Webaslan Forum
Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466971 - Sat Oct 10 2009 16:55 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Stevie G]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
iyi futbolcu ama uyum sorunu yaşıyor en kısa zaman da sorunu atlatır

#467641 - Sun Oct 25 2009 22:48 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: ONUR1905]
chelik Offline
Müdavim
*

Bunu yazdığım için çok üzgünüm ama gerçek gün gibi ortada. Bize uymuyor ve takımın dengesini bozuyor. "Keşke gelmeseydi"

#467742 - Mon Oct 26 2009 11:18 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: chelik]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

ayni düsüncedeyim... keske gelmeseydi...
yani onu oynatacaksa 1 kisi eksik cikalim daha iyi oynariz, umutluydum ilk macindan sonra falan uzaklardan sutuyla tehlikeler yaratiriz diye düsünüyordum ama o oynadimi rakip alana cikakta cok zorlaniyoruz

#467754 - Mon Oct 26 2009 12:41 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: IsvicreliAslan91]
BBB Offline
Üye
**

Gerçek Elano'yu ikinci yarı izleriz bence.

#467784 - Mon Oct 26 2009 15:53 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

bence gercek elanoyu ikinci yarida bile izleyemicez... baska takima giderse o baska...adaptasyon filan hikaye artik, adaptasyon türkiyede bi gelenek olmaya basladi bence! adam 1yil oynuyor ve daha hala adaptasyondan konusuyor (elanoya yönelik demiyorum bunu)

ben normalde cok sabirliyim takim olsun t.d. olsun baskan olsun böyle konularda sabirliyim aslinda ama elanoda gercekten böyle bi düsüncem var, gs ye uymuyor

Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Mon Oct 26 2009 15:54 PM)

#467786 - Mon Oct 26 2009 16:20 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: IsvicreliAslan91]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Yahu iki dakika sabredin bir öğrenemediniz şu işi...

Geçen sene Emre Belozoğlu Fener forması ile neler yaptı? 0 oynamadı mı? Bu sene daha verimli değil mi? Bir adamı daha alışık olmadığı bir coğrafyada, yeni bir futbol kültüründe ilk 13-14 maçında iyi oynamadı diye eleştirmek nasıl bir anlayıştır?

Adamı çıkıp eleştirmeyin ilk maçlarıdan. Zor kısmı atlattık. Bundan sonra daha hafif rakiplerle oynayacağız ve Elano o zaman daha istikrarlı olacak. İkinci yarıya başladığımızda ise takımın vazgeçilmezi olacak...

#467789 - Mon Oct 26 2009 16:56 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: 88A88]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

İlk Gönderen: 88A88
Yahu iki dakika sabredin bir öğrenemediniz şu işi...

Geçen sene Emre Belozoğlu Fener forması ile neler yaptı? 0 oynamadı mı? Bu sene daha verimli değil mi? Bir adamı daha alışık olmadığı bir coğrafyada, yeni bir futbol kültüründe ilk 13-14 maçında iyi oynamadı diye eleştirmek nasıl bir anlayıştır?

Adamı çıkıp eleştirmeyin ilk maçlarıdan. Zor kısmı atlattık. Bundan sonra daha hafif rakiplerle oynayacağız ve Elano o zaman daha istikrarlı olacak. İkinci yarıya başladığımızda ise takımın vazgeçilmezi olacak...

yine tekrarliyorum... aslinda ben cok sabirli bir insanim... ben adami elstiri veya karalamak amaciyla degil ben sadece düsündügümü dile getiriyorum arkadasim... ama bi futbolcu bukadarmi topla az bulustugu halde top kaybi yapar? simdiye kadar 2 hareketini beyendim ilk uzaktan cektigi sut gol oldu, ve bir baska macta orta alandan ara pas verdi sonucu da gol olmustu ama bundan gerisi eksi ve eksi. 1 artisi varsa en az 7-8 eksisi var,
gelecek macta oynarsa gözüm sadece onda olcak, ozaman daha detailli yazarim görüslerimi smile

#467824 - Mon Oct 26 2009 21:41 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: IsvicreliAslan91]
suskun Offline
Müdavim

bir arkadaş maçtan sonra yazmış dün brezilyalı oyuncu almayalım hep kazık yiyoruz diye o sinirli halimde baya güldürdü beni laugh laugh

bende çok kızdım elanoya dün ama yapmayın arkadaşlar sabırlı olun lütfen dün hangi oyuncumuz iyiydi ki. elano günden güne daha verimli olacak diye düşünüyorum.
koskoca brezilya milli takımında boş bir futbolcuyu tutmazlar..
sabır lütfen. sezona başlarken tek dileğimiz SABIRdı..

#467846 - Tue Oct 27 2009 10:02 AM Re: #9 Elano Blumer [Re: suskun]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
Elano'nun umrunda mı?

Galatasarayımız'da derbi hüsranı kadar, Elano'nun maç sonrasındaki davranışları tartışılıyor.

Maçın bitiminde, sarı-kırmızılılar yenilgi nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Elano mağlubiyeti adeta umursamadı. İşte o şaşırtan olay...

Yer Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kapalı otoparkı. Maç bitmiş ve konuk ekibin otobüsü Florya'ya doğru yol almış. Zafer sarhoşu Fenerbahçeli futbolcular ise özel araçlarına binerek bir bir stattan ayrılıyorlar. Önce Carlos, ardından Deniz, Semih ve Emre... Hepsinin yüzü gülüyor. Ancak bir kişi var ki, onların sevincine ortak oluyor, kendi arkadaşını ise yalnız bırakıyor. O da Elano Blumer. Brezilyalı doping testi için Arda Turan ile statta bekliyor. Kontrolden de erken çıkıyor ve soluğu Vederson'un yanında alıyor. Koyu sohbete Kazım'ın 10 kişilik akraba grubu da katılıyor, fotoğraflar çekiliyor.

Bu sırada ağlayacak gibi duran Arda testten çıkmış ve Elano'nun sohbetinin bitmesini bekliyor. Elano ise kahkalar içinde muhabbetini sürdürüyor. Sonra Lugano katılıyor gruba ve Elano, Uruguaylı'nın çocuğuyla ilgileniyor. Arda ise hayretler içinde ama sessizce bekliyor. Sonra sohbet bitiyor ve Arda ile Elano kulübün tahsis ettiği siyah ciple Florya'ya doğru yol alıyorlar.
Kaynak: Milliyet

bizde yedikk
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#467856 - Tue Oct 27 2009 12:22 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: GüLsah]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Ben bu habere inanmiyorum, yada inanmak istemiyorum daha dogrusu .. !

#467857 - Tue Oct 27 2009 12:32 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: E05]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

bnde inanmıyorumm
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#467858 - Tue Oct 27 2009 12:32 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: E05]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
Öncelikle mantık yürütelim. Son cümleye dikkat.
"Arda ile Elano kulübün tahsis ettiği siyah ciple Florya'ya doğru yol alıyorlar."
İşlem uzun süreceği için takım otobüsü gitmiş demek bu. O yüzden özel araçla dönecekler. Aynı süreç zarfında fenerbahçe'nin takım otobüsü de gitmiş olmaz mı? Ama o da ne? Fenerbahçeli futbolcular maça kendi özel araçları ile mi geldiler ya???

Komik... Madem böyle bir olaya tanık oldun, neden fotoğraf çekmezsin???

#467859 - Tue Oct 27 2009 12:40 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: shiroi_ch]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
tuturmuslar bi , Elano Lincoln gibi oldu mantigini, simdi de boyle yalan dolan haberler cikariyorlar .. fener medyasi iste daha neolsun ..

#467860 - Tue Oct 27 2009 12:40 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: shiroi_ch]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
beyler böyle haberler niye webaslanda gösteriliyor anlamıyorum ya...Yalan haber olduğunu moderatörlerimiz anlamıyor mu bizim?Oyuncumuzu karalayıcı haber yayınlıcak kadar düştü mü bu site ya...

#467861 - Tue Oct 27 2009 12:44 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: brkisilak]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Hadi Elano ya guvenmıoruz dıyelım (kı kendı adıma güvenıyorum bu haberede ınanmıyorum)

arda mı beklıcek onu? gs ın alt yapısından gelen en önemlı oyuncusu...
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#467896 - Tue Oct 27 2009 22:04 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: shiroi_ch]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: shiroi_ch
Öncelikle mantık yürütelim. Son cümleye dikkat.
"Arda ile Elano kulübün tahsis ettiği siyah ciple Florya'ya doğru yol alıyorlar."
İşlem uzun süreceği için takım otobüsü gitmiş demek bu. O yüzden özel araçla dönecekler. Aynı süreç zarfında fenerbahçe'nin takım otobüsü de gitmiş olmaz mı? Ama o da ne? Fenerbahçeli futbolcular maça kendi özel araçları ile mi geldiler ya???

Komik... Madem böyle bir olaya tanık oldun, neden fotoğraf çekmezsin???

akıllıca bi soru ve doğru bir mantık.renkdaş tebrik ediorm bu yzden seni.hberin yalan olduğu apaçık ortada işte.inanmayalım arkadaşlar böyle yalanlara.bu kdr mı düştük biz? bnce tamamen saçma!

#467932 - Wed Oct 28 2009 12:40 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: GüLsah]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: GüLsah

Kaynak: Milliyet
Bunu gören yalan haber olduğunu anlıyor zaten

#467960 - Wed Oct 28 2009 16:43 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Elano'dan bir Lincoln olmasını beklememeliyiz. Elano tam bir takım oyuncusudur İngilizlerin dediği gibi box to box oyuncudur(Gerard, Lampard mesela) Topla dikine oynayan orta sahada oyun kuran pas alışverişini sağlayan defansa yardıma gelen bir oyuncudur bunların yanında uzaktan etkili şutlar çeken biridir. Elano ondan dolayı Brezilya milli takımında oynuyor ve İngiltere Premier Liginde 2 sene oynadı. Fizik ve kondisyonu yerine oturunca süper işler yapıcaktır bence bekleyip görelim diyeceğim.

#468017 - Wed Oct 28 2009 20:23 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: BBB]
suskun Offline
Müdavim

hani nerdeymiş fotoğraflar??
taraftarı tahrik etmeye çalışıyorlar. biz gelimiyoruz böyle numaralara..

#468049 - Wed Oct 28 2009 23:29 PM Re: #9 Elano Blumer [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Yaptığını beğendinmi Elano şimdi hem Sivas hemde Diyarbakır maçında oynamıycaksın şu sıkıntılı dönemde yaptığın işmiydi.

Page 3 of 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı