#466290 - Tue Sep 22 2009 12:46 PM
Re: # 20 Shabani Nonda
[Re: sami dayı]
|
Yeni üye
Yer: Londra / Ingiltere
|
Nondayi paketleyenleri, paketlesek bence cok daha iyi olacak. Helal olsun yonetim, iyiki bir kac futbol yoksulu taraftarin galleyanina gelip kara gunesimizi paketlemedin.
Her mac bir oyuncu paketleyen taraftara bir ders olsun. Sabri cikar takimi kurtarir, Nonda cikar her deplasmanda mukemmel oynayip golunu atar. Boyle devam et Nonda, efendiliginle, futbolunla, gercek taraftarlar senin ve diger tum futbolcularin yaninda..
Diger taraftarlara, seyirci diye hitap etmek istiyorum, eger her gun oyuncu satip alacaksiniz, bunu basariyla yapan bir turk kulubu var, onu tutabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
#466302 - Tue Sep 22 2009 18:48 PM
[Re: cenkbut]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
Nondayi paketleyenleri, paketlesek bence cok daha iyi olacak. Helal olsun yonetim, iyiki bir kac futbol yoksulu taraftarin galleyanina gelip kara gunesimizi paketlemedin.
Her mac bir oyuncu paketleyen taraftara bir ders olsun. Sabri cikar takimi kurtarir, Nonda cikar her deplasmanda mukemmel oynayip golunu atar. Boyle devam et Nonda, efendiliginle, futbolunla, gercek taraftarlar senin ve diger tum futbolcularin yaninda..
Diger taraftarlara, seyirci diye hitap etmek istiyorum, eger her gun oyuncu satip alacaksiniz, bunu basariyla yapan bir turk kulubu var, onu tutabilirsiniz. Sevdik mi göklere çıkarıyoruz eleştirdik mi yerin dibine sokuyoruz malesef,bu olayın en büyük sebebi bu,Nonda bu formuyla Baros'tan almalı dediğimde haftalar önce,Nonda'ya ağır eleştiriler getirilip Baros'un daha kaliteli olduğu söylenmişti,biz biri oynasın dediğimizde burada esas olan form durumudur,hiçbir Galatasaray futbolcusunu diğerinden ayırmam ben ama formda olana hakkını veririm önyargılarım yoktur. Umarım Nonda bu çizgisini sürdürür Baros da toplar kendisini.
|
|
|
|
#466306 - Tue Sep 22 2009 20:40 PM
[Re: gambitxx]
|
Müdavim

|
Diger taraftarlara, seyirci diye hitap etmek istiyorum, eger her gun oyuncu satip alacaksiniz, bunu basariyla yapan bir turk kulubu var, onu tutabilirsiniz. Sevdik mi göklere çıkarıyoruz eleştirdik mi yerin dibine sokuyoruz malesef,bu olayın en büyük sebebi bu,Nonda bu formuyla Baros'tan almalı dediğimde haftalar önce,Nonda'ya ağır eleştiriler getirilip Baros'un daha kaliteli olduğu söylenmişti,biz biri oynasın dediğimizde burada esas olan form durumudur,hiçbir Galatasaray futbolcusunu diğerinden ayırmam ben ama formda olana hakkını veririm önyargılarım yoktur. Umarım Nonda bu çizgisini sürdürür Baros da toplar kendisini. Evet Nonda daha iyi durumda dediğimizde kıyamet kopmuştu sonra gerçek ortaya çıkınca Nonda kral oluyor...
|
|
|
|
|
|
#467474 - Sat Oct 24 2009 11:58 AM
[Re: suskun]
|
Yer: İstanbul
|
kesinlikle , sürekli bu takımın 1. forvetinin baros oldugunu dile getirmesi bence güzel bişey, gollerini de sıraladıkça moralini de yüksek tutmus oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24