Webaslan Forum
Page 1 of 3 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#466804 - Sun Oct 04 2009 22:08 PM 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE
Scarface Offline
Müdavim
**

2010 Dünya Kupası

Grup Elemeleri 5.Grup 9.Maçı

Belçika-Türkiye

Tarih: 10 Ekim 2009

Saat: 21.45

#466807 - Sun Oct 04 2009 23:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Scarface]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Önemsiz bir mac.. Az sakatliklar vermesi dilegiyle.

#466812 - Mon Oct 05 2009 00:29 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
s_nba Offline

milli takımımız için önemi olmayan bir maç bari GALATASARAYIMIZ fazla eksik vermesin...

#466824 - Mon Oct 05 2009 10:11 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: s_nba]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Önemsiz bir maç katılıyorum... Hiç heyecan vermiyor... Yine bildik Terim megalomanisiyle ligin en kötü takımları arasında yer alan Beşiktaş'tan 5 futbolcu ve özellikle de kendi taraftarı tarafından 90 dakka ıslıklanmış bir Rüştü kadroda ama Gaziantep'in kalecisi Mahmut yok mesela... Beşiktaşın müzmin yedeği Nihat yine A Milli Takım kadrosuna çağrılmış... yok ağam yok zerre kadar heyecanlanmıyorum... kazansak bile dünya kupası finallerine katılsak bile bu anlayışla bu mantalite ile olmaz olsun...

2-1 kaybederiz diyorum...

#466877 - Tue Oct 06 2009 15:17 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

kaybetmeyi kazanmayı bilmem ama önemsiz bir maç evet.
mümkünse Galatasarayın oyuncularından fazla oynatmasın da sakatlık vermeyelim.

#466893 - Tue Oct 06 2009 19:40 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Yorumsuz .......

#466895 - Tue Oct 06 2009 19:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: asi_kiz1905
kaybetmeyi kazanmayı bilmem ama önemsiz bir maç evet.
mümkünse Galatasarayın oyuncularından fazla oynatmasın da sakatlık vermeyelim.

doru valla.kybedeceğimiz bir maç olacak zaten.bari sakat vermeyelim.

#466898 - Tue Oct 06 2009 22:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
bu maçtan sonra resmen dünya kupası sansı bitecek.hiç ama hiç umudum yok.sağlık olsun.milli takıma basarılar.

#466916 - Wed Oct 07 2009 20:29 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: benimdünyam]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
hic umidim kalmadi ama umarim yine cok buyuk bir mucize gerceklesir ver gideriz dunya kupasina... artik kupalara gitmeyi aliskanlik haline getirmeliyiz... saka bi yana takim sanki hafiften turnuva takimina burundu... ne zaman bir kupaya gitsek en kotu ceyrek final yapiyoruz... bence bu cok onemli... bundan dolayi artik iyi veya kotu oynayip farketmez bi sekilde turnuvalara katilmaliyiz....

your nightmare is back again

#466922 - Thu Oct 08 2009 03:20 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
KingLion Offline
Müdavim

Türkiye maci balon da Danimarka-Isvec macinin izlenmesini tavsiye ederim. Harika mac olacak.

#466924 - Thu Oct 08 2009 14:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
metalslugGS Offline

Yer: Beyoğlu
Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Oct 09 2009 22:45 PM)

#466925 - Thu Oct 08 2009 15:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: metalslugGS]
GauchO Offline
Üye
**

İlk Gönderen: metalslugGS
Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

------------------ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN------------------
arda cezalı dostum

#466927 - Thu Oct 08 2009 18:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: metalslugGS]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

------------------ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN------------------

ben yazdığın cevap hakkında deilde şu alttaki yazı hakknda bi soru srcaktım.'ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN' yazmışsın.ne demk bu?

#466928 - Thu Oct 08 2009 19:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
İlk Gönderen: _ÖzLeM_

ben yazdığın cevap hakkında deilde şu alttaki yazı hakknda bi soru srcaktım.'ALEMİN KRALI GALATASARAY OLMASIN BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN' yazmışsın.ne demk bu?

laugh bnde anlayamadım .p
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#466930 - Thu Oct 08 2009 20:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: GüLsah]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
İlk Gönderen: GüLsah

laugh laugh laugh

#466934 - Thu Oct 08 2009 23:13 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: dişi aslan
İlk Gönderen: GüLsah
[quote=metalslugGS]Bence milli takımımız zorlu olsada bu maçı alıcaktır öyle inanıyorum.Golleri tuncay ve arda atabilir.

laugh laugh laugh [/quote]

arkadaş alemin kralı GALATASARAY. herkes GALATASARAYlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın demek istemiş herhalde :D:D

valla maçtan ümidim olsa nolcak ki sonuçta çok üzücü ama Türkiye dünya kupalarına gidemiyor. 2010 da herkes dünya kupasını konuşacak ama biz orda yokuz..
YAZIK.

#466941 - Fri Oct 09 2009 18:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Herkesi bir ümitsizlik sarmış gidemezmişiz dünya kupasına tamam mantıken milli takımımız yaptığı hatalarla bu duruma düşmüş olabilir ama matematiksel olarak hala şansımızvar ve aynı zamanda futbolumuz da ben estonya-bosna maçı oynanmamış ve sonuç ortada değilken herkes gibi şansımızın ve milliyetçi ruhumuzun bizimle olduğunu inanıyorum...Bu yürek tüm futbolcuları ve ülkeyi sararsa başarabileceğimizi düşünüyorum.Avrupa kupasında da 2-0 çek cumhuriyeti bizi yenerken de inanamamıştık 2-3 olunca,hırvatistan maçında da son dakikada yediğimiz golle bitmişti tüm ümitlerimiz ama ne oldu sonuna kadar millet futbolcular herkes zevk ve şevkle oynadı bunun bilincinde oldukça ve bizde o bilinci bütün futbolculara aşılayacağımız sürece bir şeyleri başarabiliriz..Evt bu noktada ümitsizlenecek estonya ve ispanyanın eline bakacak duruma geldiğimiz için üzülüyoruz tabi.Bu durumlara düşmemeliydi bu takım..((Her şeyi şansa bağlayanlara da ayrıca eklemek istiyorumFutbol bir kumar değildir ki sadece şans olsun başarıda etkili olan))

Gidemedik diyelim o dünya kupasına ama sonuçta futbol oynanmayacak mı dünyanın her yerinde.Kırmızı beyaz olmayacak belki de ama biraz futbol aşkı varsa biz gidemesek de o dünya kupasına zevki büyük maçlar izleyeceğiz

Son dakikaya kadar ümidimizi koruyacağız (en azından ben koruyacağım) ama unutmayalım ki biz onların yerinde değiliz ve yetmiş milyonun yükünü taşımıyoruz biraz olsun da onları anlamalıyız yensek de yenilsekde ağlasak da gülsek de sonuçta futbolcularımızla teknik ekibimizle bu uğurda savaşan herkesle beraber aynı milletin evladıyız
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#466966 - Sat Oct 10 2009 09:53 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: UA_gerrard_FCB
Herkesi bir ümitsizlik sarmış gidemezmişiz dünya kupasına tamam mantıken milli takımımız yaptığı hatalarla bu duruma düşmüş olabilir ama matematiksel olarak hala şansımızvar ve aynı zamanda futbolumuz da ben estonya-bosna maçı oynanmamış ve sonuç ortada değilken herkes gibi şansımızın ve milliyetçi ruhumuzun bizimle olduğunu inanıyorum...Bu yürek tüm futbolcuları ve ülkeyi sararsa başarabileceğimizi düşünüyorum.Avrupa kupasında da 2-0 çek cumhuriyeti bizi yenerken de inanamamıştık 2-3 olunca,hırvatistan maçında da son dakikada yediğimiz golle bitmişti tüm ümitlerimiz ama ne oldu sonuna kadar millet futbolcular herkes zevk ve şevkle oynadı bunun bilincinde oldukça ve bizde o bilinci bütün futbolculara aşılayacağımız sürece bir şeyleri başarabiliriz..Evt bu noktada ümitsizlenecek estonya ve ispanyanın eline bakacak duruma geldiğimiz için üzülüyoruz tabi.Bu durumlara düşmemeliydi bu takım..((Her şeyi şansa bağlayanlara da ayrıca eklemek istiyorumFutbol bir kumar değildir ki sadece şans olsun başarıda etkili olan))

Gidemedik diyelim o dünya kupasına ama sonuçta futbol oynanmayacak mı dünyanın her yerinde.Kırmızı beyaz olmayacak belki de ama biraz futbol aşkı varsa biz gidemesek de o dünya kupasına zevki büyük maçlar izleyeceğiz

Son dakikaya kadar ümidimizi koruyacağız (en azından ben koruyacağım) ama unutmayalım ki biz onların yerinde değiliz ve yetmiş milyonun yükünü taşımıyoruz biraz olsun da onları anlamalıyız yensek de yenilsekde ağlasak da gülsek de sonuçta futbolcularımızla teknik ekibimizle bu uğurda savaşan herkesle beraber aynı milletin evladıyız

Umutsuzluktan ziyade aslında Milli Takıma daha doğrusu Fatih Terim'e olan kızgınlığın ifadesi bunlar. Rahatlıkla çıkabileceğimiz hatta şu oyunuyla liderlik için İspanya ile çekişmemiz gereken grupta düştüğümüz duruma bak.

#466970 - Sat Oct 10 2009 16:53 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: chelik]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
grupdan cıkmak çok zoooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

#466974 - Sat Oct 10 2009 18:26 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: ONUR1905]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Biz ülke olarak zoru başarmak için varız kırmızı beyazla her zaman yanınızdayız

#466977 - Sat Oct 10 2009 19:19 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
ex1969 Offline
Yeni üye
**

Yer: amasya merzifon
bırakalım vatan millet sakarya edebiyatınıda cim bom olarak bize zarar veren milli takım ki f5 lilerin yabancılarını bile milli takımda oynatırlarken mücadeleden kaçanlarda onlardır bizimkiler milli maçlarda sakatlanıp 3-5 hafta oynamazken diğerleri nedense bu tür sorunları hiç yaşamıyor ayrıca başarıdan fenerasyonda haklı olarak kendine pay çıkaracağı için vede terim e kıl olduğum dan dolayı "bu milli takımın" finallere gitmesini istemiyorum

#466978 - Sat Oct 10 2009 20:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: ex1969]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
İlk Gönderen: ex1969
bırakalım vatan millet sakarya edebiyatınıda cim bom olarak bize zarar veren milli takım ki f5 lilerin yabancılarını bile milli takımda oynatırlarken mücadeleden kaçanlarda onlardır bizimkiler milli maçlarda sakatlanıp 3-5 hafta oynamazken diğerleri nedense bu tür sorunları hiç yaşamıyor ayrıca başarıdan fenerasyonda haklı olarak kendine pay çıkaracağı için vede terim e kıl olduğum dan dolayı "bu milli takımın" finallere gitmesini istemiyorum

İmzamı atıyorum ..

#466980 - Sat Oct 10 2009 21:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
GüL66 Offline

Yer: Hollanda
bencede önemsiz..

#466982 - Sat Oct 10 2009 21:39 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: ex1969]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: ex1969

sonuna kadr arkandayım.çok haklı...

#466983 - Sat Oct 10 2009 21:44 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Evet sonunda gidemiyoruz dünya kupasına herkes isterdi eminim orada olmayı.Benim fikrim halen aynı evet bu maç önemsiz değil çünkü Euro2012 de kuralara hangi torbadan katılacağımızı belirleyecek farklı galibiyet en azından gelecek için iyi olacak..
Bugünü yaşarsak eğer sadece üzgünüm diyebiliyorum yanlış futbolun cezasını çekiyor olabiliriz..Bugünden sonra istenilecek en iyi şey en az sakatlıkla galibiyettir...

#466984 - Sat Oct 10 2009 22:58 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
70 milyonluk ülkeden birtane komple oyuncu yetiştiremiyoruz yaa helal olsun bize ....

#466985 - Sat Oct 10 2009 23:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Ali_Cetiner]
KingLion Offline
Müdavim

Türkiye macina bakmadim (bakmiyorum), ama bir göz attim bir de ne göreyim; Ceyhun, yeni genc olani degil, hani so baya bildigimiz eski Ceyhun..

Bu bile milli takimin nasil bir olusum oldugunun göstergesi olmaya yeterlidir.

Milli takim ailesi olarak bastan asagi bir hatayiz. System error.

Yönetim ekibi tayfasi ve zihniyeti degismedikce, Terim ve ahalisi tekmeyi yemedikce bu milli takimin ciddiye alinir bir tarafi da olmayacaktir.

Bosna´yi tebrik ederim, ama play off oynanacaksa onlarin serüveninin de uzun soluklu olacagini zannetmiyorum ne yazikki.

Tarafından düzenlendi KingLion (Sat Oct 10 2009 23:21 PM)

#466986 - Sat Oct 10 2009 23:45 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

ve işte herşey bitti.2010 dnya kupası hayali sona erdi.bize bu mağlubiyeti yaşatan sahadaki bütün isteksiz oyunculara ve o büyük adam ddiğimiz terime sonsuz teşekkürler...

berbat bi futboldu bu.ne oynayan oyuncular ne de izleyen taraftarların braz olsun isteği ve kazanma ümidi yoktu.geçmişi çok fazla tartışmak hiç bir şey değiştirmez ama değişmesi gereken tek şey fatih terim!

#466987 - Sun Oct 11 2009 00:42 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
KingLion Offline
Müdavim

http://www.ajansspor.com/2010dunyakupasi/avrupa5grup/h/20091011/fatih_terim_birakiyor.html?ref=flas

FATİH TERİM BIRAKIYOR!
Bosna Hersek'in Estonya galibiyetiyle Dünya Kupası umutlarını tamamen yitiren A Milli Takım'ın teknik direktörü Fatih Terim görevi bırakacağını ve Ermenistan maçında son kez takımın başında yer alacağını açıkladı.

11 Ekim 2009 , 00:14

NTV Spor'un verdiği son dakika bilgisine göre Belçika maçının ardından yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim görevi bırakacağını açıkladı.

NTV Spor yayınına son dakika bağlantısı yapan muhabir Loran Vayloyan Terim'in basın toplantısında "Çarşamba akşamı Bursalı futbolseverlerle birlikte tüm Türk futbolseverlere veda edeceğim. Bursa'daki Ermenistan maçı benim için bir veda maçı olacak. Mahmut Özgener ve federasyondan yetkililer görevimi bırakmamam için bana telkinde bulundular ancak benim kararım kesindir. Başarısız olduk ve bunun tek sorumlusu vardır o da benim. Hiçbir zaman başkalarını suçlamadım, hele futbolcularımı asla. Takımı yüzüstü bırakmamak için çarşamba günü oynanacak olan Ermenistan maçının ardından görevi bırakıyorum. Görevimi bıraktıktan sonra Türk futbolunu çok yakından ilgilendiren çok net ve çok çarpıcı bilgiler vereceğim bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Ama bu basın toplantısını, maçlar bitip olaylar durulduktan sonra, gelecek haftasonuna doğru yapacağım" dediği bilgisini verdi.

Loran Vayloyan ayrıca istifa eden Fatih Terim'in moralini bozan 2 olay hakkında da bilgi verdi. Vayloyan, Kale arkasında maçı seyreden gurbetçitaraftarlarımızdan bir süre "İstifa" seslerinin yükselmesi ve tribünde Belçika maçında forma giymeyen oyuncularımızın da bulunduğu noktada Terim'e küfür içeren sözlü saldırıların yapıldığını ve başta Arda Turan olmak üzere o noktada bulunanların bu olayın önüne geçmeye çalıştığını belirtti.

Loran Vayloyan daha sonra Terim'in "Ben istifa seslerine alışık değilim, 'imparator' sloganlarına alışığım. İstifaya davet benim kabullenebileceğim bir tepki değildir" dediğini açıkladı.

--

Darisi yönetim zihniyetinin basina..

#466988 - Sun Oct 11 2009 00:43 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Bi defa bu maçın başlığı yanlış açılmış; doğrusu Belçika - Terimspor olması lazım..

#466989 - Sun Oct 11 2009 01:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Raist]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Ve bir fatihi terim filminin sonuna daha geldik ..

Ne yalan soyleyim, turkiye belcika macini izlemedim ..
bosna macini izledim o bana yetti ..
Zamaninda ders vermek yerine oyun oynamaya calisaydik belkide bugun , elendigimizi degil , play offlari konusuyo olurduk .. ama iste !!!

biz boyle devam ettikce hic bir yol kat edemeyiz hangi konuda olursa olsun ..
sagolsun medya terimi oyle bi gaza getirdiki euro 2009dan sonra.. ama isteee onunda havasi bir yere kadar ..

ama is isten gecdikten sonra fatih terim istifa etse ne olur etmese ne olur, ama hepsi fatih terimin yuzunden oldu demekte yanlis olur..

bu elenme hepimize iyi bir ders olur insallah ..

#466994 - Sun Oct 11 2009 14:50 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: E05]
suskun Offline
Müdavim

o kadar sıkıldım ki maçı izlerken.
futbolcular çok demoralize olmuş Terim desen oturmuş surat bir karış.
diyecek hiç bişey yok.
Türkiye, EURO 2008 de o çok övündüğümüz Türkiye bugün dünya kupalarına gidemiyor.

sadece YAZIKKK...

#466997 - Sun Oct 11 2009 18:56 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
los_galactiGS_ Offline

Yer: antalya
malesef cekirge bu sefer sicramadi.bize uefa super kupa kazandirmis sayin fatih terim elinde kisir bi kadro yok.elinde koskoca turkiye var hangi takimdan kimi istiyosan al oynat.kac mactir sag kanatin icine s...can GOKHAN GONUL icin neden bu kadar inatcisin.kazim kazmdan ne bekliyosun.nihatin ilaci olsa besiktasa surer zaten.ceyhunu galatasaraya karsi iyi oynadi diyemi aliyosun.ALLAH ASKINA BANA BIRISI TURK FUTBOLUNUN SISTEMINI ACIKLAYABILIRMI ? ya iman gucuyle futbol oynanmaz.reklamlarda verdiginiz gazla ancak kendinizi kandirirsiniz.hakikaten aslinda uzulmus degilim bilhassa sevindim elendigimize.bu futbolla resmen rezil olurduk.zararin neresinden donersen kardir.VATAN MILLET HERZAMAN SAKARYA ama once sistemli futbol.

