Webaslan Forum
Page 7 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#452378 - Sun Mar 29 2009 15:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler ***** [Re: 88A88]
martinluther Offline

Yer: Bursa
İki siyahi forvetimiz vardı Lukunku-Christian bekleneni pek! verememişlerdi.....

#452413 - Mon Mar 30 2009 03:03 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: martinluther]
gamedog Offline

Başlığa bir göz attım gerçekten"Vay be" dedim,kimler gelmiş kimler geçmiş.Bu başlık içinde ise en çok haksızlık yapıldığını düşündüğüm oyunculardan birkaçını söylemek isterim.Birincisi Felipe kesinlikle mükemmel bir oyun kurucuydu top hakimiyeti çok yükse ve güzel derinlemesine paslar atıyordu,hatırldığım kadarı ile de çok büyük paralar almıyordu klüpten ama Fatih Terim'in prese dayalı futbolunda koşmuyor gerekçesi ile gönderildi,ikincisi ise Peres sağ kanadı koridor gibi kullanıyordu düşünsenize şu anki kadroda zamanın Peres'i nin oynadığını ben düşünüyorum "Keşke" diyorum.ve son olarak Samsunspor'dan gol kralı olarak gelen Serkan Aykut.Büyük umutlarla alındı istenileni veremedi demeyelim çünkü istediğimizi almak için Serkan'a hiç şans vermedik.

#456085 - Wed May 13 2009 18:11 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
LUIS_GARCIA Offline

rumen bratu ve petre..Bide kaleci kingston vardı smile

#456154 - Thu May 14 2009 11:15 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: b@d0]
ua1995 Offline
Üye
**

Yer: Ankara
millet galatasarayımızın facebookta en büyük hayran topluluğu :

http://www.facebook.com/profile.php?id=7...71668361?ref=mf

şu an 736.000 üye var katılın görsün tüm facebook galatasaray taraftarını!!!

(BİLİYORUM KONUYLA ALAKASIZ AMA BELİRTMEK İSTEDİM)

#457324 - Thu May 28 2009 12:05 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: tayfa525]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: tayfa525
kesinlikle sasa ilic niçin gönderildiğini hala çözemedim

al benden de o kadar.
Çözebilen varsa bana anlatsın.
Bu adam ağzıyla kuş tutmuş ama genede yaranamamıştır.

#457325 - Thu May 28 2009 12:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: xl_aslan]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: xl_aslan

al benden de o kadar.

Yanlış hatırlamıosam bi maçta atılmıştı.O maçta takıma ihanet etti diye gönderildi..

#457346 - Thu May 28 2009 16:25 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: xl_aslan]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: xl_aslan

al benden de o kadar.

Avrupa kupası maçlarında ortalarda pek görünmüyordu ve fizik olarak yetersiz kalıyordu,küçük maçların büyük adamıydı İlic.

#457459 - Sat May 30 2009 18:19 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
kewell_237 Offline

Yer: istanbul
rıbery galatasaray formasını hakk edemedı

#457470 - Sat May 30 2009 18:54 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: kewell_237]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
İlic sezon sonlarına doğru iyice kötü oynamaya başlamıştı ve çok önemli bir maçta da kırmızı kart görmesi ipleri koparan olay oldu ve İlic gönderildi...

#460294 - Thu Jul 02 2009 02:51 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
_aahmett_1453 Offline

Yer: İzmir

Felipe büyük umutlarla gelmişti yarım sezon kaldı ikinci hagi olacak dendi

Ali Lukunku bu zenciler neden hep umutsuz vakalar

Haim Revivo ilk geldiğinde çok iyidi ama sonra düşüşe geçti

Elvir Baliç büyük umutlarla geldi ama yedek kulübesinde Hasanın yedeği olarak kaldı

#464313 - Tue Aug 18 2009 22:01 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: _aahmett_1453]
hermoso Offline
Yeni üye
*

dean saunders vardı,süper bi golcüydü uzaktan müthiş şutları vardı,antalyaspora 35 metreden bi gol atmıştı hiç unutamam.Neden gönderildiğini hala anlamış değilim süper bi adamdı,şimdi teknik direktörlük yapıyor sanırım galler milli takımında.

#464315 - Tue Aug 18 2009 23:03 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: hermoso]
conqu3ror Offline
Yeni üye

norman mapenza

van gobbel

gabriel tamas

fleurquin...

murat sözkesen...

ovidiu petre..

fabio pinto...

frank de boer..

finali de cassio lincolnle yapmassak ayıp olur.. smile

#465552 - Sun Sep 06 2009 00:05 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqu3ror]
Sercangs35 Offline
Yeni üye
**

Yer: İZMİR TAM 35
flourquin e haksızlık yapmayın beyler ben kötü oynadığı maçı pek hatrlamyorum elinden geleni yapardı hep kritik goller de atardı o sezon perezin flourquinin niye gönderildiğini hç anlamam hadi perez kiralktı ama diğerlerini bilemiyorm

#465597 - Sun Sep 06 2009 21:20 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Sercangs35]
BBB Offline
Üye
**

İlk Gönderen: Sercangs35
flourquin e haksızlık yapmayın beyler ben kötü oynadığı maçı pek hatrlamyorum elinden geleni yapardı hep kritik goller de atardı o sezon perezin flourquinin niye gönderildiğini hç anlamam hadi perez kiralktı ama diğerlerini bilemiyorm

Haklısın renktaş. Fleurquin'in Barcelonaya attığı golü hiç unutmam. İyi bir oyuncuydu Fleurquin, Perez'de süper bir sağ bekti ama neden gönderildi bu oyuncular o zaman pek bir anlam veremedim.

#465615 - Mon Sep 07 2009 13:28 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bizden henüz ayrılmadı ama bu isimlere birde Linderoth'u ekleyebiliriz

#465684 - Tue Sep 08 2009 23:49 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: Scarface]
LevGS Offline
Yeni üye

prates vardı smile ne frikik atardı smile

#465818 - Thu Sep 10 2009 23:21 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: LevGS]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
kısacası özhan canaydın zamanındaki transferlerin çoğu beklenenei veremedi zaten.gerisisüperdi.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#468668 - Tue Nov 10 2009 01:06 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: 88A88]
ATHAaR Offline

**

Cassio Lincoln

#468698 - Tue Nov 10 2009 21:35 PM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenler [Re: conqueror]
BBB Offline
Üye
**

Özhan Canaydın en başta bekleneni veremeyendir.

#472424 - Wed Mar 17 2010 08:48 AM Re: Kimler Geldi Kimler Geçti:Bekleneni Veremeyenl [Re: çorlultra]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: çorlultra
İlk Gönderen: flazof
alı lukunku cok buyuk umutlarla getırtmıstık sonra conceau var herkezın bıldıgı gıbı carrusca var bıde hollandalıydı galıba defans vardı adını hatırlamıyorum 2, fatıh hoca donemınde gelmıstı

VAN GOBBEL mi acaba:)))

van gobbel gibi bi defans gelmez daha takımımıza sanmıorum... adam gecerdi top gecmezdi...omuzuyla vurur vurur düşürürdü rakip futbolcuları...iri yarı çam yarması gibi adamdı smile van gobel i izlemek ayrı bi zevkti....şutları füze gibiydi takımın penaltılarını atardı gerilmeden kullanırdı penaltıyı...

van gobel gibisi gelmezki daha

forumlardan birinde van gobbel hakkında yazı

Galatasaraya kimler gelmis, kimler gecmis, iste Ulrich van Gobbel de bu gelen gecenlerden biri. Takimda sadece bir sezon kalmis olmasina ragmen, bircok taraftar hala onu hatirlar. Unutmak mümkün mü? Rakip forvetlerin korkulu rüyasi kara sag bek. Sanki onu gecmek imkansiz. Iri cüsseli van Gobbel icin rakip oyuncu geldiginde üc secenek kaliyordu:
1. Rakip arkadasina pas verecek, tatli tatli bitecek olay
2. Rakip siyrilmaya calisacak ve van Gobbel topu kazanacak
3. Rakip siyrilmayi basaracak ama aninda van Gobbel yere indirecek.

Ben böyle hatirliyorum. Gelelim özgecmisine. 1971 yilinda Surinamin Paramaribo kentinde dünyaya gelen Ulrich van Gobbel, futbola vatandasi oldugu Hollandanin Bavel takiminda amatör olarak baslar. Daha sonra Amatör futbol hayatini NAC Breda takiminda sürdürür. Ulrich 17 yasindayken Hollanda 1. Lig takimi Willem II´ye transfer olur ve ilk profesyonel macina 1988 yilinda FC den Bosch karsisinda cikar. Bu mactaki iyi performanstan sonra iki yil takiminin formasiyla basarili maclar cikarir. 1990 senesinde Feyenord Rotterdama transfer olur ve bu Takimda 5 sene banko oynar. 1996 yilinda Galatasaray "Uli"`yi renklerine baglar (16 mac-2gol), ve burada bir sezon oynadiktan sonra Ingilterenin Southampton takimina transfer olur. Southamptonda aradigini bulamayan van Gobbel 1997 senesinde yine Feyenord Rotterdama transfer olur ve 2002 senesinde jübilesini yapar. Hollanda Milli Takimi icin bir resmi maca cikan van Gobbel, bu macta tabiki sari kart görmüstür. 1994 Dünya Kupasinda Suudi Arabistan Milli Takimina karsisinda 2:1lik galibiyet alan Hollanda, katildiklari ceyrek finalde Ulrich van Gobbel`e sans vermez ve elenir.

Kac kisi hatirlar bilmiyorum, ama benim hatirladigim kadariyla duvar gibi sag bekdi. Harika bir oyuncu olarak kalmis hafizamda.

ve bu yazıya yapılan yorumlar

* ben bile hatırlıom ki GS liler nasıl hatırlamaz.. dağ gibi bi oyuncuydu..
* hatırlamaz olurmuyum. avan_gard arkadaşımızında dediği gibi dağ gibi oyuncuydu ...
* top gecer adam gecmez mantıgının en guzel temsilcilerindendi..unuturmuyuz hiç
* mûkemmeldi hatirlanmazmi ya kaya gibi sertti.
* bu kalp seni unutur mu van gobbel...
* Bu oyuncu hakketen harikaydı ama her maçta kart görecek diye yüreğim ağzıma gelirdi.
* van gobel nasıl unutulur dostum ayrıca çalışman için telekkürler bir dip not daha vereyim van gbel hollandanın en sprinter oyuncusu seçilmiş bize gelmeden önce 100metre koşudada rekoru varmış o kadar süratli bi adamdı.....hatta o sezon bizde mapeza diye bi oyuncu vardı van gobel ne kadar sert olsada fazla kart görmezdi mapeza ise teknik bi oyuncu olmasına rağmen sezon içinde hatırladığım 3 ve ya 4 kırmızı kart görmüştü......
* Gerçekten iyi bir adamdı...Onun gibi biri daha gelirse iyi olur walla
* 2002 senesinde Rotterdam Kulübünde birakti futbolu.
* Top geçer Adam geçmez,Adam geçer top geçmez.Yüreğiyle oynayan bi futbolcuydu.İyi bir futbolcuydu.

bu kadar smile

Tarafından düzenlendi westsilwer (Wed Mar 17 2010 09:00 AM)

Page 7 of 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı