#465606 - Mon Sep 07 2009 00:53 AM
Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE
[Re: postman]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..
kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar.. dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor...
|
|
|
|
#465622 - Mon Sep 07 2009 14:20 PM
[Re: al_bundy]
|
Yeni üye

Yer: kastamonu
|
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..
kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar.. dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor... haklısın renkdaş.köşe vuruşlarının hiç birini arda kullanmadı.oysaki takımda en iyi orta açabilen ve asist yapabilen arda var.bzim maçta btün köşe vuruşlrını arda kullandı.nerdyse köşe vurşndan yoruldu.ama milli takımda nie böyle bilmiorm.en azndan bi kaç tanesini arda atsaydı ama brdan yapablecğimz hiç bişe yok.milli takımın savunması çökmek üzere sanki.gökhan zanın oynamasının zor olduğunu hatta oynamayacağını sölyediler.daha iyi bir oyun düzeni kumak zorunda fatih terim ancak hiç bir şey istediğimiz gibi olmuo...
|
|
|
|
#465660 - Tue Sep 08 2009 06:20 AM
[Re: postman]
|
Yeni üye
|
Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence.. Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez yapma allasen adam ingilterede futbol öğrenmiş türkiyedeki tuncay olsa haklısın ama şu an ki tuncay hepsini de yapıyor
|
|
|
|
#465670 - Tue Sep 08 2009 13:27 PM
[Re: Scarface]
|
Yeni üye

Yer: kastamonu
|
Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence.. Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez  Bunları yapmasaydı İngiltere'de değil Türkiye'de oynardı evt aynen öle katılıorm sana renkdaş.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|