#466999 - Sun Oct 11 2009 19:10 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: los_galactiGS_]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
federasyon tarafindan yapilan aciklama sadece pacayi kurtarmaya calismak,

durup dururken, maasina zam yapan federasyon simdi cikmis istifasi kabul edildigini acikliyor,

istifasini istemek varken, ermenistan macinin beklenmesi de ne demek?

federasyonun;

dunya kupasi'na gitmeyerek sponsorlardan kaybi ne kadardir?
tum dunya tarafindan izlenecek bir turnuvada yer alamayarak, yapilamayacak reklamin bedeli nedir?

bu kadar buyuk bir kayibin bas sorumlusu olan birinin, son macina cikartmaya calisma cabasi, onu odullendirmektir!

hicbir iddiasi olmayan, rakip dahi kabul edilmeyecek bir karsilasmada milli takim galibiyetle ayrilirsa, hep beraber fatih terim'in sovunu agzimiz acik izleriz, "daha cok yapacak islerim vardi.. hersey yoluna girmeye baslamisti vs."

#467002 - Mon Oct 12 2009 02:14 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: CENk]
al_bundy Offline
Müdavim

acikcasi artik yabanci kaliteli bir adam getirmiceklerse, yada bulos gibi ersun gibi senol gunes veya mustafa denizli gibi abidik gubidik adamlar getirceklerse terim kalsin basimizda...

#467003 - Mon Oct 12 2009 10:44 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Nefret ettiğim Terim'den dolayı milli maçlardan iyice soğudum artık.Allah şükür defolup gitmiş şu herif..İyikide gidemedik dünya kupasına olan Galatasaray'ımıza oluyor yukarıda bir arkadaşımızın dediği gibi...

#467005 - Mon Oct 12 2009 11:59 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: İskender Türk]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Emre,Semih ve Tuncay,Fatih Hoca ve teknik heyeti ve Misimovic,Dzeko,Salihovic ve Blazevic yer degistirseydi,siralama böyle olur muydu?

1-Bosnanin oyun sistemi,önde basarak,etkili presle topa önde daha cok sahip olma anlayislari,ilerde Dzeko gibi havadan cok güclü,fonksiyonel bir forvetle,kücük takimlara karsi,kapanan takimlara karsi puan kaybetme riski cok az.Bizim gibi sirti dönük oynama özelligi olmayan bos alan forvetini,ilerde tek basina birakip,böyle bir oyun planiyla böyle takimlara cok fazla puan kaybedilir.

Euro 2008 elemelerinde de kaybettik,Maltayla,Moldovayla beraberlikler, Bosnaya yenildik,Yunanistana evimizde yenildik,Yunanistanda 4-1 yendigimiz, Yunanistan o mactan sonra sadece Norvecle berabere kalarak puan kaybetti,onun disinda firesiz cikti gruptan,bizse Euro 2008e gitmeyi son anda basardik,Norveci Norvecte yenerek.o zaman rakip Norvecti.Bosna yaptigimiz hatalari Norvecin aksine affetmedi.

2-Sistemsizlik,oyuncu secimlerindeki yanlisliklar,Önder gibi,Ceyhun gibi ibrahim Kas gibi oyuncularin milli takimda oynamalari,Fatih Hocanin kendine olan asiri güveninden kaynaklanan tercihler,her önüne gelenin milli takimda oynamasi,1-2 iyi mactan sonra milli takim yolunun acilmasi,o oyuncular artik nedense bir daha da milli takimi göremiyorlar.Bosna bizim 2 katimizdan fazla gol atti, o kötü dedigimiz savunmalariyla bizden de daha az gol yediler.

3-Medyanin asiri ve cok abartili övgüsü,dün de devam ediyorlardi,bu gruptan 1inci olmaliymisiz vs.

4-Sonra kendimizle yüzlesmeliyiz,bizim futbolumuzda neden bir sistem yok,
neden bizim oyuncularimizin gelisimi belli bir asamadan sonra duruyor,kendilerini neden gelistiremiyorlar,gelistirmek bir yana,neden geriye gidiyorlar,neden bizim defans oyuncularimiz kademe yapmayi bilmiyorlar,neden bizim oyuncularimiz 3-4 mactan sonra bulutlarin üzerinde geziyorlar?Modern futbolda mücadelenin,sahada savasmanin önemi vurgulanirken,neden bizde Alex,Delgado aski bu kadar fazla?Arda dahi Alexlesmeye basladi son zamanlarda.vs.

Tarafından düzenlendi Raph (Mon Oct 12 2009 12:00 PM)

#467013 - Mon Oct 12 2009 17:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Raph]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Valla benim açımdan bir itiraf bu belki zor kaldırması ama Arda eski Arda değil herkes farkında eskiden acayip top oynardı yaşına başına bakmadan kendine güvenirdi ve böyle de yıldızlaşmıştı.Sonra da abarta abarta artık suyunu çıkardık işin Arda büyüklenmez arda şöyledir arda böyledir.Her insanda olan bir şey bu ister dünyanın en mütevazi insanı ol tüm türkiye seni almışsa omzuna bir süre sonra en azından kendi içinde böbürlenmeye başlarsın belki bu belki de artık yurtdışında futbol oynama isteğiyle ardanın aklı bir karış havada.Eskisi gibi değil arda fanatiklerinin bütün eleştirilerini üzerime çekmiş gibi oluyorum belki ama Şu sıralar Ardada bir haller var ve benim hiç hoşuma gitmiyor..Sebebi ne olursa olsun...

Ayrıca bir noktaya daha değinmek istiyorum gazeteciler nasıl hala bu gruptan birinci çıkabilirdik diyebiliyor heralde hiç maç izlemiyorlar İspanya varken ve bizden daha çok hakedenler varken çok istememize karşın 1.olarak çıkmamız çok zordu bea..

#467015 - Tue Oct 13 2009 07:13 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
al_bundy Offline
Müdavim

Valla benim açımdan bir itiraf bu belki zor kaldırması ama Arda eski Arda değil herkes farkında eskiden acayip top oynardı yaşına başına bakmadan kendine güvenirdi ve böyle de yıldızlaşmıştı.Sonra da abarta abarta artık suyunu çıkardık işin Arda büyüklenmez arda şöyledir arda böyledir.Her insanda olan bir şey bu ister dünyanın en mütevazi insanı ol tüm türkiye seni almışsa omzuna bir süre sonra en azından kendi içinde böbürlenmeye başlarsın belki bu belki de artık yurtdışında futbol oynama isteğiyle ardanın aklı bir karış havada.Eskisi gibi değil arda fanatiklerinin bütün eleştirilerini üzerime çekmiş gibi oluyorum belki ama Şu sıralar Ardada bir haller var ve benim hiç hoşuma gitmiyor..Sebebi ne olursa olsun...

Ayrıca bir noktaya daha değinmek istiyorum gazeteciler nasıl hala bu gruptan birinci çıkabilirdik diyebiliyor heralde hiç maç izlemiyorlar İspanya varken ve bizden daha çok hakedenler varken çok istememize karşın 1.olarak çıkmamız çok zordu bea..

acikcasi ispanyadaki maci izlemedim ama istanbulda adamlardan daha iyi oynadik... 1.ligi bilmem ama bu grupta cok rahat 2. olabilirdik.. ama olmadi.. saglik olsun.. ayrica turkiyenin belirli bir sisteme sahip olmadigina katiliyorum... bundan dolayida her turnuvaya katilma basarisi gosteremiyoruz... malasef bole bir aliskanligimiz yok... bundan dolayida bole turnuvalara katilma bizim icin cok buyuk basari aslinda.. katilamama da aci ama gercek olagan bise...

ardaya gelince gecen seneki ardanin olmadigi asikar.. ayrica benim gozlemledigim bu sene arda forver arkasinda alex gibi oynamayi ole benimsediki hoca elanoyu ortada ardayi solda oynattigi zaman ardanin surati asiliyor ve performansini tam yansitmiyor... hic iyi bir durus deil buda...

#467018 - Tue Oct 13 2009 14:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Bosna Hersek ten 4 puan alıyoruz ve gruplardan Bosna çıkıyor.

Biz rakiplerimizi küçümsüyoruz galiba.Her grupta böyle oluyor.Her maça aynı ciddiyetle çıkılmazsa böyle sonuçlar alırız işte.Bu istikrarsızlığa artık yeter.Yemin ediyorum ki insanın bütün dengeleri alt üst oluyor.Şampiyonalara katılıyoruz, 3. oluyoruz.Eleme gruplarından çıkamıyoruz.

#467019 - Tue Oct 13 2009 18:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: UMUT 88]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
umut gayet güzel yazmış... şu grupta en iyi oyunumuzu yenildiğimiz ispanya maçlarında oynadığımızı herkes kabul eder sanırım. ama ne yazık ki iki maçta da yenildik ama önemli değil. biz aynı ciddiyetle diğer maçlara da hazırlanmış olsaydık çok rahat 2. olup eleme oynama şansını elde ederdik.

#467050 - Thu Oct 15 2009 19:25 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: shiroi_ch]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Bu maçta yenildikten sonra bir Türkiye-Ermenistan topici açılmaya bile gerk duyulmadı umutlarımız söndü ya bazen düşünüyorum da herkes orda ve biz orda değiliz herkesin bir an önce kendini değiştimesi lazım

#467057 - Thu Oct 15 2009 21:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Stevie G]
KingLion Offline
Müdavim

Bu maçta yenildikten sonra bir Türkiye-Ermenistan topici açılmaya bile gerk duyulmadı umutlarımız söndü ya bazen düşünüyorum da herkes orda ve biz orda değiliz herkesin bir an önce kendini değiştimesi lazım

Kimse degismez merak etme; tembellik, vurdumduymazlik Türk insaninin kaninda vardir.. Sadece futbolda gecerli olan bir hastalik degil bu. Biz böyle gelmis böyle gideriz.

#467070 - Fri Oct 16 2009 09:59 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: KingLion]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

2-1 yeniliriz demiştim 2-0 yenildik... olacağı buydu zaten... sayın terimin egosu ve inadı buraya kadar getirdi halimizi... dengesiziz... istikrar diye birşey yok... kendi takımında yedek oturan topçuları milli takıma alan, bir turnuvada kadrodan çıkarttığı adamı başka maçta kurtarıcı olarak takıma alan ligin en kötü performans sergileyen kalecisi rüştüyü takıma çağıran ama gaziantepsporun kalecisi mahmutu görmeyen bir anlayış... yazık ne diyeyim... küllendi zaten gerek de yok...

#467099 - Fri Oct 16 2009 23:36 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

evet ermenistan topici açılmaya bile tenezzül edilmemiş neyi yorumlayacaktık ki zaten.
şaka gibi gerçekten. dünyanın en büyük futbol organizasyonunda türkiye yok
hiç birşey değil sadece beceriksizlik bahanelere gerek yok.

grup liderinin 27 puan aldığı bir grupta onun yarı puanını alamamayı kimse hiçbir şekilde açıklayamaz.

#467121 - Sat Oct 17 2009 23:24 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: suskun]
Scarface Offline
Müdavim
**

evet ermenistan topici açılmaya bile tenezzül edilmemiş neyi yorumlayacaktık ki zaten.

grup liderinin 27 puan aldığı bir grupta onun yarı puanını alamamayı kimse hiçbir şekilde açıklayamaz.
bir düzeltme yapayım İspanya 27 değil 30 puan aldı

#467122 - Sun Oct 18 2009 00:41 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme: Belçika-TÜRKİYE [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: H@$@N

bir düzeltme yapayım İspanya 27 değil 30 puan aldı

o kadar oldu mu yaw laugh
afedersiniz son maçı ele almamışım herhalde.
değişen bişey yok durum daha vahim yani.

Page 1 of 3 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı