#464448 - Fri Aug 21 2009 11:59 AM
Re: UEFA Avrupa Ligi 09/10
[Re: 9#Elano]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
Sivasspor gibi bir takimin yurtdisinda Turkiye'yi temsil etmesinden uzuntu duyuyorum,
Motivasyon olarak "Buyuksun, aslansin, kocumsun.." diyerek bir noktaya gelinemedigini Fatih Terim ikinci gelisinde tum Turkiye'ye gostermisti ancak Bulent Uygun bu konuda israr ediyor,
Elbet motivasyon olarak oyunculari hazirlamaya varim ama bunun kotu bir kadron varsa etkisi sadece sinir ve hirs olabilir, hazirlik maclari dahil bu da gerceklesti,
Sampiyonlar Ligi'ne katilmasi durumunda alabilecegi ucrete Bilica'ya satarak bir nevi Avrupa kupalarina veda eden Sivasspor, evinde de farkli yenilerek bunu garantiledi,
Savunmanin en iyi oyuncusunu satip ardindan da karsiliginda takiminda 3 senedir forma giyemeyen bir oyuncuyu alirsaniz, antremanlarinizda degil mehter takimi, senfoni orkestrasi getirsen de sonuc degismez,
"Turk futbolu gelisti", "her takim kazanabilir" gibi son 2 sezondur klişeleşmiş bu cumleler ancak Galatasaray ve Fenerbahce'nin olmadigi bir ortamda olabilir, bu ortamda da Bulent Uygun siyrildi,
Fillerin sevistigi yerde digerleri ezilirmis, bu sezon buyuk bir Fenerbahce ve Galatasaray mucadelesi beklenirken, digerlerine sans vermiyorum.
|
|
|
|
#464568 - Sun Aug 23 2009 01:05 AM
[Re: CENk]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Sivasspor gibi bir takimin yurtdisinda Turkiye'yi temsil etmesinden uzuntu duyuyorum,
Motivasyon olarak "Buyuksun, aslansin, kocumsun.." diyerek bir noktaya gelinemedigini Fatih Terim ikinci gelisinde tum Turkiye'ye gostermisti ancak Bulent Uygun bu konuda israr ediyor,
Elbet motivasyon olarak oyunculari hazirlamaya varim ama bunun kotu bir kadron varsa etkisi sadece sinir ve hirs olabilir, hazirlik maclari dahil bu da gerceklesti,
Sampiyonlar Ligi'ne katilmasi durumunda alabilecegi ucrete Bilica'ya satarak bir nevi Avrupa kupalarina veda eden Sivasspor, evinde de farkli yenilerek bunu garantiledi,
Savunmanin en iyi oyuncusunu satip ardindan da karsiliginda takiminda 3 senedir forma giyemeyen bir oyuncuyu alirsaniz, antremanlarinizda degil mehter takimi, senfoni orkestrasi getirsen de sonuc degismez,
"Turk futbolu gelisti", "her takim kazanabilir" gibi son 2 sezondur klişeleşmiş bu cumleler ancak Galatasaray ve Fenerbahce'nin olmadigi bir ortamda olabilir, bu ortamda da Bulent Uygun siyrildi,
Fillerin sevistigi yerde digerleri ezilirmis, bu sezon buyuk bir Fenerbahce ve Galatasaray mucadelesi beklenirken, digerlerine sans vermiyorum. renkdas fatih terimle ilgili yorumuna katilmiyorum... fatih terim aldigi basarilari hadi aslanim diyerek aldi demek bence haksizlik... ayrica 3 buyuklerin hatta bizim disimizda avrupaya giden takimlar hep basarisiz oluyorlar.. bosa yer isgal ediyorlar.... uefa buna acilen bir cozum bulsun.. mesela euroleauge gibi hersene kontrat yapilsin ve turkiyeden sadece galatasaray gitsin:))) saka bi yana trabzonda sivasta avrupa kupalarini haketmediklerini bir kez daha gosterdiler... ayrica bende ayni akibet besiktasi da bekliyor sampiyonlar liginde...
|
|
|
|
#464935 - Thu Aug 27 2009 14:19 PM
[Re: al_bundy]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
...renkdas fatih terimle ilgili yorumuna katilmiyorum... fatih terim aldigi basarilari hadi aslanim diyerek aldi demek bence haksizlik... katılmıyorum çünkü evet fatih hoca sadece motivasyonla elde etmedi başarılarını amma bülent Uygun örneğinde olduğu gibi eğer bir yerden sonra aaa ben bu işi biliyorum ne yapsam kazanırım moduna girerseniz yani büyüklenirseniz Allah büyüklenenleri sevmez alaşağı ediverir birden.. bkz 2. terim dönemi... ayrica bende ayni akibet besiktasi da bekliyor sampiyonlar liginde... buna katılıyorum.... bu şekilde şamp. lige gidecek bir beşiktaş maalesef bir 8 daha yer gibi geliyor bana...
|
|
|
|
#469722 - Wed Dec 09 2009 19:58 PM
[Re: Scarface]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
Ben biraz ileriye gittim ama Kura çekimi ne zaman yapılır ki? Yanlış hatırlamıyorsam 18 Aralıkta yapılacak Doğru hatırlıyomuşsun renktaş dün beşiktaş maçını izlerken spikerden duydum da saol bu arada.. ..... Evet bugün de oynansın bakalım maçlar son 3 rakibimiz de belli olacak: A GRUBU:Juventus B GRUBU:Wolfsburg C GRUBU:Marsilya D GRUBU:A.Madrid E GRUBU:Liverpool(son maçlar oynanmadı ama Liverpool Uefa Avrupa Liginde) ____________________________________ Inter-Rubin maçı bugün oynanacak en önemli maçlar arasında gerçekten sonucunu merakla bekliyorum..
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#469728 - Thu Dec 10 2009 16:02 PM
[Re: shiroi_ch]
|
Üye

Yer: İzmir
|
yaw rasgele yazdım dedim ama doğru çıktı. uefa'nın sitesinde yazan metinden alıntıdır. "The four sides with the best group stage results – Juventus, Unirea, Wolfsburg and Marseille – will be seeded along with the 12 UEFA Europa League group winners in the draw at 13.00CET on 18 December, while Liverpool, Rubin, Standard and Atlético will be in the pot containing the 12 runners-up." Tahmini 2.ler Anderlecht Lille/Genoa Hapoel Tel Aviv Herta Berlin Basel/Fulham Pana Villareal Twente Everton Brugge/Toulouse Kopenhag/Sparta Prag Atletic Bilbao + Liverpool Rubin Standart Atletico evet efendim kimi arzu edersiniz ? 
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|