlarini kendi yaratamiyor...Huntelaar ve Borriello...Ofansif gücleri zayiflamis 2 takim degilde ofansif acidan güclü takimlar burada...
Bayernde ayni sekilde,dün Bayern maca ön liberosuz basladi ama gol yemeden tamamladi,Pranjic ve Bastian Schweinsteigerle basladilar.Robben ve Riberyin bireysel yetenekleri,forvetleri cok iyi,ortasahada topla giden oyunculari var,duran toplarda iyiler,kanatlari iyi kullaniyorlar,Bayern dün cok iyi oynadi,skor daha farkli olabilirdi,Gomezin kacirdiklari olmasaydi...cok agir kaliyor Gomez...Olicte iyi bir oyuncu,özellikle savasciligi harika...Mulleri cok begeniyorum,sezon basi hazirlik döneminde nasil bir oyuncu oldugu belliydi, öyle cok yetenekli falan degil ama disiplinli,mücadeleci,bitiriciligi yüksek,hareketli ve iclere cok iyi kateden bir forvet oyuncusu...Gomez önceleri pek bilinmedigi icin cok daha etkili oluyordu ama artik rakiplerde onu biliyor,ona göre önlem aliyorlar...henüz fazla üzerine koyamadi...
Bayern gibi bir takim,transferler yapacak maddi gücü cok fazla,Stadlarindan her yil 100 milyon euro gibi bir gelir aliyorlar,örnegin italyanlar bu konuda sanssiz,stadyumlar devlette,kira ödüyorlar birde,vergiler yüksek,ispanya gibi yüksek yayin gelirleri yok...Bayern o 100 milyon euroyla istedigi transferleri yapabilir ama altyapiya cok fazla önem veriyorlar,bu ocak ayinda 3 tane altyapidan oyuncu A takimla calismaya basladi...Dünkü macta sol bekte oynayan Contento...hic siratmadi sol bekte...daha ocak ayinda A takimla calismaya baslamasina ragmen...Diger 2 oyuncuda Alaba ve Mehmet Ekici... Schweinsteiger,Lahm,Kross gibi oyuncularda alyapidan gele oyuncular.3 tane ilk11 seviyesinde oyuncu...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|