#469322 - Wed Dec 02 2009 14:15 PM
Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ?
[Re: ultrAslan_1991]
|
|
bence bu futbolcularla hemen yollar ayrilmali:
Leo Franco: bu adamai bize kim tavsiye etti bilmiyorum. ispanya liginde en cok gol yiyen adami gidip alan mantik kimin ?? bizim almanyada böyle kalecilere armut derler. Armut FRANCO
Hakan Balta: Cok yavas, pozisyon tutamiyor, galatasaraya yakismayacak özellikleri var. bence almanyada ikinci ligde bile oynayamaz hakan balta. ismi gibi tam balta
Ayhan Akman: misyonunu doldurdu. artik evinde oturup playstation oynasin.
Mehmet Topal: galatasarayin ataklarini yavaslatan daha iyi futbolcu yok. adam topu aldimi öne degil saga sola kayiyor
Gökhan Zan: Bu amatör galatasaray gibi takimda ne yapiyo anlamiyorum. Futbolcudan baska herbisey. ne teknik var nede kontrol. acilen yollar ayrilmali.
Linderoth: yasayan ölü
emre güngör. ölmüs aglayani yok
aydin yilmaz: belki galatasaray tarihinde kimse bunun kadar sans bulmadi. gece hayati, kadin, icki bu cocugu öldürdü...
------------------------------------------------------------------ arda artik kendine gelmeli. sigara icmekle, kari kizla dolasip gezmekle futbolcu olunmaz. sen kaptansin degeri ver artik..
rijkaarda gelince: madem büyük hoca, galatasaray büyük takim ozaman 3 kazmayla oynamasin orta sahada. sen kimden korkuyonda 3 futbolcan aciz adamla oynuyon orta sahada ??
benden bukadar umarim kizmassiniz bana
|
|
|
|
|
|
#469324 - Wed Dec 02 2009 14:29 PM
[Re: Keita11]
|
|
ne zihniyeti kardesim.. görünen köy klavuz istemez.. gökhan zanin, topalin, ayhanin vb yaptiklari bi iyi biseyi söyle.. kalemiz gelen her top gol.. eger ufuk yeseydi bu gölleri gerisini sen düsün.. ne zihniyeti anlatiyon bana, yerim senin felsefeni.
|
|
|
|
|
|
#469345 - Thu Dec 03 2009 11:53 AM
[Re: Stevie G]
|
GaLaTaSaRay
Yeni üye
Yer: istanbul
|
Hakan balta emre güngör emre aşık(jubile) serkan çalık ugur uçar aydın yılmaz ayhan akman mehmet topal shabani nonda elano brumer leo franco aykut erçetin tobi linderht ..............................................
|
|
|
|
#469361 - Thu Dec 03 2009 19:11 PM
[Re: AslAnibal]
|
|
elano gitmeli oynayacaksa adam gibi oynasın artık
|
|
|
|
|
|
#469364 - Thu Dec 03 2009 19:52 PM
[Re: 4hm3t]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
elano gitmeli oynayacaksa adam gibi oynasın artık Milanin Elanoyla tekrar ilgilendigine dair haberler var,Kaynak Franco Rossi,pek saglam bir kaynak sayilmaz... Linderoth ve Emre Güngörün durumlari artik netlige kavusmali,oynayacaklar mi yoksa hep böyle mi olacak durumlari.
|
|
|
|
#469412 - Fri Dec 04 2009 13:08 PM
[Re: Raph]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
elano gitmeli oynayacaksa adam gibi oynasın artık Milanin Elanoyla tekrar ilgilendigine dair haberler var,Kaynak Franco Rossi,pek saglam bir kaynak sayilmaz... Linderoth ve Emre Güngörün durumlari artik netlige kavusmali,oynayacaklar mi yoksa hep böyle mi olacak durumlari. işte onun için diyorum ya takımdan gönderilecekler arasında bence sağlık ekibi de yer almalı....
|
|
|
|
#469545 - Sun Dec 06 2009 12:49 PM
[Re: AslAnibal]
|
Üye

Yer: BURSA
|
elano gitmeli oynayacaksa adam gibi oynasın artık Milanin Elanoyla tekrar ilgilendigine dair haberler var,Kaynak Franco Rossi,pek saglam bir kaynak sayilmaz... Linderoth ve Emre Güngörün durumlari artik netlige kavusmali,oynayacaklar mi yoksa hep böyle mi olacak durumlari. işte onun için diyorum ya takımdan gönderilecekler arasında bence sağlık ekibi de yer almalı.... benim bildiğim zaten sağlık ekibi değişmişti
|
|
|
|
|
|
#469547 - Sun Dec 06 2009 13:44 PM
[Re: Keita11]
|
Üye

|
LEO FARCO:hiç güven vermiyor böyle bir kaleci 2.lig bile oynatmazlar maçlara dikkat ederseniz bu kalecinin kurtardığı tüm toplar üstüne gelen toplar orkuna çok ayıp oldu böyle bir 3 sınıf kaleci geldi diye yollandı
Evet ya 2.Ligde oynatmazlar  ama İspanya'nın en çok maç oynayan yabancı kalecisi oluyor bu da onun ne kadar kalitesiz kaleci olduğunu  gösteriyor ispanyada kaç gol yeme ortalamasıyla oynuyordu söylermisini renktaş
|
|
|
|
|
|
#469611 - Sun Dec 06 2009 22:51 PM
[Re: cesur_sado]
|
Üye

Yer: İzmir
|
LEO FARCO:hiç güven vermiyor böyle bir kaleci 2.lig bile oynatmazlar maçlara dikkat ederseniz bu kalecinin kurtardığı tüm toplar üstüne gelen toplar orkuna çok ayıp oldu böyle bir 3 sınıf kaleci geldi diye yollandı
Evet ya 2.Ligde oynatmazlar  ama İspanya'nın en çok maç oynayan yabancı kalecisi oluyor bu da onun ne kadar kalitesiz kaleci olduğunu  gösteriyor ispanyada kaç gol yeme ortalamasıyla oynuyordu söylermisini renktaş sen onu değil de Atl.Madrid Leo Franco ile kaç gol yemiş ortalama,Leo bize geldikten sonra kaç tane yemiş onları araştır eğer bu istatistiğe bu kadar merak duyuyorsan...Bir takımın yediği her gol kalecinin hatasımıdır onun da bi istatistiğini çıkar.Hadi bakalım...
|
|
|
|
|
|
#469702 - Wed Dec 09 2009 12:00 PM
[Re: Brian Birch]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Bence savunmanin en büyük sorunu lidersiz olmasi,organizasyonu saglayamiyoruz, daha sonra belkide Servet gibi Hkaan Balta gibi oyuncularin bu kadar cok elestirilmesinin nedeni;4-3-3 icin savunmayi öne cikarman lazim,bekler daha önde,ortasahaylada önde basacaksin,topa rakip sahada sahip olmak icin,dünkü Zurih-Milan maci,bizim icin güzel bir örnek oldu,Milanda benzer bir yapiyla oynuyor,Silva ciktiktan sonra Kaladzeyle bunu yapamadilar,defansin arkasina cok fazla adam kacirdilar,Milan sadece Kaladzeyle yapamazken,bizim 3 agir adamla bunu yapmamiz beklenemez.Servet ve Hakan Baltanin elestirilmesine birde bu yönden bakmak lazim.Savunmada öndeki presi yapamiyoruz,bekler gidince gec geliyorlar,halbuki erkenden gelseler,alan daraltsalar,belkide Servet bekin müdahele alanindaki bir pozisyona müdahale etmeyecek.
|
|
|
|
#469705 - Wed Dec 09 2009 13:00 PM
|

Yer: İstanbul
|
Öncelikle H@s@N kardeşimi tebrik ediyorum.Çünkü şu anda en çok ihtiyacımız olan şey sabır.Bende İ.B.Belediye maçında çok ama çok üzüldüm bende futbolculara çok kızdım,çünkü 8 futbolcusu eksik bir takımı kesinlikle yenmemiz lazımdı ama olmadı...Şimdi hocamızında söylediği gibi herkes kendini bir eleştirmeli.hesabı sadece bir kaç futbolcuya kesmek hatta en önemlisi 2 kaleci olsa yine de yenecek bir golü yediği için leo franco yu yerden yere vurmak bence büyük hata...Fenerbahçe maçı dışında yediği bir tane hatalı gol yok bence.varsa hatırladığınız başka bir gol lütfen paylaşalım.Bunların dışında en önemli şey Hocamıza tam destek ,uzun bir süredir Galatasaraylı futbolcular, futbolcu egemen bir takım hüvviyetindeler,işte ilk düzelmesi gereken sorun bu...futbolcu kötü oynadığı zaman kendisinin gönderileceğini ve yedek kalacağını bilirse kendine çeki düzen verir.Bunun en güzel örneği Kayseri spordur.Eğer yönetim tolunay hocaya sahip çıkmasa o kadar giden ve kadro dışı kalan oyuncuya rağmen bu futbol ve başarı olabilirmiydi.Futbolcunun işi kendine iyi bakıp sahada ve idmanda çok çalışmak bencillikten uzak,takımın başarısı için elinden geleni yapmaktır.bunun karşılığındada milyon € ları alıyorlar zaten .Bizlerin onlara sevgisi de cabası...Takımdan kimlerin gitmesi konusuna gelince:Bana göre ilk önce talihsiz linderoth gönderilmeli hayatı boyunca mr çektirmemiş,sahada ki koşu oranı ile dünya rekorunun sahibi bu futbolcu malesef Galatasaray ile bir türlü gerekli uyumu yakalayamadı.2) Belki bana çok ama çok kızacaksınız ben Kewell inda sezon sonu gitmesi taraftarıyım.çünkü o mevkii de arda ve abdel kader keita zaten oynayabiliyor .Oyun zekası desen onda karizma desen onda futbolcuya örnek olma onda ama malesef hepatit c hastası ve mücadele gücü malesef biraz düşük.İnanın içim cız ediyor ama kulübün menfaatleri için sezon sonu gitmesi gerektiğine inanıyorum.3)Emre güngör ün kendine iyi bakmadığı inancındayım o yüzdende ona çok güvenilerek takım kadrosu oluşturulmamalı.4)Türk futbolcuların kamp a alınması taraftarıyım,fazla özgürlük bizim insanımızın cildini bozuyor vur deyince öldürüyoruz.iyi bir antremanın işe yaraması için iyi bir dinlenme şart. Geri ye kalan oyuncuların özelliklerini bir hatırlayalım.... Sabri: Yırtıcı çalışan koşan bir futbolcu bence kazanılmalı leo franco: bence vasatın üstünde bir kaleci ve tecrübeli o yüzden kendine güveni sağlanmalı bonservis bedeli ödenmeden alınabilecek en iyi kaleci mehmet topal :çok yetenekli bir futbolcu ve her zaman para kazandırabilir kalmalı uğur uçar :çok iyi bir takım oyuncusu ve çalışkan mükemmel bir yedek kalmalı barış :Çok çalışkan ve yırtıcı ama daha fazla olmaz diye düşünüyorum bence kalsada olur gitsede olur Hakan balta :Daha iyisini bulamayacaksak kesinlikle kalmalı herzaman 6 lık yada 7 lik oynuyor ve istatistiklerde en çok koşan o çıkıyor.önünde ki arda ve kewell hiç yardım etmediği için çok yoruluyor bence kesin kalmalı ama yedek kalırsa futbolu unutur Servet: kuvvetli çalışkan bir defans oyuncusu ama maceracı o yüzden maceracı kimliğinden sıyrılmalı Elano: Kesinlikle kaliteli ve akıllı bir oyuncu ardayla beraber show yaparlar ama ardanın kanatta oynaması lazım yoksa herkes ardayla oynamayı tercih ediyor ve elanoda oyuna küsüyor bence kalmalı abdel kader keita: süratli hırslı fakat bencil bir oyuncu ve hocası bu yanını düzeltmeye çalışıyor bence düzelirse harika para kazanılabilir Arda :arda yı koyup yanına 10 kişi konulmalı :))) . Harika bir futbolcu allah onu futbolcu olarak yaratmış inşallah gençlik hatalarından çabuk sıyrılır o yaştaki çocuğada kadınlarla dolaşma falan demek komik.O yüzden sergen , metin kurt ,metin yıldız,rıdvan gibi yıldızların hayatı örneklenerek yaşayabileceği sıkıntılar çok iyi bir şekilde anlatılmalı Mustafa sarp :ilginç bir futbolcu yüreğini sahaya koyuyor her eve lazım Ayhan : Bu takımda iyi bir yedek olabilir kalsa da gitsede olabilir. Emre aşık :kesin kalmalı profesyonellik abidesi ve iyi bir ağabey yönetim ve gençler arasında iyi bir köprü Birde en önemlisi yeni stad açılışında Hakan şükür ,Arif erdem,ümit davala,george hagi ,popescu, tafarell, hakan ünsal ,ergun penbe, hasan şaş,büyük kaptan bülent korkmaz ve adını unuttuğum varsa diğer yıldızlara jübile yapılıp bu utanç temizlenmeli........Çünkü kimse bunu onlardan fazla hak etmedi ve Galatasaray bu insanlara bunu borçlu...ben bie taraftar olarak üzülüyorum kimsenin ahını almak iyi değildir Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
#470087 - Thu Dec 24 2009 18:35 PM
[Re: brkisilak]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#470117 - Sun Dec 27 2009 18:53 PM
[Re: ONUR1905]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
1. Leo Franco 2. Linderoth 3. Serkan Çalık 4. Emre Güngör 5. Emre Aşık 6. Ayhan 7. Nonda 8. Aydın(kiralık) 9. Serkan Kurtuluş(kiralık) 10. Lincoln (okutmak lazım artık...) 
|
|
|
|
#470121 - Mon Dec 28 2009 02:37 AM
[Re: E05]
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Valla onu bunu bilmem ama 4-3 lük Bordeaux maçından sonra ben ona ömürlük imza attırdım...  100 ortadan 1 tanesi bile tutmasada bu böyle...
|
|
|
|
#470122 - Mon Dec 28 2009 05:13 AM
|
Üye

|
Öncelikle Aydın diyorum,Galatasaray altyapısından yetişen en ruhsuz futbolcu.. Sonra.... 1-Ayhan 2-Lınderoth 3-Emre A. 4-Emre G. 5-Nonda 6-H.Balta 7-Leo Franco 8-Barış 9-Serkan Çalık
Hiç olmazsa 2-6-7-8 gibi güzel numaralar meşgul edilmez... yerine alacağın oyuncuları da yazsana buraya merak ettim.Biliyorsun ki bi futbol takımı 11 kişiden oluşmuyor malesef  ...Ahh şu FM alışkanlıkları... renkdaş gerçekten şu fm alışkanlıkları forumda çok görülüyo...kimse ne tecrübe ne takım içindeki uyum ne arkadaşlık ne gençlere abilik ne kadro derinliği kimse bunları düşünmeden rahatça yollayabiliyo.......bide zaten hiç anlamadığım şu numara alışkanlığı war...80li yılların alışkanlığı gibi gelio bana....başımızdaki hocanın felsefesi total futbol, uygulayabiliyoruz uygulayamıyıruz onu tartışırız ama 2 no 7 no 11 no bize çok uzak şeyler
|
|
|
|
#470137 - Tue Dec 29 2009 19:02 PM
[Re: ONUR1905]
|
Üye

Yer: Uşak
|
Öncelikle Aydın diyorum,Galatasaray altyapısından yetişen en ruhsuz futbolcu.. Sonra.... 1-Ayhan 2-Lınderoth 3-Emre A. 4-Emre G. 5-Nonda 6-H.Balta 7-Leo Franco 8-Barış 9-Serkan Çalık
Hiç olmazsa 2-6-7-8 gibi güzel numaralar meşgul edilmez... barış mı? he barış
|
|
|
|
#470138 - Tue Dec 29 2009 19:14 PM
|
Üye

Yer: Uşak
|
Hiç olmazsa 2-6-7-8 gibi güzel numaralar meşgul edilmez... yerine alacağın oyuncuları da yazsana buraya merak ettim.Biliyorsun ki bi futbol takımı 11 kişiden oluşmuyor malesef  ...Ahh şu FM alışkanlıkları... Yazdığım oyuncular gayette yazılacak oyuncular ne bekliyosun ki bunlardan? ha 1-2si kalır ona bişey diyemem,ama bu konuya baştan baktığımızda yazdığım futbolcular genelde bir çok arkadaşın takımda görmek istemediği futbolcular.Bana deki şu futbolcunun şu faydası var ona göre cvp vereyim. Yerine gelecek oyuncular ise zaten 3 yabancı yolcu olunca yerine 3 yabancı alınır,ama kale hariç çünkü kaleci Ufuk..Sercan,Ali Turan,Çağlar gibi yerliler de alınır,fazlalığa gerek yok. FM muhabbeti nedir? bizde bilelim ki..
|
|
|
|
#471132 - Sun Jan 31 2010 22:41 PM
[Re: AseKaN]
|
UltrAslan
Yeni üye
|
|
|
|
|
|
|
#471154 - Mon Feb 01 2010 10:55 AM
|
Üye

|
http://www.facebook.com/pages/Leo-Franco-Galatasaraydan-gitsin-diyenler/277223419122?v=wall
leo franco yollansın diyenler burada toplanıyoruz Kendi oyuncunuzu koruyacağımıza ve sorunu kendi içimizde çözeceğimize,saçma sapan yok gruptur yok odur yok budur açıyorsunuz...Siz ne kadar söylenirseniz söylenin bu adam en azından sene sonuna kadar kalede.O ıslıklar o rencide eden saçma yorumlar takımımızdan başka hiçbişeye zarar vermeyecek...Biraz olgun düşünün ve ona göre hareket edin... renktaş takım kendiiçinde halledebilir ama rikarrd barcolnada'da valdes gibi bir hatsı var onca seneye ramen valdes halen güven vermiyor bu franco sevdasında vazgeçilmeli orkun franconun yediği gollerin 3 te 1 yedi ama orkun kaleci mi dediniz ee franco ne franco'nun savunacak hali kalmadı sezon başından beri söylüyorum TSL'de ilk 15 oynayan hiçbir takın kalesinde oynayamaz bu kalitede bir kaleci türk olsa çoktan kadro dışı kalmıştı bu zaman kadar gösterdiği performansla bir sn Victor Valdes güven vermiyor mu?Ben artık ne diyeyim ya...Takılın kafanıza göre...Sizin gibi futbol bilgisi nirvanaya ulaşmış insanlarla aşırı mantıklı tartışmalara giremeyeceğim...
|
|
|
|
|
|
#471157 - Mon Feb 01 2010 13:40 PM
|
Üye

|
Kendi oyuncunuzu koruyacağımıza ve sorunu kendi içimizde çözeceğimize,saçma sapan yok gruptur yok odur yok budur açıyorsunuz...Siz ne kadar söylenirseniz söylenin bu adam en azından sene sonuna kadar kalede.O ıslıklar o rencide eden saçma yorumlar takımımızdan başka hiçbişeye zarar vermeyecek...Biraz olgun düşünün ve ona göre hareket edin... renktaş takım kendiiçinde halledebilir ama rikarrd barcolnada'da valdes gibi bir hatsı var onca seneye ramen valdes halen güven vermiyor bu franco sevdasında vazgeçilmeli orkun franconun yediği gollerin 3 te 1 yedi ama orkun kaleci mi dediniz ee franco ne franco'nun savunacak hali kalmadı sezon başından beri söylüyorum TSL'de ilk 15 oynayan hiçbir takın kalesinde oynayamaz bu kalitede bir kaleci türk olsa çoktan kadro dışı kalmıştı bu zaman kadar gösterdiği performansla bir sn Victor Valdes güven vermiyor mu?Ben artık ne diyeyim ya...Takılın kafanıza göre...Sizin gibi futbol bilgisi nirvanaya ulaşmış insanlarla aşırı mantıklı tartışmalara giremeyeceğim... [/quote] TÜRKİYE ANLAMINDA SÖYLEMEDİM VALDESİN GÜVEN VERMEDİĞİN İSPANYADA BARCELONA GİBİ BİR TAKIMDA GÜVEN VERMİYOR KAÇ SENELERDİR KALEYİ KORUYOR O ANLAMDA SÖYLEDİM RİKKARDIN KALECİ SEÇİMLERİ PEK İYİ DEĞİL
|
|
|
|
|
|
#471163 - Mon Feb 01 2010 15:17 PM
|
Üye

|
|
|
|
|
|
|
#471240 - Wed Feb 03 2010 22:55 PM
[Re: redlion80]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#471464 - Wed Feb 10 2010 13:44 PM
|
GaLaTaSaRay
Yeni üye
|
valla gidenler gitti...şimdi sene sonu kimler gidicek diye düşünüorum baros gitmeye niyetli cok üzülürüm giderse...ama bi wagner loweda cok görmek isterim takımda elano dünya kupasında patlar gider diye düşünüorum inş..franco banko zaten..ufuk ve aykuta cok güveniorum hatta sinan bolat bile olabilir...ii bir sag bek gerekli gerci ugur baya canlandı bu sene eger alınıorsa beck,rafinha ayarında olsun alınmıosada ugur serkan kalsın...kewwel kalıcaksa santos gitsin kewell gidicekse santos kalsın ama umudumda yok adamdan...seneye stat acılıo ve ben en az 3 büyük bomba bekliorum,franco,baros(jo),elano,kewell ın yerine hamit ve halilde artık katılsın takıma...elanonun yerine rosicky cok iyi olur barosda kalırsa tabikide...
|
|
|
|
#471977 - Thu Feb 25 2010 22:46 PM
|
Üye

|
|
|
|
|
|
|
#472031 - Fri Feb 26 2010 00:43 AM
[Re: GauchO]
|
Üye

Yer: DK
|
[quote=cesur_sado]Frank RIJKAARD Yerine kim gelsin ??? jose mourinho  onada max 3 ay veriorum bu taraftar kitlesiyle [/quote] 3 ay fazla bile renkdas .. Gercekten abartiniz artik, ne bu cocuk oyuncagimi , o gitsin bu gelsin, kolaysa siz gittin yonetin takimi .. Okadar kolay su gitsin bu gelsin diyorsunuz ki , sanki herkes kapimizda yatiyordu Galatasaray bizi alsin diye, kolaydi hemen birini yollamak getirmek ..
|
|
|
|
#472049 - Fri Feb 26 2010 12:46 PM
[Re: E05]
|
|
HERALDE BU GİDECEKLER ARASINA AYHAN DA EKLENR BGUNDEN İTİBAREN...RİJKAARDI GÖNDERMEK KADAR SACMA BBSY OLAMAZ
|
|
|
|
|
|
#472146 - Mon Mar 01 2010 14:36 PM
[Re: sener_83]
|
Yeni üye
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Ayhan,Gökhan Zan,Franco
|
|
|
|
#472222 - Thu Mar 04 2010 17:51 PM
|
|
bu takıma yaramayan, standartlara uymayan en başta 2 oyuncu var. ayhan ve barış. bunların kesinlikle gitmesi gerekiyor. bunun yanında profesyonellikten haberi olmayan caner de yaptığı hatalarla takımda göze batıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli),
13
Guests and
26