Herkesi bir ümitsizlik sarmış gidemezmişiz dünya kupasına tamam mantıken milli takımımız yaptığı hatalarla bu duruma düşmüş olabilir ama matematiksel olarak hala şansımızvar ve aynı zamanda futbolumuz da ben estonya-bosna maçı oynanmamış ve sonuç ortada değilken herkes gibi şansımızın ve milliyetçi ruhumuzun bizimle olduğunu inanıyorum...Bu yürek tüm futbolcuları ve ülkeyi sararsa başarabileceğimizi düşünüyorum.Avrupa kupasında da 2-0 çek cumhuriyeti bizi yenerken de inanamamıştık 2-3 olunca,hırvatistan maçında da son dakikada yediğimiz golle bitmişti tüm ümitlerimiz ama ne oldu sonuna kadar millet futbolcular herkes zevk ve şevkle oynadı bunun bilincinde oldukça ve bizde o bilinci bütün futbolculara aşılayacağımız sürece bir şeyleri başarabiliriz..Evt bu noktada ümitsizlenecek estonya ve ispanyanın eline bakacak duruma geldiğimiz için üzülüyoruz tabi.Bu durumlara düşmemeliydi bu takım..((Her şeyi şansa bağlayanlara da ayrıca eklemek istiyorumFutbol bir kumar değildir ki sadece şans olsun başarıda etkili olan))
Gidemedik diyelim o dünya kupasına ama sonuçta futbol oynanmayacak mı dünyanın her yerinde.Kırmızı beyaz olmayacak belki de ama biraz futbol aşkı varsa biz gidemesek de o dünya kupasına zevki büyük maçlar izleyeceğiz
Son dakikaya kadar ümidimizi koruyacağız (en azından ben koruyacağım) ama unutmayalım ki biz onların yerinde değiliz ve yetmiş milyonun yükünü taşımıyoruz biraz olsun da onları anlamalıyız yensek de yenilsekde ağlasak da gülsek de sonuçta futbolcularımızla teknik ekibimizle bu uğurda savaşan herkesle beraber aynı milletin evladıyız
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...