Webaslan Forum
Page 6 of 6 < 1 2 3 4 5 6
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465822 - Thu Sep 10 2009 23:47 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: sami dayı]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
valla bu sfr mucizelere inanmıorm ben pek.mucize bi kere olur.o da euro 2008 de oldu.ama olur da afrikaya gitme şansımız olursa termin yanımzda gelmeme ihtimali yok malesef.eğer ilrde başarı istiyorsak üzüntü yaşamamız grk braz.2010 dünya kupasnda başarısız olursak term istifa eder bu sfr geri çvrmezler.yeni teknik adam gelir.rıdvan dilmen gibi mesela.bzde istedğmiz başarıyı bulurz inş. belki o zman.bu olaylara bnim bakış açım tabii.

#465824 - Fri Sep 11 2009 00:25 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Arkadaslar imkansiz birseyden bahsediyorsunuz, artik elendik bunu kabul etmek gerekir .. hadi olduki imkansiz olan gercek oldu, fatih terim yine bu takimin basinda kalir .. ben fatih terimin gidecegini HIC sanmiyorum .. hem gitse bile kim gelecek .. bi laf vardir, gelen gideni aratir diye ..

#465828 - Fri Sep 11 2009 02:41 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: E05]
ua_adana_01 Offline

bı bakıma ıyı oldu.zaten iman gucu ile oynanan futbolla ancak buraya kadar.teknık tecrube hıc bı halt yok.fatıh terımdekı bu emre ve tuncay askı oldukca bı b...k olmaz a milli takımdan.tuncay bı mac gol atar ondan sonra mac boyu sahada yurur.emre serefsızını anlatmaya gerek yok.bosna macında dua ettıgım tek konu futbolcularımızn sakatlanmaması ıdı ozellıkle arda cok sukur zahiyat vermedık.

#465833 - Fri Sep 11 2009 09:38 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: _ÖzLeM_
....rıdvan dilmen gibi mesela.bzde istedğmiz başarıyı bulurz inş. belki o zman.

fenerden kovulan adam mı milli takımı kurtaracak.. smile valla dün yazmıştım şimdi öneriler gelir mustafa denizli, ersun yanal, yılmaz vural, rıdvan dilmen, dön baba dönelim diye...

Page 6 of 6 < 1 2 3 4 5 6

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı