#466980 - Sat Oct 10 2009 21:14 PM
Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE
[Re: Stevie G]
|
Yer: Hollanda
|
|
|
|
|
|
|
#466987 - Sun Oct 11 2009 00:42 AM
[Re: _ÖzLeM_]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/h/20091011/fatih_terim_birakiyor.html?ref=flasFATİH TERİM BIRAKIYOR! Bosna Hersek'in Estonya galibiyetiyle Dünya Kupası umutlarını tamamen yitiren A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim görevi bırakacağını ve Ermenistan maçında son kez takımın başında yer alacağını açıkladı. 11 Ekim 2009 , 00:14 NTV Spor'un verdiği son dakika bilgisine göre Belçika maçının ardından yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim görevi bırakacağını açıkladı. NTV Spor yayınına son dakika bağlantısı yapan muhabir Loran Vayloyan Terim'in basın toplantısında "Çarşamba akşamı Bursalı futbolseverlerle birlikte tüm Türk futbolseverlere veda edeceğim. Bursa'daki Ermenistan maçı benim için bir veda maçı olacak. Mahmut Özgener ve federasyondan yetkililer görevimi bırakmamam için bana telkinde bulundular ancak benim kararım kesindir. Başarısız olduk ve bunun tek sorumlusu vardır o da benim. Hiçbir zaman başkalarını suçlamadım, hele futbolcularımı asla. Takımı yüzüstü bırakmamak için çarşamba günü oynanacak olan Ermenistan maçının ardından görevi bırakıyorum. Görevimi bıraktıktan sonra Türk futbolunu çok yakından ilgilendiren çok net ve çok çarpıcı bilgiler vereceğim bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Ama bu basın toplantısını, maçlar bitip olaylar durulduktan sonra, gelecek haftasonuna doğru yapacağım" dediği bilgisini verdi. Loran Vayloyan ayrıca istifa eden Fatih Terim'in moralini bozan 2 olay hakkında da bilgi verdi. Vayloyan, Kale arkasında maçı seyreden gurbetçitaraftarlarımızdan bir süre "İstifa" seslerinin yükselmesi ve tribünde Belçika maçında forma giymeyen oyuncularımızın da bulunduğu noktada Terim'e küfür içeren sözlü saldırıların yapıldığını ve başta Arda Turan olmak üzere o noktada bulunanların bu olayın önüne geçmeye çalıştığını belirtti. Loran Vayloyan daha sonra Terim'in "Ben istifa seslerine alışık değilim, 'imparator' sloganlarına alışığım. İstifaya davet benim kabullenebileceğim bir tepki değildir" dediğini açıkladı. -- Darisi yönetim zihniyetinin basina..
|
|
|
|
#466997 - Sun Oct 11 2009 18:56 PM
[Re: suskun]
|
Yer: antalya
|
malesef cekirge bu sefer sicramadi.bize uefa super kupa kazandirmis sayin fatih terim elinde kisir bi kadro yok.elinde koskoca turkiye var hangi takimdan kimi istiyosan al oynat.kac mactir sag kanatin icine s...can GOKHAN GONUL icin neden bu kadar inatcisin.kazim kazmdan ne bekliyosun.nihatin ilaci olsa besiktasa surer zaten.ceyhunu galatasaraya karsi iyi oynadi diyemi aliyosun.ALLAH ASKINA BANA BIRISI TURK FUTBOLUNUN SISTEMINI ACIKLAYABILIRMI ? ya iman gucuyle futbol oynanmaz.reklamlarda verdiginiz gazla ancak kendinizi kandirirsiniz.hakikaten aslinda uzulmus degilim bilhassa sevindim elendigimize.bu futbolla resmen rezil olurduk.zararin neresinden donersen kardir.VATAN MILLET HERZAMAN SAKARYA ama once sistemli futbol.
|
|
|
|
|
|
#466999 - Sun Oct 11 2009 19:10 PM
[Re: los_galactiGS_]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
federasyon tarafindan yapilan aciklama sadece pacayi kurtarmaya calismak,
durup dururken, maasina zam yapan federasyon simdi cikmis istifasi kabul edildigini acikliyor,
istifasini istemek varken, ermenistan macinin beklenmesi de ne demek?
federasyonun;
dunya kupasi'na gitmeyerek sponsorlardan kaybi ne kadardir? tum dunya tarafindan izlenecek bir turnuvada yer alamayarak, yapilamayacak reklamin bedeli nedir?
bu kadar buyuk bir kayibin bas sorumlusu olan birinin, son macina cikartmaya calisma cabasi, onu odullendirmektir!
hicbir iddiasi olmayan, rakip dahi kabul edilmeyecek bir karsilasmada milli takim galibiyetle ayrilirsa, hep beraber fatih terim'in sovunu agzimiz acik izleriz, "daha cok yapacak islerim vardi.. hersey yoluna girmeye baslamisti vs."
|
|
|
|
#467005 - Mon Oct 12 2009 11:59 AM
[Re: İskender Türk]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Emre,Semih ve Tuncay,Fatih Hoca ve teknik heyeti ve Misimovic,Dzeko,Salihovic ve Blazevic yer degistirseydi,siralama böyle olur muydu?
1-Bosnanin oyun sistemi,önde basarak,etkili presle topa önde daha cok sahip olma anlayislari,ilerde Dzeko gibi havadan cok güclü,fonksiyonel bir forvetle,kücük takimlara karsi,kapanan takimlara karsi puan kaybetme riski cok az.Bizim gibi sirti dönük oynama özelligi olmayan bos alan forvetini,ilerde tek basina birakip,böyle bir oyun planiyla böyle takimlara cok fazla puan kaybedilir.
Euro 2008 elemelerinde de kaybettik,Maltayla,Moldovayla beraberlikler, Bosnaya yenildik,Yunanistana evimizde yenildik,Yunanistanda 4-1 yendigimiz, Yunanistan o mactan sonra sadece Norvecle berabere kalarak puan kaybetti,onun disinda firesiz cikti gruptan,bizse Euro 2008e gitmeyi son anda basardik,Norveci Norvecte yenerek.o zaman rakip Norvecti.Bosna yaptigimiz hatalari Norvecin aksine affetmedi.
2-Sistemsizlik,oyuncu secimlerindeki yanlisliklar,Önder gibi,Ceyhun gibi ibrahim Kas gibi oyuncularin milli takimda oynamalari,Fatih Hocanin kendine olan asiri güveninden kaynaklanan tercihler,her önüne gelenin milli takimda oynamasi,1-2 iyi mactan sonra milli takim yolunun acilmasi,o oyuncular artik nedense bir daha da milli takimi göremiyorlar.Bosna bizim 2 katimizdan fazla gol atti, o kötü dedigimiz savunmalariyla bizden de daha az gol yediler.
3-Medyanin asiri ve cok abartili övgüsü,dün de devam ediyorlardi,bu gruptan 1inci olmaliymisiz vs.
4-Sonra kendimizle yüzlesmeliyiz,bizim futbolumuzda neden bir sistem yok, neden bizim oyuncularimizin gelisimi belli bir asamadan sonra duruyor,kendilerini neden gelistiremiyorlar,gelistirmek bir yana,neden geriye gidiyorlar,neden bizim defans oyuncularimiz kademe yapmayi bilmiyorlar,neden bizim oyuncularimiz 3-4 mactan sonra bulutlarin üzerinde geziyorlar?Modern futbolda mücadelenin,sahada savasmanin önemi vurgulanirken,neden bizde Alex,Delgado aski bu kadar fazla?Arda dahi Alexlesmeye basladi son zamanlarda.vs.
Tarafından düzenlendi Raph (Mon Oct 12 2009 12:00 PM)
|
|
|
|
#467015 - Tue Oct 13 2009 07:13 AM
[Re: Stevie G]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Valla benim açımdan bir itiraf bu belki zor kaldırması ama Arda eski Arda değil herkes farkında eskiden acayip top oynardı yaşına başına bakmadan kendine güvenirdi ve böyle de yıldızlaşmıştı.Sonra da abarta abarta artık suyunu çıkardık işin Arda büyüklenmez arda şöyledir arda böyledir.Her insanda olan bir şey bu ister dünyanın en mütevazi insanı ol tüm türkiye seni almışsa omzuna bir süre sonra en azından kendi içinde böbürlenmeye başlarsın belki bu belki de artık yurtdışında futbol oynama isteğiyle ardanın aklı bir karış havada.Eskisi gibi değil arda fanatiklerinin bütün eleştirilerini üzerime çekmiş gibi oluyorum belki ama Şu sıralar Ardada bir haller var ve benim hiç hoşuma gitmiyor..Sebebi ne olursa olsun...
Ayrıca bir noktaya daha değinmek istiyorum gazeteciler nasıl hala bu gruptan birinci çıkabilirdik diyebiliyor heralde hiç maç izlemiyorlar İspanya varken ve bizden daha çok hakedenler varken çok istememize karşın 1.olarak çıkmamız çok zordu bea.. acikcasi ispanyadaki maci izlemedim ama istanbulda adamlardan daha iyi oynadik... 1.ligi bilmem ama bu grupta cok rahat 2. olabilirdik.. ama olmadi.. saglik olsun.. ayrica turkiyenin belirli bir sisteme sahip olmadigina katiliyorum... bundan dolayida her turnuvaya katilma basarisi gosteremiyoruz... malasef bole bir aliskanligimiz yok... bundan dolayida bole turnuvalara katilma bizim icin cok buyuk basari aslinda.. katilamama da aci ama gercek olagan bise... ardaya gelince gecen seneki ardanin olmadigi asikar.. ayrica benim gozlemledigim bu sene arda forver arkasinda alex gibi oynamayi ole benimsediki hoca elanoyu ortada ardayi solda oynattigi zaman ardanin surati asiliyor ve performansini tam yansitmiyor... hic iyi bir durus deil buda...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|