Webaslan Forum
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#469209 - Sat Nov 28 2009 17:05 PM Kimler Takımdan Yollanmalı ?
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Gökhan Zan, Servet, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Hakan Balta; Benim gitmesini istediğim oyuncular bu peki sizin kimler ?

#469274 - Tue Dec 01 2009 08:47 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
1- franco
2-e.aşık-yaşlandı
3-lınderloth
4-g.zan
5-ayhan akman
6-nonda--- sürekliliği yok
7-aydın yılmaz kiralık mı staılık mı bilemiyorum bir patlayamadı gitti
8-kaleci anranörleri hep kalecilerde sorun yok herhalde kaleci atranöründe de problem var kesin

#469280 - Tue Dec 01 2009 15:09 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
Keita11 Offline
Müdavim
**

Yer: Yavruvatan
1-Sabırsız ve anlayışsız taraftar
2-Sabırsız ve anlayışsız taraftar
3-Sabırsız ve anlayışsız taraftar
4-Sabırsız ve anlayışsız taraftar
5-Sabırsız ve anlayışsız taraftar

#469282 - Tue Dec 01 2009 15:26 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Keita11]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: H@$@N

Hasan, sende söyle iki üç gitmesini istediğin oyuncu mesela sen Linderoth'u fazla sevmezsin.

#469284 - Tue Dec 01 2009 15:40 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
shiroi_ch Offline
Üye

gökhan zan, servet, mehmet topal ve hakan balta.. gönderdin bunları söyler misn bana defans 4lüsünü kimlerden kuracaksın? kewell'dan stoper olarak mı faydalanacaksın? nedir bu onu bunu yollama aşkı?

#469285 - Tue Dec 01 2009 15:44 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: shiroi_ch]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: shiroi_ch
gökhan zan, servet, mehmet topal ve hakan balta.. gönderdin bunları söyler misn bana defans 4lüsünü kimlerden kuracaksın? kewell'dan stoper olarak mı faydalanacaksın? nedir bu onu bunu yollama aşkı?

Emre Aşık, Emre Güngör, Caner Erkin, bunlar ne güne duruyor ayrıca defansa ve ön liberoya transfer şart saydığım ve gitmesini istediğim bu oyuncular en geç sezon sonunda mutlak gidicek olanlandır.

#469294 - Tue Dec 01 2009 16:44 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Gökhan Zan
Hakan Balta
Ayhan Akman
Sağlık Ekibi

#469304 - Tue Dec 01 2009 19:37 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
Keita11 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: ultrAslan_1991

Hasan, sende söyle iki üç gitmesini istediğin oyuncu mesela sen Linderoth'u fazla sevmezsin.
Yanlış anlama bu mesaj sana değildi sen konuyu açarken herkesin fikrini sormak için açtın herhalde bunda bir art niyet görmüyorum sadece genelleme yaptım

#469313 - Tue Dec 01 2009 21:28 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Keita11]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
1-g.zan
2-linderoth
3-leo franco
4-ayhan

#469317 - Wed Dec 02 2009 01:14 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ONUR1905]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
ya gidecek oyucular hemen hemen belli esas gelecek oyuncular önemli ii oyuncular gelmezse bu yazdıklarımızı mumla ararız smile

#469322 - Wed Dec 02 2009 14:15 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
g_dream Offline

bence bu futbolcularla hemen yollar ayrilmali:

Leo Franco: bu adamai bize kim tavsiye etti bilmiyorum. ispanya liginde en cok gol yiyen adami gidip alan mantik kimin ?? bizim almanyada böyle kalecilere armut derler. Armut FRANCO

Hakan Balta: Cok yavas, pozisyon tutamiyor, galatasaraya yakismayacak özellikleri var. bence almanyada ikinci ligde bile oynayamaz hakan balta. ismi gibi tam balta

Ayhan Akman: misyonunu doldurdu. artik evinde oturup playstation oynasin.

Mehmet Topal:
galatasarayin ataklarini yavaslatan daha iyi futbolcu yok. adam topu aldimi öne degil saga sola kayiyor

Gökhan Zan
: Bu amatör galatasaray gibi takimda ne yapiyo anlamiyorum. Futbolcudan baska herbisey. ne teknik var nede kontrol. acilen yollar ayrilmali.

Linderoth: yasayan ölü

emre güngör. ölmüs aglayani yok

aydin yilmaz: belki galatasaray tarihinde kimse bunun kadar sans bulmadi. gece hayati, kadin, icki bu cocugu öldürdü...

------------------------------------------------------------------
arda artik kendine gelmeli. sigara icmekle, kari kizla dolasip gezmekle futbolcu olunmaz. sen kaptansin degeri ver artik..

rijkaarda gelince: madem büyük hoca, galatasaray büyük takim ozaman 3 kazmayla oynamasin orta sahada. sen kimden korkuyonda 3 futbolcan aciz adamla oynuyon orta sahada ??

benden bukadar umarim kizmassiniz bana

#469323 - Wed Dec 02 2009 14:18 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: g_dream]
Keita11 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: g_dream
bence bu futbolcularla hemen yollar ayrilmali:

Leo Franco: bu adamai bize kim tavsiye etti bilmiyorum. ispanya liginde en cok gol yiyen adami gidip alan mantik kimin ?? bizim almanyada böyle kalecilere armut derler. Armut FRANCO

Hakan Balta: Cok yavas, pozisyon tutamiyor, galatasaraya yakismayacak özellikleri var. bence almanyada ikinci ligde bile oynayamaz hakan balta. ismi gibi tam balta

Ayhan Akman: misyonunu doldurdu. artik evinde oturup playstation oynasin.

Mehmet Topal:
galatasarayin ataklarini yavaslatan daha iyi futbolcu yok. adam topu aldimi öne degil saga sola kayiyor

Gökhan Zan
: Bu amatör galatasaray gibi takimda ne yapiyo anlamiyorum. Futbolcudan baska herbisey. ne teknik var nede kontrol. acilen yollar ayrilmali.

Linderoth: yasayan ölü

emre güngör. ölmüs aglayani yok

aydin yilmaz: belki galatasaray tarihinde kimse bunun kadar sans bulmadi. gece hayati, kadin, icki bu cocugu öldürdü...

------------------------------------------------------------------
arda artik kendine gelmeli. sigara icmekle, kari kizla dolasip gezmekle futbolcu olunmaz. sen kaptansin degeri ver artik..

rijkaarda gelince: madem büyük hoca, galatasaray büyük takim ozaman 3 kazmayla oynamasin orta sahada. sen kimden korkuyonda 3 futbolcan aciz adamla oynuyon orta sahada ??

benden bukadar umarim kizmassiniz bana
Benim mesajım işte bu zihniyete karşıydı

#469324 - Wed Dec 02 2009 14:29 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Keita11]
g_dream Offline

ne zihniyeti kardesim..
görünen köy klavuz istemez..
gökhan zanin, topalin, ayhanin vb yaptiklari bi iyi biseyi söyle..
kalemiz gelen her top gol..
eger ufuk yeseydi bu gölleri gerisini sen düsün..
ne zihniyeti anlatiyon bana, yerim senin felsefeni.

#469325 - Wed Dec 02 2009 14:49 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: g_dream]
Keita11 Offline
Müdavim
**

Ben senin gibi düşünecem

Bu takımı kim yönetiyor: Adnan Polat DÜNYANIN EN KÖTÜ BAŞKANI spordan mordan anlamaz GİTSİN

Transferleri kim yapıyor Haldun Üstünel: BÖYLE KÖR BİR ADAM GÖRMEDİM oyuncu falan izlediği yok boktan transfer yapıyor GİTSİN

Teknik direktör kim Rijkaard: ULAN BU ADAMIN KARİYERİ TESADÜF Galatasaray'ı bile yönetemedi GİTSİN

Kaptan kim Arda: GALATASARAY'DA OYNAYAMAZ KAZMA 10 numarayı da kaptanlığı da alın bu heriften

Aykut ve Ufuk dünyanın en iyi kaleciler Buffon bile Ufuk'un tırnağı olamaz tüm savuma çok iyi oynuyor sadece Franco bilerek gol yiyor.

Kewell çok paragöz oda gitsin

Hatta al kendini SENDE GİT

#469331 - Wed Dec 02 2009 18:14 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Keita11]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Ben senin gibi düşünecem

Bu takımı kim yönetiyor: Adnan Polat DÜNYANIN EN KÖTÜ BAŞKANI spordan mordan anlamaz GİTSİN

Transferleri kim yapıyor Haldun Üstünel: BÖYLE KÖR BİR ADAM GÖRMEDİM oyuncu falan izlediği yok boktan transfer yapıyor GİTSİN

Teknik direktör kim Rijkaard: ULAN BU ADAMIN KARİYERİ TESADÜF Galatasaray'ı bile yönetemedi GİTSİN

Kaptan kim Arda: GALATASARAY'DA OYNAYAMAZ KAZMA 10 numarayı da kaptanlığı da alın bu heriften

Aykut ve Ufuk dünyanın en iyi kaleciler Buffon bile Ufuk'un tırnağı olamaz tüm savuma çok iyi oynuyor sadece Franco bilerek gol yiyor.

Kewell çok paragöz oda gitsin

Hatta al kendini SENDE GİT

İmzamı atıyorum .. laugh
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469332 - Wed Dec 02 2009 18:27 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

g_dream renktaşım milletin karısı kızı sigarası içkisi ne seni ne beni ilgilendirir ayrıca sen nerden biliyorsun bunları hele bu söylenenler GALATASARAYın kaptanına söylenmişse yazık çok yazık istediğin kadar saha içindeki futbolunu eleştirirsin içeride adam gbi oynasın takımımızın adına yakışsın o bize yeter.Benim üzüldüğüm tek bir şey var zamanında-çok da önce değil ama-Ardayı el üstünde tutan her şeyiyle baş tacı yakan iki uydurma haber ((basının bizim için takımı karıştırmak için neler yaptığını hepimiz biliyoruz))duyunca aman şunla gezmiş şunu yapmış yakışmıyor bize diyor ..sizce sadece bunlar mı etkiler futbolu ya da insan hayatını başka sorunları olamaz mı?Bize düşen bu sorunları ortadan kaldırmaktır...

#469345 - Thu Dec 03 2009 11:53 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Stevie G]
featih Offline
GaLaTaSaRay
Yeni üye
*

Yer: istanbul
Hakan balta
emre güngör
emre aşık(jubile)
serkan çalık
ugur uçar
aydın yılmaz
ayhan akman
mehmet topal
shabani nonda
elano brumer
leo franco
aykut erçetin
tobi linderht
..............................................
ARDA TURAN------

#469346 - Thu Dec 03 2009 12:11 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: featih]
cenkbut Offline
Yeni üye
*

Yer: Londra / Ingiltere
13 futbolcu gondermissin arkadas, butun takimi gonderseydin, senin mahallendeki topculari koysaydik yerine. Ha bu arada hadi hepsini gonderdin su anda takimin gol krali nondayi nereye gonderiyorsun, pes vallahi smile

#469349 - Thu Dec 03 2009 16:45 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cenkbut]
AslAnibal Offline
Müdavim

herkesin kendi görüşüdür... madem topic takımdan kimler gitsin başlığında açılmış... isteyen istediğini (daha doğrusu istemediğini) takımdan gönderebilir...

ama bunu yaparken sebebi yazılmalı bence... yani mesela hakan balta için yazdıklarına katılıyorum renktaşın... çok yavaş ve hep pozisyon hatası yapıyor...

gökhan zan yine öyle...

neyse ben yazmıştım zaten kimlerin gitmesi gerektiğini...

burada ilginç bir noktaya parmak basmak istiyorum: daha önceden yani bundan 6-7 ay önce böyle bir topicte en başa yazacağım adam olan sabri şimdi bakıyorum kimse yazmamış ben de dahil... bu çok güzel bir gelişme.. yani demek ki kimse art niyetli yorum yapmıyor.. yani birisine olan kininden dolayı falan rastgele yorum yapmıyor... bu çok hoşuma gitti... sabri bence şu anda takımda en iyi ve hırslı oyuncuların başında geliyor.. ancak geçenlerde bu yalancı medyada bi haber çıktı onunla ilgili: sabri taraftarla arası açıldığı için ocak ayında gitmek istiyormuş... bu basın artık öyle yatsıya kadar bile yanacak mumlar yakmıyor.... ulan böyle basın başka nerde vardır acaba... ha bu arada tabii gitmek isterse gidebilir de fark etmez yani çünkü en nihayetinde kulübe para kazandırıp da gittikten sonra gidebilir ama bence şu anda en iyi topçularımız arasında vesselam...

#469361 - Thu Dec 03 2009 19:11 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: AslAnibal]
4hm3t Offline

elano gitmeli oynayacaksa adam gibi oynasın artık

#469363 - Thu Dec 03 2009 19:37 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: 4hm3t]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
Bi cok renktas hakan baltanin gönderilmesini istiyor belki haklilar ama asil yanlis olan volkan yamanin gönderilmesi oldu bence, daha öncede yazdim volkanin takimda olmasi baltayi devamli ateslerdi, ama simdi balta kendini 11 de garanti hissediyor onun icin formu düstü.

#469364 - Thu Dec 03 2009 19:52 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: 4hm3t]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

İlk Gönderen: 4hm3t

Milanin Elanoyla tekrar ilgilendigine dair haberler var,Kaynak Franco Rossi,pek saglam bir kaynak sayilmaz...

Linderoth ve Emre Güngörün durumlari artik netlige kavusmali,oynayacaklar mi yoksa hep böyle mi olacak durumlari.

#469412 - Fri Dec 04 2009 13:08 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Raph]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Raph

Milanin Elanoyla tekrar ilgilendigine dair haberler var,Kaynak Franco Rossi,pek saglam bir kaynak sayilmaz...

Linderoth ve Emre Güngörün durumlari artik netlige kavusmali,oynayacaklar mi yoksa hep böyle mi olacak durumlari.

işte onun için diyorum ya takımdan gönderilecekler arasında bence sağlık ekibi de yer almalı....

#469524 - Sat Dec 05 2009 23:39 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: AslAnibal]
Rebell76 Offline
Yeni üye

Yer: KÖLN
Masallah taraftar takimin yarisini yolluyor....

Bence defans komple degistirilsin...
Stoper olarak bir Vidic´i alalim, bizde oynamak icin can atiyormus birde Pepe´yi transfer edelim oda iki bucuk euroya gelecekmis bize hemde Türkiyenin modern stadlarinda oynamak icin bize para bile vereckmis....

Yahuu arkadaslar daha siz degilmiydiniz gecen sezon Süper Servet ile Süper Hakan Balta diye bagiranlar...
Yani bence takimda gidecek varsa, Serkan Calik, Linderoth, Aykut, Emre Güngör, Alparslan, Aydin, Nonda...!!!!!!!!!!!!!

#469527 - Sun Dec 06 2009 00:30 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: featih]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: featih
Hakan balta
emre güngör
emre aşık(jubile)
serkan çalık
ugur uçar
aydın yılmaz
ayhan akman
mehmet topal
shabani nonda
elano brumer
leo franco
aykut erçetin
tobi linderht
..............................................
beni seç beni seç...

#469535 - Sun Dec 06 2009 10:29 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Rebell76]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Rebell76
Masallah taraftar takimin yarisini yolluyor....

Bence defans komple degistirilsin...
Stoper olarak bir Vidic´i alalim, bizde oynamak icin can atiyormus birde Pepe´yi transfer edelim oda iki bucuk euroya gelecekmis bize hemde Türkiyenin modern stadlarinda oynamak icin bize para bile vereckmis....

Yahuu arkadaslar daha siz degilmiydiniz gecen sezon Süper Servet ile Süper Hakan Balta diye bagiranlar...
Yani bence takimda gidecek varsa, Serkan Calik, Linderoth, Aykut, Emre Güngör, Alparslan, Aydin, Nonda...!!!!!!!!!!!!!

Renktaş sende takımın yarısını yollamışsın laugh

#469544 - Sun Dec 06 2009 12:45 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
cesur_sado Offline
Üye
**

KİRALIK:

1:AYDIN YILMAZ: GALATASARAY'da patlayamıycağı belli oldu beli anadolu kulüplerinde patlama yaparda gelecek sezon faydalanırız 6 aylık kiralık verilse iyi olur

2:SEMİH KAYA: şans bulması nerdeyse imkansız sakatlıklardan başı çok yandı anadolu kulüplerine kiralık yollanıp hem maç tecrübesi hemde kendine güven kazanmalı

3:MURAT AKÇA:sezon başında hazırlık maçlarında iyiydi ama şans bulamıyor anadolu kulüplerine kiralık verilse çok iyi olkabilir

4:EMRE ÇOLAK: süper lig de bir takıma kiralık verilip tecrübe kazanması lazım çok yetenkli bir oyuncu

GÖNDERİLECEKLER:

AYHAN AKMAN: YETER DİYOR BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

LEO FARCO:hiç güven vermiyor böyle bir kaleci 2.lig bile oynatmazlar maçlara dikkat ederseniz bu kalecinin kurtardığı tüm toplar üstüne gelen toplar orkuna çok ayıp oldu böyle bir 3 sınıf kaleci geldi diye yollandı

ALPARSLAN ERDEM:ümit davala getirdi ama şans bulamıyor ve sol bek oyuncusu değil daha çok sol açık gibi takasta kullanılabilir

SERKAN KURTULUŞ:sabri ve uğur uçar varken şans bulması nerdeyse imkansız sansta buldu ama değerlendiremedi gönderilmeli

SERKAN ÇALIK:çok uzun süreli bir sakalık atlattı eski formu yetersizdi zaten üstüne çıkması çok zor hemde şans da bulamıyor

SHABANI NONDA: yaşı ilerledi biz 3-5 senelik bir takım kuruma doğrultusunda yolacıktık para ederken gönderilmeli ayrıca formunu uzun süre devam ettiremiyor ama en az 2 forvet alınmayacaksa sezon sonuna kadar kalmalı

GÖKAN ZAN: milli takım stoperini aldık çok kötü olmnaz diyorduk ama beşiktaşlılar bize dua ediyorlar g.zan gitti beşiktaş gol yemiyor 3.sınıf bir futbolcu bence gönderilmeli bir oyuncumuzun sakatlanmasına asla sevinmem sanıyordum bu da oldu

EMRE AŞIK:emektar futbolcumuz yaşı çok ilerledi beşiktaşa trannsfer olduktan sonra emre benim için zaten bitmişti artık yerine alt yapıdan bir yedek defans oyuncusu çıkarmalıyız

TOBİAS LINDEROTH:gören varmı böyle bir futbolcu varmıydı yetek hiçbir takım hiçbir oyuncuya bu kadar sabır göstermedi en yakın zamanda gönderilemli

CANER ERKİN:bizim sol beke ihtiyacımız var caner sol bek değil kiralık sözleşmesi fes edilip gönderilmeli ancak anadolu kulüplerinde oynar

ZAMAN TAINMALI:

ELANO BLUMER:yabancı bir futbolcu bizim beklentilerimiz yüksek ama bu futbolcuyu takip edenler bilir elano çift yönlü bir orat sahadır topa dağatımı yapar gol özeliği fazla yoktu m.sarp m.stopal ne kadar atar elano 1 fazlasını aratr ancak zaman verilmeli

EMRE GÜNÖR:çok iyi bir defans oyuncusu sevetle çok iyi bir ikiliydiler bu sezon sonuna kadar beklenmeli bulduğu sansları hep iyi değerlendirdi ama sakatlık büyük problem i oldu sezon sonuna kadar şans verilip zaman verilmeli

UFUK CEYLAN:benim çok beyendiğim bir kaleci bizde yabancı sevdası olmasa bu kaleci 10 yıl kalemizi kuru hata yapımıyacakmı tabiki yapacak ama çok yetenekli bir kaleci kesinlikle şans verilmeli

TÜM BUNLAR HEMEN OLMAZ TABİKİ MADİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ ÇOK FAZLA AYRICA YENİ OYUNCU ALNMASIDA ÇOK MALLİYETLİ OLABİLİR ANACAK BENİM GÖRDÜKLERİM BUNLAR

GALATASARAY'IMIZA BAŞARILAR

EN BÜYÜK GALATASARAY

#469545 - Sun Dec 06 2009 12:49 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: AslAnibal]
cesur_sado Offline
Üye
**

İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: Raph

işte onun için diyorum ya takımdan gönderilecekler arasında bence sağlık ekibi de yer almalı....

benim bildiğim zaten sağlık ekibi değişmişti

#469546 - Sun Dec 06 2009 13:07 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
Keita11 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: cesur_sado

LEO FARCO:hiç güven vermiyor böyle bir kaleci 2.lig bile oynatmazlar maçlara dikkat ederseniz bu kalecinin kurtardığı tüm toplar üstüne gelen toplar orkuna çok ayıp oldu böyle bir 3 sınıf kaleci geldi diye yollandı
Evet ya 2.Ligde oynatmazlar laugh ama İspanya'nın en çok maç oynayan yabancı kalecisi oluyor bu da onun ne kadar kalitesiz kaleci olduğunu laugh gösteriyor

#469547 - Sun Dec 06 2009 13:44 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Keita11]
cesur_sado Offline
Üye
**

Evet ya 2.Ligde oynatmazlar laugh ama İspanya'nın en çok maç oynayan yabancı kalecisi oluyor bu da onun ne kadar kalitesiz kaleci olduğunu laugh gösteriyor

ispanyada kaç gol yeme ortalamasıyla oynuyordu söylermisini renktaş

#469572 - Sun Dec 06 2009 21:43 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Galatasaray'da gönderilecek 6 futbolcu

G.Saray'dan gönderilecek veya ayrılması gündeme gelen 6 futbolcu netleşti

Sezon sonuna kadar Ayhan, S.Kurtuluş, Aydın, Linderoth, Alparslan ve S.Çalık'ın gönderilmesi bekleniyor

DEVRE arasında takıma takviye yapmayı düşünen G.Saray'da gönderilecek isimler de netleşmeye başladı. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın raporu ve kendi isteğiyle takımdan ayrılmak isteyen futbolcular ara dönemde veya sezon sonunda yuvadan uçacak. İşte sarı-kırmızılı takımla bağlarını kopartmak üzere olan futbolcular:

* AYHAN AKMAN: Ligde 8 maçta oynadı. Arda kaptan olunca morali bozuldu. Pazubandın kendisine verilmesini bekliyordu. Askerlik sorunu da başına bela oldu. Tümer Metin gibi 3 sene yurt dışında futbol oynayarak kısa dönem askerlik yapmak istiyor. Bu yüzden yurt dışına gidecek. Menajeri Yunan ekipleriyle temasa geçerek kulüp arıyor.

* SERKAN KURTULUŞ: Bu sezon hiç forma şansı bulamadı. Bursa'dan transfer olduktan sonra bir türlü kendisini gösteremedi. Oynadığı bölgede Sabri ve Uğur'unbulunması, onun forma şansını da azalttı. Sezon sonuna kadar form durumu izlenecek ve yetersiz bulunması halinde takımdan gönderilecek.

* ALPARSLAN ERDEM: Alparslan da forma giyemeyen isimlerden birisi. Caner'inde transferinden sonra iyice arka plana itildi. Uyum sürecini atlatamadı. Sezon sonuna kadar durumu izlenecek ve o doğrultuda yollar ayrılacak.

AYDIN YILMAZ GÖZDEN DÜŞTÜ

* AYDIN YILMAZ: Rijkaard'ın maçlarda az da olsa şans verdiği bir isim. Ligde 9 maçta oynadı. Kendisine verilen süreleri iyi değerlendiremedi. Maçlara ağırlığını koyamadığı için gözden düştü. Anadolu'dan çok talibi var. Devre arasında olası bir transfer takasında kullanılabilir.

* TOBIAS LINDEROTH: 2 senedir sakatlıktan kurtulamadı. Bu sezon da sadece 3 maçta oynayabildi. Yaşı da ilerledi. Ülkesine dönmek istiyor. Devre arası bile yollar ayrılabilir.

* SERKAN ÇALIK: G.Saray'a gelir gelmez parladı. Ancak sakatlanınca bir daha düzelemedi. Herkes ondan ümidini kesti.
Kaynak:Milliyet

#469611 - Sun Dec 06 2009 22:51 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
brkisilak Offline
Üye
**

ispanyada kaç gol yeme ortalamasıyla oynuyordu söylermisini renktaş

sen onu değil de Atl.Madrid Leo Franco ile kaç gol yemiş ortalama,Leo bize geldikten sonra kaç tane yemiş onları araştır eğer bu istatistiğe bu kadar merak duyuyorsan...Bir takımın yediği her gol kalecinin hatasımıdır onun da bi istatistiğini çıkar.Hadi bakalım...

#469615 - Sun Dec 06 2009 23:01 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
yönetici Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
aydın diye bir cocuk, yıllardır etkisiz eleman

BÜYÜK UTANÇ

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#469616 - Sun Dec 06 2009 23:03 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

Ayhan, Nonda

Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Sun Dec 06 2009 23:04 PM)

#469621 - Sun Dec 06 2009 23:34 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: yönetici]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: yönetici
aydın diye bir cocuk, yıllardır etkisiz eleman

aynen.. çıldırtıyor adamın futbol oynayışı beni..

#469634 - Mon Dec 07 2009 11:44 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: suskun]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Linderoth A.Polatın akrabası gibi neden tutular bu adam anlamam.
Aydın çoğu kişinin dediği gigi çok şans buldu ama değerlendiremedi.O gitsin genç takımda oynasın, en iyi orda oynuyor,yada gitsin bu takımı kaldıramıyor.

Emre aşık yaşlandı ama bence elimizdeki en iyi defans oyuncusu.

G.zan ve E. güngör hep sakat.
Ayhan bu sene hiç iyi değil.onada güle güle denmeli zaten askerlik için yurtdışı yapacakmış

H. balta o bölgede kötünün iyisi hiç bizaman beğenmedim.Uğur kadar bile bek görevi yapmıyor. Asisti bile yok adamın.İyi bir alternatif olur ancak.

M. topal ise bu yıl eski formunu yakalamış değil. Ama sakın stoper olarak oynamasın çok hata yapıyor mutlaka bir yerine çarpıp gölü yiyiyoruz.Orta sahada oynamalı.

Elano için çok erken bence adamı oynatmadık ki Lincoln gibi hareketler yapmasını bekliyoruz ama pek öyle oynayan biri değil uzun toplar yapan bi adam ama , ne o nede takım uyum sağlayamamış.

Sabri hala iyi değil ama kötünün en iyisi bir kere mücadele ediyor hırsı hiç bitmiyor. birde orta yapmayı ve defans yapmayı öğrense.

Geldik kaleciye dedik adam yıllardır ispanyada iyi bir takımda oynuyor iyidir. ama en zayıf halkamız o mutlaka gönderilmeli.

Forvete alternatif bir oyuncu gerek iki forvetimizde gayet iyi aslında Nonda tek forvet oyanyacak tarzda değil sadece

#469636 - Mon Dec 07 2009 12:07 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: rezber]
pikalo Offline
Üye
*

Yer: MARS
Bu ne ya sezon ortasında darağacı kurulmuş.hemen asalım keselim.Sezon başında 3-5 atarken bu oyuncularla oynuyordu takım.sezonu erken açtık yoruldular artık.Biraz sabır.Kapatın bu konuları arkadaşlar.Bu tür işleri FB liler yapardı eskiden bakıyorum bizim taraftarada sıçramış.

#469644 - Mon Dec 07 2009 18:58 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: g_dream]
EFSANEASLANLEYLA Offline

*

Yer: Erzurum
tamam bu futbolcular gitti yerine kimleri oynatacan çok merak ettim

tamam leo konusunda haklısın ama biraz abartmışsın şaşırdım

#469698 - Wed Dec 09 2009 00:34 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
Brian Birch Offline

*

Yer: USA
Boyle bir konu basligi bekliyordum.
Bir iki mac beklenenin altinda alinan sonuclar genelde butur basliklari dogurur.
Galatasaraydan gitmesi istenen futbolcular listesine baktim.
Milli takimin degismez isimlerini gorunce sasirdim.
Ya bunlari yazan taraftar cocuk.... yada egitim seviyesi cok dusuk.
Eger bu iki secenekde dogru degilse, O zaman bu futbolcularin gitmesini istiyenlerde psikolojik bazi bozukluklar var, ama daha henuz tam ortaya cikamamis.

Galatasarayin mali durumu belli. Alabilecegi futbolcular belli. Elinde bulundurabilecegi yabanci futbolcu sayisi belli.
Bu realiteleri dusunmeden su futbolcu gitsin diyen kisiler onlarin yerine alternatif uretecek cesareti gosterip yazsinlar.
Ornegin...
Hakan Balta ya balta diyen o talihsiz taraftar.... once Galatasaray formasi giyen bir futbolcuya hakaret etmissin.
Yaptigin ayip, hadi bunu gectik...
Hakan Balta milli takimin degismez ismi...
Bu hafta sonu cok basarili oynadi. Hem hucumda basariliydi hemde defansta.
Hakan Balta her zaman gorevini yerine getirmis bir asker. Bir takimda Asker futbolcular vardir...birde komutanlar.
Hakan Baltanin alternatifi kimdir?
Varsa biri ciksin yazsin suraya....
Hem Milli Takim hocalarinada yardiminiz olur....
Hemde Galatasarayimiza..
Yabanci adam alternatifinizse... kontenjandan kimler kesilecek...
Tek isim Linderoth.
Adam sakat....
Varmi baska?
Yok...
Para varmi?
Yok...
Gokhan Zan.....
Ayni sozlerim onun icinde gecerli...
Emre Asik...
Canini disine takarak oynayan Emre....
Bu takimdan gidecek tek adam
Linderoth...

Takimin formasini giyen oyuncuya kufur edenler.......
sizleri ayipliyorum...
Beyin ve karakter olarak buyuyun biraz...

#469702 - Wed Dec 09 2009 12:00 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Brian Birch]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye

Bence savunmanin en büyük sorunu lidersiz olmasi,organizasyonu saglayamiyoruz,
daha sonra belkide Servet gibi Hkaan Balta gibi oyuncularin bu kadar cok elestirilmesinin nedeni;4-3-3 icin savunmayi öne cikarman lazim,bekler daha önde,ortasahaylada önde basacaksin,topa rakip sahada sahip olmak icin,dünkü Zurih-Milan maci,bizim icin güzel bir örnek oldu,Milanda benzer bir yapiyla oynuyor,Silva ciktiktan sonra Kaladzeyle bunu yapamadilar,defansin arkasina cok fazla adam kacirdilar,Milan sadece Kaladzeyle yapamazken,bizim 3 agir adamla bunu yapmamiz beklenemez.Servet ve Hakan Baltanin elestirilmesine birde bu yönden bakmak lazim.Savunmada öndeki presi yapamiyoruz,bekler gidince gec geliyorlar,halbuki erkenden gelseler,alan daraltsalar,belkide Servet bekin müdahele alanindaki bir pozisyona müdahale etmeyecek.

#469705 - Wed Dec 09 2009 13:00 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: 4hm3t]
antata Offline

Öncelikle H@s@N kardeşimi tebrik ediyorum.Çünkü şu anda en çok ihtiyacımız olan şey sabır.Bende İ.B.Belediye maçında çok ama çok üzüldüm bende futbolculara çok kızdım,çünkü 8 futbolcusu eksik bir takımı kesinlikle yenmemiz lazımdı ama olmadı...Şimdi hocamızında söylediği gibi herkes kendini bir eleştirmeli.hesabı sadece bir kaç futbolcuya kesmek hatta en önemlisi 2 kaleci olsa yine de yenecek bir golü yediği için leo franco yu yerden yere vurmak bence büyük hata...Fenerbahçe maçı dışında yediği bir tane hatalı gol yok bence.varsa hatırladığınız başka bir gol lütfen paylaşalım.Bunların dışında en önemli şey Hocamıza tam destek ,uzun bir süredir Galatasaraylı futbolcular, futbolcu egemen bir takım hüvviyetindeler,işte ilk düzelmesi gereken sorun bu...futbolcu kötü oynadığı zaman kendisinin gönderileceğini ve yedek kalacağını bilirse kendine çeki düzen verir.Bunun en güzel örneği Kayseri spordur.Eğer yönetim tolunay hocaya sahip çıkmasa o kadar giden ve kadro dışı kalan oyuncuya rağmen bu futbol ve başarı olabilirmiydi.Futbolcunun işi kendine iyi bakıp sahada ve idmanda çok çalışmak bencillikten uzak,takımın başarısı için elinden geleni yapmaktır.bunun karşılığındada milyon € ları alıyorlar zaten .Bizlerin onlara sevgisi de cabası...Takımdan kimlerin gitmesi konusuna gelince:Bana göre ilk önce talihsiz linderoth gönderilmeli hayatı boyunca mr çektirmemiş,sahada ki koşu oranı ile dünya rekorunun sahibi bu futbolcu malesef Galatasaray ile bir türlü gerekli uyumu yakalayamadı.2) Belki bana çok ama çok kızacaksınız ben Kewell inda sezon sonu gitmesi taraftarıyım.çünkü o mevkii de arda ve abdel kader keita zaten oynayabiliyor .Oyun zekası desen onda karizma desen onda futbolcuya örnek olma onda ama malesef hepatit c hastası ve mücadele gücü malesef biraz düşük.İnanın içim cız ediyor ama kulübün menfaatleri için sezon sonu gitmesi gerektiğine inanıyorum.3)Emre güngör ün kendine iyi bakmadığı inancındayım o yüzdende ona çok güvenilerek takım kadrosu oluşturulmamalı.4)Türk futbolcuların kamp a alınması taraftarıyım,fazla özgürlük bizim insanımızın cildini bozuyor vur deyince öldürüyoruz.iyi bir antremanın işe yaraması için iyi bir dinlenme şart.
Geri ye kalan oyuncuların özelliklerini bir hatırlayalım....
Sabri: Yırtıcı çalışan koşan bir futbolcu bence kazanılmalı
leo franco: bence vasatın üstünde bir kaleci ve tecrübeli o yüzden kendine güveni sağlanmalı bonservis bedeli ödenmeden alınabilecek en iyi kaleci
mehmet topal :çok yetenekli bir futbolcu ve her zaman para kazandırabilir kalmalı
uğur uçar :çok iyi bir takım oyuncusu ve çalışkan mükemmel bir yedek kalmalı
barış :Çok çalışkan ve yırtıcı ama daha fazla olmaz diye düşünüyorum bence kalsada olur gitsede olur
Hakan balta :Daha iyisini bulamayacaksak kesinlikle kalmalı herzaman 6 lık yada 7 lik oynuyor ve istatistiklerde en çok koşan o çıkıyor.önünde ki arda ve kewell hiç yardım etmediği için çok yoruluyor bence kesin kalmalı ama yedek kalırsa futbolu unutur
Servet: kuvvetli çalışkan bir defans oyuncusu ama maceracı o yüzden maceracı kimliğinden sıyrılmalı
Elano: Kesinlikle kaliteli ve akıllı bir oyuncu ardayla beraber show yaparlar ama ardanın kanatta oynaması lazım yoksa herkes ardayla oynamayı tercih ediyor ve elanoda oyuna küsüyor bence kalmalı
abdel kader keita: süratli hırslı fakat bencil bir oyuncu ve hocası bu yanını düzeltmeye çalışıyor bence düzelirse harika para kazanılabilir
Arda :arda yı koyup yanına 10 kişi konulmalı :))) . Harika bir futbolcu allah onu futbolcu olarak yaratmış inşallah gençlik hatalarından çabuk sıyrılır o yaştaki çocuğada kadınlarla dolaşma falan demek komik.O yüzden sergen , metin kurt ,metin yıldız,rıdvan gibi yıldızların hayatı örneklenerek yaşayabileceği sıkıntılar çok iyi bir şekilde anlatılmalı
Mustafa sarp :ilginç bir futbolcu yüreğini sahaya koyuyor her eve lazım
Ayhan : Bu takımda iyi bir yedek olabilir kalsa da gitsede olabilir.
Emre aşık :kesin kalmalı profesyonellik abidesi ve iyi bir ağabey yönetim ve gençler arasında iyi bir köprü
Birde en önemlisi yeni stad açılışında Hakan şükür ,Arif erdem,ümit davala,george hagi ,popescu, tafarell, hakan ünsal ,ergun penbe, hasan şaş,büyük kaptan bülent korkmaz ve adını unuttuğum varsa diğer yıldızlara jübile yapılıp bu utanç temizlenmeli........Çünkü kimse bunu onlardan fazla hak etmedi ve Galatasaray bu insanlara bunu borçlu...ben bie taraftar olarak üzülüyorum kimsenin ahını almak iyi değildir Saygılarımla

#469726 - Thu Dec 10 2009 15:23 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
cesur_sado Offline
Üye
**

KİRALIK:

1:AYDIN YILMAZ: GALATASARAY'da patlayamıycağı belli oldu beli anadolu kulüplerinde patlama yaparda gelecek sezon faydalanırız 6 aylık kiralık verilse iyi olur

2:SEMİH KAYA: şans bulması nerdeyse imkansız sakatlıklardan başı çok yandı anadolu kulüplerine kiralık yollanıp hem maç tecrübesi hemde kendine güven kazanmalı

3:MURAT AKÇA:sezon başında hazırlık maçlarında iyiydi ama şans bulamıyor anadolu kulüplerine kiralık verilse çok iyi olkabilir

4:EMRE ÇOLAK: süper lig de bir takıma kiralık verilip tecrübe kazanması lazım çok yetenkli bir oyuncu

GÖNDERİLECEKLER:

AYHAN AKMAN: YETER DİYOR BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM

ALPARSLAN ERDEM:ümit davala getirdi ama şans bulamıyor ve sol bek oyuncusu değil daha çok sol açık gibi takasta kullanılabilir

SERKAN KURTULUŞ:sabri ve uğur uçar varken şans bulması nerdeyse imkansız sansta buldu ama değerlendiremedi gönderilmeli

SERKAN ÇALIK:çok uzun süreli bir sakalık atlattı eski formu yetersizdi zaten üstüne çıkması çok zor hemde şans da bulamıyor

SHABANI NONDA: yaşı ilerledi biz 3-5 senelik bir takım kuruma doğrultusunda yolacıktık para ederken gönderilmeli ayrıca formunu uzun süre devam ettiremiyor ama en az 2 forvet alınmayacaksa sezon sonuna kadar kalmalı

GÖKAN ZAN: milli takım stoperini aldık çok kötü olmnaz diyorduk ama beşiktaşlılar bize dua ediyorlar g.zan gitti beşiktaş gol yemiyor 3.sınıf bir futbolcu bence gönderilmeli bir oyuncumuzun sakatlanmasına asla sevinmem sanıyordum bu da oldu

EMRE AŞIK:emektar futbolcumuz yaşı çok ilerledi beşiktaşa trannsfer olduktan sonra emre benim için zaten bitmişti artık yerine alt yapıdan bir yedek defans oyuncusu çıkarmalıyız

TOBİAS LINDEROTH:gören varmı böyle bir futbolcu varmıydı yetek hiçbir takım hiçbir oyuncuya bu kadar sabır göstermedi en yakın zamanda gönderilemli

CANER ERKİN:bizim sol beke ihtiyacımız var caner sol bek değil kiralık sözleşmesi fes edilip gönderilmeli ancak anadolu kulüplerinde oynar

ZAMAN TAINMALI:

ELANO BLUMER:yabancı bir futbolcu bizim beklentilerimiz yüksek ama bu futbolcuyu takip edenler bilir elano çift yönlü bir orat sahadır topa dağatımı yapar gol özeliği fazla yoktu m.sarp m.stopal ne kadar atar elano 1 fazlasını aratr ancak zaman verilmeli

EMRE GÜNÖR:çok iyi bir defans oyuncusu sevetle çok iyi bir ikiliydiler bu sezon sonuna kadar beklenmeli bulduğu sansları hep iyi değerlendirdi ama sakatlık büyük problem i oldu sezon sonuna kadar şans verilip zaman verilmeli

UFUK CEYLAN:benim çok beyendiğim bir kaleci bizde yabancı sevdası olmasa bu kaleci 10 yıl kalemizi kuru hata yapımıyacakmı tabiki yapacak ama çok yetenekli bir kaleci kesinlikle şans verilmeli

TÜM BUNLAR HEMEN OLMAZ TABİKİ MADİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ ÇOK FAZLA AYRICA YENİ OYUNCU ALNMASIDA ÇOK MALLİYETLİ OLABİLİR ANACAK BENİM GÖRDÜKLERİM BUNLAR

GALATASARAY'IMIZA BAŞARILAR

EN BÜYÜK GALATASARAY

#469873 - Wed Dec 16 2009 14:04 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
UMUT 88 Offline
Yeni üye
*

Sezon sonunda Emre Aşık futbolu bırakacak diye düşünüyorum.Zaten zamanı geldi bence.Ayhan da miladını doldurmuştur.Güzel bir şekilde ayrılmak gerekir.Leo Franco nun yerine kendini ispatlamış iyi bir kaleci gerek.Eğer alınamayacaksa Ufuk Ceylan ın seneye takıma monte edilmesi gerek.Aydın Yılmaz artık kredisini tüketmiştir.Ara sıra parıldamalarla bir yere varamaz.Gökhan Zan zaten en baştan beri karşı çıktığım bir transferdi.Alındığında acayip şaşırmıştım.Kabus gibiydi gerçekten.Sakatlık sorunları düzelmeyecekse Linderoth, Emre Güngör ve Serkan Çalıkla da yolların ayrılması yerinde olur.Nonda da bana göre miladını doldurmuştur.Zaten son senesi yeni imzaya gerek yok.Aykut keza öyle.Yerlerine iyi adamlar alınabilecekse Barış, Mehmet Topal, Sabri ve Hakan Balta bile gönderilebilir.O kadar çok iş var ki Galatasaray da.

#469912 - Thu Dec 17 2009 04:04 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

Aydın.

#469919 - Thu Dec 17 2009 14:27 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
pikalo Offline
Üye
*

Yer: MARS
Başta Keita,Elano,Arda,Baroş yollanmalı...hatta hepsini gönderelim o hafta maça gelen taraftarlardan 11 kişi seçelim onlar oynasın.TD ye hiç gerek yok,zaten ülkenin tamamı TD,spor eleştirmenleri ise profesör TD.
Gelelim sadede Aydın,Nonda,Caner,Leo bu takıma yakışmıyorlar.Linderoth zaten Acıbadem kadrosunda artık o nedenle onu yazmadım.Takımda olsa yazardım

#470005 - Sun Dec 20 2009 15:23 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: pikalo]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Ayhan

Leo Franco

Aydın

Nonda

Linderoth

Alparslan

Serkan Kurtuluş

#470019 - Mon Dec 21 2009 00:23 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: Seradonin]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Devre arasi düzeltmeleri kaos nitelikli olur biraz, köklü degisimler beklememek gerekir.

Ilk yardim 112 paketi kapsaminda defansa bir tane defans oyuncusu lazim, kazmalarin yerini alacak. Orta sahaya da emanetin ehli ayarinda bir adam bulunsa tadindan yenmezdi, ama devre arasi zor bu mevkiiye kalite bir adam. Bunlara karsilik olarak gelmesi bir facia olan Gökhan Zan´in geldigi gibi gönderilmesini isterdim.

Bu takimin banko diye ilk 11´de yer alan oyuncularin %60´nin falan gidip yerine ehilleri gelmesi lazim ki CL´lik bir takim olalim. Bunlar ancak sezon sonu olacak isler, sabredelim, bu sezonluk bagrimiza taslari basalim.

#470020 - Mon Dec 21 2009 00:57 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: KingLion]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Yeni üye

Yer: İSTANBUL
Nonda , Aydın , Ayhan , Linderoht ,

#470021 - Mon Dec 21 2009 01:24 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: redlion80]
brkisilak Offline
Üye
**

Nonda,Ayhan,Linderoth kalmalı sene sonuna kadar kadro derinliğinin yeterli olması için.Nonda'yı satınca yerine adam aldık diyelim.Yine aynı duruma düşme ihtimalimiz yüksek.Bence gidecekler Aydın ve E.Güngör olabilir.Yerine de stoper alınmalı kesinlikle...Eğer fırsatlar oluşursa iyi bir ön libero da iyi olabilir...

#470087 - Thu Dec 24 2009 18:35 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

linderoth
ayhan
aydın

#470092 - Thu Dec 24 2009 22:07 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ONUR1905]
GauchO Offline
Üye

barış bence kesinlikle gitmeli...top rakipteyken koşmasından başka olumlu bi yanı yok...top süremes, adam geçemez, orta yapamaz, şutu yok..sadece koşuyo diye tutuyoruz...serkan kurtuluş zaten a2den çıkamamış söylemeye gerek yok...nonda zaten belli sakatlıkları nedeniyle yollanmalı bence...e.güngör'ünde linderoth'tan bi farkı yok, hep sakat o da gitmeli..serkan çalık yetenekli ama sakatlığı geçtinden beri oynamıyo kiralık düşünülebilir

#470100 - Fri Dec 25 2009 13:38 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: GauchO]
redlion80 Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: GauchO
barış bence kesinlikle gitmeli...top rakipteyken koşmasından başka olumlu bi yanı yok...top süremes, adam geçemez, orta yapamaz, şutu yok..sadece koşuyo diye tutuyoruz...serkan kurtuluş zaten a2den çıkamamış söylemeye gerek yok...nonda zaten belli sakatlıkları nedeniyle yollanmalı bence...e.güngör'ünde linderoth'tan bi farkı yok, hep sakat o da gitmeli..serkan çalık yetenekli ama sakatlığı geçtinden beri oynamıyo kiralık düşünülebilir

Barış konusunda sana kesinlikle katılıyorum renktaş çok haklısın hiç bi özelliği yok sadece koşuyor alan kapatıyor tek bildigi bu ama GS gibi büyük bi klüpde oynayan bi futbolcunun ekstra özellikleri olmalı

#470101 - Fri Dec 25 2009 15:16 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: redlion80]
İskender Türk Online   content
Üye
**

Yer: Uşak
Öncelikle Aydın diyorum,Galatasaray altyapısından yetişen en ruhsuz futbolcu..
Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

Hiç olmazsa 2-6-7-8 gibi güzel numaralar meşgul edilmez...

#470102 - Fri Dec 25 2009 16:47 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: İskender Türk]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
İlk Gönderen: İskender Türk
Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

Renkdas tum takimi yollasaydin ..

#470104 - Fri Dec 25 2009 19:37 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: E05]
Üye
**

Bunlar gerçekten fazlalık pek işe yaramıyorlar,onun için durmalarının anlamı yok..

#470106 - Fri Dec 25 2009 22:30 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: İskender Türk]
brkisilak Offline
Üye
**

Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

yerine alacağın oyuncuları da yazsana buraya merak ettim.Biliyorsun ki bi futbol takımı 11 kişiden oluşmuyor malesef frown ...Ahh şu FM alışkanlıkları...

#470113 - Sun Dec 27 2009 12:54 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: İskender Türk]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

barış mı?

#470117 - Sun Dec 27 2009 18:53 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ONUR1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
1. Leo Franco
2. Linderoth
3. Serkan Çalık
4. Emre Güngör
5. Emre Aşık
6. Ayhan
7. Nonda
8. Aydın(kiralık)
9. Serkan Kurtuluş(kiralık)
10. Lincoln (okutmak lazım artık...) smile

#470119 - Sun Dec 27 2009 20:01 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: branege]
E05 Offline
Üye

Kimse sakin bana kizmasin .. ama arkadaslar mubarek tum takimi yolluyorsunuz, biraz sabir lutfen .. biz bukadar kisiyi yollarsak kim oynuyacak onuda soyleyin ..

Ama beni sevindiren birsey var, oda fark ettinizmi sabrinin ismi gonderecekler arasinda hic yok .. bu gercekten buyuk bi basari .. normalda sabri basi cekiyordu ..

#470121 - Mon Dec 28 2009 02:37 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: E05]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Valla onu bunu bilmem ama 4-3 lük Bordeaux maçından sonra ben ona ömürlük imza attırdım... grin 100 ortadan 1 tanesi bile tutmasada bu böyle...

#470122 - Mon Dec 28 2009 05:13 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
GauchO Offline
Üye

İlk Gönderen: brkisilak
Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

yerine alacağın oyuncuları da yazsana buraya merak ettim.Biliyorsun ki bi futbol takımı 11 kişiden oluşmuyor malesef frown ...Ahh şu FM alışkanlıkları...
renkdaş gerçekten şu fm alışkanlıkları forumda çok görülüyo...kimse ne tecrübe ne takım içindeki uyum ne arkadaşlık ne gençlere abilik ne kadro derinliği kimse bunları düşünmeden rahatça yollayabiliyo.......bide zaten hiç anlamadığım şu numara alışkanlığı war...80li yılların alışkanlığı gibi gelio bana....başımızdaki hocanın felsefesi total futbol, uygulayabiliyoruz uygulayamıyıruz onu tartışırız ama 2 no 7 no 11 no bize çok uzak şeyler

#470137 - Tue Dec 29 2009 19:02 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ONUR1905]
Üye
**

İlk Gönderen: ONUR1905
Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

barış mı?

he barış

#470138 - Tue Dec 29 2009 19:14 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
Üye
**

Sonra....
1-Ayhan
2-Lınderoth
3-Emre A.
4-Emre G.
5-Nonda
6-H.Balta
7-Leo Franco
8-Barış
9-Serkan Çalık

Yazdığım oyuncular gayette yazılacak oyuncular ne bekliyosun ki bunlardan? ha 1-2si kalır ona bişey diyemem,ama bu konuya baştan baktığımızda yazdığım futbolcular genelde bir çok arkadaşın takımda görmek istemediği futbolcular.Bana deki şu futbolcunun şu faydası var ona göre cvp vereyim.

Yerine gelecek oyuncular ise zaten 3 yabancı yolcu olunca yerine 3 yabancı alınır,ama kale hariç çünkü kaleci Ufuk..Sercan,Ali Turan,Çağlar gibi yerliler de alınır,fazlalığa gerek yok.

FM muhabbeti nedir? bizde bilelim ki..

#470158 - Wed Dec 30 2009 03:59 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: İskender Türk]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Sabrın sonu selamettir diye güzel bir söz vardır.Ama mübarek bakıyorumki ne sabır kalmış ne sabırla gelen selamet.Renktaşların bir çoğu takımın bir ucundan tutmuş diğer ucuna kadar lastik gibi çektikçe çekiyorlar bir futbolcuyu oraya bir futbolcuyu buraya.Yahu mübarekler sizin bu bildiklerinizin hç birini sanırım Yönetimimiz dahil Td bile bilmiyor sanırım.Yani biz hepsinden daha iyi kurguluyor ve yazıyor çiziyoruz.Hele şu gönderilen topçulara bak bir çoğuda Yerli malı şampiyon olan kadronun hepsi.İşte biz insanoğlu nankör olduğumuz için günü birlik durumlara bakarız hep eleştirininde göndermeninde bir adabı olur yolu olur kafakolmu yapıyorsunuz biri onu gönderiyor biri onu alıyor satıyor manejerlik oyununun içinde Yöneticilik yapıyorsunuz heralde.Hele kaleciye 3. sınıf kaleci lakabını yakıştıran renktaşın taraftarlığından şüphe duyarım.Heleki sakın ola şöyle komik bahanelerle gelmeyin İşte sene m.ö 000 lı dönemler bu kaleci bizden 4 yemişti aşırtma yemişti yok ispanyada en çok golü yiyen kaleciydi nekadar eksi görmek istiyorsa kafasında yazmış hepsini niyeti bozmuş abi kaleciyi gönderecek zihniyet.Vay benim muhterem renktaşlarım demekki sizin 3. sınıf kaleci olarak gördüğünüz veya bunlar topcumu alayını gönderin dediğiniz futbolcuları demekki getiren veya hala oynatan yönetim ve idari kadro görmüyormu acaba yani sizin deyişinizle bu işin erbabları insanlar bu işten anlamıyorlarmı?Fazla lafı salata etmeden kısaca son özetim şudur şu armut piş ağzıma düş modlarından çıkın bizler başarılarına sadece uzaktan bakılabilen bir takımın taraftarlarıyız ve onu bunu gönderirken sabır ve sukuneti herzaman göz önünde bulundurmak lazımdır.Buraları takip eden başarıya aç zihniyetlere maal ve meydan vermemek gerekir.Surçi lisanda bır sıkıntı varsa tüm renkdaş ve görevli kardeşlerimin affına sığınırım.

#471132 - Sun Jan 31 2010 22:41 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: AseKaN]
westsilwer Offline
UltrAslan
Yeni üye
*

#471134 - Mon Feb 01 2010 00:36 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: westsilwer]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Leo ve Kewell.

#471135 - Mon Feb 01 2010 00:46 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: westsilwer]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: westsilwer
http://www.facebook.com/pages/Leo-Franco-Galatasaraydan-gitsin-diyenler/277223419122?v=wall

leo franco yollansın diyenler burada toplanıyoruz

Kendi oyuncunuzu koruyacağımıza ve sorunu kendi içimizde çözeceğimize,saçma sapan yok gruptur yok odur yok budur açıyorsunuz...Siz ne kadar söylenirseniz söylenin bu adam en azından sene sonuna kadar kalede.O ıslıklar o rencide eden saçma yorumlar takımımızdan başka hiçbişeye zarar vermeyecek...Biraz olgun düşünün ve ona göre hareket edin...

#471136 - Mon Feb 01 2010 00:48 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
brkisilak Offline
Üye
**

ayrıca madem düşüncenizin arkasında duruyorsunuz,o gruba karşıt bi görüş yazanın cevabını sileceğinize,haklı olduğunuzu düşündüğünüz konuda cevabınızı verin,saygısızlık etmeyin...

#471151 - Mon Feb 01 2010 10:21 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
cesur_sado Offline
Üye
**

http://www.facebook.com/pages/Leo-Franco-Galatasaraydan-gitsin-diyenler/277223419122?v=wall

Kendi oyuncunuzu koruyacağımıza ve sorunu kendi içimizde çözeceğimize,saçma sapan yok gruptur yok odur yok budur açıyorsunuz...Siz ne kadar söylenirseniz söylenin bu adam en azından sene sonuna kadar kalede.O ıslıklar o rencide eden saçma yorumlar takımımızdan başka hiçbişeye zarar vermeyecek...Biraz olgun düşünün ve ona göre hareket edin...

renktaş takım kendiiçinde halledebilir ama rikarrd barcolnada'da valdes gibi bir hatsı var onca seneye ramen valdes halen güven vermiyor bu franco sevdasında vazgeçilmeli orkun franconun yediği gollerin 3 te 1 yedi ama orkun kaleci mi dediniz ee franco ne franco'nun savunacak hali kalmadı sezon başından beri söylüyorum TSL'de ilk 15 oynayan hiçbir takın kalesinde oynayamaz bu kalitede bir kaleci türk olsa çoktan kadro dışı kalmıştı bu zaman kadar gösterdiği performansla

#471153 - Mon Feb 01 2010 10:30 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
cesur_sado Offline
Üye
**

bu takımdan LEO FRANCOOOOOOO ,AYHAN AKMAN,GÖKHAN ZAN,EMRE AŞIK,AYDIN YILMAZ,CANER ERKİN, BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE GÖNDERİLMESİ GERKENLER

#471154 - Mon Feb 01 2010 10:55 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
brkisilak Offline
Üye
**

renktaş takım kendiiçinde halledebilir ama rikarrd barcolnada'da valdes gibi bir hatsı var onca seneye ramen valdes halen güven vermiyor bu franco sevdasında vazgeçilmeli orkun franconun yediği gollerin 3 te 1 yedi ama orkun kaleci mi dediniz ee franco ne franco'nun savunacak hali kalmadı sezon başından beri söylüyorum TSL'de ilk 15 oynayan hiçbir takın kalesinde oynayamaz bu kalitede bir kaleci türk olsa çoktan kadro dışı kalmıştı bu zaman kadar gösterdiği performansla

bir sn Victor Valdes güven vermiyor mu?Ben artık ne diyeyim ya...Takılın kafanıza göre...Sizin gibi futbol bilgisi nirvanaya ulaşmış insanlarla aşırı mantıklı tartışmalara giremeyeceğim...

#471157 - Mon Feb 01 2010 13:40 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
cesur_sado Offline
Üye
**

[quote=westsilwer]http://www.facebook.com/pages/Leo-Franco-Galatasaraydan-gitsin-diyenler/277223419122?v=wall

bir sn Victor Valdes güven vermiyor mu?Ben artık ne diyeyim ya...Takılın kafanıza göre...Sizin gibi futbol bilgisi nirvanaya ulaşmış insanlarla aşırı mantıklı tartışmalara giremeyeceğim... [/quote]

TÜRKİYE ANLAMINDA SÖYLEMEDİM VALDESİN GÜVEN VERMEDİĞİN İSPANYADA BARCELONA GİBİ BİR TAKIMDA GÜVEN VERMİYOR KAÇ SENELERDİR KALEYİ KORUYOR O ANLAMDA SÖYLEDİM RİKKARDIN KALECİ SEÇİMLERİ PEK İYİ DEĞİL

#471163 - Mon Feb 01 2010 15:17 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
brkisilak Offline
Üye
**

hıhı haklısın tamam.

#471173 - Mon Feb 01 2010 20:39 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
redlion80 Offline
Yeni üye

Takımdan biran önce Leo Franko gönderilmeli gönderilemiyorsa mümkünse kaleye geçirilmemeli resmen kale boş oynuyoruz

#471240 - Wed Feb 03 2010 22:55 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: redlion80]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

leo franco
g.zan
ayhan

#471252 - Thu Feb 04 2010 09:57 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ONUR1905]
AslAnibal Offline
Müdavim

sağlık ekibi

#471277 - Thu Feb 04 2010 17:38 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
ultrAslan_1991 Offline
Üye
**

Arda sezon sonu iyi bir paraya Avrupa'ya satılmalı aynı şekilde Servet. Ayhan futbolu bırakmalı.

#471280 - Thu Feb 04 2010 17:43 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: ultrAslan_1991]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
o kadar transfer yapıldı ama orta sahaya kuvvetli çift yönlü bir adam alınmadı ya ona yanarım işte.emana tarzı bir adam.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#471285 - Thu Feb 04 2010 18:04 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: sami dayı]
brkisilak Offline
Üye
**

Bana kalsa Ayhan-Barış-M.sarp-M.Topal-Serkan Kurtuluş-Leo Franco-Arda-G.Zan-E.Aşık... sayarım daha ama işte Türkiye gerçekleri...Her takımda minimum 8kazma bulunmalı malesef...

#471464 - Wed Feb 10 2010 13:44 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
featih Offline
GaLaTaSaRay
Yeni üye
*

valla gidenler gitti...şimdi sene sonu kimler gidicek diye düşünüorum baros gitmeye niyetli cok üzülürüm giderse...ama bi wagner loweda cok görmek isterim takımda elano dünya kupasında patlar gider diye düşünüorum inş..franco banko zaten..ufuk ve aykuta cok güveniorum hatta sinan bolat bile olabilir...ii bir sag bek gerekli gerci ugur baya canlandı bu sene eger alınıorsa beck,rafinha ayarında olsun alınmıosada ugur serkan kalsın...kewwel kalıcaksa santos gitsin kewell gidicekse santos kalsın ama umudumda yok adamdan...seneye stat acılıo ve ben en az 3 büyük bomba bekliorum,franco,baros(jo),elano,kewell ın yerine hamit ve halilde artık katılsın takıma...elanonun yerine rosicky cok iyi olur barosda kalırsa tabikide...
ARDA TURAN------

#471468 - Wed Feb 10 2010 15:30 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: featih]
AslAnibal Offline
Müdavim

sağlık ekibi

#471680 - Mon Feb 15 2010 13:01 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: AslAnibal]
cesur_sado Offline
Üye
**

1: SAĞLIK EKİBİ
2:KONDİSYONERLER TAKIMN DÖKÜLÜYOR KOŞAMIYOR
3:FRANCO
4:AYHAN
5:EMRE AŞIK
6:G.ZAN

#471696 - Mon Feb 15 2010 23:03 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
brkisilak Offline
Üye
**

Kondisyonerimiz Albert Roca değil miydi?Daha nolsun yani...?

#471977 - Thu Feb 25 2010 22:46 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
cesur_sado Offline
Üye
**

Frank RIJKAARD

#472019 - Thu Feb 25 2010 23:25 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
E05 Offline
Üye

Frank RIJKAARD

Yerine kim gelsin ???

#472020 - Thu Feb 25 2010 23:26 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: E05]
aLiNnAs_1905 Offline
Üye

Yer: Antalya
İlk Gönderen: E05
Frank RIJKAARD

Yerine kim gelsin ???

jose mourinho smile

#472024 - Fri Feb 26 2010 00:16 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: aLiNnAs_1905]
GauchO Offline
Üye

İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
Frank RIJKAARD

Yerine kim gelsin ???

jose mourinho smile
onada max 3 ay veriorum bu taraftar kitlesiyle

#472031 - Fri Feb 26 2010 00:43 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: GauchO]
E05 Offline
Üye

İlk Gönderen: GauchO
İlk Gönderen: aLiNnAs_1905
[quote=cesur_sado]Frank RIJKAARD

Yerine kim gelsin ???

jose mourinho smile
onada max 3 ay veriorum bu taraftar kitlesiyle [/quote]

3 ay fazla bile renkdas ..

Gercekten abartiniz artik, ne bu cocuk oyuncagimi , o gitsin bu gelsin, kolaysa siz gittin yonetin takimi ..
Okadar kolay su gitsin bu gelsin diyorsunuz ki , sanki herkes kapimizda yatiyordu Galatasaray bizi alsin diye, kolaydi hemen birini yollamak getirmek ..

#472049 - Fri Feb 26 2010 12:46 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: E05]
eray543 Offline

HERALDE BU GİDECEKLER ARASINA AYHAN DA EKLENR BGUNDEN İTİBAREN...RİJKAARDI GÖNDERMEK KADAR SACMA BBSY OLAMAZ

#472051 - Fri Feb 26 2010 13:39 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: eray543]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Ayhan gitsin;Mehmet Topal;Mustafa Sarp ve Uğur Uçar ancak bu takımda yedek olur.

#472083 - Sat Feb 27 2010 12:47 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: sener_83]
shiroi_ch Offline
Üye

bu forumdan kimler gitmeli diye topic açıcam ben de...

#472085 - Sat Feb 27 2010 16:22 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: shiroi_ch]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
ayhan akman....

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#472098 - Sun Feb 28 2010 01:16 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: cesur_sado]
brkisilak Offline
Üye
**

Frank RIJKAARD
SENİ GETİRELİM TAKIMIN BAŞINA UYGUN MUDUR?

#472139 - Mon Mar 01 2010 11:06 AM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: brkisilak]
sener_83 Offline
Yeni üye
*

Bence forumdan kimler yollanmalı diye bir başlıkta açabilirz.Hatta çok daha doğru olur...şu formu eski günlerine döndürmemiz lazım yoksa kahve seviyesinden öteye bir adım geçemiyeceğiz....

Saygılarımla....

#472146 - Mon Mar 01 2010 14:36 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: sener_83]
mediapunta Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul/Türkiye
Ayhan,Gökhan Zan,Franco

#472221 - Thu Mar 04 2010 17:21 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: mediapunta]
Üye
**

Leo gitsin yerine 10milyon euroluk yabancı bir ön libero gelsin,Dos Santos ve Jo da giderse 2 süper yabancı alırız..
Ayrıca Ayhan,Uğur,M.Sarp,Emre Aşık,Aykut,Servet (8milyon euroya gidecek ya o bakımdan)

#472222 - Thu Mar 04 2010 17:51 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: 4hm3t]
m.Raşid Offline

bu takıma yaramayan, standartlara uymayan en başta 2 oyuncu var. ayhan ve barış. bunların kesinlikle gitmesi gerekiyor. bunun yanında profesyonellikten haberi olmayan caner de yaptığı hatalarla takımda göze batıyor

#472224 - Thu Mar 04 2010 20:28 PM Re: Kimler Takımdan Yollanmalı ? [Re: m.Raşid]
9#Elano Moderatör Offline
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Hedefe 11 hafta kalmışken konsantrasyonumuzu maç topiclerine yoğunlaştıralım...

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 >

Moderatör:  9#Elano, Ali_Cetiner, kacarow 
Kim Online
2 kayıtlı (İskender Türk, 1 gizli), 13 Guests and 26 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
Emirhan54, xxwildnessxx, tunahan, Theseus, rinaldi24
4672 kayıtlı kullanıcı