#455104 - Sun May 03 2009 01:50 AM
Re: İspanya Ligi "La Liga"
[Re: FTH1905]
|
|
hahaa 6-2 kodu r.madrid e barcalona..hemde r.madrid gibi yildizlar topluluguna.aRTIK onlar simdi yildizlar toplulugu degil cunku evinde barsalona ya 6-2 yeniliyorsun barsalona barsalona amaaaa ne barcalona..6-2 iyle dunyanin en iyi takimi oldugunu ve la liga da da r.madrid den daha iyi bir takim oldugunu bu macta belli olmustur la liga champions u BARCALONAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#466203 - Sun Sep 20 2009 11:35 AM
[Re: arda_galatasaray]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
La Liga dünyanın en büyük ve görkemli ligi bir yanda 31 kupa ile real bir yanda 19 kupa ile Barcelona ve devler..Barcelona da Messi,Henry,Ibra...Real Madridde Kaka,Ronaldo,Benzema...Valencia'da David Villa ve daha bir çoğu gerçekten de yıldızlar geçidi diye buna dense gerek..Futbollarıyla,rekabetleriyle zevk veriyorlar ve izlediğimiz maçtan keyif aldırıyorlar.Top çalmaları,pasları,hareketleri,kurtarışları futbol budur dedirtiyor.Hani belki biraz abartılı gelmiş olabilir ama ben La Ligayı gerçekten severek zevk alarak izliyorum çünkü her zaman böyle maçlarla karşılaşamıyorsunuz. Turkcell Süper Lig ile karşılaştırırsak Galatasarayımız ligdeki en dolu müzeye sahip olan Realle kupa bakımından benzerlik gösterse de ben en çok Barçaya benzetiyorum ((belki de benzetmek istiyorum)).Çünkü Realin o futbola servet ödemesi ve dünya gözünde en flaş transferleri yapıp gündeme oturması bana Fenerbahçeyi hatırlatıyor((kendilerinin daima en flaş transferleri yaptığını sanıp gündeme oturmaları fakat bir süre sonra verilen onca paranın boşa gitmesi gibi.^^Bu benzetme realin paralarının güme gitmesi anlamına gelmiyor Mehmet Topuz hiçbir zaman bir Kaka Leite olamaz^^))Barca transfere o kadar para ödemiyor elindeki yıldızların kıymetini biliyor belli bir düzenleri var ve bunu kimsenin bozmasına izin vermiyorlar.Yeni transferleri benimseyip arkadaş kadrolarına bir yenisini daha ekliyor..Hırs azim ve gayrette bunlara eklenince La Liga,Şampiyonlar Ligi,Süper Kupa,İspanya kral kupası,İspanya süper kupasını almaları kaçınılmaz oluyor.Ve bunları söylerken bu sezonki biz geliyoruz aklıma transfere servet yatırmadık fakat doğru hamleler yaptık.Düzenimizi ve oyun stilimizi kurduk sorunların arasından alternatif çıkarmaya baktık.Elanonun sözünü hatırladım bir de :Burada çok güzel arkadaşlık ortamı var ve burada olmaktan mutluyum..Ki bunun adı arkadaşlık ve ben de diyorum bizi küçük görse de bazıları bizim barçadan alta kalır bir yanımız yok tüm kupalara talibiz....ve emin olun bu ligin en iyisiyiz
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#468731 - Wed Nov 11 2009 18:57 PM
[Re: Stevie G]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
REAL MADRİD DİLE DÜŞTÜ İspanya Kral Kupası'nda 3. Lig Takımı Alcorcon'a Elenen Real Madrid, İspanyol Basınında Küçük Düşürüldü ''Tarihi komedi'', ''Alcorcon, Titanic'i batırıyor'', ''Tam felaket'', ''Alcorcon, Madrid'i yakıyor'', ''Bernabeu için tahammül edilemez komedi'', ''Real Alcorcon'' gibi ifadeleri başlıklarına çıkaran İspanyol gazeteleri, ''3 kupayı (Lig, Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi) kazanmak hedefiyle milyonlarca avroya kurulan Florentino Perez'in takımı, Bernabeu'da 3. lig takımına yıkıldı'' yorumunda bulundu. ''Derin yara ve açık kriz'' başlığıyla haberi veren Marca gazetesi, ''Madrid acıdan dişlerini sıkıyor'' diye yazdı. Taraftarların da ''istifa'' diye bağırdıkları teknik direktör Manuel Pellegrini basında da yanlış takım sahaya sürmekle, Sergio Ramos'u oynatmamakla, Lass'ı oyundan almakla ve bir 3. lig takımını korkutmayı bile başaramamakla eleştirildi. Şilili teknik adam ise turu geçmeleri için gerekli olan 5 golü atacak bir futbol oynamadıklarını kabul ederek, ''Bu sezonun çok iyi biteceğine eminim'' diyerek taraftarlara güven vermeye çalıştı. Öte yandan Katalan gazeteleri ise geçtiğimiz sezon Barcelona'nın kazandığı 3 kupayı yakalamak hedefiyle transferler yapan ve sezona hazırlanan Real Madrid'in 3. lig takımını bile geçememesiyle dalga geçerken, ''Güle güle 3 kupa'' ifadesini başlıklarına çıkardı. Kral Kupası'nda Barcelona'nın 3. lig takımı olan Cultural'ı 5-0 yenmesine atıfta bulunan gazeteler, ''25 dakikada 5 gol böyle atılır'' değerlendirmesini yaptı. _______________________________________ Demek ki transfere o kadar çok para vermekle olmuyor bu işler bir kez daha öğrenmiş olduk
Tarafından düzenlendi UA_gerrard_FCB (Wed Nov 11 2009 18:58 PM)
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24