Webaslan Forum
Page 1 of 3 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466804 - Sun Oct 04 2009 22:08 PM 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE
Scarface Offline
Müdavim
**

2010 Dünya Kupası

Grup Elemeleri 5.Grup 9.Maçı

Belçika-Türkiye

Tarih: 10 Ekim 2009

Saat: 21.45

#466807 - Sun Oct 04 2009 23:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Scarface]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Önemsiz bir mac.. Az sakatliklar vermesi dilegiyle.

#466812 - Mon Oct 05 2009 00:29 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
s_nba Offline

milli takımımız için önemi olmayan bir maç bari GALATASARAYIMIZ fazla eksik vermesin...

#466824 - Mon Oct 05 2009 10:11 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: s_nba]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Önemsiz bir maç katılıyorum... Hiç heyecan vermiyor... Yine bildik Terim megalomanisiyle ligin en kötü takımları arasında yer alan Beşiktaş'tan 5 futbolcu ve özellikle de kendi taraftarı tarafından 90 dakka ıslıklanmış bir Rüştü kadroda ama Gaziantep'in kalecisi Mahmut yok mesela... Beşiktaşın müzmin yedeği Nihat yine A Milli Takım kadrosuna çağrılmış... yok ağam yok zerre kadar heyecanlanmıyorum... kazansak bile dünya kupası finallerine katılsak bile bu anlayışla bu mantalite ile olmaz olsun...

2-1 kaybederiz diyorum...

#466877 - Tue Oct 06 2009 15:17 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

kaybetmeyi kazanmayı bilmem ama önemsiz bir maç evet.
mümkünse Galatasarayın oyuncularından fazla oynatmasın da sakatlık vermeyelim.

#466893 - Tue Oct 06 2009 19:40 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Yorumsuz .......

#466895 - Tue Oct 06 2009 19:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: asi_kiz1905
kaybetmeyi kazanmayı bilmem ama önemsiz bir maç evet.
mümkünse Galatasarayın oyuncularından fazla oynatmasın da sakatlık vermeyelim.

doru valla.kybedeceğimiz bir maç olacak zaten.bari sakat vermeyelim.

#466898 - Tue Oct 06 2009 22:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
bu maçtan sonra resmen dünya kupası sansı bitecek.hiç ama hiç umudum yok.sağlık olsun.milli takıma basarılar.

#466916 - Wed Oct 07 2009 20:29 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: benimdünyam]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
hic umidim kalmadi ama umarim yine cok buyuk bir mucize gerceklesir ver gideriz dunya kupasina... artik kupalara gitmeyi aliskanlik haline getirmeliyiz... saka bi yana takim sanki hafiften turnuva takimina burundu... ne zaman bir kupaya gitsek en kotu ceyrek final yapiyoruz... bence bu cok onemli... bundan dolayi artik iyi veya kotu oynayip farketmez bi sekilde turnuvalara katilmaliyiz....

your nightmare is back again

#466922 - Thu Oct 08 2009 03:20 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Türkiye maci balon da Danimarka-Isvec macinin izlenmesini tavsiye ederim. Harika mac olacak.

#466924 - Thu Oct 08 2009 14:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
metalslugGS Offline

Yer: Beyoğlu
Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Oct 09 2009 22:45 PM)

#466925 - Thu Oct 08 2009 15:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: metalslugGS]
GauchO Offline
Üye
**

İlk Gönderen: metalslugGS
Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

------------------ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN------------------
arda cezalı dostum

#466927 - Thu Oct 08 2009 18:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: metalslugGS]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu

------------------ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN------------------

ben yazdığın cevap hakkında deilde şu alttaki yazı hakknda bi soru srcaktım.'ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN' yazmışsın.ne demk bu?

#466928 - Thu Oct 08 2009 19:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
İlk Gönderen: _ÖzLeM_

ben yazdığın cevap hakkında deilde şu alttaki yazı hakknda bi soru srcaktım.'ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN' yazmışsın.ne demk bu?

laugh bnde anlayamadım .p
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#466930 - Thu Oct 08 2009 20:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: GüLsah]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
İlk Gönderen: GüLsah

laugh laugh laugh

#466934 - Thu Oct 08 2009 23:13 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: dişi aslan
İlk Gönderen: GüLsah
[quote=metalslugGS]Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

laugh laugh laugh [/quote]

arkadaş alemin kralı GALATASARAY. herkes GALATASARAYlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın demek istemiş herhalde :D:D

valla maçtan ümidim olsa nolcak ki sonuçta çok üzücü ama Türkiye dünya kupalarına gidemiyor. 2010 da herkes dünya kupasını konuşacak ama biz orda yokuz..
YAZIK.

#466941 - Fri Oct 09 2009 18:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Herkesi bir ümitsizlik sarmış gidemezmişiz dünya kupasına tamam mantıken milli takımımız yaptığı hatalarla bu duruma düşmüş olabilir ama matematiksel olarak hala şansımızvar ve aynı zamanda futbolumuz da ben estonya-bosna maçı oynanmamış ve sonuç ortada değilken herkes gibi şansımızın ve milliyetçi ruhumuzun bizimle olduğunu inanıyorum...Bu yürek tüm futbolcuları ve ülkeyi sararsa başarabileceğimizi düşünüyorum.Avrupa kupasında da 2-0 çek cumhuriyeti bizi yenerken de inanamamıştık 2-3 olunca,hırvatistan maçında da son dakikada yediğimiz golle bitmişti tüm ümitlerimiz ama ne oldu sonuna kadar millet futbolcular herkes zevk ve şevkle oynadı bunun bilincinde oldukça ve bizde o bilinci bütün futbolculara aşılayacağımız sürece bir şeyleri başarabiliriz..Evt bu noktada ümitsizlenecek estonya ve ispanyanın eline bakacak duruma geldiğimiz için üzülüyoruz tabi.Bu durumlara düşmemeliydi bu takım..((Her şeyi şansa bağlayanlara da ayrıca eklemek istiyorumFutbol bir kumar değildir ki sadece şans olsun başarıda etkili olan))

Gidemedik diyelim o dünya kupasına ama sonuçta futbol oynanmayacak mı dünyanın her yerinde.Kırmızı beyaz olmayacak belki de ama biraz futbol aşkı varsa biz gidemesek de o dünya kupasına zevki büyük maçlar izleyeceğiz

Son dakikaya kadar ümidimizi koruyacağız (en azından ben koruyacağım) ama unutmayalım ki biz onların yerinde değiliz ve yetmiş milyonun yükünü taşımıyoruz biraz olsun da onları anlamalıyız yensek de yenilsekde ağlasak da gülsek de sonuçta futbolcularımızla teknik ekibimizle bu uğurda savaşan herkesle beraber aynı milletin evladıyız
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#466966 - Sat Oct 10 2009 09:53 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
Herkesi bir ümitsizlik sarmış gidemezmişiz dünya kupasına tamam mantıken milli takımımız yaptığı hatalarla bu duruma düşmüş olabilir ama matematiksel olarak hala şansımızvar ve aynı zamanda futbolumuz da ben estonya-bosna maçı oynanmamış ve sonuç ortada değilken herkes gibi şansımızın ve milliyetçi ruhumuzun bizimle olduğunu inanıyorum...Bu yürek tüm futbolcuları ve ülkeyi sararsa başarabileceğimizi düşünüyorum.Avrupa kupasında da 2-0 çek cumhuriyeti bizi yenerken de inanamamıştık 2-3 olunca,hırvatistan maçında da son dakikada yediğimiz golle bitmişti tüm ümitlerimiz ama ne oldu sonuna kadar millet futbolcular herkes zevk ve şevkle oynadı bunun bilincinde oldukça ve bizde o bilinci bütün futbolculara aşılayacağımız sürece bir şeyleri başarabiliriz..Evt bu noktada ümitsizlenecek estonya ve ispanyanın eline bakacak duruma geldiğimiz için üzülüyoruz tabi.Bu durumlara düşmemeliydi bu takım..((Her şeyi şansa bağlayanlara da ayrıca eklemek istiyorumFutbol bir kumar değildir ki sadece şans olsun başarıda etkili olan))

Gidemedik diyelim o dünya kupasına ama sonuçta futbol oynanmayacak mı dünyanın her yerinde.Kırmızı beyaz olmayacak belki de ama biraz futbol aşkı varsa biz gidemesek de o dünya kupasına zevki büyük maçlar izleyeceğiz

Son dakikaya kadar ümidimizi koruyacağız (en azından ben koruyacağım) ama unutmayalım ki biz onların yerinde değiliz ve yetmiş milyonun yükünü taşımıyoruz biraz olsun da onları anlamalıyız yensek de yenilsekde ağlasak da gülsek de sonuçta futbolcularımızla teknik ekibimizle bu uğurda savaşan herkesle beraber aynı milletin evladıyız

Umutsuzluktan ziyade aslında Milli Takıma daha doğrusu Fatih Terim'e olan kızgınlığın ifadesi bunlar. Rahatlıkla çıkabileceğimiz hatta şu oyunuyla liderlik için İspanya ile çekişmemiz gereken grupta düştüğümüz duruma bak.

#466970 - Sat Oct 10 2009 16:53 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: chelik]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
grupdan cıkmak çok zoooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

#466974 - Sat Oct 10 2009 18:26 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: ONUR1905]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Biz ülke olarak zoru başarmak için varız kırmızı beyazla her zaman yanınızdayız
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

Page 1 of 3 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı