Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#468838 - Tue Nov 17 2009 20:39 PM GS Bonus Card
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

GALATASARAYIMIZDAN BİR YENİLİK DAHA

Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank ve Garanti Bankası'ın işbirliği oluşturulan GS Bonus Card'ın tanıtım toplantısı yapıldı.
Kartın lansman basın toplantısında Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Galatasaraylı futbolcular, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş katıldı.

Yiğit Şardan, alışılagelmiş gelirlerin dışında birçok ürün ve hizmet sunduklarını belirterek, "Önümüzdeki dönemde en büyük gelir getirmesini beklediğimiz GS Bonus Card'ı çıkardık. Güçlü ve lider iş ortaklarını seçiyoruz. Bu kartla çıkış amacımız tribün terörünü önlemek değildi ama ona da hizmet edecek. Misafir takımlar için bilet basılacak. Kartı olmayan ise bir tane Galatasaray kredi kartı olan arkadaşını bulacak ve onun kartı ile stada girebilecek. GS Bonus özellikleri bir kredi kartı ön ödemeli olacak. Bir kredi kartı değil bir taraftar kartı, bilet yükleme özelliği var. Kombine kartı, GS Bonus Cardı olmayan Türk Telekom Arena'ya giremeyecek. Her Galatasaraylı bu kartı edinsin. 4 yılın sonunda 1 milyonun üzerinde dağıtmayı düşünüyoruz. Yıllık 35 milyon lira gelir elde ediyor olacağız. Galatasaraylılara ek bir maliyet olmayacak. Bu sene 4 tane önemli ürünü sığdırdık. Projelerden GS Mobile ciddi bir artışa geçti ve bu kredi kartına da büyük ilgi olacağını düşünüyoruz" dedi. Şardan 5110'a mesaj atılarak bu karta bugünden itibaren sahip olunabileceğini söyledi
Başkan Adnan Polat ise, "Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Son on yılda yapılan araştırmalarda Galatasaray taraftarının 25 milyon olduğu gözüküyor. Bu bizim her şeyden önce taraftar kartımız. Beklentimiz taraftarlarımızın ilgisini ve desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızın günlük olarak yaptıkları harcamaları bu karttan yapmalarını bekliyorum. Biz pası atıyoruz gol yapması taraftarın. Bu kez golü taraftaramızın atmasını bekliyoruz. Taraftarlarımız bu karta sahip çıksınlar" ifadelerini kullandı.

Toplantı sonunda Galatasaraylı futbolcular ile çekilen yeni kartın reklam çekimleri sinevizyon eşliğinde izlendi. Daha önce Denizbank'tan kullanılan ve hala ödenmeye çalışan kredi ile ilgili soruya ise Polat cevap vermedi ve konumuzun dışında dedi. Polat, "Galatasaray'da giderleri azaltarak gelirleri artırdık ve krizi fazla yara almadan atlatıyoruz. Yıllık gelirimiz ise 100 Milyon TL civarında. Yeni stadımızdan ise yıllık 60 Milyon TL gelir bekliyoruz" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkarad ise reklam filminde oynayan oyuncularının kendilerini çok şaşırttığını belirterek, "Nonda'nın nasıl iyi dans ettiğini zaten biliyordum. Leo Franco da iyi dans ediyormuş. Ben futbolcularımın reklam filminde bu kadar iyi oynayacaklarını hiç tahmin etmiyordum. Hepsini tebrik ederim. Yeni projemiz de hayırlı olsun" dedi

http://www.sporx.com/sxtv/?frm_id=13151 KEITA VE NONDA
http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_page=1&frm_id=13150 FRANCO VE EMRE
http://www.sporx.com/sxtv/index.php?frm_page=1&frm_id=13149 GÖKHAN VE SERVET
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#468840 - Tue Nov 17 2009 20:45 PM Re: GS Bonus Card [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Evet sevgili renkdaşlarımız..

Bildiginiz üzere kulübümüz , DenizBank ve Garanti Bankası ile ortaklaşa yeni bir projeye daha imza atmış bulunmaktadır. Bu projenin şüphesiz ki hem takımımıza hemde kulübümüze çok büyük getirileri olacaktır. Şimdi öncelikle sizlere GSBonus projesinden kısaca bahsedelim ve sizleri bu konuda aydınlatalım..

*GSBonus Nedir?
Galatasaray Spor Kulübü ve ortakları DenizBank ile Garanti Bankasının ortaklaşa düzenledikleri bir projedir. GS Bonus Card için DenizBank ve Garanti Bankası ile 4 yıllık bir anlaşmaya imza atan Galatasaray, 4 yılda 1 milyon kart sayısına ulaşmayı hedefliyor. Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 farklı kart tipi ve 2 ayrı kart görseli bulunan GS Bonus, Bonus Cardmevcut bütün özelliklerini taşıyor ve kart sahipleri Bonusun tüm kampanyalarından yararlanabiliyorlar. Master Card Paypass altyapısı ile temassız ödeme özelliğine de sahip olan GS Bonus Card, 35 TL ve altındaki ödemeleri bozuk para taşımadan, hızla ve güvenle gerçekleştirmeye imkan veriyor.

*GSBonus'un biz taraftarlara getirisi nedir?
#Galatasaray Profesyonel Futbol Takımınının, Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupaları ve Türkiye Kupasını kapsayan tüm iç saha maçlarına, biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip oluyoruz,

#GS Storelarda sadece kart sahiplerine özel kampanyalardan ve indirimlerden yararlanabiliyor; ayrıca 100 TLlik alışverişlerine anında 20 TL Bonus ve 8 taksit imkanına kavuşabiliyoruz,

#Çekilişlerle, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularının yer alacağı özel organizasyonlara katılma hakkına sahip oluyor, oyuncularla tanışma, oyuncularla birlikte özel tribünde maç izleme, yurt dışı maçlara takım uçağı ile seyahat etme, imzalı formalar, antrenmanları izleme, oyuncularla yemek vb. gibi birçok rüya hakaları kazanma fırsatları yakalayabiliyoruz.

#İçinde GSMobile, GS bilyoner ve GS TVnin de yer aldığı Galatasaray Dünyasına özel tüm kampanyalardan öncelikli ve indirimli olarak faydalanabiliyoruz,

#Galatasaray dergisine indirimli abone olabiliyoruz..

Evet gördügünüz gibi birbirinden mükemmel bu getirileri sadece bir GSBonus kartı alarak elde edebilecegiz.. Yani hem biz kazanacagız , hemde kulübümüz kazanacak..

GSBonus ! EN KRAL BONUS EN KRAL TARAFTARA !

Tarafından düzenlendi UA_gerrard_FCB (Tue Nov 17 2009 20:47 PM)

#468842 - Tue Nov 17 2009 22:25 PM Re: GS Bonus Card [Re: Stevie G]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Yapilan reklam filmlerini izlemenizi tavsiye ederim ..

Ben Nonda ve Gökhan zanin dansina bayildim grin

#468856 - Wed Nov 18 2009 21:29 PM Re: GS Bonus Card [Re: E05]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Keita ve Nonda süper olmuşlar ya aşığım bu takımın hepsine ne cevherler varmış bizde de haberimiz yokmuş

#468868 - Thu Nov 19 2009 11:42 AM Re: GS Bonus Card [Re: Stevie G]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
ek bilgi vereyim arkadaşlar eğer ki bonus kartınız varsa bunu gs bonus karta çevirebiliyorsunuz. ben dün aradım garanti'yi hafta başında ararsanız geçiş işlemlerinizi yaparız. şu an henüz başlamadık dediler. ben ptesi arayıp kartımı gs bonus'a çevireceğim.

#468915 - Sat Nov 21 2009 12:41 PM Re: GS Bonus Card [Re: shiroi_ch]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
bir düzeltme: mevcut bonus card gs bonus'a dönüştürülmüyormuş. bonus kart referans kabul ediliyormuş. bana öyle söylendi ama yanlışmış bu.
bu arada gs bonus kart başvurusunu da yaptım tabi smile

#470230 - Sat Jan 02 2010 12:06 PM Re: GS Bonus Card [Re: shiroi_ch]
Scarface Offline
Müdavim
**

Zamanında boş futbolculara o kadar para vermeyipte onlardan kar etmeyi bilseydik böyle gereksiz uygulamalara başvurmak zorunda kalmazdık

#470242 - Sun Jan 03 2010 01:25 AM Re: GS Bonus Card [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: Keita^
Zamanında boş futbolculara o kadar para vermeyipte onlardan kar etmeyi bilseydik böyle gereksiz uygulamalara başvurmak zorunda kalmazdık

valla renkdas gecmisi unuttup takimimiza ne para getirecekse o yapilmali... ayrica takimin borcu olmasa bile degisik kaynaklar yaratilmali...

your nightmare is back again

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı