Webaslan Forum
Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466428 - Fri Sep 25 2009 22:03 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: Stevie G]
Scarface Offline
Müdavim
**

Trabzonspor Ankara'da Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı ve devler ile diğer takımların arası daha da açıldı

#466440 - Sat Sep 26 2009 01:23 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: Scarface]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
gençlerbirliği harika futbol oynadı diyebilirim.hele ikinci yarı muazzam pas yaptılar.çok beğendim.inşallah aynı iyi futbolu haftaya kadıköyde de oynarlar.fenerin sherifften yorgun döneceğini ve daumun rotasyon özürlü olduğunu varsayarsak haftaya zirvede yalnız kalabiliriz.ama önce es es i yenmeliyiz.

#466447 - Sat Sep 26 2009 11:55 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: benimdünyam]
suskun Offline
Müdavim

trabzon bu sene çok kopuk oynuyor..

#466461 - Sun Sep 27 2009 01:23 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: benimdünyam]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: benimdünyam
gençlerbirliği harika futbol oynadı diyebilirim.hele ikinci yarı muazzam pas yaptılar.çok beğendim.inşallah aynı iyi futbolu haftaya kadıköyde de oynarlar.fenerin sherifften yorgun döneceğini ve daumun rotasyon özürlü olduğunu varsayarsak haftaya zirvede yalnız kalabiliriz.ama önce es es i yenmeliyiz.

genclerbirligi rahat kazanacagi karsilasmada 2 puan birakti.. Trabzonspor'sa elde ettigi sansi geri tepti..

#466813 - Mon Oct 05 2009 00:37 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: CENk]
s_nba Offline

turkcell süper lig şampiyonu GALATASARAYIMIZ olacak!!!

#466830 - Mon Oct 05 2009 11:04 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: s_nba]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
Bülent Uygun istifa etmıs : /
sivas adına kötu olmus..
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#466849 - Mon Oct 05 2009 19:11 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: s_nba]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: s_nba
turkcell süper lig şampiyonu GALATASARAYIMIZ olacak!!!

hepimizn gnlünden geçen o ama... allah aslanlara yardım etsin...

#466857 - Mon Oct 05 2009 21:36 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: _ÖzLeM_]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

benım gözumde Avrupa var..
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#466880 - Tue Oct 06 2009 15:23 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: GüLsah]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: GüLsah
Bülent Uygun istifa etmıs : /
sivas adına kötu olmus..

havası söndü renkdaş geçen sene 2 galibiyet alınca atıp tutuyordu ama bu sene göremiyoruz pek..

#466884 - Tue Oct 06 2009 17:36 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: suskun]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

herkes geri döner dıyor ama :S
bncede havaları söndü
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#467200 - Mon Oct 19 2009 12:08 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: Stevie G]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
...Bülent Uygunu böyle giderse taraftar ve yönetim 2. yarıda yollar....

2. yarıya bile kalamadı... smile

#467265 - Tue Oct 20 2009 19:31 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: AslAnibal]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
...Bülent Uygunu böyle giderse taraftar ve yönetim 2. yarıda yollar....

2. yarıya bile kalamadı... smile

evt.biraz öyle oldu..
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#467294 - Wed Oct 21 2009 15:43 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: Stevie G]
AslAnibal Offline
Müdavim

ama hak etti.. ersun da böyle olmuştu... bir insan ne oldum delisi olmaya başladı mıydı tepetaklak gittiğinin resmidir...

tıpkı araba kullanmayı yeni öğrenenler gibi.. yeniyim diye heyecan yaptığı müddetçe dikkatli gider ama ne zamanki ulan artık öğrendim bu işi derse cart diye kazayı yapar... smile

örnekler çok:

ersun yanal: birkaç anadolu kulübünde bişeyler başardı fenere hoca olurum belki diye beklerken milli takıma hoca oldu... yaptığı ilk iş sistem oturtuyorum diye hakan şükürü takımdan çıkarmak oldu... o da onun başını yedi... trabzona falan gitti o da tutmadı... şimdi yorumcu... smile

şenol güneş: durduk yerde kafayı yıldıraya taktı medyaya cevap yetiştirmeye çalıştı ve ayrıldı...

bülent uygun: havalandı ona buna cevap yetiştirmeye çalıştı... kendisini fener maçından önce eleştirenlere yenilsek bile en azından 6-0 yenilmeyiz gibi terbiyesizce açıklamalar yaptı... kendine iyice güvendi ve takımın iskeletiyle oynadı... ve gitti... smile

fatih terim: Sürekli bizim ülkemizde istikrar yok hocalar harcanıyor diye açıklamalar yaparken UEFA Kupasını aldıktan sonra kise ona git demediği halde hatta kal denildiği halde burdaki misyonum bitti deyip yurtdışına gitti... oradan geldi malum olaylar oldu ... sonra milli takımın başına geçti ve tıpkı ersun gibi birkaç adama kafayı taktı (Fatih Tekke, Gökdeniz, Halil Altıntop vb) gibi ve kadro seçiminde duygusallığa kaymaya başladı... kendisini milletvekillerinden çok para alıyor diye saçma sapan eleştiren kişilere (ona bakarsanız cumhurbaşkanından da çok alıyorum) gibisinden cevaplar vereceğine "bu ülkede onlardan (yani milletvekillerinden) 550 tane var ama fatih terim bir tane" gibisinden buram buram megalomani kokan ve ajite edici cevaplar verdi... ben ders almam veririm dedi.. yani böyle antipatik cevaplarla kredisini tüketti ve o da gitti...

bu liste böyle uzar gider dünyadan örneklerle ama gerek yok... bir insan ne oldum delisi olmayacak... guççük dağları ben yarattım havasında gezmeyecek... bunu bilir bunu söylerim vesselam...

#467367 - Thu Oct 22 2009 22:41 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal
ama hak etti.. ersun da böyle olmuştu... bir insan ne oldum delisi olmaya başladı mıydı tepetaklak gittiğinin resmidir...

tıpkı araba kullanmayı yeni öğrenenler gibi.. yeniyim diye heyecan yaptığı müddetçe dikkatli gider ama ne zamanki ulan artık öğrendim bu işi derse cart diye kazayı yapar... smile

örnekler çok:

ersun yanal: birkaç anadolu kulübünde bişeyler başardı fenere hoca olurum belki diye beklerken milli takıma hoca oldu... yaptığı ilk iş sistem oturtuyorum diye hakan şükürü takımdan çıkarmak oldu... o da onun başını yedi... trabzona falan gitti o da tutmadı... şimdi yorumcu... smile

şenol güneş: durduk yerde kafayı yıldıraya taktı medyaya cevap yetiştirmeye çalıştı ve ayrıldı...

bülent uygun: havalandı ona buna cevap yetiştirmeye çalıştı... kendisini fener maçından önce eleştirenlere yenilsek bile en azından 6-0 yenilmeyiz gibi terbiyesizce açıklamalar yaptı... kendine iyice güvendi ve takımın iskeletiyle oynadı... ve gitti... smile

fatih terim: Sürekli bizim ülkemizde istikrar yok hocalar harcanıyor diye açıklamalar yaparken UEFA Kupasını aldıktan sonra kise ona git demediği halde hatta kal denildiği halde burdaki misyonum bitti deyip yurtdışına gitti... oradan geldi malum olaylar oldu ... sonra milli takımın başına geçti ve tıpkı ersun gibi birkaç adama kafayı taktı (Fatih Tekke, Gökdeniz, Halil Altıntop vb) gibi ve kadro seçiminde duygusallığa kaymaya başladı... kendisini milletvekillerinden çok para alıyor diye saçma sapan eleştiren kişilere (ona bakarsanız cumhurbaşkanından da çok alıyorum) gibisinden cevaplar vereceğine "bu ülkede onlardan (yani milletvekillerinden) 550 tane var ama fatih terim bir tane" gibisinden buram buram megalomani kokan ve ajite edici cevaplar verdi... ben ders almam veririm dedi.. yani böyle antipatik cevaplarla kredisini tüketti ve o da gitti...

bu liste böyle uzar gider dünyadan örneklerle ama gerek yok... bir insan ne oldum delisi olmayacak... guççük dağları ben yarattım havasında gezmeyecek... bunu bilir bunu söylerim vesselam...

işte yorum budur laugh

#467460 - Sat Oct 24 2009 00:03 AM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: suskun]
suskun Offline
Müdavim

ts-kayseri maçı güzel bir maçtı. kayseri çok pozisyon kaçırdı ilk yarıda. biraz daha becerikli olsalar farklı bir galibiyet alacaklardı. ts ikinci yarı açıldı ama o kadar da etkili değildi.

Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Sat Oct 24 2009 00:08 AM)

#467772 - Mon Oct 26 2009 14:29 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: suskun]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: asi_kiz1905
ts-kayseri maçı güzel bir maçtı. kayseri çok pozisyon kaçırdı ilk yarıda. biraz daha becerikli olsalar farklı bir galibiyet alacaklardı. ts ikinci yarı açıldı ama o kadar da etkili değildi.

maçların hiçbirini izleyemedim.... ama kayseri 2-1 yener diyordum... golleri de makukula (2) ve trabzondan da uzaktan bir şutla colman atar diye bekliyordum... benim için sürpriz odu açıkcası...

#467773 - Mon Oct 26 2009 14:31 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

ayrıca diyarbakırın gençleri yenmesi de oldukça sürpriz....

bursanın da ibbyi geçeceğini tahmin etmiştim ama 6 çok uçuk bir sayı...

eskişehirin de beşiktaştan en azından 1 puan alacağını umuyordum o da gitti son 10 dakkada....

yani bu hafta çok yanıldım çoookkkkk

#467826 - Mon Oct 26 2009 21:44 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

evet bu haftaki sonuçlar çok sürprizdi gerçekten.

#468182 - Fri Oct 30 2009 13:13 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: suskun]
uA-Voltage Offline

4-4-2 duzenli sistem,Nondanin yerine saglam futbola ac hizli forvet ,Sabrinin yerine Duzenli olarak baris oynarsa.Agir stoperin yerine futbola ac dayanikli hizli oyuncular lagzim hepsi degil sadece 1 stoperiin yerine dedigim oyuncu gelmelixD....bunlari yaparsak neden 3 kupayla sezonu bitirmiyelim arkadaslar? eminim ara trasferde buyuk yonetimizin en azindan forvetle ve stoperle ilgilenicektir takviye yapicaklar
HEP DESTEK TAM DESTEKKK!

#468327 - Mon Nov 02 2009 12:40 PM Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10 [Re: uA-Voltage]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: uA-Voltage
4-4-2 duzenli sistem,Nondanin yerine saglam futbola ac hizli forvet ,Sabrinin yerine Duzenli olarak baris oynarsa.Agir stoperin yerine futbola ac dayanikli hizli oyuncular lagzim hepsi degil sadece 1 stoperiin yerine dedigim oyuncu gelmelixD....bunlari yaparsak neden 3 kupayla sezonu bitirmiyelim arkadaslar? eminim ara trasferde buyuk yonetimizin en azindan forvetle ve stoperle ilgilenicektir takviye yapicaklar
HEP DESTEK TAM DESTEKKK!

forvet olarak bursaspordan turgay için bursaspor aranmış... galiba turgay alınacak...

sistem için ise rijkaard kararlı 4-3-3 diyor... tek forvet başka 4-4-2 ise bambaşka bir sistemdir diyor... tek forvete devam yani...

ama stoper için bu hafta mesela 4-1-2 olarak oynandı...önceden 4-2-1 oluyordu takımın geri bloğu... gerçi stoperden ziyade ön libero mevkii için geçerli bu değişiklik galiba...

yani ana sistem 4-3-3 ama bunun üzerinde küçük değişiklikler yapılıyor...

Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı